Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó tanulást 😊 Majd máskor
Beszállok én is.

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Jelenleg Szegeden ülök épp az egyetemi könyvtárban, és várom, hogy mehessek az 5 órai órámra, szóval az most nem fog összejönni.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Sunny84Hun. unalmamban mentem kicsit a régi most wanted-ben épp töltõdik a vidi youtube-ra. ha gondolod belinkelem majd 😄 igaz abban sem vagyok profi, meg amikor megpróbáltam követõkamera nézetbõl menni, abból csak bénázás lett 😄 de még egy kis rendõrös üldözés is került bele 😛
Van kedved grouphoz?
trakk
Meg hát, de nem úgy néz ki, hogy 5 oldalnyi masszív oltás után még vitába szállna. 😄

#58871 Szevasz.

Sziasztok van group?

Csá fox 😄
Gridben billentyûzettel drifteltem, és bár igaz, hogy meg kell szokni, a végére egész jól ment. A legjobb ottani driftvas a Holden Monaro a.k.a Pontiac GTO.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Meg is érdemli

Mit csinál? Remélem törlik azoknak az accját...

Srácok, fel lehet valakit dobni ha hacket használ? és ha igen, akkor csinál is vele valamit az NFS?<#conf>
Öröm volt a topikot végigolvasni <#hehe><#idiota><#taps>
trakk
*röviden

trakk
Hát, vannak még idióták, sztori rövided:
- Srác 400 eurót ölt az accjába, tele volt búsztos verdákkal
- Srác letöltött egy trainert
- Srác panaszkodik a hivatalos fórumon, hogy felnyomták a felhasználóját, mellékeli a statoldalát, tele van csillagos idõkkel
- Rögtön észreveszi mindenki, hogy a srác csaló, és keylogger volt a trainerben
- Srácnak áll feljebb, mert õ nem is csalt 2013-ban lol, és hogy ez mégis hogyan történt, nem fogja fel, hogy keyloggert kapott, mert nem jelzett az antivírus

Egyelõre itt tart, de lám, ilyen is van, hogy a csalóknak még van pofájuk panaszkodni, hogy felnyomták a szénné trainerezett profilját.

Gridben egy kalap kaki a drift. kormánnyal nem tudok letolni 2 kanyart (holott LFS drifterkedem) Shift szintén.... Shift 2rõl ne is beszéljünk. kisgáz ellenkormányzás meg pörgés... mintha hozzá sem értem volna a kormányhoz 😄 Egy játék van amiben rendesen tudok Driftelni, és az a Live for Speed. De már évek óta csak ez van és már kezd unalmas lenni :S De természetesen kockáztatni nem akarok, ezért is kérdeztem rá. 😊
Állítólag a legtöbb ilyen fosban Keylogger van ergo megjegyzi a jelszavad. Szóval nem kockáztatnék vele.

SUNNY84HUN
okés , de szerintem nem ér annyit a kockázat hogy esetleg bannoljanak vagy valami büntid legyen ...
ha driftet akarsz ott a shift 1 - 2 , race driver grid , stb

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Soha nem térültem el. és soha nem csalnék multiplayer játékban. Tudod én ennél becsületesebb vagyok. inkább veszítsek 100 versenybõl 99-szer, minthogy egyszer tisztességtelenül menjek végig. Ha annyira hackelni akarnék már rég megtehettem volna, de soha nem volt rá szükségem s ezután sem lesz. ezen az egyen agyaltam mert õszintén megmondom, nagyon hiányolom a drift-et a játékból.
SUNNY84HUN
hack az hack tök mind1 melyik fajta , kipróbálod és akkor azt mondod ó van itt még ilyen , ezt is free ben meglesem mit csinál és már el is térûltél :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Srácok azért bannolhatnak és megvetendõ bûn ha valaki drift hacket használ de csakis azt és kizárólag szabadkóborlásban? mert ha igen akkor nem próbálom ki xD de én mint fanatikus drift õrült, már agyaltam rajta xD
SUNNY84HUN
roh@dna meg még mindig nem frissít a stat oldalom , pedig már van pár újabb idõm és nyert futamom... , érdekes a magyar ranglistán már frissült <#fejvakaras>

RoboKutya78
akkor muszáj átkérnem ezt a játékot is a másik origi accra de arra is reggelve van egy másik accuntom😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SUNNY84HUN
én a th -ra nem panaszkodom mostanában elég jól ad <#pias>

th cuccok mostanság

#58855 elvileg igen <#rolleyes>

RoboKutya78
fiuk kérdés
ha egy olyan origin accot akarok megszüntetni ahol a használt worldos regisztrációm van akkor nem tudok többet bejelentkezni erre a használt accra vagy az origin fiók független a bejelentkezéstõl.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Egész jól adja a tuned cuccokat a TH korlátos részében. Tegnapelõtt Richter tuned futómû, most Gromlen tuned váltó... Várom, mi lesz holnapután.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
azt hittem japó kamikaze gyerekek mármint a michubishi miatt😊

