Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Felõlem megvolt a tisztelet végig, nem én anyáztam" "köcsögöztem" faszfejeztem" stb
A legcsúnyább szavam a "buta" volt 😛
De mindegy engem nem különösebben zavar ez csak már unom :/
Project D|Rare Car Collector|
#91287 Azért, sajnos még mindig ott van az a Mazdás idõd, ezért ajánlom az új accot. Nem mondanám, ha nem lenne egy élõ példa rá, hogy valaki képes volt teljesen újra kezdeni.
Itt biza neked kell rendet raknod Chris. Legalábbis a fórumon.
Mehetnek az ideiglenes bannolások...<#idiota>#idiota>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Miért hagyom? A rövid priusza miatt. A leugatás kölcsönös volt, mindkettõ félre rászóltam. Mivel, még nem akkora, mint mondjuk csabinak, vagy pár ilyen sunnyogónak(khmm)...Korze is csaló volt, ugyan ez volt, mostanra új accot kezdett és tiszta..remélem, mivel Cement még nem ment túl messzire, ezért õ is meg tudná tenni ezt a lépést.
#91188 #91217 Igen a 911 Turbo volt a képen, sajnos a valóságban R34 Nismo verõ hírében álló járgányt csúnyán elbarmolták a játékban.
Úgy õszintén, mi a vérvörös f@sz folyik itt, és miért hagyod?
Adva van egy nyilvánvaló csaló, aki még egy nagypofájú mesemondó is. http://nfs-s.com/nfsw/CEMENT36
A kétkörös Skyline Avenue-n 56 másodpercet ment Mazda 3-mal 519 km/órás átlaggal, de van még a rovásán pár csillagos futam.
Erre itt fórumozgat vígan, és még le is ugatja a többieket..., no komment!
Off! Gondolom már jó párásak a reggelek a Velencei tónál, lassan le kell mennem összeszedni a diót, meg még egy fûnyírás sem árt majd....
Szevasztopol!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unga bunga = being violently raped in the ass!
Azt a jó... <#zavart1>#zavart1>
DISCORD: grimanddark
#91276 ok ,thx 😊
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
3 másik pálya forditottja....nem tudom most melyiké, de ha végig mész rajtuk tuti neked is be fognak ugrani 😊
én az elejétõl fogva normálisan viselkedtem, mikor idejöttem. bár a stat oldalam miatt kaptam hideget-meleget, de névszerint már nem emlékszem ki volt ellenem. 😊
Azt tudom, hogy TUTU mondogatta végig, hogy csináljak új acc-ot.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
a versenyzéshez elinditja a kliens-t és a többi ott történik.
a honlapon felül jobb oldalt van a keresõ....ott tudsz rákeresni emberekre.
már csak a játéknak kéne javulni, mert kicsinál a laggolás. semmit nem futtatok a gépen a world-el párhuzamosan, de igy is elkezd laggolni 2-3 verseny után.
élvezhetetlen.
HG Úr, ha kérhetem, tiszteltessen már engem egy 48 órás script banban, mielõtt agyvérzést kapok. Vagy vérszemet. A kérés komoly. Könnyebb nem reagálnom, ha nem is tudok. Köszönöm!
nincs TS-em
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
nem rossz, kicsit nfs shift fealing-je van a játéknak. irányitást szokni kell. szerintem ez kormánnyal jobb lehet mint bill.-el
csak single-t mentem eddig mert multiban senkit nem talált aki játszana 😄
Mellesleg más anyázik én pedig le butázom,persze,hogy értelmesebb vagyok, magasabb szint az enyém az övéknél 😊
És tényleg privátban lehet folytatni ne a falat szennyezzétek 😊
Amúgy a cement az a valóságban is a nevem! 😄 <#crazya>#crazya>