Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szepen koszonom <#vigyor2>

Nnnnnna vééégre, mondtam hogy csak pár nap pihit kapsz<#vigyor>

X

SUNNY84HUN
Szia , légy üdvözõlve újra <#worship><#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hm, hat ize...
Engedve a szelid es kevesbe szelid rabeszelesnek, ami itt sg n, meg facen, meg skype on( ki hol ert el) meg meg a ferjem reszerol is megtortent <#puszis>, adok meg egy eselyt magamnak, h realisabb keretek kozt ujra elkezdjek jatszani. <#wave>
Mostmar csak a sok szivatast kell tuleljem, amit ezutan kapok <#hehe>

tutuhawer
A videó jelenleg feldolgozás alatt van.
Néhány perc múlva gyere vissza.
Délelõtt 10 óta itthagytam, és megy a feltöltés...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
lehet , csak azért írtam be mert sok a lambo fan , de én nem vagyok és semmi tapasztalatom mi a jó a lambókban meg nincs lambom se , én nem szoktam kérdezni sosem mi a jó ebbe meg abba évek alatt én fejlesztettem ki ami jó nekem <#nezze><#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Úgy a jó 😄

Carbonban én Lacerrel nyomtam a driftet is, mint ahogy az egész játékot, amint elérhetõ volt. De ami ott volt, az minden csak nem drift<#vigyor2>

X

Mindkettõ 😄 Komolyan mondom, holnap csinálok fotót, hogy mit zúdítok a belembe.

Project D|Rare Car Collector|

Ja hogy gyorsabban gépelsz mint ahogy a kurzor ugrik <#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy csak beütött az a híres almalé<#hehe>

X

Öregszik a gép 😄 Nem bírja a türelmi fokom.

Mobilról?<#kuss><#vigyor>

X

Annyi 😄 Amióta lehet IGC-ért Street Tuned partokat kapni, azóta teljesen magam tapasztalom ki, sose hallgattam Bones féle ízébizékre, régen csak Kék-kék-zöld-piros-piros-piros/sárga féle agyabeteg sorrendbe raktam.

És így jártál a legjobban, nem más marhasága miatt pocsékolod el a cuccokat. És lehet azzal, úgy nem is állna kézre. <#hehe>
Annyi murcis és oly kevés a tipp 😄

SUNNY84HUN
nem kell már kösz a semmit , kitapasztalva <#beka3>

Hm, hat en azt hittem, h tudtam driftelni a Carbonban <#fejvakaras>
Most jottem ra, h meg igencsak gyerekcipoben jartam <#vigyor2>

SUNNY84HUN
roadster murciba kellene használható színsor , köszi elõre is <#integet2>

Ugye azt te sem hiszed, hogy az EA a saját játékában a saját szerverén nem látja hogy te külsõ progit – jelen esetben csalást – használsz. Talán naplózzák is, nem egy nagy dolog. Az más kérdés, hogy miért nem tesznek ellene semmit. <#wilting>

Én ezt is szerettem ProStreet, de az egyik legjobb drift a Carbon-ban van. Shift-ben, Dirt-ben meg billentyûvel kell driftelni, mert mással szinte képtelenség.

És most eredetiben is élég olcsó + ez is. <#eljen>

#58875 A szegeden ülök után azt hittem az jön … a csillagban …! <#hehe>
Nincs mit 😊
megvan köszi...
Ahova raktad a screenshots nevû mappába
de pontosan hova menti? C/-be ahova letelepitettem? ezt nem tudom... BONESAI nem tudom asszem engem is TE-nél dobott ki
Egyszer kidobott engem is TE-bõl 1000 km/h felett száguldottam a semmibe.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

BONESAI nem tudom már mikor de az biztos hogy pipa voltam ezért a worldbe... multkor is azt vettem észre, hogy jól megy elvileg a szeró és van 6szor kidobott a játék servererror néven
PrintScreen, de már mondtam.

Nyomsz 1 prtscrn-t (Printscreent) és a képet a játék a mappájába menti
BONESAI
Versenyben dobott ki a semmibe vagy szabad kóborlásban, esetleg TEben?

NFSW: BONESAI

1 jó kérdésem lenne még... hogy tudom jó minõségben lefotózni amit a képernyõn látok, ha a wabcam beépítve van a laptopomba... akárkit kérdeztem haverok közül 1ik se tudta😄
😄 hát ez sajna igaz
Ha nincs hálapénz, nincs holnap fogászat...

Sajnos így mûködik 😊
remek... most hivtak, hogy csak jövõ héten lesz a doki. ADDIG MIT CSINÁLJAK???? majd szépen kiesik a végén az egész fogam??? grat az egészségügynek<#violent>
1 napi járásra van a rendelõ?
na jó skacok megyek fogászatra mivel ma elizélõdött a fogam... be kell sajna tömetni. majd holnap jövök bye<#wave>
nekem 8... kár hogy nem fotóztam le, mikor ugy zuhantam... de én nem haedználok cheatet... elõzõ driver lehet h használt, nemtudom néha mág feljár, mivel én a sógora vagyok, csak aztán nekem adta a cuccát mert van 1 unokaöcsém... mindegy ez nem lényeg. ÉN biztos nem voltam
Az zsír 😊 Akkor esetleg játszhatnánk egyet együtt,bár nekem elõbb bekéne szereznem a tört verziót. Tudsz írni egy PM-et,honnan töltsem,esetleg ha van valami trükk amit még meg kell csinálni,leírnád?😄 Aztán elkezdenék én is driftelgetni,csak nem akarok egybõl pénzt kiadni érte. Meg kéne egy jó drift setup is.
még nem vettem meg. Törtön játszok.
Aha ok.
Csak egy tipp: aki bevallja hogy csalt annak még mindig kényelmesebb lesz a közösségben. És megússza a bannt.

még nem vettem live for speedet... de lehet h veszek, bár egy kicsit várok vele, mivel elég drága 8ért😄
egyszer emlékszem volt olyan, valahogy kidobott a world a semmibe... és zuhantam ismát a semmibe😄 lehet hogy az volt
Enyhén.

Megvetted a Live For Speedet? Mert én szívesen elkezdenék driftelni,de 8 ezer forint elég sok,és elõtte jó lenne kipróbálni. (A demoval már játszottam,de nyílván az S2 teljesen más)
Tesó azon a képen 892Km/h a sebességed ez lökésbõl nehezen jön össze!

buktató? pls magyarázzátok már el...<#conf>
A nevérõl veszem észre hogy egy román fasz. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Egy kis nosztalgia 😊 Sunny84Hun ehun a vidi-e 😄
Egy buktató.

Milo ez micsoda? ilyet életembe nem láttamXD

http://www5.picturepush.com/photo/a/12294413/64c/Picture-Box/nfsw-2013-02-27-15-36-59-259.jpg?v0

Igen nehogy te is így járj!

Valaki nem szeretne HS-en pénzt farmolni velem?
Vagy ha többen lennénk mehetnénk D osztályba is, most partokat gyûjök Dodge Charger-hez.