Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apci?

Project D|Rare Car Collector|

köszi chris<#nevetes1>

Simraceway: tigris013

tutuhawer
Papi

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Pipa

Sziasztok!

Az elõzõ accountomam régen használtam és erre a rendszer törölte, de most itt vagyok újra 😄

Chris szeretnék fejlécet ha lehet: RYAN012, lvl60

Simraceway: tigris013

Most töltöm le a ragtapaszt.. amúgy Acces Denied a "Lanuchershop"-ban.

BONESAI
Nekem hülyült meg akkor

NFSW: BONESAI

Nekem up

nem megy a server nálatok sem ?
BONESAI
Ez mi hogy servert are currently down?

Én szerintem meg rájöttek, hogy a TE-n is megcsappant a versenyzési szellem, csak azt nem találták még ki, hogy miért... Mert hogy nem azért, mert kevés lenne rá az idõ, az is biztos...

A másik, amire még gondolok, hogy rengeteg ott is a csaló, s azt gondolja az EA, hogy idõlimit növelésével talán elfelejtik használni a chaetet, mert most már tényleg, tolatva is végig lehet rajta már menni... Én pl még a TE-n is rengeteg csalót feljelentettem, akár bevárt akár nem, akár megvertem, akár nem..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hát nem tudom engem valami olyan érzés fogott el mikor láttam hogy ha eddig nem lett volna elég eygszerû akkor mostmár kb. tolatva is teljesíthetõ <#hehe>
Ezt már rég vártam. Így legalább nem lépegetnek ki, ha E osztályú talicskával megyek, mert be tudok érni. Márcsak az E classos team escape-et kéne állítaniuk. Vagy az is át van állítva?

Csak nekem vacakol a World, hogy hiba a letöltésnél meg minden? Újraindítom a launchert, 5 percig benne van a memóriában, azt eltûnik dolgavégezetlenül. Még a launchert se tudom megnyitni, nemhogy belépni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
semmi sincs alatta most vigyázok a 18 ra😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
nem merek rákattintani a képre.... úgyis kiszórná az anti-malware mondjuk... <#nyes><#ravasz1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
HS 3:30as lett 3:00 helyett

RoboKutya78
ezzel repüljetek inkább <#eplus2>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Te jó ég, 5 csillagos cuccok... Akkor lenne korrekt, ha a TH kiegészülne egy (de inkább 3) olyan körrel, ahol ultra cucc jön garantáltan. És hogy fogják az új szintet hívni? SuperDuper vagy mi? Jó ég, még egyik kocsim se full ultra, erre jön az új csúcs.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
6400

Mennyibe kerül a most berakott Shelby?
Csak nem vagyok NFSW közelben..., xd
Ryder159

nem rosszbol irtam csak nekem ojan az enyém mintha õreganyám repegetne a trabantjával <#shakehead> amugy az x2 elhagyhatod csak mormota <#nevetes1>
goregrind
Szia mormotax2!

Itt egy videó csak neked, csak most a kérdéses Porsche-ról. Amit még tudnod kell, hogy ez a "Porsche 911 Carrera S Snowflake Edition", a Silver Starter Pack-ból!

DISCORD: grimanddark

BONESAI
De meg is lökhette vmi.. nekem is úgy lett anno idõm turnpiken hogy megnyomott egy cinque

SUNNY84HUN
akkor grat neki <#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ryder159
Nekem nincs is olyanom <#banplz>

BONESAI
A Roadtser nagyon jó drag kocsi. De ma futott még jobbat, 9.48 cinquevel

SUNNY84HUN
az szép és jó de érdekelne dragban hogy tud a ROCKPORT TURNPIKE -on top 1 lenni a cinkék , gt2 , stb buta dög elõtt a roadster murcival <#fejvakaras> ... , vagy éjjel nappal dragot tolja és mikor szeró is pörgött és húzta úgy futotta azt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én tuti megveszem....ha lesz olcsó boost :-D

Én se várom, gyûlölöm <#violent> <#hehe>
Én sem várom azt a fostaligát 😄 sztem nem sok kocsi van ami rondább annál 😄
Ryder159
A veyront mindenki várja (rajtam kívül), ezért hasonlóan a többi nagyon várt autóhoz, lószart se fog érni.

BONESAI
Gratulálhattok VIDIÁnak, õ a top1 magyar dragversenyzõ <#eljen>

Én már beszereztem 1-3 hete azokat az autókat, amibe 5*-os alkatrészek kerülnek majd. Úgy csináltok, mintha nem lett volna szó már errõl az 5*-os dologról. GTO , SRT8, SRT10, Skyline R34, WRX STI, Supra, EVO X, LP640, M3 E46. Ezek tuti várományos autók. Van belõlük nekem pro tuned, ultra tuned, hát a gyémánt tuned sem maradhat ki!<#vigyor>
BONESAI
Most miért borulna fel a class rendszer? Ha valamit Bben akarsz hagyni akkor logikusan csak olyan cuccot raksz bele, amivel Bben marad... az 5 csillagos cuccok fõleg az S class-t érintik

5 csillagos alkatrészek? Akkor itt a class rendszer is fel fog borulni... Mert nagyon sok autóban nem fér el az 5 csillagos alkatrészek... Szóval annak bevezetése nyomán lehet elölrõl kezdeni mindent... Remélem megvárják, míg lelépek a játékból... Csak 3 hónapot bírjanak ki...

Az 5 csillagos alkatrészekre, és a vele felfordult Class rendszerre már nem vagyok kíváncsi... Nagyon sok régi motorost fognak elveszíteni, de úgy néz ki ezt már leszarják... Az új motorosoknak meg már csak úgy van esélyük valamire, ha egybõl beleölnek a játékba százezreket... Köszönöm, én ebbõl mér nem kérek...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

a másik észre vételem ez a videó piszkálja a fantáziám REX mert az én gt3 am mintha talicska lenne a tiédhez képest igy még egyszer sem láttam gyorsulni
az 5 csilagos alkatrészekröl csak anyit hogy igy is nehéz már nyerni 2 csilagos tunedet vagy ha 3 csilagos esik akkor már karácsonyvan a skillekel is ez a hejzet a legtöbb automban az van amit a storban megvehetek mert nincs jobb ma elkurtam fél mikulást skiil pakra 10 nos lett a vége egy árva skill sem volt benne a nosnak örülök mert félnap allat kapok ennyit
goregrind
Ma reggel történt... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Ezek csak gyorsultak meg rammolták össze-vissza a GT3-am...tegnap is láttam egyet, 26-ot ment Heritage Heights-en egyetlen power up nélkül, + 1s perfect starttal levágta a GT3-am amiben volt 5....mióta megint áttértem az amerikai szeróra 6-ból 5 csaló volt F1-el...
BONESAI
Nekem pár hete volt szerencsém autofinishes F1hez

Ez igen, 2 csaló F1, méghozzá egy versenyen belül...gondolom együtt voltak <#falbav><#wilting>
Grand Sport Vitesse? Sang Noir?
Magyarul beszélj, mert nem értem.<#eplus2> Nem ismerem ezeket a dolgokat, bár érdekelni sem érdekel.<#vigyor3>
Én maradok a jól bevált vastalicskámnál: LEXUS IS300 (IS200).<#eljen>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
Vettem bizony... és a Veyront is venni fogom. (HA Grand Sport Vitesse lesz, más nem kell). Megcsinálom Sang Noir stílusban

Akkor vetted a lapot...

BONESAI
Akkor lesz IGC amikor 3 Elite kocsit kapunk IGCnek egyszerre és cserébe E-D class autókat vesznek ki

LOL Veyron... XD
Húzzuk le a népet pénzzel...
Fogadjunk, hogy a bejöveteltõl számított egy órán belül az összes topidõt bitorlóknak meglesz?
Én arra várok, hogy mikor lesz IGC-s járgány, majd akkor esetleg, amúgy... 😄DDDD

BONESAI
Nem fosok, mert az egyik kedvenc autóm. Amúgy az F1 sokkal könnyebb a Veyronnál, kisebb is stb.. azt már tudjuk, hogy az F1 igenis jól megy itt Worldben, kíváncsi leszek mit hoznak ki a Veyronból

Mert, az F1 egy igazi város vadállat? Ha a valóságot néznénk akkor az EVO-k a WRX, Focus-ok stb. rally járgányok vernének mindet, de itt a német gépek mennek/mentek mindig is a legjobban, csak az utóbbi fél évben jöttek be az új és gyorsabbak, de ennek vége!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LESZ! <#hehe> Most fosol hogy megvetted az a szart aranyáron és mehet a kukába, mi! <#eplus2>
Az Elite zsarus Viperrõl tud valaki egy oldalnézetes free roamban lõtt képet rakni?