Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már én is eltûntem a levegõbe 😄

Simraceway: tigris013

lorci
Már én is megszüntem valamit nagyon agyalnak a dolgon...<#zavart1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

SUNNY84HUN
originen is a vásárlásnál error van :S , pedig van -10 dolcsis kuponom , sebaj majd jó lesz , ilyenkor mikor ekkora hibák vannak mindent végig szoktam lesni mert van néha hibás akciók hogy sokkal olcsóbban van pár cucc pl gold vagy egyéb starter vagy esetleg más játékok

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nah, mar en sem letezem <#csodalk>

BONESAI
Eltûnt PERFECT10N, BITP0R, POSEIDON... nem lesz végleges ez az állapot <#mf1>

NFSW: BONESAI

sajna ez van.... de már napok óta ez megy :S hol meg hol nem....

Sziasztok!
Ezért megérte elkezdeni folyton valami baki van a szerverrel.<#nemtudom>
Hát, a Lambo bug után ugyesen visszaállították azonnal szóval...
BONESAI
engem sem mutat mostmár a statoldal

Ryder159
Ki tudja. Lehet az utolsó ilyen mentés még bétás.
Egyébként update után és is eltûntem, szóval fullosan halott minden

BONESAI
Tuti, nekem meg még fõleg.. <#rolleyes> bár nem voltunk rosszak együtt ma

7-ig igyen tudod folyatni

de jó hogy megint nem megy :S nah mind1... a gyémántok megvárnak.... csak nehogy tovább tartson az egész mint éjfél....

Visszafizetni? hogyisne...de gondolom van offline mentés külön szereveren, ennyire csak nem balf@szok...
Ryder159
Mekkora lenne már, hogy feltörték a szervert, és mindent töröltek, még a biztonsági mentéseket is. Vajon visszafizetnék mindenkinek a beleölt pénzt?

Frissítsd és akkor nem lesz
Gratulalok <#taps> <#eljen>
Ahogy en ismerlek, biztos, fogsz meg javitgatni <#integet2>

Ryder159
update után is?

lorci
Köszi remélem még tudunk javitani pár helyen...<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

SUNNY84HUN
nekem meg van még a stat oldalon a driverem <#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

CHRIS kösszi a fejlécet <#nevetes1>
tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Chris elõre is bocs a hosszú OFF-ér de elakadtam.
Alaplapom: Alaplap
Adott hozzá egy Phenom 4 magos proci gyári hûtõvel.
Rendeltem egy extra hûtõt: Hûtõ
A hûtõnek van 4 kis lefogató bigyulája. az alaplapon pedig 4 luk. gondolom a 4 lefogató a 4 lukba megy. nos a lefogató zárt állapotban (azaz ahogy fognia kéne a hûtõt) nem tart.... nagyobb a luk az alaplapon mint amennyire szétnyílik a hûtõnek a tartója. Eléggé hülye vagyok az ilyesmihez tehát jól jönne valami beszerelési tanács. 😄
official weboldalon nézzétek meg, az összes APEX driver eltûnt, semmit se talál meg
Ryder159
egy CTRL+F5 után én se látom TUTU profilját...

Bár most ott is azt írja hogy nem létezik, de a világon mindenre...
Legutóbbi szarakodásnál nekem is csak a 3-as számút mutatta, aztán megint jó volt aztán megint nem....de a weboldalon mutatja úgyhogy addig nincs gond
oké

tutuhawer
nekem meg közben befejezõdik a simraceway letöltése... újra kellett tennem a játékot, mert gondok akadtak... De ez maradjon köztünk, Chris meg ne tudja

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nekem nagyon ugy tunik, h a TUTUHAWER nem letezik, csak a TUTUHAWER003 <#wow1>
Amugy nemigen fog most beengedni a garazsba

tutuhawer
nem nyílik a garázs, valószínúleg nem is vagyok benn, azaz itt vagyok kinn, szóval semmi baj nincs. A sofõrprofil meglesz, és a speedAPI kiírja, ma néztem meg elõször a profilt.

Na amíg nem jó a játék addig egy kis nosztalgia U2-vel 😊

tutuhawer
belépek a garázsba, megnézem, ott vagyok-e a garázsban... <#nyes><#nyes><#nyes>

1 nagy dobás? 40 milliós játszma? vagy 25 Millió$ The RUN stílusban?

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
mekkora poén lenne most egy feltörés, pedig tényleg 1 nagy dobást szeretnék, aztán tét nélkül cruisin tempóban nyomhatnám...

tutuhawer
a 003-as mutatja, az jó

BONESAI
Nekem mûködik a statoldal, de a Te drivered nem mutatja..

Tuti hiba, mivel engem sem talál a mocsok.The player you searched for is currently not in our database and we couldn't find 'TCMCHRIS' in the SpeedAPI

mondjuk igaz <#smile>

tutuhawer
majd meglátod, meglátjuk , lassan megy. Ha sikerül, kapok mellé egy csillagot is, látványos lesz

BONESAI
Minden patch után jön még egy patch, ami kijavítja az elõzõ patch által okozott hibákat.

És pedig?

tutuhawer
lehet, kitöröltem magamat, pedig már majdnem kijátszottam a játékot... 😞 1 darab achievement van hátra, egy nagy....

Ennyit tudott a tegnapi patch( ha már ezt patch-nek lehet nevezni)

Lehet, hogy kihasználom ezt a 0 boostos th streak-et?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
Nekem sem. Servers are currently down

The player you searched for is currently not in our database and we couldn't find 'TUTUHAWER' in the SpeedAPI

Baszakszik gondolom

Megnyugodtam, akkor nemcsak nekem sz*r a játék. Belépni se akar.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Update gombot megnyomni.

tutuhawer
ezt figyi:
Chris, légyszi, frissítsd a fejlécem, mert módosult a mottóm. köszi.

Chris, milyen gyakran frissülnek a fejlécek, csak mert módosult a mottóm...

Chris, frissítsd már a fejlécemen a mottót, köszi

A viccet félretéve érdekel, kifér-e teljesen. SZóval hogyan frissül itt a mottónk meg a fejléc? Régóta van, de sose figyeltem...