94802
  • 7r1v1um
    Jobb híján Racing.....
    Bár én javasolnám kicserélni H-ra, mint Hacking.
  • nfsmw4ever
    Akkor én kérek elnézést! Azt hittem ez egy arcade, autóversenyzős játék. Bizonyára megkevert az MMORG mozaikszóban az R betű...
  • 7r1v1um
    Egy olyan programot, amit a saját fejlesztői se vesznek komolyan, a felhasználók 90%-át meg inkább hagyjuk....
    Egészségükre.
  • veszettróka
    Azért voltak itt jópáran korábban akiknek véletlenül sikerült komolyan venni. :)
  • Dealcsy
    Kettő profilom van. A másodikat már néha soknak érzem. A DEALCSY profilomat rendszeresen csinálom. Az OKOSTOJAS profilomat azért csináltam, ha véletlen elfelejteném/nem tudnám felszedni a kavicsokat a DEALCSY profilban, le tudjam ellenőrizni azonnal, hogy ingyen streak folytatás van-e és ne kelljen várnom a válaszokra. Gyorsabb, mintha megkérdezném és gyorsan ki is tudom írni akár ide a fórumra is az információt.
    Amúgy nekem is van olyan, hogy ad egy semmire sem használható alkatrészt vagy skill-t, de folytatom. Az 500. naptól kezdve kb. 15-ször használható alkatrészt és skill-t kaptam. Azért ez jó eredmény ismerve mások siránkozását, hogy nem kapnak semmi értelmeset.
  • Dealcsy
    Az 30% volt. Félreírtam.
  • 7r1v1um
    Aki komolyan akarja venni ezt a versenyzés dolgot, annak még véletlenül se jut eszébe, árkád játékot játszani.....
  • eLitMiLan
    Grat, 32% cooldown th-n? 4-csillagost még sose nyertem skill közül th-n, biztos jól írtad? :D
  • nfsmw4ever
    Volt már itt pár verseny. És nyavajgósok, mindig vannak. Mindegy hogy matricázás, csapatverseny vagy időmérő-e a téma. (A leginkább nyavajgók, pont arra tesznek nagyívben, amin alapszik egy egészséges verseny. Már előre magyarázzák a kudarcukat. Holott csak versenyezni kellene) A másik érvem. A tuning nem szaggatja szét az esélyeket egy pu mentes futamon. Max ha nagyon egyszintű (tudásban, rutinban, reflexben, tapasztalatban) sofőrök kerülnek össze egy üres pályán. Ha valakinek megvan a "kézre" csinált verdája, akkor szemrebbenés nélkül bemegy multiba is, akár két class különbséggel is. A verseny az verseny. Nem kell belőle járókeretes nyugdíjas találkozót csinálni...

#92030 Én 503-nál abbahagytam. Sőt. Mindenhol abbahagytam. Nekem elég volt. Amikor 8-18 nap után esik valami 3*-os (és nem tuti, hogy használható) hát akkor elgondolkodtam. Szívassák a nénikéjük. 180 nap alatti profil egy se volt, ahol szedtem és akkor alamizsnát dobnak rá. Valahogy úgy érzem, hogy napi 6 profil kavicsideje marhára nem megtérülő befektetés. Azt nem is említve, hogy volt olyan ígéret, aki régebben játszik, az jobb cuccokat nyerhet. Ja. De nem nyer. Viszont öröm, az örömöd! Hajrá!
  • Dealcsy
    549. nap: 32% nitrous cooldown (elfelejtettem képet csinálni róla)
    550. nap:
  • KorzeTheNinja
    igaz, de biztos lesz pár ember aki nyavajogni fog, ha mehetnek a tuningok, mert nem kiegyenlitett a verseny....
  • nfsmw4ever
    Az alap kocsit én nem favorizálom egy eléggé vegyes versenyen. A tuning nem csak pénztárca függő. Van aki hónapok alatt rakja össze a magának való autót. Akkor meg miért is kéne üres kocsival szerencsétlenkedni? Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vezetünk. Egy lóerő vagy kanyarsebesség nem dönti el a startnál a dobogós helyezést. Szerintem.
  • eLitMiLan
    Elég pofátlanok: valamelyik héten ugyanez volt, csak akkor nem hirdették ki a következőt, és pénteken publikálták a nyerteseket, éppen ezért, nem csináltak arra a hétre semmit, mer már nem csütörtök volt, és akkor nem lett volna a nevéhez hű a játék....-.-
    Nem kerül semmibe szerintem nekik, egyszerűen köcsögök...
  • chris1997
    Nyugodtan dobálhatod a Performance partokat a GT-R be, mert, ha úgy alakul, hogy nincs alkatrész engedélyezve, akkor csak totálkárosra kell járatni a tuningolt autót és meg van oldva. A skillekkel nem tudom mi legyen.
  • Naworsky
    Az nem kis pofátlanság lenne. Nem értek hozzá, de nekik olyan sokba kerülhet 10 virtuális autó? Vagy simán csak lusta dögök..
  • KorzeTheNinja
    akkor annyit árulj el légyszives, hogy dobálhatom bele a cuccokat a GTR-be vagy alap kocsival lesz?
  • chris1997
    Szeretném azt már az új oldalon megtartani :D

Jövő héten tuti nem lesz még, jó okból.
  • eLitMiLan
    Én is azt várom, de szerintem direkt elhúzzák,hogy ne kelljen megadni, és a kövire adják oda...........
  • KorzeTheNinja
    Chris mi lett a versennyel amit terveztél?
    porosodik a GTR-em :D
  • BRIANOVERCLOCK
    Ezeknél így megy.. szal sehogy..
  • Naworsky
    A tweetitup eredményeket hány nap késéssel akarják kitenni a hivatalos oldalra? Ekkora lusta brigádot bameg..
  • Driverkiller30
    Szép estét mindenkinek!
  • nfsmw4ever
    Az egyikre ezt, a másikra azt. :-) Csak hogy meg ne boruljon az univerzum egyensúlya.
  • veszettróka
    Zöld pluszt kérsz vagy piros mínuszt?
  • nfsmw4ever
    Ja. Ehh. Kések is, nem is figyelek, tiszta tönkrementem.
  • nfsmw4ever
    Bocsesz. A VUDU alapcsomagban van.
  • veszettróka
    yo!
  • nfsmw4ever
    Bammeg... Ööö.... Ipadon nem megy a world :) fejből meg nem tom. A döglött nyulas csomag. ( most àtolvastam :-p)
  • veszettróka
    nnaa, szupi, köszi, és melyikben van cilinderes koponya?
    (vagy cikisen deres koponya :D )
  • nfsmw4ever
    Idióta íràskiegészítő. Cilinderes koponyàn.
  • nfsmw4ever
    De balf..... vagyok. Ciki deres koponyán van rajta. Ehhhh.....
  • veszettróka
    "...Szerintem csinálmány és akkor nem is rossz.",
    "Az nem csomag megfestette profiba."

• nfsmw4ever
    Basszus kizártam magam... Hahó! Rexi, Chris hooool vagytok??? Ment pü.
  • eLitMiLan
    LoL xD
  • tutuhawer #92005
    Biztos adni fogják a kódokat...
  • eLitMiLan
    Miért kell? Benzin miatt?:D

Egyébként mivan a tiut nyertesekkel? Megint húznak egy hetet vagy mi? Csak hogy megússzák hogy kelljen 10 kódot adni?
  • tutuhawer #92003
  • TOMDRIVER333
    Én is ilyen BMW-t szeretnék, az E30-as után, de oda kell money is, de rendesen. :D

Más: Gondolkoztam azon hogy vegyem-e meg az Aventadort leárazva, vagy vegyem meg Halloweenkor a Mclaren MP4-est, hasonló áron van mind a kettő, hm...amelyik hamarább jön be, azt veszem meg. :D (vagy lehet maradok az MP4-esnél xD)
  • veszettróka
    +bónusz pályáról kimenős: link3
  • 7r1v1um
    Aha, majdnem...