Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap elõtt láttam egy tankos falon lovagló Cinque-st akinek nem egyezett a stat oldalon lévõ azonosító ikonja és a játékbeli ikonja(pont a tankos volt a játékban) Ugyanaz a sofõr volt természetesen nullázva. Ilyet lehet csinálni valahogy vagy ez is hack?
SUNNY84HUN
hastingson 6:59 multiban már szokom a gépet 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Tegnap voltam amcsin és voltak facebookos ajánlatok is. Mivel most új lapon nyitja meg és a world oldala egy idõ után kilép elképzelhetõ, hogy amiatt nem kapom meg a jutalmat?
RoboKutya78
rx 8 -09 es milyen járgány?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
elhamarkodottam írtam a panaszlevelet lehet én felejtettem el beszedni a másik karimmal a cuccot kíváncsi leszek mit ír vissza.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Bár még csak a briten (többször), meg az amcsin voltam (csak egyszer), de facebook-ost nem igen láttam. Csak ilyen lájkolgatóst, de csak 50 környékén adakozik.
Pl. iMesh, RealPlayer, meg valami mézes-macis-méhecskés program.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
mire gondolsz anno a facebokos cuccok bejöttek rendesen most is van?

Hát valami töltögetõs, de ne ilyen böngészõs izéket, hanem normális programokat.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
adjatok ötleted earnban hogy tudnék kijátszani gyorsan 500 bostot😊

RoboKutya78
akkor lehet elfelejtettem volna mégis na mindegy.😞 elment a levél akkor is talán kiesik valami

Már megint mit peccseltek tegnap?
Asszem most jött el az a pillanat, hogy a GTR2-ben elkezdjek egy valós idejû 24 órás futamot. Amíg tölt...

RoboKutya78
pedig én összeszedtem még azt is tudom hogy egy 0 0 8 a s ** piros cucc esett a másiknál meg semmi

Érdekes. Nálam ez a hiba egyszer se fordult elõ még. Nálam ha pirosodás következett be, azt jelentette, hogy elõzõ nap nem gyémántoztam.
A múltkor kettõ emberkének is volt ez a hiba. Ha jól emlékszem, akkor írtak a magyar support-nak és megoldódott a dolog. Persze, a News valamelyik részét mellékelték a bizonyításhoz. Hogy melyiket, azt nem tudom.

RoboKutya78
na jó most durrant el az agyam
a 106 ik napon be pirosozott a gyémánt pedig tegnap összeszedtem ilyenkor ti mit csináltok?
pereltek hátha foglalkoznak veletek de hogy bizonyítod hogy összeszedted?

És milyen nagyban fogod látni ezt:
SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_7
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Csinik.

Project D|Rare Car Collector|

Ó, jön az Estoque... Klassz.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
de a 6 os albumban van bent ne erre a képre mert az nem érvényes.

RoboKutya78

RoboKutya78

goregrind
0:50? Az igen! <#taps>

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
na kipróbáltam a rental f1 et 😊 , ott tartok hogy némelyik pályán jobb vagyok mint a másik döggel de van olyan ahol 2-3 mp re maradok el az idõmtõl , kemény autó de nekem picit kezelhetettlen megy mint a barom , szalad a kép gyorsabban kell reagálni minden mozgásra változásra mint a többi -s- classosautómnál 😊)

-----------------------

más : még van jó pár arc akit ki kellene baszkódni mert ma pl 3 speedhackerrel taliztam ... 1 ik astonnal picsázott el a constructionon 50 es idõt futott ... ami lehetetlen sztem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Elvileg ha a stats aldolon nullázva van nem lehetne a játékba, ha látsz valakit jelentsd õket, hátha. Én azt fogom tenni. <#eplus2> Valaki linkelhetné a fórum oldalt ahol panaszkodnak a töröltek, hogy nem tudnak belépni, ha van ilyen. Érdekes, hogy a face oldalukról eltûnt a leállásról szóló bejegyzés pedig ott volt még elõtte. <#wilting>
goregrind
...és még egy elvileg bannolt név: NATAL04K

goregrind
...Egyébként nem tudom, hogy hol lettek bannolva bizonyos játékosok (akik elvileg már nem jelentkezhetnek be), de az elõbb futottam össze a NEBUNU01 nevû csitör bajnokkal. Szóval lófaszjóska van még mindig... <#falbav>

goregrind
Úgy is találnak "megoldást" a <#kocsog>ök ... Lehetetlen megszabadulni a sudribunkó faparaszt csiterektõl! <#falbav>

<#eljen>

Remélem minden érintett jól kijátszotta magát, aztán … <#banplz>
Fixed an issue that allowed banned players to be able to log into the game. <#hehe> <#wave> <#integet2>
trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

MerlinW
A demo az maga a teljes játék. A kulcs csak feloldja az autókat és a pályákat.

