94802
-
#92039 Jobb híján Racing.....
Bár én javasolnám kicserélni H-ra, mint Hacking. -
nfsmw4ever #92038 Akkor én kérek elnézést! Azt hittem ez egy arcade, autóversenyzős játék. Bizonyára megkevert az MMORG mozaikszóban az R betű... -
#92037 Egy olyan programot, amit a saját fejlesztői se vesznek komolyan, a felhasználók 90%-át meg inkább hagyjuk....
Egészségükre. -
veszettróka #92036 Azért voltak itt jópáran korábban akiknek véletlenül sikerült komolyan venni. :) -
Dealcsy #92035 Kettő profilom van. A másodikat már néha soknak érzem. A DEALCSY profilomat rendszeresen csinálom. Az OKOSTOJAS profilomat azért csináltam, ha véletlen elfelejteném/nem tudnám felszedni a kavicsokat a DEALCSY profilban, le tudjam ellenőrizni azonnal, hogy ingyen streak folytatás van-e és ne kelljen várnom a válaszokra. Gyorsabb, mintha megkérdezném és gyorsan ki is tudom írni akár ide a fórumra is az információt.
Amúgy nekem is van olyan, hogy ad egy semmire sem használható alkatrészt vagy skill-t, de folytatom. Az 500. naptól kezdve kb. 15-ször használható alkatrészt és skill-t kaptam. Azért ez jó eredmény ismerve mások siránkozását, hogy nem kapnak semmi értelmeset. -
Dealcsy #92034 Az 30% volt. Félreírtam. -
#92033 Aki komolyan akarja venni ezt a versenyzés dolgot, annak még véletlenül se jut eszébe, árkád játékot játszani..... -
eLitMiLan #92032 Grat, 32% cooldown th-n? 4-csillagost még sose nyertem skill közül th-n, biztos jól írtad? :D -
nfsmw4ever #92031 Volt már itt pár verseny. És nyavajgósok, mindig vannak. Mindegy hogy matricázás, csapatverseny vagy időmérő-e a téma. (A leginkább nyavajgók, pont arra tesznek nagyívben, amin alapszik egy egészséges verseny. Már előre magyarázzák a kudarcukat. Holott csak versenyezni kellene) A másik érvem. A tuning nem szaggatja szét az esélyeket egy pu mentes futamon. Max ha nagyon egyszintű (tudásban, rutinban, reflexben, tapasztalatban) sofőrök kerülnek össze egy üres pályán. Ha valakinek megvan a "kézre" csinált verdája, akkor szemrebbenés nélkül bemegy multiba is, akár két class különbséggel is. A verseny az verseny. Nem kell belőle járókeretes nyugdíjas találkozót csinálni...
#92030 Én 503-nál abbahagytam. Sőt. Mindenhol abbahagytam. Nekem elég volt. Amikor 8-18 nap után esik valami 3*-os (és nem tuti, hogy használható) hát akkor elgondolkodtam. Szívassák a nénikéjük. 180 nap alatti profil egy se volt, ahol szedtem és akkor alamizsnát dobnak rá. Valahogy úgy érzem, hogy napi 6 profil kavicsideje marhára nem megtérülő befektetés. Azt nem is említve, hogy volt olyan ígéret, aki régebben játszik, az jobb cuccokat nyerhet. Ja. De nem nyer. Viszont öröm, az örömöd! Hajrá! -
Dealcsy #92030 549. nap: 32% nitrous cooldown (elfelejtettem képet csinálni róla)
550. nap:
-
KorzeTheNinja #92029 igaz, de biztos lesz pár ember aki nyavajogni fog, ha mehetnek a tuningok, mert nem kiegyenlitett a verseny.... -
nfsmw4ever #92028 Az alap kocsit én nem favorizálom egy eléggé vegyes versenyen. A tuning nem csak pénztárca függő. Van aki hónapok alatt rakja össze a magának való autót. Akkor meg miért is kéne üres kocsival szerencsétlenkedni? Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vezetünk. Egy lóerő vagy kanyarsebesség nem dönti el a startnál a dobogós helyezést. Szerintem. -
