Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
#59910 Ez most komoly vagy csak megint valami ígérgetés mint az új városrész, kanyon stb. <#wilting>#wilting>
Más: Jó hogy jönnek az 5*-os cuccok, mert könnyebben lehet nyerni majd 4*-ost, én már kaptam is 2-öt …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És így lassan elérjük a kb. 1 év volt 420 km/ó-s sebességeket, akkor ezért vették vissza annak idején. <#fejvakaras>#fejvakaras>
#59918 Nana, ha nem lesz csillagászati az ára én megveszem és akkor az F1 mehet a 3,14ba! <#hehe>#hehe>
NFSW: BONESAI
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
- Ford Lotus Cortina "Tripod" Vintage
- Dodge Challenger Concept Cop
- Ford F-150 Raptor "Rex" Drag
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
X
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Ez lemaradt.
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.
Date:
March 5th, 2013
Duration:
4 hours
Start: 1pm (13:00) PST – 4pm (16:00) EST – 9pm (21:00) UTC
End: 5pm (17:00) PST – 8pm (20:00) EST – 1:00am (01:00) UTC
Bug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that prevented the Private Race initiator from being able to join his/her created match after receiving a separate Private Race invite
- Some vinyl distortion issues were fixed for the Chevrolet Corvette ZR1 “A-Spec”, Lamborghini Murciélago
És valamit rosszul csináltál mikor mérted!
Audi R8 4.2 Police kiadás B class 591 Overall (Eredeti partjaival)
Quqa féle autópálya:
nitró nélkül 320 km/h
nitróval 330 km/h
Csiles féle autópálya:
nitró nélkül 330 km/h
nitróval 339 km/h (324 km/h-nál nyomtam nitrót)
Az autó tényleges végsebessége 331-332 km/h amit a Csiles féle autópályán tudtam megnézni, mikor elfogyott a nitró s visszaállt a nitró nélküli végsebességre...
Dodge Viper SRT10 Red Juggernaut kiadás B class 599 Overall (átalakítva 599-es Overallra)
Quqa féle autópálya:
nitró nélkül 328 km/h
nitróval 335 km/h
Csiles féle autópálya:
nitró nélkül 331-332 km/h (ennyi a vége)
nitróval 344 km/h
Mind2 eredeti, a skillezéshez nem nyúltam, a Viperába TE skillek vannak, az eredeti, míg az R8-ba nincsen semmi sem. Mind2 eredeti kasznival, 3as ültetéssel van.
Csak annyi a változás, hogy a Vipera 606-607-es értékrõl van lebutitva 599-re. S lett belõle B kategóriás TE pályákhoz verda.
Még a válaszodat megvárom, aztán részemrõl lezárva a téma.. Ha kell róla videó, holnap csinálok egyet.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Más: találtam egy új bug-ot (vagy csak én nem ismertem) a 6 sávos drag végén, ha mellé álok a kapuknak, utána garázs és vissza és bedob a falba. <#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>