Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az elõzõ accountomam régen használtam és erre a rendszer törölte, de most itt vagyok újra 😄
Chris szeretnék fejlécet ha lehet: RYAN012, lvl60
Simraceway: tigris013
A másik, amire még gondolok, hogy rengeteg ott is a csaló, s azt gondolja az EA, hogy idõlimit növelésével talán elfelejtik használni a chaetet, mert most már tényleg, tolatva is végig lehet rajta már menni... Én pl még a TE-n is rengeteg csalót feljelentettem, akár bevárt akár nem, akár megvertem, akár nem..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Csak nekem vacakol a World, hogy hiba a letöltésnél meg minden? Újraindítom a launchert, 5 percig benne van a memóriában, azt eltûnik dolgavégezetlenül. Még a launchert se tudom megnyitni, nemhogy belépni.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Csak nem vagyok NFSW közelben..., xd
Itt egy videó csak neked, csak most a kérdéses Porsche-ról. Amit még tudnod kell, hogy ez a "Porsche 911 Carrera S Snowflake Edition", a Silver Starter Pack-ból!
DISCORD: grimanddark
NFSW: BONESAI
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Az 5 csillagos alkatrészekre, és a vele felfordult Class rendszerre már nem vagyok kíváncsi... Nagyon sok régi motorost fognak elveszíteni, de úgy néz ki ezt már leszarják... Az új motorosoknak meg már csak úgy van esélyük valamire, ha egybõl beleölnek a játékba százezreket... Köszönöm, én ebbõl mér nem kérek...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Magyarul beszélj, mert nem értem.<#eplus2>#eplus2> Nem ismerem ezeket a dolgokat, bár érdekelni sem érdekel.<#vigyor3>#vigyor3>
Én maradok a jól bevált vastalicskámnál: LEXUS IS300 (IS200).<#eljen>#eljen>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Húzzuk le a népet pénzzel...
Fogadjunk, hogy a bejöveteltõl számított egy órán belül az összes topidõt bitorlóknak meglesz?
Én arra várok, hogy mikor lesz IGC-s járgány, majd akkor esetleg, amúgy... 😄DDDD