eLitMiLan #92027 Elég pofátlanok: valamelyik héten ugyanez volt, csak akkor nem hirdették ki a következőt, és pénteken publikálták a nyerteseket, éppen ezért, nem csináltak arra a hétre semmit, mer már nem csütörtök volt, és akkor nem lett volna a nevéhez hű a játék....-.-
Nem kerül semmibe szerintem nekik, egyszerűen köcsögök... -
chris1997 #92026 Nyugodtan dobálhatod a Performance partokat a GT-R be, mert, ha úgy alakul, hogy nincs alkatrész engedélyezve, akkor csak totálkárosra kell járatni a tuningolt autót és meg van oldva. A skillekkel nem tudom mi legyen. -
Naworsky #92025 Az nem kis pofátlanság lenne. Nem értek hozzá, de nekik olyan sokba kerülhet 10 virtuális autó? Vagy simán csak lusta dögök.. -
KorzeTheNinja #92024 akkor annyit árulj el légyszives, hogy dobálhatom bele a cuccokat a GTR-be vagy alap kocsival lesz? -
chris1997 #92023 Szeretném azt már az új oldalon megtartani :D
Jövő héten tuti nem lesz még, jó okból. -
eLitMiLan #92022 Én is azt várom, de szerintem direkt elhúzzák,hogy ne kelljen megadni, és a kövire adják oda........... -
KorzeTheNinja #92021 Chris mi lett a versennyel amit terveztél?
porosodik a GTR-em :D -
BRIANOVERCLOCK #92020 Ezeknél így megy.. szal sehogy.. -
Naworsky #92019 A tweetitup eredményeket hány nap késéssel akarják kitenni a hivatalos oldalra? Ekkora lusta brigádot bameg.. -
Driverkiller30 #92018 Szép estét mindenkinek! -
nfsmw4ever #92017 Az egyikre ezt, a másikra azt. :-) Csak hogy meg ne boruljon az univerzum egyensúlya. -
veszettróka #92016 Zöld pluszt kérsz vagy piros mínuszt? -
nfsmw4ever #92015 Ja. Ehh. Kések is, nem is figyelek, tiszta tönkrementem. -
nfsmw4ever #92014 Bocsesz. A VUDU alapcsomagban van. -
veszettróka #92013 yo! -
nfsmw4ever #92012 Bammeg... Ööö.... Ipadon nem megy a world :) fejből meg nem tom. A döglött nyulas csomag. ( most àtolvastam :-p) -
veszettróka #92011 nnaa, szupi, köszi, és melyikben van cilinderes koponya?
(vagy cikisen deres koponya :D ) -
nfsmw4ever #92010 Idióta íràskiegészítő. Cilinderes koponyàn. -
nfsmw4ever #92009 De balf..... vagyok. Ciki deres koponyán van rajta. Ehhhh..... -
veszettróka #92008 "...Szerintem csinálmány és akkor nem is rossz.",
"Az nem csomag megfestette profiba."
-
nfsmw4ever #92007 Basszus kizártam magam... Hahó! Rexi, Chris hooool vagytok??? Ment pü. -
eLitMiLan #92006 LoL xD -
#92005 Biztos adni fogják a kódokat...
-
eLitMiLan #92004 Miért kell? Benzin miatt?:D
Egyébként mivan a tiut nyertesekkel? Megint húznak egy hetet vagy mi? Csak hogy megússzák hogy kelljen 10 kódot adni? -
#92003 -
TOMDRIVER333 #92002 Én is ilyen BMW-t szeretnék, az E30-as után, de oda kell money is, de rendesen. :D
Más: Gondolkoztam azon hogy vegyem-e meg az Aventadort leárazva, vagy vegyem meg Halloweenkor a Mclaren MP4-est, hasonló áron van mind a kettő, hm...amelyik hamarább jön be, azt veszem meg. :D (vagy lehet maradok az MP4-esnél xD) -
veszettróka #92001 +bónusz pályáról kimenős: link3 -
#92000 Aha, majdnem...