Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder159
Ilyet tavaly nyáron láttam Somorján pirosban. A hangja elég brutál. Ma meg Komáromban egy sárga Ferrari California és egy AMG SL65 elõzött ki...

A RESET-re, vagy a búsztos gomra kell kattintani, ha ingyé szeretném folytatni?

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

<#gonosz1>

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI

Tehát elvileg ma bekerül... remélem A classos lesz, és úgy értem A class KING.

NFSW: BONESAI

Azután szödtem össze :-), hogy kikerült a bannerba. Nekem az nem volt korán, kérlek. Egyébként nemsokára felnézek és bepróbálom a másik profilt is. Dupla vagy semmi alapon. 3 hete úgyis hintába rakott a játék, hogy összeszedtem és mégis bepirult. Két heti supportolás után tértek át arra a nyelvre, ami a kommunikáció alapja lehetett volna. Persze úgy, hogy elmagyaráztam nekik, hogy nem (csak) dedósok ölnek pénzt a játékukba.

Akkor nem csak Tutu-nál van fekete lyuk hanem nálad is, vagy megint rosszul emlékszel. Én direkt egy alacsony szinten lévõ driver-nél próbáltam ki a gyémántot (amit vagy 2-3 hete vittem el 4. napig, amúgy sem szedem ott) és ott nem vett le semmit, tehát vagy hamarabb mentél TH-zni mint lehetett volna, vagy az elõbb állítás az igaz. <#hehe>
No, ezmiezmár???? Tegnap folytattam a TH-t, mivel 0 SB a folytatás szerda reggelig. Ma pedig nézem az Origin-ben és lekapott 500 SB-t az egyenlegembõl. Most én vagyok noob és rosszul kattintottam, vagy csak szimplán engem szívatnak ismét? Mert ha 500ba fáj nekem, akkor ültetve marad a th streak....

Szájkaratét végig követtem. Nem semmi volt. A bug nekem is ismert régóta és ezért nem is foglaltam állást. Kíváncsi voltam pro és kontra. Õszintén örülök, hogy korrekten zártátok az ügyet (Bár a hangsúly pár százalékot feljebb volt itt-ott)!

A gond az ezzel a vidoval hogy a class rendszer elõtti és akkor sokkal rosszabbul ment a 996 mint most, nem beszélve azóta áthangoltak egy raklap járgányt. Ráadásul a gyorsulása csak a hajógyárban derül ki a két fal között.
BONESAI
Nekem volt Stingray, hát nem jó semmire. Még újítás után is szar volt, eladtam

BONESAI

Tisztán látszik a különbség, emiatt ne rombold le õket

Jaj én is lemaradtam a szálkaratéról. <#falbav> Nem kell fotózni elég fájl és mentés másként! <#eljen>
Miért nincs mindenkinek fejléce aki itt van, valamit titkol talán? <#ravasz1> Mondjuk nekem sem kell! <#hehe>
Ha lesz is Quqa tuning leírás az biztos fizetõs lenne. <#mf1>
A 996-os Porsche meg szerintem annyival másabb a 997-töl, hogy jobban fordul és így kanyargós pályán lehet jobb, de mivel összehasonlító tesztet nem találtam le kell ütnöm nullára mind kettõt hogy kipróbáljam. <#wilting>

Aki nem ismerné Chevrolet Corvette Stingray, különben meg ott van a NFSW Vikia-ban csak keresni kell. <#nezze>
E héten egy JDM találkozó videóval?

Na tényleg nagy csalódás az IGC-sek. (legalábbis nekem ez a véleményem, nemtom ti hogy vagytok vele)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
Lambó mániákusoknak: Lamborghini Veneno

DISCORD: grimanddark

goregrind
Tévedtem vagy nem, én már nem tudom! Mindenesetre nagyon nagy a hasonlóság!

