Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Eldöntöd te??? Lehet én vagyok az értetlen. Közben meg a kérdéseimre nem kaptam választ. Érdekes. Mindenesetre igazad van. Valaki kitalálta, hogy stat. Ez nem hercehurca, hanem számomra például egy jó dolog. Ha neked a nulláról szól az egész, akkor nem kell nézegetni. Nekem azt is elmeséli, hogy pl 40fokos lázzal jobb idõt mentem, mint 14 óra meló után az xy pályán a valamelyik autómmal. Meg azt is elmondja, hogy azonos feltételekkel, mennyivel lehet nálam jobb a versenytárs, segédprogram nélkül. De ez csak akkor ha elérem a maximumot az adott pályán, adott verdával, a magam képességeivel. Szóval sok mindenre jó lehet az másnak, ami neked ....t sem ér.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
itt a videó, ne ítélj elsõre:
youtube
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
DISCORD: grimanddark
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ingyen vezethetõ holnap reggel 9-ig.
nemhogy nem erõs a nitrója, de még nitró sincs benne:
Levideózom a hétvégén, biztosan, és tudom, hogy vannak itt BMW-fanok.... ugye vannak még? Majd belinkelem <#ravasz1>#ravasz1>
Mindig azt mondtam: a fórumban köcsögösködés nem ér semmit. Kella játékból is valami a csalózáshoz, pl kép vagy videó, statisztika. Az nfs-s.com nem jó semmire.
/persze, van olyan nullázott spíler, aki nem csaló, de van olyan rangsorolt is, aki csaló, szóval a stat oldal mint forrás nem mindenkinek jó/
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFSW: BONESAI
Más: Ma már fogtam egy 54-es szinten levõ PU hackert …
NFSW: BONESAI
1. Igen: - újdonság jön a játékba, tesztelés nélkül: valami el lesz kúródva.
2. Nem: - kamu szarduma
nekem több profilban használaton kivüli autót skillezek meg így
érezhetõen jobb zsét ad a gyémántozás is így <#zavart1>#zavart1>
------------------------------
#59132 már párszor írtam a report menüpontba náluk <#rolleyes>#rolleyes>
#59106 Én ma unblock-olom az összes tiltott csalót és meglátjuk fent e vannak, ha igen megy a report, úgy látszik csak van valami haszna. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi számít magas fordulatszámnak és mi számít alacsony fordulatszámnak?
Pl. egy 6700-as fordulatszám egy kisebb kategóriájú autónál alacsonynak vagy magasnak vehetõ?
Szemben egy pl. Lexus LFA-val, ahol 8700-as fordulatszám szerintem biztos a magas kategóriába tartozik.
Vagy nem? Jól logikázok, vagy valahol hibádzik a gondolatom?
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.