Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
ezt a két smiley-t jól jegyezd meg, remélem, használni fogod még a mai napon. Lesz egy videó, aminek a tartalmára ha nem is adod a két smiley-t, de az erõfeszítéseimért, hogy 6 órán át megy a feltöltés a youtube-ra , remélem, megérdemlem majd a smiley-t.... <#wave><#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ok akk lesz egy turbócsere, amikor 7,7nél lesz erõsebb, rugó is amikor 4,4,11nél lesz jobb és gumi csere is amikor a 4,8,8nál lesz jobb 😊
SUNNY84HUN
kék moci ok , sárga turbó nem ok 😊 helyette zöld vagy kék de elõbbi jobban ajánlott , váltó lehetkék is de zöld is beválik a gts ben , rugó kék vagy piros , fék piros , gumi sárga .. ezzel a setuppal jól megy a gts <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Egy kis érdekesség, lehet nektek nem az: az m3-am, amit annnyira meg akartam venni, reszket minden egyes fokozatban. Van valami ami ezt okozza vagy ez valóban ilyen? Alkatrészek, tettem ami volt: kék,sárga,kék,sárga,piros,kék. 3as megeresztés vagy 21"es felni nem okozhatja?😛
goregrind
...és az még ok, hogy jól tapad a cinke, de a nasa által épített csúcs szuper, fluxuskondenzátorral ellátott csillagrombolók szinte meg sem közelítik a sebességet, amit a cinke produkál - egyes emberkék "keze alatt"! Lásd a videót a start után! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Ja. Téli gumira :-D bár mindjárt nyári kell.

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Nekem is van cinke a garázsban, de valahogy nem tapad ennyire! Lehet csak gumit kell cserélni? <#idiota>

Nekem is az volt egybõl szembeötlõ milyen jól tapad ez a Zonda (és vegyük úgy jó a szinkron,), különösen a startnál jó szûken elfordul (de máshol is), nem hiába ez az egyik csúcs gép! <#hehe>

#58817 <#eljen> <#taps>
goregrind
Volt pár érdekes "fogásom" ma is (ghost, tank, speedhack) de sebességben eddig sajnos csak ez volt a max, amit láttam! Hihetetlen, hogy a mai csiterek már száguldozni sem tanulnak meg... Teljesen elkeserítõ az ilyen! Azonnal kell tartani egy csiter tanfolyamot, tanárnak felkérjük Viktor barátunkat, ha õ nem vállalja akkor Hitmanhun-t vagy kistesóját! <#bohoc><#taps>

Nálam is ez van, tegnap mentem Central Coaston, eddig ott nem volt idõm, magyar listán ott az idõ, de stat oldalon nem szerepel.

#58800 A Verge body nagyon beteg, tegnap meg is vettem, annyi tartalékom még volt. Full fekete az autó spoiler nélkül, szerintem nem is lesz semmi cicomázás rajta.<#ravasz1>

X

tutuhawer
átkapcsolom HD-be , köszi 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Nézzétek meg a 2. videót!!! Kedves Viktor barátunk odatette magát rendesen! Ami tõle látható ezen a videón az NEM szinkron vagy egyéb hiba - csak szimpla rásegítés a játékra egy külsõ alkalmazás által! <#taps>

Ráfrissítettem a tiérde, ugyanazt csinálja, tehát ha én ráfrissítek bárkire, végtelen visszaszámolásba kezd... Sztem ez globális, de hogy nem vették még észre...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hú baszki így idõrendi sorrendben visszaolvasva még durvább!DDDDDDDDDDDDDDDDD😊

Hiába nyomom az F5-öt, ugyanazt csinálja... visszaszámoláson kívül mást nem csinál... Megnézted már a tiédet?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ha látod, hogy nem frissít automatikusan, nyomj rá egy F5-öt. Az nekem szokott segíteni.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

A statoldal csak nálam nem frissül vagy más is felfedezte már? A magyar oldal beírja az idõket, na de a statoldal miért nem? a hétfõi és a keddi idejeim hiányzik... Be fog az oda kerülni?