LOTYO vs LOTYI

lorci
Köszi!Végre tudom folytatni a boost gyüjtést, mert utoljára nem ment se a 10minut,se a nincsmail.-se.<#sir>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

de zsír ujra van lexus... 😄 meg a ford... a corvette nemtom melyik<#nemtudom>
Nem tevedsz <#wave>

goregrind
...persze mindez csak a halovány memóriából lett elõásva, ha tévedek akkor már most elnézést kérek! <#worship>

goregrind
Anno nálam volt baráti listán, "LOTYO" néven. Ha jól emlékszem, akkor a "LOTYI" profilon látható másik profil, a "BOGYESSZ" a barátnõje keze alatt ment állítólag! Nemrég én is összefutottam "LOTYI"-val, de lelépett a lobby-ból, gyanítim emlékezett a nevemre! ÉS hogy miért? Akkor csinált egy TH hekket, én töröltem a listámról és ha õ az, akkor elképzelhetõ a további trükközés! <#nemtudom>

SUNNY84HUN
majd meglesem ha fellépek , kár hogy nem lehet teszt körre vinni 10 percet mint más autósban mielõtt megveszed 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

C talán? Passz

SUNNY84HUN
milyen az a Chevrolet Corvette Stingray ... alapból melyik class ?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
köszönöm <#taps><#integet2> és elküldöd nekem <#zavart1>

<#eljen>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kicseréltem.

Sunny:
Legközelebb, ha ilyenek lesznek, rohadjak meg, lefotózom 😄

SUNNY84HUN
hogy én már megint lemaradtam a moziról 😄

Kicsi helyrepofozás. Hiányzó szóközök, felesleges enter leütések kivétele és az új fiktív email dolog.
Még szerencse, hogy megvan a nyersváltozata a gépemen, nem kellett újra írnom az egészet.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Olvasd el. <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
De fõként a nincsmail.hu rész.

Mi a bõvítés?

Kicsit frissítettem a dolgokat, lécci Chris, cseréld ki. Köszi

Ingyen Speedboost szerzése

Mielõtt akármit csinálsz, olvasd el figyelmesen!

Ami szükséges:
Netkapcsolat, flashplayert támogató böngészõ (lehetõleg a legfrissebb mindkettõbõl), VÍRUSIRTÓ (ingyenes licenszû vagy fizetett licenszû próbaverziója).

IP címváltás azért szükséges, mert magyar ajánlat nincs, vagy elenyészõ.
Az alább található módszer egy a sok közül.
Viszont tapasztalataim szerint az adatátvitel biztonságos (olyan értelemben, hogy nem gond, ha személyes információkat küldesz át ezen a proxy-n, de attól még jöhetnek vírusok, malware-ek, stb.…😉 és sok ország érhetõ el vele. Meg az egész INGYEN van.

FIGYELEM!

Az itt leírt módszerért felelõsséget nem vállalok! Sem anyagi, sem erkölcsi, sem semmilyen más kárért!

Ez magában nem garantálja a speedboost szerzést, csak azt, hogy el tudd vele érni a jobbnál-jobb ajánlatokat.

A nagy terjedelem miatt a különbözõ részeket spoiler alá tettem.

KISOKOS, MI MICSODA

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A VPN-rõl: http://hu.wikipedia.org/wiki/Virtuális_magánhálózat
Az OpenVPN-rõl: http://openvpn.net/index.php/open-source/333-what-is-openvpn.html

Az InCloak -ról:
Az InCloak egy webproxy oldal, ahol egy fizetõs licensz és egy ingyenes, 24 órás licensz található. Ebben a leírásban az ingyenes licensz 'beszerzése' olvasható.
Csak egyszer engedi meg egy adott e-mail címet használni. (lásd: nincsmail.hu rész)
Egy adott IP címet is csak egyszer enged.
1. Akiknek változó IP címe van (mobilnet, stb...), nekik csak újra fel kell csatlakozniuk a hálózatra.
2. Akiknek fix IP-jük van, azoknak macerásabb a helyzet. Sajnos technikai okok miatt nehezebb a helyzet itt. Próbálgattam web proxy oldalakat (pl. hidemyass.com, zendproxy.com, stb...), de mindig a Javascript-es résznél elakadtam (miután beírjuk a kódot). Viszont végsõ esetben õk tudják használni a TunnelBear-t, vagy a ProxySwitcher-t (mindegyiket lehet használni a Sponsorpay-re is, de az OpenVPN-nél nincs adatkorlát (mint pl. TunnelBear) vagy crack-et igénylõ dolog (mint pl. ProxySwitcher)).

