Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Engedve a szelid es kevesbe szelid rabeszelesnek, ami itt sg n, meg facen, meg skype on( ki hol ert el) meg meg a ferjem reszerol is megtortent <#puszis>#puszis>, adok meg egy eselyt magamnak, h realisabb keretek kozt ujra elkezdjek jatszani. <#wave>#wave>
Mostmar csak a sok szivatast kell tuleljem, amit ezutan kapok <#hehe>#hehe>
Néhány perc múlva gyere vissza.
Délelõtt 10 óta itthagytam, és megy a feltöltés...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Carbonban én Lacerrel nyomtam a driftet is, mint ahogy az egész játékot, amint elérhetõ volt. De ami ott volt, az minden csak nem drift<#vigyor2>#vigyor2>
X
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X
X

Most jottem ra, h meg igencsak gyerekcipoben jartam <#vigyor2>#vigyor2>
Én ezt is szerettem ProStreet, de az egyik legjobb drift a Carbon-ban van. Shift-ben, Dirt-ben meg billentyûvel kell driftelni, mert mással szinte képtelenség.
És most eredetiben is élég olcsó + ez is. <#eljen>#eljen>
#58875 A szegeden ülök után azt hittem az jön … a csillagban …! <#hehe>#hehe>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sajnos így mûködik 😊
Csak egy tipp: aki bevallja hogy csalt annak még mindig kényelmesebb lesz a közösségben. És megússza a bannt.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Igen nehogy te is így járj!
Vagy ha többen lennénk mehetnénk D osztályba is, most partokat gyûjök Dodge Charger-hez.