Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW: BONESAI
Rabid: AWD WIN :-P
Project D|Rare Car Collector|
[/spoiler]What the fuck?[/spoiler]
Amúgy nagyon látni hogy Derekas belassít dragon az F1el <#eplus2>#eplus2>
NFSW: BONESAI
Legközelebb valami pokémon lesz az alapötlet, ugye neeeeeem?!! <#falbav>#falbav> <#duhos2>#duhos2>
A lényeget én sem értem, de valami R8 magasztalásról szólhat!? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
- Corvette Stingray
- LFA
- Boss 302 '12
Mennek:
- 959
- Road Runner
- Continental
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Elment Drewbá'nak is. És még egyszer köszi Derekas <#integet2>#integet2> Miért R8?! Miért ne? 😄 Leírtam miért ezt gondoltam Angolul xP Tudom, lehetett volna Sonic esetleg Corvette CLE, Nismo, F1. DE: Corvette nincs tuningolva plusz AWD win. Akkor miért nem Nismo? A megjelenése szelídebb mint az Audinak. F1? Nincs meg és túlságosan agyonhajszolt, mindenki tud róla mindent. Errõl nem.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Román felebarátunk bírta idegekkel. Amúgy tankmódot használt egy v12 vantage-dzsal (megjegyzem, én egy c-speces mx5-tel voltam)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

The servers appear to have stabilized and players are now able to log in and play. Please note that at this point we are hesitant to say that the server technical difficulties are resolved. Instead, we will be closely monitoring the servers in case any further issue arise.
We realize that with the extended period of server technical difficulties in the past 24 hours many player's Treasure Hunt Streaks were broken. Because of this, we will be making the Treasure Hunt Streak Revival FREE for the next three days.
Once again, we apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience while we resolve this issue.
Ha valaki megtudja mikortól lehet szedni a gyémántot napvesztés nélkül, sikítson! <#eljen>#eljen>
#59631 Akkor most tudod folytatni! <#hehe>#hehe>