A mpp.hu-ról:
Egy e-mail kliens, amellyel tetszõleges idõtávig egy fiktív címet ad, amit te találsz ki. Ha nem akarsz állandóan gmail-es, freemail-es stb. fiókokat regisztrálgatni, tudom ajánlani ezt.
A mûködése: az oldalon lehet kérni egy fiktív címet és innen az általad beállított e-mail címre fogja küldeni a leveleket. A beállított ideig fogja átküldeni, a lejárt idõ után megsemmisül ez az mpp.hu-s e-mail cím.
Az ERRÕL A CÍMRÕL részbe beírod az általad kitalált címet (ezt kell megjegyezni, tehát [email protected], xxx az amit beírsz).
ERRE A CÍMRE részbe beírod azt az e-mail címet, ahova akarod kapni a levelet.
A régi megoldás, a 10minutesmail.com valamint a nincsmail.hu nem jó, le vannak tiltva a mail szervereik (csak az InCloak-on, máshol nem).

A sütikrõl:
A sütik (cookie) fontos szerepet töltenek be. Ezek figyelik, hogy az adott feltételeknek eleget tettél-e (de ez se garantálja néha a sikeres boost szerzést). A cookie-beállítás maradhat alapértelmezetten az adott böngészõben, hacsak nem állítottál rajta már. Minden országváltás és újrafellépés elõtt ajánlott kitakarítani a sütiket (itt inkább valamilyen karbantartó programot használj, hogy más weboldal, általad használt, de fontos információkat tartalmazó sütijeit ne töröld pl. CCleaner, stb..).

A KONKRÉT LÉPÉSEK

Lépések:
1. InCloak-ra fel kell menni.
2. Találsz olyat, hogy TEST FOR FREE, katt rá a TRY FOR FREE! gombra.
3. Írd be a YOUR E-MAIL rublikába az e-mail címet.
4. Megvárod, amíg megjön az e-mail, benne egy több számjegybõl álló kóddal.
5. Utána keresel a fõoldalon egy VPN nevû linket, katt rá.
6. GET THE VPN ACCESS résznél a YOUR ACCESS CODE rublikába beírod ezt a kódot.
7. Elõjön egy kis ablak (na ez a JavaScript). Itt nem kell piszkálni a bejelölt dolgokat. (De például ha nem Windows alatt csinálod, azért ellenõrizd az operációs rendszerre vonatkozó dolgokat.) Folyamatosan NEXT-ezel, majd DOWNLOAD CONFIG.
8. Letöltöd.
9. Kell egy OpenVPN nevezetû program, amit a Google segítségével találsz meg. Feltelepíted.
10. Kicsomagolod a letöltött fájlt, a kicsomagolt mappában lesz egy WINDOWS (vagy az adott oprendszerre vonatkozó név) nevezetû mappa, abban egy CONFIG mappa, amit átmásolsz az OpenVPN mappájába, ami Windows alatt a Program Files mappában van. Írd felül vagy elõtte töröld az ott található CONFIG nevezetû mappát.
11. Nyisd meg az OpenVPN programot RENDSZERGAZDAKÉNT.
(FIGYELEM! Ha nem rendszergazdaként indítod el, nem fog megváltozni az IP címed!)
12. Lent az óra mellett megjelenik egy piros számítógép ikon. Jobb klikk és elõugrik a lehetséges országok listája. Amelyiket kiválasztod, rámész, elõjön egy kis ablak és CONNECT. Ha bontani akarod, úgy mint az elõbb, csak a DISCONNECT-re katt.
Ez a módszer a fájl letöltésétõl számított 24 órán belül használható. Mindennap újra le kell játszani ezt a mûveletsort (nyilván nem kell letölteni az OpenVPN-t), de ha begyakorolja az ember, simán megcsinálja 5 percen belül.
13. Át kell állítani az account-ot az adott országra. Ezt vagy itt teheted meg, vagy közvetlenül a World fõoldaláról belépve a BUY SPEEDBOOST gombra kattintva.
14. World fõoldal -> belépsz -> BUY SPEEDBOOST -> EARN FUNDS! -> EARN SPEEDBOOST

TAPASZTALATOK, JÓ TANÁCSOK

A feltételek ott találhatóak az ajánlatnál. Ha olyasmit ír az ajánlat feltételeinél, hogy kapcsolatba fognak veled lépni a ’szponzorok’, hagyd rá.
Az ajánlatok helyzetérõl könnyen információt találhatsz a SUPPORT feliratra kattintva, ami az ajánlat oldal legalján található. Itt láthatod a sikeres és az elkezdett tranzakciókat, azok 'várakozási idejét', hogy mennyi ideje csináltad, valamint ha problémád van, itt jelezheted, de ahhoz mindig bizonyítékot kell csatolnod, ami egy képernyõkép a feltételek teljesítésérõl.
Valamint ugyanitt állíthatod be a Sponsorpay-es e-mail címet. Alapesetben mindig fogsz kapni e-mail-t sikeres tranzakciókról.

Jó, ha elõtte 'kitalálsz' egy VALÓS címet az adott országban (esetleg a Fakenamegenerator, ez állítólag egy valós postacímhez kitalál egy fiktív személyt és annak adatait (de én nem használom, nekem van már egy kitalált személyiségem)). Erre azért van szükség, mert bizonyos ajánlatok leellenõrzik, hogy létezik-e a beírt cím valamint egy idõkorlátba vannak beszorítva és ha ezt túlléped, már nem kapod meg. Nyilván ezzel a fiktív regisztrációkat, vásárlásokat akarják kiszûrni. Valamint idõt spórolsz magadnak is (általában az adott országban lévõ magyar nagykövetség címe tökéletes, de most gondoljunk bele a portás helyzetébe, hogy állandóan csomagokat vesz át vagy reklámleveleket bontogat<#eplus2>).
E-mail címekhez ajánlom, hogy használd a 10 minutes mailt, vagy a nincsmail.hut.

Több fajta ajánlat van: ingyenes, kérdõív, vásárlós, mobil, letöltõs, trial-ok és játékok.

Ingyenes: ebbe minden fajta ajánlat bele tartozik, amiért nem kell fizetni (pl. kérdõív, játékok, stb.) és az összes nyereményjátékos, hírlevél-feliratkozásos, facebook-os, stb… ajánlat is.

Kérdõív: itt egy adott célcsoportot keresnek, amiket több ellenõrzõ kérdéssel csekkolnak le. Ha nem tartozol a célcsoportba, elnézést kér az oldal és akkor ezt az ajánlatot 'dobhatod a kukába'. Persze többször is próbálkozhatsz, de azzal csak a te ideged megy tönkre, meg idõveszteség is.

Vásárlós: ez az, amit nem ajánlok. Fizetni kell hitelkártyáról, vagy PayPal-rõl. Esetek elenyészõ többségében nem feltétel a sikeres vásárlást visszaigazoló oldal 'megléte', minden más esetben hagyd rá, nem éri meg. (Csak anyagi kárt okozol magadnak.)

Mobil: mobileszközrõl indítható ajánlatok. Tapasztalataim nincsenek róla, sose használtam boostszerzés szempontjából mobilt.

Letöltõs: le kell tölteni az adott programot. Vigyázni kell némelyikkel, mert felesleges programok is települhetnek, plusz itt ajánlott a VÍRUSIRTÓ megléte. Ha beriaszt, hagyd rá, felesleges az ajánlattal foglalkozni. A programokat ajánlott virtuális operációs rendszerben letölteni és telepíteni (ezekrõl bõvebben a Google segítségével olvashatsz).

Trial: fizetõs dolgok bizonyos ideig való ingyen használata. Csak akkor használd, ha biztos vagy magadban. Én ezekkel sose foglalkozok.

Játékok: letöltõs vagy online. Ezek könnyûek és 100-400 boost környékén fialnak. Nyilván a feltételek teljesítése mellett.

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Nem találom az OpenVPN programot/nem az a program, amivel lehet használni a letöltött, kicsomagolt fájlokat.
Válasz: Rossz programot töltöttél le. Nem az OpenVPN fõoldalán található PRIVATE TUNNEL-t kell letölteni, hanem a DOWNLOADS menünél keresgélj (COMMUNITY DOWNLOADS).

Kérdés: Nem találom a letöltött fájlt.
Válasz: Nézd meg a böngészõd letöltés beállításait, ott megtalálod.

Kérdés: Feltelepítettem az OpenVPN-t, de nem találom sehol.
Válasz: Ha a telepített programok listájában megvan, meg kell lenni a gépen is. Futtass egy keresést.

Kérdés: Az OpenVPN mappájában már van egy CONFIG nevezetû mappa, mit csináljak?
Válasz: Vagy írd felül, vagy töröld és úgy illeszd be a friss CONFIG mappát.

Kérdés: Nem találom a programot, hogy tudom elindítani?
Válasz: Ha nincs az asztalon, az OpenVPN -> BIN mappában megtalálod az alkalmazást. (Ne felejtsd, hogy RENDSZERGAZDAKÉNT kell elindítani.)

Kérdés: Az InCloak azt írja ki, hogy már lekértem a kódomat.
Válasz1: Változó IP címnél csatlakozz újra a hálózathoz.
Válasz2: Fix IP címnél technikai okok miatt nem tudod más webproxy oldal használatával letölteni a fájlt. Ajánlott a TunnelBear vagy a ProxySwitcher, de csak addig, amíg meg nem van a fájl. Lehet mind a kettõ elõbb megnevezett programot is használni a Sponsorpay-hez, de az OpenVPN ingyenes, biztonságosabb és nincs adatkorlát.

Kérdés: Amikor megadom az e-mail címet, azt írja ki az InCloak, hogy tiltott mailszerver/már el lett küldve a megadott e-mail címre a kód.
Válasz: Használd az eldobhato.mpp.hu-t (lsd. Kisokos, Mi Micsoda részt), biztos elfogadja ezt, vagy egyéb ismert levelezõrendszert.

Kérdés: A beállított címre nem érkezett meg az e-mail.
Válasz1: Használd a FRISSÍTÉS gombot a postaládában.
Válasz2: Valamilyen pillanatnyi zavar keletkezett. Várni kell akár percekig/órákig is, hogy megérkezzen (igen, ez idegesítõ).

Kérdés: Beírtam a kódot, de nem jelenik meg semmilyen kisablak.
Válasz: Nézd meg a böngészõ beállításainál, hogy engedélyezve van-e a Javascript.

Kérdés: A felcsatlakozásnál azt írja ki folyton, hogy sikertelen csatlakozás, 5 másodperc múlva újra próbálja.
Válasz1: DISCONNECT, és válassz másikat.
Válasz2: Ez azért lehet, mert azzal, hogy felülírtad a CONFIG mappát, csak a friss CONFIG mappában lévõ friss fájlokat helyezte bele az eredeti CONFIG-ba. A régebbi fájlok, amiknek a frissebb változata nem volt a frissebb CONFIG-ban, azok nem íródnak felül. Ekkor (ha még megvan a frissebb), töröld a régit és másold bele az OpenVPN mappájába az újat.

Kérdés: Azt írja ki a csatlakozásnál, hogy lejárt az idõkorlát.
Válasz: Lejárt a letöltéstõl számított 24 óra. Kezd újra a fentebb leírt mûveleteket.

Kérdés: Felcsatlakoztam, de amikor rákattintottam az account-omban a BUY SPEEDBOOST gombra, azt írja ki, hogy frissítsem az ország-beállításomat.
Válasz1: Nem állítottad át az account-odban az országot. Állítsd át.
Válasz2: Néha megtörténik, hogy hiába indítottad el helyesen az OpenVPN programot, nem rendszergazdaként fut. Lépj ki a programból és indítsd el újra.

Kérdés: Rákattintottam az EARN SPEEDBOOST-ra, de azt írja, hogy hiba történt / nem jelenik meg semmi.
Válasz1: Ellenõrizd a böngészõ bõvítményeinek a frissességét. Zavart tud okozni, nem kicsit.
Válasz2: Telepítsd a flashplayert.

Kérdés: Hiába teljesítettem a feltételeket, nem adta meg a boost-ot.
Válasz1: Kicsit várni kell. Lecsekkolni az ajánlat oldalon a SUPPORT linkre kattintva tudod.
Válasz2: Lejárt az idõkorlát. SZÍVÁS.
Válasz3: SZÍVTÁL, mint a torkosborz. Soha nem fogja megadni.

Kérdés: Az ajánlat közben bejelzett a vírusirtó.
Válasz: Hagyd rá. A befektetett idõ is elveszett (mert a vírusirtó törölte a megfigyelés céljából létrehozott sütiket).

Kérdés: Rákattintok egy ajánlatra, de azt írja ki, hogy már egyszer megcsináltam /az adott geográfiai területen nem elérhetõ.
Válasz: Csatlakozz fel másik, ugyanabban az országban lévõ IP címre. Ha akkor se sikerül, így jártál.

Kérdés: A beállított e-mail címemet folyamatosan teleszemeteli a teljesített tranzakciókról szóló e-mail-ek.
Válasz1: Állíts be másik e-mail címet (de olyat, hogyha valami gubanc lenne, rá tudj nézni arra az e-mail-re).
Válasz2: Ha nem akarsz más e-mail címet beállítani, akkor spamként jelöld meg az üzeneteket, vagy szûrõ alkalmazásával irányítsd át egy másik mappába az e-mail-en belül.

Kérdés: Rákattintottam az EARN SPEEDBOOST-ra, de utána egy World-ös hátterû oldal jelent meg, közölve, hogy próbáljam meg késõbb.
Válasz: Imádkozz, hogy csak a rendszert tartják karban és nem veszik ki újra ezt a lehetõséget.

Ez csak egy a sok megoldás közül. Lehet használni más IP cím változtató programot, de már leírtam, hogy miért ajánlom ezt.

És újra ismétlem:
NEM VÁLLALOK FELELÕSSÉGET SEMMILYEN KÁRÉRT!!!

Ha egyéb javaslatod, ötleted, tanácsod van és azt akarod, hogy a következõ frissítésnél benne legyen, írj egy privát üzenetet nekem.

Végül, de nem utolsó sorban, engedtessék meg, hogy közöljem mindenkivel, hogy ennek az ötletnek a szülõatyja Ryder159, akirõl köztudott, hogy a World-ös neve: VFERIII. Úgyhogy a taps, gratuláció neki jár. <#taps><#eljen> Én csak bõvítgettem, frissítgettem ezt a dolgot. És itt az eredeti hozzászólása, ami után elkezdtem ezzel foglalkozni: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1193757100&no=2735

Én két éve tudom, nagyon sokat privátoztam annó, s szóba jött ez a téma is, fõleg mikor autókat teszteltem még a régi korszakból, s kellettek rá a poweruppok... Az elsõ pár autóslista tõlem jött ki, mikor még tier korszak volt, emlékszel?

Dealcsy: Na akkor most már tisztábban látsz, s mikor valaki a Hastigsen ellõ 15 nitrót minden nélkül, mert te úgy látod, az még nem jelenti azt, hogy csaló, hisz nála meg ezt mutatja: 15 nitró, 4 ready, 2 jugger... S a nitrót mindenesetben látja mindenki, de a többit képes lefelejteni, s nemcsak a readyt...

Mindenkinek írom: Mikor átalakították az eventet, s a futam végén nem mutatta a végsebességet, meg az elnyomott powereket, az az akció nem a véletlen mûve volt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Akkor most már értem, miért kapom állandóan a m*****f***** cheater jellegû irományokat, fõként mikor elkap a gépszíj és az MR2-vel nitrópuffogtatás tucatjait csinálom.

BONESAI
Nekem eddig nem tûnt fel

Ez több, mint 2 éves bug, a ready-ket nem mutatja az ellenfeleknél sokszor, mindenki csak a sajátját látja.. Lusták kijavítani, gondolom még nem szóltak érte...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hm, hat Lotyi, nekem ugyanannyi kozom volt ahhoz, amiket irkaltal, mint masoknak, en is olvasom a forumot es tele volt a te mocskolodasoddal, a mult este is megszolitottak, h mosd ki a szad <#wow3>
Nem utallak, csak csalodtam benned...

Nem jelenek meg még egyszer igy a fórumon az tuti..
<#eljen>
Harag nincs, de a tegnapi labdát le kellett csapnom.

tutuhawer
kiváló hsz, én adok rá egy piros pontot komolyan. <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Neked is jó étvágyat <#integet2>
Dejavu71 vagy csillag 71 nekem mind egy hozzád egy szót nem szóltam=Hajni. neked közöd nem volt ehhez és légyszi ne törj pálcát felettem. nincs jogod hozzá, ha utálsz mond meg hátam mögött könnyû beszélni..
a többiekhez szólóan elnézést és bocsánatot kérek a trágár szavakért, mivel csalónak lettem nevezve berágtam, mikor egy játék bug volt a hibás. többet nem lesz ilyen h valaki ilyet állít képpel lesz bizonyítva. kép nélkül egy szót nem szólok és nem lesz probléma belõle. még egyszer elnézést a sértésekért <#worship>
Balhé törölve, jó étvágyat.

tutuhawer
Akkor OK, így a tuti. Most megnézek egy részt a "Mindenki utálja Christ" c. sorozatból. Aztán lehet, befutok versenyezni is majd hébe-hóba... mentem ma is egy rakás csalóval, mind single playerben jött 😊) Elég vicces volt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
képem nem volt elsõre, az igaz. De tudom, mit látok, és be tudom határolni. Nem egy versenyen vagyok túl mostanság, felismerem ha valami nincs rendben. Késõbb készítettem képet is, amin tisztán kivehetõ volt, mi a problémám. Az már egy másik dolog, hogy nem az történt verseny közben, mint amit mutatott a játék végeredményes táblája. Errõl én nem tehetek. De én már megbeszéltem Lotyival, elnézést kértünk mindketten egymástól, s részemrõl itt le is van zárva.

tutuhawer
😊)) Háát én is köpködnék meg káromkodnék, ha valaki csak úgy lecsalózna. Láttam ilyet a nemzetközi terepen, ahol sokkal több is forog a kockán és nagyon szar ügy. Kell egy betonbiztos kép vagy videó a csalóról. Én nem hibáztatom Lotyit, én is pont úgy jártam volna el, ahogy õ

"Repül a nehéz kõ, kit tudja hol áll meg, ki tudja hol áll meg és kit hogyan talál meg...."? 😄

Hol a kõ? (Tutu, ne adj fel ilyen labdákat, mert lecsapom ezeket.) (És képzelj ide egy nagy adag iróniát és szarkazmust.)😄

tutuhawer
Az vesse rá az elsõ követ , aki higgadt és tisztelettudó tud maradni egy képpel el nem látott hsz után. Én nem tudnék, valószínû, elborulna az agyam. Aki csal, az is kikéri magának, párszor láttuk, akkor jogos a letiltás meg egyéb, de ha bocsánatkérés a vége , akkor TCMChristián a jó döntést hozza, mindenki boscánatot kér mindenkitõl és vége is 😊

trakk
Nekem is úgy jött le, hogy inkább az alpári stílus miatt lett bannolva, mintsem a csalásért, szóval én sem értem.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA