Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor te cseszted el, nem szóltak még, pl most sem ajánlatos összeszedni még 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Ó, hogy az Isten náthás f******t nem vártam 2-3 napot a gyémántozással! Így jár aki türelmetlen! <#falbav>

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
1x volt már ilyen és akkor le is vette az 500 sb-t pedig fûre fára esküdtek hogy ingyen lesz <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Greetings All,
We realize that with the extended period of server technical difficulties in the past 24 hours many player's Treasure Hunt Streaks were broken. Because of this, we will be making the Treasure Hunt Streak Revival FREE for the next three days.

Please note that at this point we have not made this change yet so don't revive your Treasure Hunt streak until we confirm that the change has been made and the Treasure Hunt Streak Revival is available for 0 SpeedBoost.

Best,

Szóval, a streak folytatás ingyenes lesz. Asszem belevágok én is újra 😄 Ha szólnak, akkortól lesz 0 boost.

azthiszem itt nem én hibáztam
nem szedtem össze mert nem tudtam. itt a vidi fel is vettem:
SUNNY84HUN
vti ket nem bántani <#nezze><#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

elõszörre nem tünt fel a turpisság 😊
BONESAI
Nem szedte össze ha jól értettem

NFSW: BONESAI

Jó motor egy szép kasztniban. Mindenképp félre kell tenni a pártállást ebben az esetben.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ryder159

Na most akkor ez hogy is van?

Egy szottyos Firebird ellen egy kipakolt, üvöltõ EK9-el kiállni vagányság. <#ravasz1>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
csináld azt amit én kérd meg barátodat hogy fotózza le hogy összeszedted a gyémántot küld be a te karaktered fotóját is ahol látszik a piros gyémánt és reménykedj hogy meghalgatnai

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hát rohadjanak meg odafent -.- tegnap miattuk nem tudtam begyûjteni a gyémántokat, ma meg ott virít vörösen -.- elvárják hogy újrakezdjem vagy fizessek rá 500 sb-t .... hogy az ördög cifrázná ki a pöcsüket csalánnal -.-
SUNNY84HUN
szóval lókuki , ezeket már párszor javították papíron <#levele><#rolleyes>

BONESAI

Nem rakta be a képet

Szóval reggel 9 elõtt nem dolgoznak... 😊
Greetings All,
Please be aware that we are still experiencing on-going technical difficulties with the Need for Speed World servers. Symptoms of these technical difficulties include:

- Unable to log into NFS World; player receives 'FATAL_SERVER_ERROR_7' error message
- Some players are able to log in but experience severe lag while in game
- Some players are unable to join races via match making
- Some players are unable to enter races (infinite loading screen)
- Some players are able to enter races but are disconnected from the race mid-race

The development team is continuing to investigate these technical difficulties and will resolve them as quickly as possible. Please check back here often for updates on these issue.

We apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience while we resolve this issue.

Best,

BONESAI
Drew belinkelt FBre egy EA fórumos topicot.. az egyik tag Avatarja ez volt, s ez került be FBre mint az oldal képe:

huhh ez a video.... job kedvem lett😊 <#nevetes1>
RoboKutya78

<#eplus2><#eplus2><#idiota>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BONESAI
Akkor nem laksz messze

Ryder159
Ekel (Okolicna na Ostrove)

BONESAI
Ez eléggé kinn van a városból, de amúgy tényleg nem <#shakehead>
Tényleg, te hová valósi vagy?

Ryder159
Na látom nálatok se sokat foglalkoztak az utak takarításával...

BONESAI
LYONS & HWY 201 #123
Beat MOLNAR94's time:
01:28.750
<#rolleyes>
Na mit gondoltok, meglesz?

kedves 😄
BONESAI
Arról énekel a srác hogy a gyerek eltörte a jobb kezét stb.. <#vigyor5>

Szerintem csak annyi hogy a drag R35 miatt nem vették észre hogy adott, én hamar feltoltam 60-ra és már akkor is megkaptam a helyet
SUNNY84HUN
úgy vettem észre hogy 60as szintnél már adta a garázst , eggyel több helyem lett ... , anno akinek volt ez a hibája pótolták amúgy utólag <#fejvakaras>

a zenei aláfestés az valami felemelõ <#idiota>
BONESAI
Az én kis városkámban idén télen picit feljebb fejlesztették a hülyeséget:

Fasza lehet.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
1M tuti nem, most veszik ki a játékból.
CSL-t sem hinném, ahogy a Diablot sem. Miura a legvalószínûbb ezek közül.

Szerintem megint olyat tesznek be aminek nem lessz nagy haszna.
Jó lenne ha ezeket tennék be:
BMW CSL
BMW 1M
Lamborghini Miurra SV
Lamborghini Diablo SV
Stb, stb
(az elsõ kettõ esélytelenebb)

Há hó vótá eddig?<#idiota>

Gondoltam megpróbálom leszedni.

Nem volt kötelezõ kiváltani is.

BONESAI
Szia Chris
Interceptor kód már nem érvényes

Más: valami hír az IGC kocsikról?

Die potato.

trakk
Én még mindig úgy gondolom, hogy ez egy stresszteszt volt, hogy mennyi szirénát meg villogót bír el a szerver egyszerre, ki is nyírta rendesen.

#59585: Meg egy nagyobb csapat, jó ha egy tucatnyi ember dolgozik a játékon, így nem csoda, hogy nem halad sehová.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

az is lehetett volna mondjuk 2 vagy 3 napos mert ugyebár van aki dolgozik és nem nagyon tudta kihasználni .... éjszaka meg ki marad fent azért , hogy ki tudja használni..... az a 3-4 esetleg 5 óra meg .... nah mindegy.... örülök 😊

Még ha az EA lenne a felelõs, akkor nem is lenne gond és hamar megoldanák ezt a problémát a gond ott kezdõdik hogy egy olyan társaság irányítja a játék technikai részét (kiadva gebinbe, mint a legtöbb/összes? játék) akik magasról szarnak az egészre (pedig csináltak õk pár jó játékot is). És ha igaz, hogy ez hozza a legtöbb bevételt a többi fizetõs EA játékot összességében véve, akkor kicsit több hozzáértés nem ártana.
BONESAI
Már megkaptuk az 1napos Interceptor kódot márciusra... ne légy telhetetlen
<#lama>

legalább egy kis boost-ot kaphatnánk kárpótlásul..... folyik be nekik annyi lé szerintem , hogy megengedhetnék maguknak......

trakk
Tök jó, hogy tényleg az EA felelõs a játék fejlesztéséért, meg minden.
Nem.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

BONESAI
Ez az lenne amitõl nem tud játszani pár százezer ember már második napja<#zavart2>

Na ez kész beszarás...... Bezár a játék egy kis hibaüzenetet maga után hagyva miszerint : SZERVER FATAL ERROR CODE (asszem) 7 :S ez mi lenne......

Azért ez nem egy hétköznapi munkahely, mint mikor pl. bemegy a takarítónõõ 6-ra és 14-kor már blokkol kifelé. Itt azért 24 órás ügyeletnek kellene lenni, komoly mindenre felkészült szakemberekkel.

Én is buktam a gyémántot és már több mint 1 napja nem jó a szerver! Remélem jóváírjak mint a múltkor is.