Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#awink><#puszis>
<#eljen>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

All-in topik. Elõny és hátrány kb ugyanaz :-)

Az új fórumban lehetne 😛

Project D|Rare Car Collector|

Látom nagy részben csalókról, irtok...nem kéne egy külön topikot kinyitni ami ehhez a témához kapcsolódik? <#lookaround>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nem csak teged, hanem mindenkit... 10-bol 8szor en is felakadok ott, tok mind1 milyen verdaval...

#91212 Erre nem tudok mit irni... De igazan megirhattak volna a pontos ok-ot... Amit Zsomboor ir, en azt kizarnam, mert egyresz olyat max privatba lehet csinalni, multiba meg nincsen olyan idod, ami nem oda illo autoval szuletett volna.. Es tudtommal a privat multit nem alkalmaztad, es mikor en privatoztam veled, akkor is mindig olyan verdaval jottel, ami odavalo. Otletem nincs, a level tartalma alapjan az ugyedrol leszalltak, mert elvileg kivizsgaltak... Illetve en meg annyit irnek nekik, hogy legyenek olyan szivesek, s aruljak mar el, hogy miert bannoltak, mit talaltak, ami sokkal sulyosabb, mint akik valoban csalnak honapok ota buntetlenul teljesen ingyen... Probald megfogni oket, probalj a lelkukre hatni, valamelyik iranyba el fognak indulni.. Esetleg megbombazhatod oket kepekkel, amin latszik, hogy csalnak, oket miert nem basszak ki?

Ha viktornak visszaadtak a profiljat, akkor neked is vissza kell hogy kapjad...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

lorci
xDDD ne is mond...<#nevetes2><#nevetes2>
De van mikor jol kijön és ott meglehet nyerni a versenyt ha kavarodás van ott

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Kicsit festegettem. Na jó, volt ott más is. Némi kézimunka :-) No meg nem is 31 rétegbõl lett megcsinálva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen volt (Ctrl+v)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen lett (Ctrl+C)

Most mér is verem magam, mikor csak másolni kellett.... Igaz pár darab fénykép volt csak róla, de szerintem egész jó lett a klón.

Imádom azt a helyet 😄
goregrind
Hogy is volt az a nitrózás tegnap???

DISCORD: grimanddark

:-) Elég sok nitró meg jugg elpukkant ott nekem is. De ha picit balrább sikerült mennem, mint amit jónak vagy kényelmesnek éreztem, akkor nem akadtam el. De tény hogy buzi egy szitut csináltak ott ezzel.

lorci
Ott mindenkit megfog valami ha lassan mész át....(láthatatlan fal...bug), egy tipp:nitroz elõtte és nyomd fel a jugit és ha szerencséd van és jó a szög akkor átrepülsz!<#hehe>

jövõhét szerdán

Sziasztok
Az újabb IGC autók mikor jönnek?
Azzal nem vagy egyedül. Ott az egy semmi, egy BUG. Millimétereken múlik csak, hogy ne akadj el. Gyakorolni kell kva sokat. Nekem ha jól rémlik a 99. nekifutásra jött össze a hibamentes sprint ott.

4 Gb amit most töltök, elvileg ennyi az egész, de ki tudja mit tölt még le

Nekem is megtetszett néztem róla videót Utubon, most, hogy belinkelted, és szedem le, nemtudom még mekkora de lehet benne driftelni 😄
a honlapon látottak alapján tetszik.
van benne fejlesztés, testreszabás, fejlõdés, egész sok autó.

már töltöm is le 😄

Régen voltam fent, szóval nem tudom mi változott azóta.

De összességében milyen?

Kicsinál a world a folyamatos laggolással. 2 versenyt megyek és utána úgy laggol, mintha egy P2-es gépen nyomnám.

Mégis itt mi lassít le engem S-be kb 0-ra????!!!! Totál kikészített ez a ganéj ma...
Meguntam

ezt ismeri valaki?
tapasztalatok?

Autoclub

beszarok..na ezt elolvasom

World fõoldalon is kint van EZ
??

kanyesz07
mieza project Z?

Ready To Rock!&#8482;

De sok az AF köcsög.....3 S-map -> 4AF.....

