Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
Mekkora pangás van már... <#wilting>

NFSW: BONESAI

BONESAI
Nyugi vaaan <#oooo>

De befejezem a hozzászólásaimat, mert elképzelem Chris-t ezzel a gondolattal a fejében:<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Még egy utolsó: te bejárnál hétvégén dolgozni? Nem? Õk sem... Így reális. Szidhatjuk az EA-t meg a QuickLime-ot, és? Mit érünk el vele?
Amúgy még kb. 4-5 óra, hogy helyretegyék, mivel annyi idõ múlva lesz ott reggel 8 óra.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A másik: ha a felhasználónevedben a 992 számjegy 1999 februárját jelenti, akkor meg nagyon pelenkaarcú vagy még a káromkodáshoz.

Mosd ki a szádat... Én sajnálom azt a kanalat, ami a szádban jár ezekután...
Szerintem Chris se csípi a káromkodásokat, itt meg pláne...

"Forbidden mail server Please use your real mailbox. We do not send spam."
Ezt írja az InCloak a 10minutesmail.com-os címekre.

RoboKutya78
http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html#

ö semmi ilyet nem csinál és elvileg lehet használni boostozásra.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nézegettem spamemail oldalakat, de mindegyiknél az van, hogy átirányítják az általad megadott email címre. Tehát te megadod a címet, oda küldenek egy levelet benne az ideiglenes címmel, azt kell megadni és az odakapott leveleket átirányítja az eredeti címre. Persze egy idõkorlátot is be lehet állítani, meg nagy többségében van egy link abban a levélben, amivel le lehet hamarabb zárni az ideiglenest, ezt a linket tartalmazza az új eldobható címet tartalmazó levél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fúj, de utálom a szóismétléseket, de egyszerûen nem tudom leírni értelmesebben. Feladom én is magamat egy ideiglenes e-mail címre ideiglenes eredeti levélként.

Az 10minutesmail.com, de az nem jó.

RoboKutya78
1minute.mail vagy mi a túró-

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

De elõtte próbáljátok ki, hogy mûködik-e az incloak.com-on.

Lehet az tõlem akármilyen nyelvezetû, de akkor kérek használati útmutatót is hozzá.<#finom>

Ez mi ez már...
Az incloak.com-on a nincsmail.hu is le lett tiltva! Hát õk akarták... A Google szívja meg õmiattuk a sok egyszerhasználatos címek miatt...

Ha valaki ismer a nincsmail.hu-hoz hasonló e-mail klienst, lécci írja meg nekem, hogy ha frissítem nemsokára a leírást, akkor már az szerepeljen benne. Köszi.

Miezmár.
Az egyik kedvenc Fordom csak abban a hülye autó packban kapható.
:/
BONESAI
Arra azért figyelnek még hétvégén is.. ne reménykedj

Mekkora az esélye annak, hogy a mostani szerveer problémák miatt a boostvásárlási rendszer is hibás? Csak mert akkor szerintem most megvan rá az esély, hogy 'véletlenül' kétszer adja meg a boost-ot a sponsorpay-nél, vagy csak én reménykedek ilyenben?

Szabi
ezt írtam én is.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Akkor már nem mûködik valószínû.

Pardon. Helyesbítek. Mivel Vancouver UTC -8ban van benne és nem -9ben.
Tehát a hozzászólásban leírt leírt várakozási idõ mínusz 1 óra, a helyi idõ pedig plusz 1 óra.

Szabi
jelen <#wave>

Ford kódra kiírja hogy ez egy Ford kód, de aktiválni nem engedi :/

"Nulla tenaci invia est via"

Bár lehet, hogy abban a derült éjszakás -1 fokban, Vancouverben, megfagytak a szerverek.

Mi ez a hópehelyhullás?

Már csak közel 6-7 óra hosszát kell várni, hogy rendbetegyék a szervereket, ugyanis most náluk 3 óra 41 perc van náluk és asszem ott is 8-kor kezdõdik a munkaidõ.

BONESAI
Nitrógyûjtõknek küldöm sok-sok szeretettel:

Mondjuk én nem csalással lõttem el ennyit <#hehe>

Én meg 1:32 alá HÁHÁ

BONESAI
Fene bele, nem tudok 1:16 alá menni Veronán <#fejvakaras>

BONESAI
..vagy inkább MS Paint

BONESAI
photoshop

Ez mi?

M3 GTS/Milyen?

Nem ezt akartam!

RoboKutya78
A gyémántom megvan elvileg.
Remélem ma már lesz válasz mit csináljak az Ea hibájából bekövetkezett gyémántvesztésemmel.
Nagyon remélem a felháborodott levelem meg a fotók amit küldtem meghozzák az eredményt.

RoboKutya78
akkor nem csak velem cseszekedik😊

Jobbulást Zsombor 😊

Az kicsit se lenne kényelmes, hogy szûkös idõm van TH-zni, kiállok a GTS-sel, kivág a szerver és az E-csúcshoz közeli 240SX-em (a.k.a Kolibri) fogad visszatérésnél. <#fejvakaras>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Hát én pont itthon vagyok, lenne idõm játszani erre persze hogy ilyenkor nem megy...ráadásul hót betegen mást nem is nagyon tudok csinálni, rFactor felejtõs így köhögés-tüsszögés közben..
RoboKutya78
azt hiszem a mai játékmenetet el felejthetitek ha haza jöttetek.

RoboKutya78
na azt a jelenséget hogy magyarázza el nekem valaki hogy ha én befejezem a játékot az egyik karakteremnél és késõbb visszamegyek ugye mindig az az autó fogad a garázsba amivel befejeztem a játékot Na most nem ez történt. Nehogy má úgy fabrikáljanak az accommal ahogy akarnak.És ez mind a server fatal error után?
<#wilting><#banplz><#zavart2><#wow1><#merges2><#wilting>

RoboKutya78
folyamatos server fattal error code 7 faxom csíter szórakozik megint lõnek a gyémántomnak tuti befejezem.
5 percenként.

Mekkora s*ggfej.

BONESAI

Ez de noob

hát ez katasztrofa mindegy mejik pájára megyek állandoan kidobál nem tudok befejezni 1 versenyt sem legyen vele szerencsétek
Nem tudom, tegnap meg elõtte is be tudtam gyûjteni. Bár az is igaz, hogy legkésõbb kora délután szoktam összegyûjteni a motyót.

BONESAI
Sziasztok, jó reggelt

Aki nem tudta összeszedni a gyémántot lesz valami kárpótlás mint a múltkor, hogy pár napig nem indult elõröl az egész, mert rohadtul kussolnak szinte mindenhol Drew-ék. Fórumokon olvasott valaki errõl infót. <#wilting>
Krisz töröld már ezt a 3 hsz-t ( #59521 #59523 #59525 ) ezzel együtt, félreolvastam <#falbav> így értelmét vesztette. Köszi.
Szevasz, tegnap este én sem tudtam normálisan játszani, folyamatosan kidobált, remélem ma nem kell bosszankodnom<#wink>
chris csináljatok nekem is léci ijen fajinos fejlécet , kösszi <#vigyor2>
helló szia szevasztok , nállatok is ennyi hiba van a játékban eddig is elöfordult hogy néha kivágott minket de tegnap asszony pajtás is nehezen tudott csak játszani állandoan kivágta meg nem engete vissza ma reggel meg én szenvedek vele már harmadszor mentem visza mind a háromszor röpûltem verseny közben <#fejvakaras>