Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
Lyons & HWY 201

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Tutunak
Miért is jó konvertálni:
Frapssal felvett 2,576 Gb-os vidi, konvertálás után már csak 134 Mb. Ezt azért könnyedebben fel lehet tölteni jutubra :-). (Éccaka konvert - reggel feltöltés. Akit nem zavar a hûtõ hangja, annak ráér éjjeli mûszakban izzadni a gép)
Gyémánt szedõvel könnyebb, különben meg keresgélni kell.
#59049 De nem várható el mindenkitõl hogy beruházzon legalább egy i3-ra (esetleg 1 brutál Core2-re vagy Quad-ra) hogy gyorsan fusson a progi. Igazam van vagy igazam van?
ExDrill: a gyémántokat szedd össze minden nap - azzal is tudsz cuccokat nyerni . Ha nem hagysz ki egy napot sem, akkor egy idõ után kezdenek értékesek is potyogni.
Versenyzel sokat barátokkal, multiban, esetleg Team Escape-n
VAGY
Veszel valódi pénzért kártyapakkokat, amikben tuti van alkatrész.
Én az elsõt ajánlom.
A választ elõre is köszöntem .
by : Xkoti
Robokutya-szerû?!.. rémlik mi is a linkje? Menne a PPush helyére.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
illetve:
ma befejeztem egy rágen félbehagyott festést:
elvileg ez egy kattintható kép fent, lássuk....
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
nem az amit a szappanos doboz mûvel <#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
Ja úgy mellesleg tényleg gyerekjáték <#falbav>#falbav>, különösen a renderelési folyamat ami persze Tutu gépén is vígan elfutna. <#shakehead>#shakehead><#eplus2>#eplus2> Amit én javasoltam egyszerû, gyors, praktikus. <#eljen>#eljen>
Megj.: Egy pár videó vágó progit már kipróbáltam, de a Vegas az egyik legbonyolultabb, igaz nagyon profi is ez mellett.
Olyan szép, hogy nem is szabad rá festegetni...<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.