Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasonlóan megyek kanyarba én is. Egy pöccentés fék és tolni neki. Nekem a nitró nyomatéka elveszik drift közben, úgyhogy a kanyarból kifelé tolom el. A vidin meg barátságos meccs folyt, azért kevés a harci gáz :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ki akkar majd NFS HPzni ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Hopsz! <#falbav> Ja azt nem is figyeltem csak gt-ig jutottam, mert fel kéne menni gyémántozni, elöbb meg nem volt idõm, hogy rohadna meg az EA. Ha GTS (most néztem olyan kicsivel volt írva) akkor jó bele a 3 P alulra, a felsõt nem vágom.
Nagyon belemelegedtél a témába de az M3 GTS-rõl ment az agyalás<#mf1>
Ja azt kihagytam alulról az a 3 mehet a kukába (P, P, K) az úgy szar ahogy van! <#hehe>
na erre milyen kártérítést adnak a fejlesztõk?? most vettem fel remélem megrohadnak a fejlesztõk
Szerintem véletlenül se dobd ki a sárga turbót az tökéletes, az a 3 kék 3 piros meg már 1 éve is szar volt (magyarán 1 marhaság), irányíthatatlan tõle a 911, mert elkönnyül és nem tapad. Kanyarban kezelhetetlen lesz, ugratón elszáll mint a gyõzelmi zászló, ha a nirtot elveszed kifarol. Nekem kb. olyan stabil mint a GT2 vagy stabilabb, de a színsorom az bocsi. A legjobb ha IGC-s alkatrészekkel próbálgatod hogy esik kézre és utána az erõsebbekkel tele lehet pakolni.

#59516 Én úgy szoktam fordulni éles kanyarban, hogy gáz fullon és kicsit rápöckölök a fékre (nem kézi) és ha íven van mehet a nitro. A körforgalomban ha driftel végig NOS-al mehetsz, mert tölti folyamatosan. Érdekes hogy vannak olyan játékosok hogy bármennyire hibátlanul is megyek úgy ott hagynak mint ha el sem indultam volna, általában AMG-vel jönnek pedig annak elég szar az irányítása.
tutuhawer
a láncfiríszrõl eszembe jutott egy OFF:
LINK

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Vancouver, mínusz 9 óra Magyaro.hoz képest.
ha ennél pontosabban kell - mondjuk Chrisnek azérrt hogy hova menjen a láncfûrésszel ha imádott 5.2-es R8 as IGCs lesz: link
SUNNY84HUN
apex fut , csak szólok <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
volt valamifélre félreértés, emlékszem. Nekem nem volt gondom a grupettóval, Szilvia barátom is, Tigyan1986-t pedig felveszem. Tuti félreértés volt a Vidia-féle eset is, meg Zsomboor is csak félreértés lehet. Mindenesetre Zs-nek jár a piros pont az elõkelõ helyezésért a ranglistán, szép teljesítmény <#eljen><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Még mindig imádom:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na én nem várok erre már ma...... Jó 8 Skacok......

Köszi

- Lamborghini Aventador LP700-4
- Bentley Continental Supersports Coupé
- BMW 1 M
- Koenigsegg CCXR Edition
- Toyota Supra
- Lexus LFA
- Porsche 959
- Lamborghini Reventón
- Corvette Z06
- Shelby GT500 Super Snake
- Chevrolet El Camino SS
- BMW 3.0 CSL Gruppe 5
- Lexus IS F
- Corvette Z06 Carbon Limited Edition

(A Wikia oldal tanúsága szerint ezek vannak most "On Sale" akcióban. Ebbõl kerül most ki 8.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Onsale autók között van.
959 year one bentley drag 1M coupe stb.

Project D|Rare Car Collector|

arra én is kíváncsi lennék.....

Na, akkor melyik az a 8?

De mivel péntek óta lehet tudni.

Project D|Rare Car Collector|

Természetesen nem derül ki.