Olyat csinál nálam, hogy az UPDATE visszaszámol valahonnan, s amikor 0, akkor gondolkodik egy sort, aztán újra visszaszámol valahonnan... s ezt csinálja már két napja... tehát folyamatosan visszaszámol, de frissíteni nem bír...

BONESAI
Falco üzen valamit:

Kedves Zoltán !
Biztosíthatlak, hogy BB tiszta, pont ahogy én is és igazságtalan volt így betámadnod. Az az érv, hogy más listákon is az admin van elöl egyszerûen övön aluli. Nézd meg az én versenyzõm GRABBAG. Grabbag és hadimarha között nem az a különbség, hogy kinek mekkora a csókja, hanem hogy ki milyen jó. Csókban én nyerek. Az a mondatod, hogy Hadimarha tele van csillaggal sima csúsztatásnak tartom. 2 ideje van csillagozva, amelyeket saját maga kért tõlem, hogy szedjem le a listáról, mivel még abban az idóben készültek, mikor a PAGANI stat szerint tovább volt húzható A class-ban, mint jelenleg. Neked is szép idõid vannak, de Tõled speciel még nem láttam videót (pedig már kértem a jelentkezésed után). Kérlek szépen lassabban az elõíteletes bunkósággal, mert még egyszer téged is utólérhet az alaptalan vádaskodás.
Tisztelettel:
falco

NFSW: BONESAI

Nyugi, most sem rakom ki a tofu bolt feliratát, hanem valami mást írok ki. Az izom-86osomra meg talán Castrol festést rakok.

BONESAI
A Cinque jobb Lunarra mint az F1, mert stabilabb és erõsebb a nitrója is. Maxolt skillekkel az, bocs hogy ezt mondom, semmi extra. Láttam már 1.12t is Cinquevel

Fene elfelejtettem stipistopizni Takumi Corollajat :-D

Hoppszi rosszul linkeltem a 2. a csaló! <#falbav><#banplz>
Ha nekem írtál (mert nem volt válasz gomb) akkor így lehet menni 1, 2, 3! Õk is csalnak? Az utolsó csak azért hogy lehet megfogni egy köztudottan csalót is, és hát röhögni is lehet rajta, az sem mellékes. <#hehe>
És ahogy lejjebb írták 15s alatt betölt a NOS a max. 50%-os utántöltõvel és én sehol sem láttam hogy gyorsabban nyomta volna. Te láttál valahol, mert akkor nézd vissza!

De megkérdezheted Kriszt is (én nem voltam ott), hogy iskolázott le mindenkit tavaly a többfordulós Magyar NFSW versenyen egy LFA-val. Ja és egy db NOS-t sem lõtt el ha jól emlékszem! <#wilting>
Megvan. RZ-re kit és szárny, 8 garázshely, egy új 86-os, amit nem maxolok ki (D csúcs egyelõre), arra boostos felni (az hasonlít leginkább a Takumi gépén lévõre). 1500+ boost meg marad akciókra.

Vagy úgy ahogy akarja.

Verdd el az összes boostot neked tetszõ vacakokra.
BONESAI
Akkor GT2 997et. Ha már van boostod, okosan költsd el

Ja, amúgy akció van Toyotákra való kasztnikra. Legalábbis a 86-os kitjeire biztosan.

Ha tévedek, azt mindig elismerem. Be tettem 49%-ra a nitro újratöltést, úgy PU-oztam ahogy a videón van. Egyenlõre 2.14-nél tartok, de mindig ütközöm. Vagyis elképzelhetõ az õ ideje, hisz õ csak 1x ütközött.

Vagyis ELNÉZÉST kérek a meggyanúsításért.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Nem veszek Cinkét. Egyrészt, mert utálom a Paganit, másrészt pedig mert a mottóm: SB-s helyek, IGC-s autók.