Én is Turbo-ra gondolok.Pár napja Rosewood &Lyons-on próbálkozott vele valaki de ott túl sok volt a kanyar.Talán Route55-ön több esélye lenne B-ben,de Rockridge se lehet rossz
Az szép <#wilting> Én még nem láttam ilyet csak facebook-on, azt hittem pedig hogy photoshop mert egy elég gyakran trollkodó gyerek rakta ki, különösebben meg nem érdekelt.. de akkor úgy látom nem <#idiota>
Nem lehet esetleg hogy az utóbbi idõben kidobottak más class-os autókkal mentek zárt versenyre és valaki azért felnyomta õket? Mert hogy azt se szabad, és azt egyszerûen ki lehet deríteniük ha valaki feljelent és neadj Isten valaki el is olvassa...mert Cayman bug az már szerintem elég felejtõs hogy érdekelné õket, és ha nem csal az illetõ akkor más nem nagyon jut eszembe
Tehetek egyaltalan meg barmit az ugyben??????????
Sziasztok

Ennyit az EA-rol...........Barmit lenyomhatnak torkunkon,indoklas nelkul.FELHABORITO!!!!!!!!
........................................................................................................................................................................................

Dear Customer,

Product Name: Need for speed world
Email address:

We have received your most recent correspondence dated 25.09.2013 expressing concerns about the action that has been taken on your account.

Whilst we appreciate the information that you have provided, following an in-depth investigation into your account and the complaint that you have made, unfortunately we must advise that your account was actioned correctly in full compliance with our policies and procedures.

As determined by EA in its sole discretion, your account was correctly identified as violating our Rules of Conduct;

Promotion, encouragement and/or use of cheats, hacks or exploits.

For further information on our policies and procedures please follow the link below;

http://www.ea.com/terms-of-service#section11

Please also note that we do not provide any details regarding our internal procedures.

Due to the above we will not be removing the ban that has been applied to your account.
As we have now completed an extensive investigation into your complaint we consider this matter closed and this as our final correspondence on this subject.

Thank you for bringing this matter to our attention.

Yours sincerely,

Hagen
EA Terms of Service

EA.com Customer Relations
........................................................................................................................................................................................
Porsche Cayman S.
goregrind
Egyébként megtették a megfelelõ lépést - törölték! <#banplz>

goregrind
Naming & shaming... Alapvetõen nem rossz elgondolás, de mr EAGames nem hajlandó picit sem kinyitni a szemét - ez a gond! Jelen állapotában a "Naming & shaming" arra jó, hogy ne keljen foglalkozniuk a csiterekkel! Ennyi...

SZERK.:

És ha esetleg nem csak 1-1 emberke mozdulna meg ilyen módon a csiterek ellen, hanem egyszerre többen is, talán átgondolnák õk is a helyzetet! De mint már Tutu megírta annó, ilyenkor mindenki qssol...

trakk
Passz. Mert EA.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Amúgy, minek van a naming&shaming? Alapvetõen egyetértek vele, csak rosszul van megírva... miért nem lehet csalókat bejelenteni? Sõt, miért nem lehet egy külön csalóbejelentõ témát nyitni a fórumon?

7r1v1um
Off, de csak mert már fáj a fejem a másik baszogatásától...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Vissza a startra? -_-

Neked elhiszem.
igazán férfias hozzáállás....az anyukám aztmondta, hogy haggyatok békén, vagy megmond a mamátoknak.

Én is csaltam régebben és hidd el, nincs benne semmi jó. Elveszi a játék örömét.

Én pontosan tudom 😉
Tegnap HáGÉ elmodnta, hogy az ügy lezárva és mindenki privátban intézze el, aki ezután errõl beszél az nem tartja tiszteletben az õ szavát 😊 <#taps><#wave>
nem egymással van bajuk, hanem veled <#taps>

trakk
Csak szólok, hogy azért a fórumtopikért bannt is kaphatsz. Naming & shaming baromság miatt.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Buta kisgyerekek 😊
A téma tegnap este le lett zárva, innentõl kezdve egymásnak privátban rendezzétek a saját bajotokat 😊
Az a lényeg hogy nincs Caymanja meg Juggernaut Superbeeje. Ugye Vitalbullet? *síííííp*
Igen és most HS-n rontja a levegõt este is ott volt.. meg napokba többször láttam, feltûnt már, hogy úgy megy mint egy tank, de most utolsó egyenes szakaszról beteleportál célba <#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

lorci
Meglátom lobbyban már húzom el a csikot és még van pár név akit fejbõl tudok de ez a greg gyerek már milyen rég életbe van pedig akik abban az idõben csaltak amikor bejött az achi azokat nem látom mostanában de ez a greg még itt van...<#fejvakaras>