SUNNY84HUN
picsába ezekkel , kavicsokat kellene összekapnom , rohadnának meg ... nincs kedvem hajnalig lesni mikor lesz jó már , 303 napom van az egyikben másikban meg 204 aszem , többi profillal nem foglakozom sok volt egyszerre <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

na de akk átrendezem a szinsort ahogy mondtad, remélem hogy egy kicsit használhatóbb lesz mert igy többet ütközök mint az lp650nel pedig azzal aztán télleg tudok ide oda ugrálni :S
SUNNY84HUN
1 autó nem rögtön épül meg a játékban sem , szépen alakúlgat 😊 , valóságban sem 2 perc mire összeáll .. hondám se 1 hét alatt lett kész <#pias><#ravasz1>

azért kiváncsi vagyok milyen lenne full ultrán a bmw, csak ebbõl nem lesz semmi, olyan mázlim nincs h pont jókat kapjak th-ból vagy versenybõl
rendben... köszi a segítséget..... 😊

SUNNY84HUN
mindegy hogy street , race , pro vagy ultra az alkatrész a szín kombináció ugyan az <#pias>

SUNNY84HUN
nekem így álltak a kezemre azok az autók , lehet neked vagy nektek nem jön be a setup bár erre kicsi az esély <#zavart1>

Gondolom Pro felszerelésben.....

köszi

kidobom miest fel is lehet lépni, jó lesz ott egyelõre a street is(azért kár a 7,7ért), gumi meg van egy 3,3,9es piros..egy ponttal lejjebb megy a stat de betehetem
SUNNY84HUN
#59490 abba nekem a k - z -z - k -p- p vált be

nekem mit ajánlanál ? milyen elosztást skyline R34-hez ?

SUNNY84HUN
ja igen és hogy mikor be sem lehet lépni <#idiota>

és melyik az a 8 ?

SUNNY84HUN
azt a sárga turbót marha gyorsan dobd ki <#zavart1> és kéket vagy zöldet a helyére ha van , a kék gumi túlkormányzottságot okoz , sárga vagy piros jobb lenne bele

8 autót hamarosan visszavonnak a kereskedésbõl, itt az utolsó lehetõség a megszerzésükre, ha valaki még nem tette.

jelenleg k-s-k-p-p-k 😄 ezzel is megy csak olyan mintha hamar korlátokba ütközne az irányitás vagyis pl 250 felett nekem elég nehezen fordul, ugy kb semmit, mindig el kell engedjem a 'gázt'.
és nissan skyline GTR Spec-V R34 - Be te mit ajánlanál ?

SUNNY84HUN
én azt mondom jó a gts be a 3 kék 3 piros komináció , de a k -z-k -p-p-p is jó

Nem lehet tudni rólla semmi hogy meddig tart a server leállás?..nem elég hogy mostmár csak gyémántozni járok fel de már ezt se tom megcsinálni..amugy gts-re valóban jó ha az erõ alkatrészek mind kékek? valami ilyesmit olvastam.
SUNNY84HUN
na most már a hivatalos oldalon is off a szeró

Friend reminder to the community that there is only 24 hours left before eight more cars go into retirement! Last chance to get them for 30% off!

Fordítás (google) : Ismerõs emlékeztetõ a közösség, hogy csak 24 óra van hátra nyolc elõtt több autó megy nyugdíjba! Utolsó esély, hogy azokat 30% kedvezmény!

Ezt 2 órája tették ki facebookon.....

Hol vannak ezek? Vancouver-ben vagy Québec-ben?
Csak mert beállítom a frissen szerzett háttérképemet (egy szép nagy Föld térkép) és gondoltam, beállítom ezt is, hogy tudjam, mennyi van náluk, hogy napszakhoz illõen tudjam õket szídni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Na, miután köhögött a world, máshol vertem el az idõmet:

Elsõ vidi. A vezetési tudás nem pontozható, de a kanyarokat imádom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

én kb 20:30 körül kezdtem el játszani.... mind a 2 profilomon sikerült össze szedni a gyémántokat... Sõt !!! Még egy multi sprintet is sikerült lejátszani.... De mikor a végére értem meg kaptam mindent amit kell és amikor vissza térne a lobby-ba akkor már nem történ semmi.... ALT+F4..... " A mindent vivõ sláger " 😄

SUNNY84HUN
én ma 19 kor értem haza reggel óta nem voltam itthon , kavicsoznék erre fos az egész , valamit állítgatnak mert minden be van lassúlva garázsba lépés kb 10 perc utána meg vége kifagy , vissza alig vagy egyáltalán nem enged <#rolleyes>

bboyatty
Havonta egyszer jön rám, hogy felmenjek és akkor sem lehet. <#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

még jó , hogy a gyémántokat idõben össze szedtem.....

jaja.... "The servers are currently down. Thanks for your patience"......

Én meglátogattam volna a garázsomat, de nem óhajtott betölteni 10 perc alatt úgyhogy alt+f4..mostmár belépni se lehet