RoboKutya78
Mitchubishi
Lengyelek ha jól látom?
Küld el drewnek a fotót😊
Az szép hogy egyen autóval furikáznak ráadásul😊 Tutti egy banda az egész😊

Ügyes ebbõl látszik hogy imádják a játékot😊
Nekünk is kellene alapítani egy ilyen bandát😊

SUNNY84HUN
ezt el is felejtettem 1-2 hete valahogy láttam a worldban csak körbe körbe jobbra balra driftelgettek <#wilting>

Az még el.

tutuhawer
A 600. oldalon kezdve vannak hozzászólásaim, talán elfér egy OFF még ma.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Igyekezz mert a topik címe 2009 óta Need For Speed World.

tutuhawer
Mindegy, használom-e. Átsiklasz felette, és kész. Bárki át tud lépni felette. De igyekszem használni a makrókat, csak nem túl egyszerû nekem, nem ehhez vagyok szokva. 1 kattintásos tagekhez, itt nem tudom, hogy kell 1 klikkel megoldani. De mondo, igyekszem...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Belestem az SRW Forumba. Látom kiakadtál hawer. Ha legalább az OFF Markót használnád még talán akkor sem szólnálak le(talán).

Muhahaha :-D

Szerintem mákod lesz ha akkor Krisz pont órán lesz, bár ahogy írta telóról is tud már banolni. <#hehe>
tutuhawer
a feltöltésbõl hátra 308 perc, aztán megy a feldolgozás, kb 60 perc. 😊 De számoljunk rá plusz fél órát még. Én örülnék, ha tetszene a videó. Aki önmagához képest jó teljesítményt tesz le az asztalra, maradjunk nfs worldben, például fut egy rekord idõt, ami 500. helyre elég, és mindent megtett, és azt mondja, ez OK volt, azt meg lehet dicsérni. Hossszú üldözés? Jár a piros pont. Frankó lett a festésed, és ez az elsõ ilyen komolyabb munkád? Jár a piros pont. Én a játékból kicsit kiléptem, és vannak azért jó kis eredményeim magamhoz képest, és habár nem ON, hanem OFF, örülnék , ha benyomhatnám ide. Hogy tudja mindenki, hova tûntem el, hol vagyok megtalálható versenyezgetni.

!!! majd ezt fordítsa le valaki Chrisnek, hogy értse, nem azért offolok, hogy nõjön a hozzászólásaim száma, hanem azért, amit most írtam.

Q: lehet, oda is belinkelem. Sõt...

Milyen NFS World videó lesz?

te sunny, van egy 3,3,9es pirosam, a richter az, nem? Beletehetem azt is, csak egy pontot viszi lejjebb a stat-ot
Tömörijjed kisebbre. <#eplus2> Ugye nem SRW ott meg haldoklik a topik. <#falbav>
SUNNY84HUN
majd eldugjuk a videót a mellényzsebbe <#zavart1>

goregrind
Hopp! a második videó a szinkronhibás résznél nem szinkron hiba, hacker a cimbi! összekevertem a linkeket valahogy... Egy

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
baromira fogalmam sincs, miért kell ennyi idõ a feltöltéshez... ment már gyorsabban is. 15 gigás vid 6 óra??? C'moooon maaaaan... Ha mindkét 15 gigás feltöltés megy, és úgy hat óra, azt mondom, eltûröm, de így sok. Sokk.

Na majd fû alatt belinkelem ide a fórumba, ha kész lesz, de úgy, hogy csak az lássa a linket.... szóval a nagyfõnök ne lássa meg

goregrind
Mit videóztál? Már várom, tiszta karácsony! <#idiota>

És szemezgettem pár gyöngyszemet a p-stats.com-ról, egy érdekesség azoknak, akik szeretnének látni 1-2 speed hack-et!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És kettõ olyan videó, melyekben ténylegesen az EA balfaszkodott, azaz szinkron-hiba...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

ja ok..
SUNNY84HUN
mert bömbölõ és nem Honda <#nezze><#hehe><#ravasz1>

#58831 Ez neked ment volna!
de ténleg nem tudjátok mitõl rángat a bmw-m? Idegesit olyan mint a bólogatós kutya :S
Az összes BMW ilyen, talán csak az M1 nem, vedd úgy gyárilag sport futómûvel jön ki az meg ráz mint a fene! <#hehe>

#58825 Különben ebben simán elmegy a 3K, 3P, Tutu nagy kedvenc színsora. <#eljen>
Megj.: A sárga gumitól szerintem alig fordul, nem mintha a pirossal kanyar bajnok lenne csak egy csöppet talán jobb.. <#wilting>
SUNNY84HUN
neked már legalább frissített a mai napon ezzel a dátummal 2013-02-27 02:38 , nekem még semmi :S tegnapi fost írja 2013-02-26 12:18

ez most nekem szólt?😄
SUNNY84HUN
csak jöjjön a videó <#hehe><#integet2>