BONESAI
Igen.
Kruger, te meg ne bodykitet vegyél a boostból hanem egy Cinque-t

Gondoltam, megtisztelem a srácokat ott Vancouverben, vettem a jóárasított starter pakkból. Mindjárt jön a kép a Keisuke-RZ-rõl!

Eddig én is sárgát raktam rá . Megpróbálom a sárga-fekete kombót.Viszont motort,féket stb-t tudok nyerni nem?
"2x ment nitro 14 mp eltéréssel, 1x 9mp eltéréssel"

Annyi mindent nyomott az elsõ kör végén a sikátorba fordítónál hogy a ready után benyomott nitró 9 másodperccel késõbb íródott csak ki a képernyõ közepére - de akkor nem nyomott egyet sem, csak akkor írta ki.
Feketével párosítsd szerintem.
Kasztnielemeket nem lehet nyerni.

BONESAI
Csak boostért.
Matt zöldhöz szerintem a sárga illik

Apropó,spoilert,ilyeneket nyerhetek verseny után is,vagy azt csak Boostért lehet szerezni?
Skacok szerintetek egy matt zöld BMW e3 sport evo-t milyen színû matricákkal fûszerezzek? 😉
BONESAI
Akkor tényleg szar <#nemtudom>

Renault 😛 Tegnaptól már Renault van.

BONESAI
Ha a Cinque szar, akkor igen

De az ajándékok még mindig szarok?

BONESAI
50% NOS cooldownnal is csak 15 másodpercenként lehet nitrózni. De tölt neki folyamatosan, nincs úgy egyszer sem, hogy semmi cooldown nincs a nitrón.
Utánanézek.
Más: 10%al több boostot kapsz most topupért

De inkább hagyjuk az egészet, nem szeretnék vitázni senkivel, láttam én itt már furcsaságokat.
Témát le is zárnám. Ha valós az idõ, akkor nagy grat. hozzá.

És tényleg zárjuk le a témát.

Hogy ki kinek a rokona az engem nem érdekel. Attól a véleményemet még elmondhatom.
Az amcsi stat oldalon, nem véletlen az admin vezeti mindig a listát.(Valyon miért?)
Akkor már csak egy kérdésem van a videóval kapcsolatban. 2x ment nintro 14 mp eltéréssel, 1x 9mp eltéréssel. Hogy is van ez? Nehogy azt mond hogy ez a Skill miatt van. Össz. egy readit nyomott.
Várom a válaszokat.

Csak 11 másodperccel futottatok jobb idõt mint az a Corvette a 13. helyen. (Az is mit keres ott? tök gyenge a nitrója meg nemis fordul 😄)
És alig 12 másodperccel jobbat a szintén gyenge nitrós r34 es Nismonál a 14. helyen (Amiben könnyen lehet hogy 0 nitróerõsítõ volt)

Akarom mondani - nem lehet hogy nem próbáltátok elég keményen azzal a Mekláreneffeggyel?
Pajti ez is az ö ideje a két személy ugyanaz, ráadásul a magyar ranglista készítõje a bátyja.
Szerinted csal? HADIMARHA

És itt egy kis olvasnivaló hogy jött össze neki. PH-ról 1 – 2!
goregrind
Ha már szóba került a paradicsom szálló... Nemrég volt egy futam, természetesen akadt egy két trükkös is. Az egyik még egy plusz kört is odadobott, hagy mulasson a nép. Nem akarom fényezni a csodálatos micsukámat, de dnf-re jött ki az eredmény rajtam kívül mindenkinél. <#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ami a legfaszányosabb volt, az a kukkoló verseny közben! Egész végig ott állt a 3 kör alatt, lehet defektet kapott, vagy mittudomén... <#idiota>

SUNNY84HUN
a legjobb munka után be mixerezve hazajönni és worldozni <#zavart1><#pias> és még csak kedd van <#hehe> hogy roh@dna meg <#nezze>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hát végül is csak közûlünk veri el az összeset, azért legjobb idõ az 2:00.500