[merlinw.org]

Majd szólj 😄
hahaha...

nagyon jó azt látni h. idiótákkal vagyok körülvéve, legalább lenne group, hogy ezt megbeszéljük...
Néha néha. Majd kéne is egy nemsokára. Megálmodom mikor és hol legyen.

BONESAI
krúz?
Ha egyedül szar, ott a multi <#hehe>

NFSW: BONESAI

Értem, szoktatok még rendezni ilyen... fúnemjuteszembe, xd készvagyok

izét miaz, amikor sokan mentek autópályán 😄, meg groupok?
egyedül nagyon szar gamelni
Dehogy nem. Sõt, ma festettem újjá az 1M-et, de hétvégén vagyok inkább aktívabb.

Télleg ha már így kidobott a játék, te már nem szoktál játszani?
Nem baj. Ráér :-D

Szevasztok, Chris nehari majd holnap rajzolom a Suprát, most ittam, így vezetek picit 😄

Menekülök a zsaruk elõl, valaki nemjön velem?
Na ilyet sem hallottam még, de szerintem itt a fórumon se senki, a drága boost-ot IGC-vé, az eszem megáll. <#falbav> Kocsikázni kell multiban, vagy privat esetleg SP, lehet TE-zni (csak a végsõ esetben) és el lehet adogatni a felesleges alkatrészeket, skilleket. Különben ha mákod van Out-on 10-15 TE és megvan a 500E kes. <#hehe>
30%-os kedvezmény van a következõ autókon, aztán pápá ezeknek:
- Bentley Continental SS Drag
- BMW 1M Coupé
- BMW 3.0 CSL Vintage
- Chevrolet ElCamino Juggernaut(Szerintem Blue 😛 )
- Chevrolet ElCamino Drag
- Ford Shelby GT500 SuperSnake Drag
- Porsche 959(hmmm, alszok rá egyet)
- Toyota Supra Drag

ImTOO.Video.Converter.Ultimate 7+
Fenébe 😄 pedig egy Skyline-on gondolkodtam
BONESAI
Nem lehet

Skacok olyat lehet,hogy a Boostot átváltom IG pénzre? mert kevés boostom van,úgy se jó már semmire,viszont van egy kocsi amihez kéne még 500.000 😄
BONESAI
Nekem is jó lenne. Napi szinten 100at lövök el

Milyen oprendszert használsz? mert a winben elvileg van beépítve a Movie Maker. Abban is van konvertálási lehetõség. Ott Internet video 1080i (vagy p) kimeneti formátumot választasz és konvertálsz. Nagyon lecsökken a fájl méret, de marad a full minõség. A többi konvertert nem ismerem, meg igazából, amiket próbáltam, nem jött ki ami akartam. Én maradok a Sony Vegas-nál. Eszi a gépet, de megéri (nekem). Ha hülyeséget vagy téveset írtam akkor bocs. Majd jön valaki a ki javít (remélem)
Frankó lett a videód!!!!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Sziasztok! Van itt valaki, aki turkált a World grafikai beállításaiban? Nem arra gondolok, hogy carlodlevelt írjam át, hogy jobb legyen az autó grafika. Ennél is mélyebben. Kocsi színe, fényei, neon fénye, ablakfólia megjelenése a legjobb legyen, viszont minden más a legrosszabb. Gondolok itt az útra, környezetre, stb.. Rákényszerültem most egy gyenge cseregépre. Ezért érdeklõdöm.
tutuhawer
15 giga lett a videó 😊 Most megint felvettem egy futamot, körpályán mentünk egy stock car-ral, szélárnyék, Daytona, nagyon király... Tehát akkor konvertáljam a mivel is...? Any video converterrel sose sikerül úgy, hogy jó minõségû maradjon.... kell a HD, amúgy szarul néz ki. Szart tudok feltölteni, de én ritkán szoktam, de annak jónak kell lennie.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

No mit fogtam az S-es pályán?? Lambo LP650-4, végsebesség 409 km/h. És a kis ruszki.... szerint az én anyámat....

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"