Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#59026 <#eljen>#eljen> köszi köszi az infot
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
NFSW: BONESAI
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
DISCORD: grimanddark
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.youtube.com/watch?v=p-L7PFEchuw
Project D|Rare Car Collector|
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#59005 Na hát ilyet sem hallottam még, nálad tényleg valami fekete lyuk van. <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mondom itt hagyom abba a world-öt de szerencsére vaklárma volt mert ujraléptem és megvolt a boostom...többet ilyet ne csináljanak mert a végén rámegyek <#wow3>#wow3>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Más: Tegnap volt egy fantasztikusan technikás és egyben gyors pálya Stadium & Chase. Milyen barmok találták ki hogy E class legyen. Pedig olyan szívesen megnéztem volna az elsõ hajtûben a Zonda-k, F1-ek stb.-k hogy kenõdnek fel a falra pláne ha elõtte odanitroznak egyet, még a Silvia-t is felniig fékeztem hogy elforduljon. <#hehe>#hehe>
ezt figyeld, milyen ügyes vagyok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehetne jobban, de az se semmi, hogy nem ütök ki senkit és végig is megyek 😊
A konvertálást meg majd megnézem. ezt a sony vegas prot nem ismerem, de azért kipróbálom. kösz
Nem is
De jobb így, mert legalább nem kaptál <#banplz>#banplz>! <#eplus2>#eplus2>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
X
Nah majd holnap folytatom a rajzolást, vagy inkább péntek délelõtt, most viszont megyek egy pár kört
<
/spoiler="/>
/spoiler">
X
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA