Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
aggyak kõcsön? összegyûlt 1-2 ezer megint... <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Jelenleg nincs asszony a háznál, nem is kell a púp a hátamra, de egy ilyen asszonyka azé' odabasz! <#eljen><#taps>

Nekem 15 nitróm sincs, ez a gond 😄

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Én 15 nitróval 1:05öt futnák

NFSW: BONESAI

goregrind
Mai nitró bajnokunk sem teljesített méltóan egy vérprofi hekkerhez, szégyellheti is magát! <#idiota>

Lyons & HWY 201

vezetni nem tud, de a felszerelést elfogadnám 😄
És azt nem illik.

Hmm le van ültetve nagyon az a Raptor...
Garázsból kilépve ez a kép fogadott:
Azt hittem kaptunk egy új kameraállást <#idiota><#idiota>

SUNNY84HUN
azért még ezzel is oda lehet pörkölni - b- ben is <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

QuadQuqa 😄

Nem? kár, lehettél volna a QuadosQuqa 😄
Dehogynem 😄 én is azzal csináltam minden videóm,tökéletesen bevált. Ja és egy OtherWorld-os barátom mondta,hogy õk is azt használják a Vegas helyett😄
Mindenki végigmenjen. Mégjobb ha közben senkit se kapnak el 1x sem. Sõt kis pénzbónuszt kapsz ha olyan powerupot használsz ami hat a többiekre is.
Értelek és igazad van. A vegas csak egy alternatíva. Vista alatt a makert használtam, most win8 alatt meg vegast. A múlt vasárnapom arra csesztem el, hogy találjak egy mûködõ konvertert. Úgy a tizedik ingyé progi után jött a vegas. Maradni is fog nekem. Persze luxus arra amire nekem kell, de ki tudja, mit akarok x idõ múlva :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Õõõõõõ... Azzal mondjuk pont nem, de közelednek az álláspontok. 😄
Hmm köszönöm a választ eddig egy napot se hagytam ki 😄 Akkor majd megy mindig a verseny és holnap a gyémántgyûjtés 😄 Jah ne zavarjon be hogy a végére ezt írtam (Xkoti) azt hittem itt az a felhasználónevem még egyszer kösz a gyors választ 😉
Am ja 😄 leszeditek a legújabb Movie makert(lehet szarozni,de kva jó) és azzal is simán tudsz menteni 1080 ba,és a méretet is lecsökkenti
Hmmm... Én a konvertálást vágom, de az nem tiszta, hogy mi a francnak a vegas egy mezei konverthez. Mint ágyúval menni a nyári szúnyograjra. :/
Tehát akkor az a lényeg,hogy mindketten végigjussatok,vagy legalább az egyik fél?😄
Team - azaz, csapat munka. Csak sokan elfeledik ezt. Pedig ez a lényeg, mert ha mindenki beér, akkor jön a teljes gázsi a hajszáéért.

A team escapenek most végülis mi a lényege?(Bocs a hülye kérdésért). Össze kell dolgozni vagy egymás ellen megy ott is?
Igaz. Meg az is, hogy a vegasnak a SandyBridge i3 se sok. <#buck> Ezt konkrétan tudom.

Tutunak
Miért is jó konvertálni:
Frapssal felvett 2,576 Gb-os vidi, konvertálás után már csak 134 Mb. Ezt azért könnyedebben fel lehet tölteni jutubra :-). (Éccaka konvert - reggel feltöltés. Akit nem zavar a hûtõ hangja, annak ráér éjjeli mûszakban izzadni a gép)

Quados a géped Quqa?
Esetleg szeded a gyémántokat miden nap és az is elég szépen ad. Ha kihagysz egy napot lehet kezdeni elõröl, vagy kidobsz az ablakon 500 boost-ot (nem javasolt) hogy folytasd.
Gyémánt szedõvel könnyebb, különben meg keresgélni kell.

#59049 De nem várható el mindenkitõl hogy beruházzon legalább egy i3-ra (esetleg 1 brutál Core2-re vagy Quad-ra) hogy gyorsan fusson a progi. Igazam van vagy igazam van?
TH-t újabban meg se említitek az ilyen kérdésekre.

