Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hazaérek törlöm a bulit.

Project D|Rare Car Collector|

Lotyi. Azért trágár szavak nélkül legközelebb. Kösz.

Sracok, engedjetek meg egy velemenyt.
Most attol fuggetlenul, h csal Lotyi vagy sem, olyan hangnemben irt itt a forumon, h boven megerdemelte, h kibannoljak. <#boxer>
Nehogy mar megsajnaljatok <#falbav>

Fáradt voltam rosszul írtam :-D vonathoz futás is lehetne egy sportág. Unbannoltam.

tutuhawer
miért?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Visszabannoltam... Ez baromi bosszantó volt.

tutuhawer
imádom ezt a sorozatot , ma 10X néztem meg ezt a jelenetet kb 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Lotyi is rendben van, így mindenki megnyugszik.
OFF:
imádom az Everybody Hates Chris c. sorozatot amúgy: most néztem meg egy részt, youtube-ról máris linkelem a legjobb jelenetet, szétröhögtem magam:

BONESAI
Én nem szúrtam ki Chrissel szerintem semmilyen módon. Hidd el, hogy nem akartam ezt kihozni ebbõl az ügybõl, de abból amit én láttam, egyértelmûen csalnia kellett... és úgy látszik nem megbízható a játék. Ott kezdem, hogy nem is tudtam, ez a Lotyi tagja a fórumnak. Csak szerettem volna felhívni a figyelmeteket egy potenciális csalóra.
Ettõl függetlenül, bocsánatot kérek Chris az incidens miatt

NFSW: BONESAI

tutuhawer
na... tessék, máris egyértlemû. Majd privátban dobj egy bocsánatot chrisnek, hogy az elsõ hozzászólásod miatt lett egy félreértés. Ne szúrjunk ki Chrisszel, csak ha muszáj.

BONESAI
Irreleváns volt amit én láttam. Abból amit én láttam, csalhatott volna, ami viszont nála volt, abból normálisnak tûnik a poweruphasználat

tutuhawer
Baromira oda kell figyelni, hogy tutira menjünk és akkor mindenféle félreértést el lehet kerülni 😄 benne is voltam a szájtépésben néha, de el is kerültem. Csak legyen kép midig, ez a lényeg, és akkro nyugi van, bocsánatkérés, egyértelmû, tutibiztos, stb stb.

tutuhawer
kurva nagy szemétség csalózni bizonyíték nélkül. A fórumos szájtékpésért elküldtem az anyjába a nemzetközi nagyokosokat, de itt tisztelettudó leszek 😊) Van kép csalásról avagy nincs? Szövegelni én is tudok.

Na...
Stingray kell nekem, meg a Boss izé asszem '12.
LFA-m már van.
Megyek boost-ot kukázni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
Mindenkitõl bocsánatot kér

Én is
Egy pillanatra láttam, hogy Lotyi azt írja: bocsánat.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Bocsánat <#falbav>
Tök hangulatos ez a kép azzal a sok muslincával.
McLaren-másnaposságra Mitsubishi Lancer (tehát nem jól forduló és lomhán gyorsító autó) a megoldás szerintem.

BONESAI
Nem arról van szó, hogy tartja-e a sebességet valaki vagy nem. Nekem mindig az gyanús ha nem jönnek ki a powerupok, mert azt mindig megnézem. Lehet gyorsabb, jobb is. De abból a képbõl, amin 5 NOS és semmi Ready nem volt ellõve, neked is gyanús lenne... persze mostmár tudjuk, hogy úgylátszik a két eredményfal nem egyezett

Ez eddig is -régóta- élõ bug, ezért is írtam amit, azt hittem tudja más is <#wilting>
Bocsánat mindenkitõl akit szidtam, félreértés történt, buggos a játék..
Rossz hatással van rátok az a k**va F1 Bonesai. Lásd Zoji esetét is a múltkor.
Aki nem azzal megy és tartja / hozza a tempót / idõt az már gyanús nektek. Ejnye. Szerintem szabaduljatok meg tõle azonnal. 😄
Bocsánat mindenkiõl
BONESAI

Ugyanaz a verseny.
Tehát úgy néz ki, hogy eddig nem látott buggal állunk szemben. nem írja ki mit használt,.. csúcs!
Bocsánatot kérek.
Chris, kérlek engedd vissza a fórumra, félreértés történt..

BONESAI
Az nem ready hûtõ, hanem early powerups.. hamarabb használhat powerupot a startnál

Köszi. Na igen, a ready hûtõ nem nitró hûtõ...

LOOL nincsen readym AZTA 😮OOO
BONESAI

Extra, erõs idegzetûeknek:

Gyanítom, hogy ez az egész hûhó azért jött létre, mert a szerver nem jegyzi az összes elnyomott powerupot...

...ja és miért nem nyitottad ki a skill listáját? Így még nem érvényes.

Kár, hogy olyan messze volt mögötted, hogy nem tudtad videózni...

BONESAI
Ez akárhogy is nézem 1 ready.

trakk
Az igen, mesteri vitát láthatunk.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Lehet nem ártana csinálni egy SG Tuning Guide-ot. És aki nem félti kiteregetni a "titkait" azzal segítene másoknak, hogy a saját autójuk mi a francért nem megy annyira(Quqa eljött a te idõd <#mf1>)
RoboKutya78
na megúszták a gyémántproblémámat
Na nem baj majd legközelebb lecsapok rájuk.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az élet apró örömei :-D

BONESAI
1 egész Overall pontot dobott rajta <#szeret>

Szuper.

BONESAI
Nagy kólával

Happy meallel?

BONESAI
Ezaaaz... HSen Transtek sport gumiiii... megy mekibe

Amikor megnéztem az eredeti gameplayt akkor én is így röhögtem.

:-D

Kellett nekem azt a Sonicos izét megnézni - most egész nap így fogok röhögni.
996 igenis versenyképes.

BONESAI
Én a 996ot csak idõfutásra használnám, ami nem class restricted oda F1el megyek

Nana, félre ne értsd ...biztos használható a 996-os - csak le kéne állnod a MeklárenEffeggyel egy idõre 😊
BONESAI
Akkor itt az ideje 997et venni...

Eddig mindig Top Secret volt a Quqa-féle-akármilyen-Porsche színsor...
- Akárhogyan fõzöm ki, azt mondják kegyetlen szar a 996os mama ... - mer' rá vannak szoktatva a sok noobverdára édes lányom azé'. 😄