Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
#58817 <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>

#58800 A Verge body nagyon beteg, tegnap meg is vettem, annyi tartalékom még volt. Full fekete az autó spoiler nélkül, szerintem nem is lesz semmi cicomázás rajta.<#ravasz1>#ravasz1>
X
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Olyat csinál nálam, hogy az UPDATE visszaszámol valahonnan, s amikor 0, akkor gondolkodik egy sort, aztán újra visszaszámol valahonnan... s ezt csinálja már két napja... tehát folyamatosan visszaszámol, de frissíteni nem bír...
Kedves Zoltán !
Biztosíthatlak, hogy BB tiszta, pont ahogy én is és igazságtalan volt így betámadnod. Az az érv, hogy más listákon is az admin van elöl egyszerûen övön aluli. Nézd meg az én versenyzõm GRABBAG. Grabbag és hadimarha között nem az a különbség, hogy kinek mekkora a csókja, hanem hogy ki milyen jó. Csókban én nyerek. Az a mondatod, hogy Hadimarha tele van csillaggal sima csúsztatásnak tartom. 2 ideje van csillagozva, amelyeket saját maga kért tõlem, hogy szedjem le a listáról, mivel még abban az idóben készültek, mikor a PAGANI stat szerint tovább volt húzható A class-ban, mint jelenleg. Neked is szép idõid vannak, de Tõled speciel még nem láttam videót (pedig már kértem a jelentkezésed után). Kérlek szépen lassabban az elõíteletes bunkósággal, mert még egyszer téged is utólérhet az alaptalan vádaskodás.
Tisztelettel:
falco
NFSW: BONESAI
És ahogy lejjebb írták 15s alatt betölt a NOS a max. 50%-os utántöltõvel és én sehol sem láttam hogy gyorsabban nyomta volna. Te láttál valahol, mert akkor nézd vissza!
De megkérdezheted Kriszt is (én nem voltam ott), hogy iskolázott le mindenkit tavaly a többfordulós Magyar NFSW versenyen egy LFA-val. Ja és egy db NOS-t sem lõtt el ha jól emlékszem! <#wilting>#wilting>
Vagyis ELNÉZÉST kérek a meggyanúsításért.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Annyi mindent nyomott az elsõ kör végén a sikátorba fordítónál hogy a ready után benyomott nitró 9 másodperccel késõbb íródott csak ki a képernyõ közepére - de akkor nem nyomott egyet sem, csak akkor írta ki.
Kasztnielemeket nem lehet nyerni.
Utánanézek.
Más: 10%al több boostot kapsz most topupért
Témát le is zárnám. Ha valós az idõ, akkor nagy grat. hozzá.
És tényleg zárjuk le a témát.
Az amcsi stat oldalon, nem véletlen az admin vezeti mindig a listát.(Valyon miért?)
Akkor már csak egy kérdésem van a videóval kapcsolatban. 2x ment nintro 14 mp eltéréssel, 1x 9mp eltéréssel. Hogy is van ez? Nehogy azt mond hogy ez a Skill miatt van. Össz. egy readit nyomott.
Várom a válaszokat.
És alig 12 másodperccel jobbat a szintén gyenge nitrós r34 es Nismonál a 14. helyen (Amiben könnyen lehet hogy 0 nitróerõsítõ volt)
Akarom mondani - nem lehet hogy nem próbáltátok elég keményen azzal a Mekláreneffeggyel?
Szerinted csal? HADIMARHA
És itt egy kis olvasnivaló hogy jött össze neki. PH-ról 1 – 2!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ami a legfaszányosabb volt, az a kukkoló verseny közben! Egész végig ott állt a 3 kör alatt, lehet defektet kapott, vagy mittudomén... <#idiota>#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -