Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez hülyeség. megy a multi is csak várni kell játékosokra.
azért tölt sokáig a verseny elött, mert betölti mindegyik kocsi + a pályát (de ezt irja is töltés közben)

Elég tökös a ramja. Már a többi autómhoz képest. Igyekszem nem tarolni vele. Bár a kedves versenytársak morgolódnak, hogy nem igazán tudnak a falba döngölni, meg ellökdösni :-D Õk pedig tudják. <#vigyor>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Az volt. Meg már elõtte is, még felutazott pestibe, meg egyáltalán elkészült. Könnyebb<#integet2> festegetni a worldben az tény. bye

Igazából A-s TE-re kéne, de ahogy néztem az ütközésnél nem túl jó a ram-ja, vagy csak most nem mutatta rendesen😄

Van. A hülye sorsoló elég érdekes lobbykba hajigál be. Nem vagyok egy kilépõs fajta és nyerek vele eleget. A csúcs, meg S közepe, teteje félékkel rak össze. Jó verda, csak szegényes még partban és skillben. De taktikásabb pályán ellenfél a drága. Nem sok autóban csalódtam kellemesen, de ez az.

Még akkor is...

Balathruin

Függeszd fel az almalét, káros hatással van rád. <#idiota>
Kb. ilyen lett: <#vomit>

Balathruin

A shiftesen 😄 alatta vannak a régi matricák 😄
#91333 #91331 Nincs mit😄
Rammerek ellen szerintem hatásos lehet. <#vigyor5>

Balathruin

SUNNY84HUN
az komoly mutatvány lehetett , régi békebeli kapu 😊

Na jól van Jóccakát 😄 <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Pink neon jobban menne hozzá. Khmmm.

Az új kedvenceim:
Pagani F
Ford Capri
Jeep
Shelby Cobra
Silvia
Police R8
SLR722

Na melyiken van KING plate? 😄

#91331 én is megyek csicsikálni, a szar kuplungú, nyikorkó és szar úton közlekedõ Ikaruson is bealudtam...😄

Project D|Rare Car Collector|

és tényleg 😄 köszi.

nem rossz kocsi, van esélye A-ban?

Már az eleve bug az ACR-ben, hogy nem mûködik a multi, a graphika fullon mehetne 2 szer is a gépen még sem megy, nagyon lassan tölt be mindent a gyors gépen is, viszont sokkal jobb játék az alapja mint a world, jobb beállítások, tuning, a pályák stbstb, látnék benne fantáziát ha a bughalmaz ahogy említették nem venné el a kedvem. :/
köszi! Már az ágyból ugrottam vissza :-) Inception rew :-)

Egy audistától meg egy hondástól fel sem veszem <#banplz> Amúgy meg azt emeltem, amit délután tettem fel képet ide. Nem kis ajtó/kapu volt. <#felkialtas><#violent>

Ha tényleg a Shiftessel csináltad, akkor jóhüjevagy. <#banplz> Kamu szagot érzek...

Balathruin

#91028 Csinált róla 😄D
Basszus... :|

SUNNY84HUN
emmmiii 😄 már csak jdm matrica kellene rá 😛

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

hát ez igazán randa lett 😄

Szerintem unatkoztál <#rolleyes>
milyen a Jeep? megéri az árát?
nincs kedved csinálni róla 1 videót?

<#banplz>

na akkor új téma:
Unatkoztam, vagy unatkoztam? Shift R8-al mûvelõdtem

SUNNY84HUN
és azóta is viszed még 😊)

#91317 jeepre meg ez 😄

Tele van csalóval a játék

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Mi a búbánatos rongybatekert isten f@sza van a játékkal? E class verseny , gondoltam kipróbálom a Silvia-t E class-ra.. 10 behívásból visszaszámlálás végén 10 Neterror_Handshake_data_invalid a chatben meg visszadob az utcára -.-
nekem egész jónak tünik. Az SRW-nél nekem mindenképpen jobban bejön.
eddig bug-okat sem tapasztaltam, igaz, csak ma kezdtem 😄

Megemelted a szeretett Jeeped? 😄

Neizéjjé már. <#idiota> Emeltem ma egy akkorát, hogy nem bírtam letenni. <#banplz>

Az, kérlek. Megyek is vala pszichotróp thrillert nézni. Abban kevesebb az izgalom.

SUNNY84HUN

SUNNY84HUN
de már este van 😄

acr meg egy bughalmaza 😛

"pontosabb leírást adnak a cheatokról mint a Jutub"
Azért mert megjárták már mindet, és kiderítették melyik, melyik. Vagy..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem akarom felhozni, de igaz ..tesztelték... (nem sok ilyen van szerencsére)

Balathruin

Tudni és nem élni vele, nem ugyanaz, mint "nem" tudni de élni vele... Csömöröm van a népmeséktõl mára.

És mivel neked mindig magyarázkodnod kéne, ezért ajánlott az új account, jobb lesz neked, kérdezd korze-t.

A témát lezárom, aki tovább folytatja, azt kénytelen leszek délutánig pihentetõre küldeni. Nincs kedvem ma este is ezért éjszakázni, hogy kordában tartsak mindenkit.

Azért vagy te a csíter mert: te accod, tiédben van az idõ tehát TE csaltál. Az account vagy te. OK, hogy nem te voltál valójában, de komolyan inkább mindig elmagyarázod ahelyett, hogy restart? még boost sincsen neked.

Nekem Opelom van még 😞 és nagyon nagyon lassa nfejlõdök sokszor befagy, pedig direkt lowon játszom, a gépem mellesleg bírná az ultrat is..
az ACR-ben már van padani huayra

az ACR-ben már van padani huayra

Nekem is kikellett deríteni mi történt mivel tényleg nem én csináltam, nem értettem elsõre semmit, bár megint kezdem elveszíteni a fonalat, mert egyesek szerint én vagyok a csíter de pontosabb leírást adnak a cheatokról mint a Jutub 😄
Basszuskulcs... ne kezdjétek már el... nem tudok fent maradni ilyen hosszú ideig, hogy nézzem a barátok köztöt, mert holnap 4:10-kor kelnem kell munka miatt.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az az érdekes inkább, hogy High Stakeson ma legalább három +5000 pontos csalóval találkoztam. Szal jó hogy a cayman bugosokat bannolják vagy csak úgy indok nélkül. Ezek meg élik világukat. Vicc

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Szerintem is. Még egy-két válasz, aztán lezárom a témát.

Az idõt megbeszéltük, "letisztázva", tippet megadtam az új profil kreálásakor az õ érdekében, ezt õ dönti el. Úgy is, ha újabb gyanús idõ bukkan fel, megy bannra.... sajnos igen, az baj, hogy nem magyarázta el rögtön, mi a pálya.

Szerintem most kéne egy stoppot dobni...

Balathruin

gyors szintlépés = Pursuit Bot

2 másodpercenként lezavar egy rendõrözést, 5 csillagos kõrözéssel és megkapod az érte járó pénzt és rep. pontot.
igy kb 2 óra alatt 0-ról 60-as levelre lehet jutni. pénz farmolásra jó semmi másra

Anyázni nem anyáztam, had tegyem hozzá.
Vagy magyaráztad el.

De, nem vallottad be azonnal.