Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CITROM21 a neve ha majd megnézed egy szép nagy 0át látsz ott...
SUNNY84HUN
ok , akkor öntök magamba valami jótékony szert és talán fent maradok , mert ha ledölök vagy Tutu szavaival élve bólintok 1 et akkor fel nem kelek 2 re 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Skacok nekem nem a szerkeztõkkel van gondom, hanem hogy hogy kerül be a 0 oda véletlen pl... jó lehet h valaki szereti nézegetni az adatokat, de lehet h nem pontszám dönt, mert lehet valaki rosszabb kocsival is jobb vezetõ, és ugyan igy forditva is...
Úgy tudom 2kor, mint a Th.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
na , most nem vagyok szalonképes és ezért kérdem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Eldöntöd te??? Lehet én vagyok az értetlen. Közben meg a kérdéseimre nem kaptam választ. Érdekes. Mindenesetre igazad van. Valaki kitalálta, hogy stat. Ez nem hercehurca, hanem számomra például egy jó dolog. Ha neked a nulláról szól az egész, akkor nem kell nézegetni. Nekem azt is elmeséli, hogy pl 40fokos lázzal jobb idõt mentem, mint 14 óra meló után az xy pályán a valamelyik autómmal. Meg azt is elmondja, hogy azonos feltételekkel, mennyivel lehet nálam jobb a versenytárs, segédprogram nélkül. De ez csak akkor ha elérem a maximumot az adott pályán, adott verdával, a magam képességeivel. Szóval sok mindenre jó lehet az másnak, ami neked ....t sem ér.

tutuhawer
azért nem ilyen egyszerû. Sokat látott versenyzõk 100 féle autóval, sok képpel, videóval döntenek. Hoznak rossz döntéseket, de hidd el, a nagyokosok azért tudják, mi a tuti. Nem mondanak a-t vagy b-t csak úgy. Amúgy Dominic herbst találta ki a stat oldalt, õ üzemelteti. A magyart pedig a világhírû programozó, a falcosoft tulajdonosa... Falco 😊 Õ a mi stat oldalunkat mûködteti, és van egy segítõje, Bonesai, aki rangsrol vagy nem stb stb. A nemzetközi is ilyen, és mindenki döntse el , mennyire mûködik jól. De adj egy nevet, és megnézem, a barátoddal mi a gond a stat oldalon. Majd hajnail 1 után.... akkor fogok ráérni, elõtte meló van

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

szerintem valaki kitalált egy ilyen oldalt hogy stat és azóta van hercehurca... belecspok a billentyûzetbe és idegesítem atz emberkéket, és eldöntöm hogy valaki0ás vagy sem... errõl szól szerintem az egész...
A vidi pedig telitalálat! :-)

tutuhawer
meg a videók alapján, értem
videó:
youtube

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Persze, és értelek. Nem a nullás stat a döntõ a számomra és nem is a csillagok. Az összkép, hogy úgymondjam. Tudom, hogy sok minden lehet/van a nullázás hátterében. Kaptam én is fals pozitívot már. Ezért nem is ítélek egy-egy adat láttán. Az összkép és a személyes tapasztalat után döntöm el, hogy + vagy -

és akkor most õ mit csináljon?? irjon hogy adják vissza rangsorát? valamit kezdenének is vele?<#fejvakaras><#shakehead>
SUNNY84HUN
a pályák mikor váltanak vagy is állnak át a másnapi felhozatalra ? úgy mint a th hajnali 2 kor <#fejvakaras>

Kicsit sok az off.

Project D|Rare Car Collector|

Esetleg Update volt? Vagy volt versenye az utolsó RESET óta? Vagy esetleg kihagyott egy hónapot? Fusson most egy versenyt és frissítsen. Ha nullázva van végleg, akkor ott valami van.

tutuhawer
azt kell kihozni, hogy most arcoskodok kicsit: vannak barátaim innen a játékból, akiknek volt gondjuk áplyákkal vagy a teljes profillal. Így vagy úgy, elõbb vagy utóbb el tudtam érni, hogy visszakapják a ranglistájukat. De ez nem mindenkinél van így. Láthatsz te olyan nullázott spílert, aki a legtisztább és legjobb arc, de valamiért nullás. Bugok miatt akár. Van ilyen, és lesz is. ne ítélj elsõre.
itt a videó, ne ítélj elsõre:
youtube

hát ide képfeltöltéshez
goregrind
Köszönettel elfogadom mester! <#taps>

DISCORD: grimanddark

az NFS-s tényleg nem jó oldal. haverom megnézte, de õ életébe nem csalt és mégis nullázva van... ennyit errõl
hova nem fér be? O.O"
Haverommal fogadtunk, hogy nem tudok MONSTER feliratot gyártani. hát egyértelmû hogy tudok😄 a kép meg bezzeg nem fér be, mivel nem 20 KBtye
tutuhawer
ááááá, javítok, igen. A fórum maga így nagyon hasznos, jó is, hogy használod. Maga a profil statisztikája félrevezetõ, de a fórum valóban piros pontot ér. Jár is a piros pont neked <#eljen>

Minden rovar bogár, de nem minden bogár rovar. Ha jól értem. :-) De nem is, hiszen kicsit más és akkor a stat oldal tabellája csupán egy szubjektív összkép, túlnyomórészt objektív adatokkal. Tehát "Az adatok csak tájékoztató jellegûek és ..." Vagyis a stat oldal nekem jó valamire, mert megmutatja nekem, magamhoz képest, hol is állok. Ugyanakkor ha kérdéses ellenféllel futok, akkor is viszonylag objektív adatokat láthatók róla, hogy milyen idõket is fut. Nem a csillagok mennyisége a döntõ a számomra, hanem milyen autóval és kb mikor futott "jó" idõket. Ez pedig befolyásolja a véleményem róla és megítélem õt, így vagy úgy. Vagy kérdõjeles marad és hagyom. De általában billen a mérleg erre vagy arra az eredményei láttán. (Azt hiszem a végére el is felejtettem mit is akartam kihozni ebbõl... Vagy nem is akartam....??? Mindegy, tök jó mondatok)

Az elsõ mondat után majdnem leájultam a székrõl. A második után meg majdnem felháborodtam. Videót nagyon várom, imádom a gépet.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
Téved kedves mester! Az "nfs-s.com" igen is hasznos! Elég frankó kis kollekcióm van már onnan csitör videókból, szerinted miért merem kijelenteni már csak "ránézésre, hogy ki csitör és kinek szar a netkapcsolata? Eddig nem sokat tévedtem, azaz egyszer sem! Bocsi, ez nagyon arcos volt tõlem... <#zavart1><#banplz>

tutuhawer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ingyen vezethetõ holnap reggel 9-ig.
nemhogy nem erõs a nitrója, de még nitró sincs benne:

Levideózom a hétvégén, biztosan, és tudom, hogy vannak itt BMW-fanok.... ugye vannak még? Majd belinkelem <#ravasz1>

tutuhawer
mi az, hogy nullázott játékos? Egy teljesen privát oldalon nem számolják a statisztikáját saját döntésük alapján , ennyi. Pl ha TutuHawer kéri, hogy legyen nullázva, mert neki az a jó, akkor a nullázott TutuHawerrel kapcsolatban az EA nem tud mit tenni. Nem is kell, nem a stat oldalról kell nézni az eltitlásokat, mert az egy privát oldal saját szabályzattal. Nem csak csalókat nulláznak le. Tehát feljelenteni valakit, mert a stat oldalon nullás ... nem jó üzlet.
Mindig azt mondtam: a fórumban köcsögösködés nem ér semmit. Kella játékból is valami a csalózáshoz, pl kép vagy videó, statisztika. Az nfs-s.com nem jó semmire.

