Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Pl. iMesh, RealPlayer, meg valami mézes-macis-méhecskés program.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Asszem most jött el az a pillanat, hogy a GTR2-ben elkezdjek egy valós idejû 24 órás futamot. Amíg tölt...
A múltkor kettõ emberkének is volt ez a hiba. Ha jól emlékszem, akkor írtak a magyar support-nak és megoldódott a dolog. Persze, a News valamelyik részét mellékelték a bizonyításhoz. Hogy melyiket, azt nem tudom.
a 106 ik napon be pirosozott a gyémánt pedig tegnap összeszedtem ilyenkor ti mit csináltok?
pereltek hátha foglalkoznak veletek de hogy bizonyítod hogy összeszedted?
SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_7
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Project D|Rare Car Collector|
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

-----------------------
más : még van jó pár arc akit ki kellene baszkódni mert ma pl 3 speedhackerrel taliztam ... 1 ik astonnal picsázott el a constructionon 50 es idõt futott ... ami lehetetlen sztem
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
Fixed an issue that allowed banned players to be able to log into the game. <#hehe>#hehe> <#wave>#wave> <#integet2>#integet2>
nagyon jó azt látni h. idiótákkal vagyok körülvéve, legalább lenne group, hogy ezt megbeszéljük...
izét miaz, amikor sokan mentek autópályán 😄, meg groupok?
egyedül nagyon szar gamelni
Menekülök a zsaruk elõl, valaki nemjön velem?
- Bentley Continental SS Drag
- BMW 1M Coupé
- BMW 3.0 CSL Vintage
- Chevrolet ElCamino Juggernaut(Szerintem Blue 😛 )
- Chevrolet ElCamino Drag
- Ford Shelby GT500 SuperSnake Drag
- Porsche 959(hmmm, alszok rá egyet)
- Toyota Supra Drag
Frankó lett a videód!!!!
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"