ExDrill: a gyémántokat szedd össze minden nap - azzal is tudsz cuccokat nyerni . Ha nem hagysz ki egy napot sem, akkor egy idõ után kezdenek értékesek is potyogni.
goregrind
...mondjuk ez eléggé vérpistikésre sikeredett hozzászólás! <#banplz>

goregrind
Nekem nincs gondom a proci környékén, a bulldózer elkecmereg vegas alatt is! <#bohoc>

Szia, üdv a játékban.
Versenyzel sokat barátokkal, multiban, esetleg Team Escape-n
VAGY
Veszel valódi pénzért kártyapakkokat, amikben tuti van alkatrész.

Én az elsõt ajánlom.

Sziasztok nem rég kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem . A Car class hogyan fejlõdhetnék D-rõl c-re arra rájöttem hogy minél jobb cucc van a kocsiba annál több pontod lesz de honnan szerezek még olyan cuccokat amikkel tudok is fejlõdni ?

A választ elõre is köszöntem .

by : Xkoti
Elvileg ezekkel megy alapból.
Háh a Bettle 😄 Én ma a kicsibömbit(1MKúpé) rángattam helyre. Nem rossz, ritka a neon nélküli GT3RS. anyvideoconverter? Az mi?

Robokutya-szerû?!.. rémlik mi is a linkje? Menne a PPush helyére.

tutuhawer
hoppá, csináltam egy kattintható képet SG-re, ahol nincsenek felubgró Robokutya-szerû ablakok <#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
azt sejtettem, igazából az anyvideoconverter is sokáig tart, meg semmi kedvem a minõséget basztatni és még várni , aztán a feltöltést is várni. lehet, nem könnyû kitalálni, mit akarok ezen a gyenge gépen. A segítséget köszönöm, a déli szél sajnos elég ritka errefelé, Ny-ÉNy-i szokott, úgyhogy lehet, hogy rászorulok pár tippre.<#bee1><#nyes>
illetve:
ma befejeztem egy rágen félbehagyott festést:

elvileg ez egy kattintható kép fent, lássuk....

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Skacok a játék tényleg nem támogat Joystickot,vagy csak én nem találom? <#conf><#confused>
hogy tudom megszekrezteni a profilomat? valaki segitsen pls<#conf>
Azért tanácsként pakolj ki a hûtõbõl, tedd max.-ra (a legjobb egy hûtõláda) és tedd be a gépet arra a cirka 2-3 órára míg végez a Vegas a 15 perc átkonvertálásával, mert igencsak megfingatja a procit.<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legközelebb meg segítsen neked a déli szél! <#falbav><#mf1>
SUNNY84HUN
én csak a címét kifogásolom 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem a Drift volt a HANGsúly 😄

SUNNY84HUN
ez a drift
<#nezze><#worship>

nem az amit a szappanos doboz mûvel <#idiota><#nevetes2>

London.

Az szép... hol van ez amugy nemtod?
Nem vagyok Cinque fan, nagyon nem itt. De azért ez.. <#wilting><#szeret>

Emailt igen, accnevet is, ha origin. Driver nevet nem.

Srácok a a worldben lehet nevet változtatni profilon belül? mármint megvan az emailom, és van a accom neve. azt meg lehet változtatni?<#nemtudom>
hát Dealcsy ez tényleg igy van nagyon szép, gondolkodtam rajta hogy veszek egy olyat...<#fejvakaras>
tutuhawer
5 éves suli... Legyél okosabb, mint egy ötödikes, így értette. nekem megvan a 8 általános, úgyhogy én kipróbálom ezt a sony vegast bátran.

A 997-es GT2 mindenképp/egyértelmûen jobb, de csak jó színekkel, mert különben nagyon szarul fog fordulni. <#nyes>

Látom komoly vagy, jól veszed a lapot, más kérdés hogy mi a túrónak kéne konvertáláshoz egy professzionális videó vágó. Ezt még most sem értem, mindegy te biztos. <#fejvakaras>
Ja úgy mellesleg tényleg gyerekjáték <#falbav>, különösen a renderelési folyamat ami persze Tutu gépén is vígan elfutna. <#shakehead><#eplus2> Amit én javasoltam egyszerû, gyors, praktikus. <#eljen>
Megj.: Egy pár videó vágó progit már kipróbáltam, de a Vegas az egyik legbonyolultabb, igaz nagyon profi is ez mellett.
Miért van az, hogy a játékban a legkirályabb és a legbruti tutkóbb kasztni az IS300-nak van? (költõi kérdés)
Olyan szép, hogy nem is szabad rá festegetni...<#szeret><#szeret><#szeret>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.