/persze, van olyan nullázott spíler, aki nem csaló, de van olyan rangsorolt is, aki csaló, szóval a stat oldal mint forrás nem mindenkinek jó/

Egyébként elég vicces a mostani feladvány, mert én az utólagos dobozos Humveet is pickupnak tekintem.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
Akkor meglátjuk, hátha nyerek jövõ héten 😊

NFSW: BONESAI

de búsztom sajna nem volt. már jó ideje nem tudtam venni :S
Nincs Adblock-om egyáltalán. A reklámok megjelentek de csak kb 500-at kapartam össze azért gondoltam, hogy mi van ha több is lehetett volna
BONESAI
Benn volt kb 2 napja, olyan 1900-2000 boost közötti árban. Ma már nincs benn

De akkor odaadom cserébe ezt a bigyulát 😊 hisz azt mondtad kellene 😊 arra a renaultra meg már régóta pályázok. amíg bentvolt mindig is tetszett, oszt kivették a rendõr megant mire tudtam búsztot venni :S
BONESAI
Nyugodtan váltsd ki. Ha megnyerem a Renaultot odaadom

Nékem még nincs olyanom, de ha lenne odaadnám >.< vagy ha gondolod várok a beváltással jövõ hétig ( a renault rendõrgépezet jobban kéne) és ha megnyered cserélünk 😊
😄

BONESAI
Gratulálok! Engem most kihagytak, pedig kellett volna a BFH SUV <#zavart2>

nyertem FB-n 😄 ismét 😄
2 autó és 2 matrica nagyon kellhet a lóvé Drew-éknek. Ja, nemrég mentem a Z4-el D-ben skill-ek nélkül és elég jól hasit, bár nem a legjobb (a régi E30 elõtti T2 király) ritka egy stabil járgány, egész jól fordul, viszont az röhej full ultra cuccokkal is csak B csúcs közelében van. <#wilting>

Más: Ma már fogtam egy 54-es szinten levõ PU hackert …
... Elite CCX-el. <#falbav><#eplus2>
Ma változott 1 %ot a véleményem az egészégügyrõl... betömték a fogamat <#wink>
BONESAI
Nem lehetetlen Astonnal az 50. Csak a V12 motrot ki kell cserélni egy W16ra <#nevetes1>

Aha, annyit fog számítani mint a javított matchmaking...

A bejelentés olyan változtatásról / javításról szól amely azonnali pluszbevételt hozhat a fejlesztõknek/kiadónak?
1. Igen: - újdonság jön a játékba, tesztelés nélkül: valami el lesz kúródva.
2. Nem: - kamu szarduma
goregrind
Mi lett frissítve? <#idiota>

TopUp oldal frissítve.

SUNNY84HUN
aki annyira pénzhajszoló annak azt javaslom hogy a gyémántozásnál kapjon össze 14et gyors verdával a 15 re váltson olyan dögre amiben 2 treaser hunt pénznövelõ van vagy is 50% os maxra van járatva
nekem több profilban használaton kivüli autót skillezek meg így
érezhetõen jobb zsét ad a gyémántozás is így <#zavart1>

------------------------------

#59132 már párszor írtam a report menüpontba náluk <#rolleyes>

Report-old, hogy nullázott játékos, vagy valami hasonló. <#phone>
SUNNY84HUN
" kis barátunk " még nyomatja Viki ,,i,,

de õ már lehet feladta Csaba gyerek

Az adblock-ot kapcsold ki elvileg blokkolja a reklámokat a legjobb egy másik böngészõvel amin nincs, bár nekem ha be van kapcsolva, ha ki úgyis mûködik a spoiler. Érdekes! <#wilting> Mondjuk összesen csak 20 boost-ot kaptam így hiába próbálok bármit, mondjuk nem is értek hozzá. <#falbav>

#59106 Én ma unblock-olom az összes tiltott csalót és meglátjuk fent e vannak, ha igen megy a report, úgy látszik csak van valami haszna. <#fejvakaras>
Tuningmatyizom az IS300-amat, és olvasgatom a tuningleírást, de egyszerûen egy valamit nem értek.
Mi számít magas fordulatszámnak és mi számít alacsony fordulatszámnak?
Pl. egy 6700-as fordulatszám egy kisebb kategóriájú autónál alacsonynak vagy magasnak vehetõ?
Szemben egy pl. Lexus LFA-val, ahol 8700-as fordulatszám szerintem biztos a magas kategóriába tartozik.
Vagy nem? Jól logikázok, vagy valahol hibádzik a gondolatom?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kilép? Nem tudom, mit csinálsz, de nekem még egyszer se lépett ki. Nem tudom, miért csinálja ezt.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.