Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te szoktál itt bitch plese-elni ugye? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor tess: neked is egy bitch please 😄
[/url][/img]
nyereménybõl talán látszik ki volt az ellenfél

na azért az elég érdekes 😄 egyszer majd kipróbálom én is..slr-rel egyszer sikerült kielõznöm..azonkivül mindig a pontokkal vertem meg. De corvettel már mentem wolf ellen(amikor murcival van), a vége az lett hogy lehagytam egy fél km-re, erre meg õ magától berepült a kanyonba xD
BONESAI
Én azokkal spec nem tudtam megverni õt a canyonban... de Corvette/Viper a lejtõs egyenesen a start után behozta, jött a 90 fokos kanyar, ott már neki tudtam csapni a falnak.. aztán elékerültem és ha nem este ki az ívbõl akkor olyan 15-18 másodperc alatt megvertem <#vigyor>

NFSW: BONESAI

na jó én azért annyira profi nem voltam sose, hiába toltam végig a karriert már vagy 10-12szer, maradtam a klasszikus slr mclaren/carrera gt használatnál a fõnök ellen
BONESAI
Én Darius-t 4x Corvettel, 3x Viperrel vertem meg <#nevetes1>

a carbonban ez volt az egyik kedvencem, t2 versenyeken elég durva tudott lenni, a másik meg a z06..na azzal lehetett driftelni meg gyorsulgatni, kár hogy ebben a játékben igy lebutitották ezeket az autókat
😄..de akkor is kell egy ilyen, nem is értem mért szedték ki, lehet hogy nem valami jó de a kinézetére nem lehet panasz az biztos
tutuhawer
öreg charger nem vén charger, legendásan nagy kedvencem a Dodge. Annak idején - nehéz elképzelni, tudom - de a york roadon kiváló futamokat lehetett vele futni. nagy király volt a gép, de ennek vége. Nem is erõs, nem is kanyarodik úgy, hogy illene, eléggé leharcolt sajnos. De királyul néz ki, fõleg a hátulján az R/T logóval, ami egyedi darabokból összeállított... Szóval fasza gép, de nem eladó: nem lehet megvenni a játékban éppen 😊 A Mitsubishi EVO IX MR sem eladó, nem kapható. Hasonlóan kiváló gép, mint a Charger. Elsõ Tier2-es autóm a Micsu volt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer nekem is kell olyan charger 😞
ááhh igazából annyira nem érdekel ez a dolog csak úgy kiváncsi voltam hogy a jó kis 25,000ik helyemrõl elõrébb tudom-e magam tolni..
tutuhawer
én megpróbáltam bemenni oda, aztán pár kanyar után köszöntem szépen. Több értelmet látok abban, hogy megpróbálok életet lehelni a simraceway-be.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

én is fejlõdtem most downtownban a murcival 😛 0 nitróval 3,01.. 3al 2,55 xD
tutuhawer
nekem frissültek a mai futamok. Direkt nyomkodtam is, hogy lássam, hogyan fejldõtem station and fisheren pl. A ToDoList nekem is szar, de az amúgy is szar az új rendszerben.

BONESAI
Meghülyült az oldal, ha megnézed jobban még a tegnapi pályák vannak kint a ToDo Listben

mért van az, hogy downtown challenge-ben jobbat mentem az m3al mint a murcival és mégse irja ki az új eredményt a stat oldalon?-.-"
tutuhawer
ha 1000-rel hasítok, te látod a newsban azonnal, hogy megelõztelek. Szerintem nem mentette el a játék. DE!!! Az 51 százaléknál lehet érdekesség ám... kártya nélkül quit eventtel megkaptam a pro kereket, meg is kaptam a magamét érte. A végsebességgel meg nem kell foglalkoznod. Ha te túllõsz a célon, akkor a nemzetköziek tudják, hogy semmit se jelent, a magyarokat meg itt levajazzuk, megbeszéljük, nincs is gáz. Ha gáz lenne, én is bemennék a rockportra amerikai szerveren, aztán annyi. Akkor már ketten lennénk. /Csináltam ilyen példát magamból, mûködött annak idején/

Ja, biztos unatkoztak a sok semmivel amit az elõzõ leállásnál csiáltak aztán elütötték valamivel az idõt...<#idiota>
Ja, kicsi újítás: az megvan, hogy most már egyenesen álló elsõ kerékkel állnak az autók a garázsban?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
Mára asszem leparkolok, majd holnap újra próbálkozom... <#falbav>

DISCORD: grimanddark

goregrind
még nem frissített! Az Union&Hollis eredményem jobb már egy másodperccel asszem, de még a régit látom ott! Remélem viszont, hogy ez a 440 feletti sza**ág nem kerül be sehová sem, mert megõrülök akkor! Hogy húzná a lónak a pikulájára az ilyen idiótákat az aki megcsinálta õket! Miért nem vonat tolta az ilyen babakocsiját?!?

BONESAI
Nálam még mindig 419 a végsebességed

goregrind

goregrind
a "valyon" meg pontos "J" te majom...

goregrind
Fa**om a bu*i hekkerekbe! Qrva speed hack+tank mód, persze eltalál engem és máris 440 felett lett a sebességem! Ha ilyenkor alt+f4-el kiléptem, akkor valyon ez az adat bekerül a statisztikába vajon? Ha igen akkor azonnal nulláztatom magam... <#falbav><#violent>

Volt egyszer olyan (Beachfronton), hogy a cél elõtti utolsó nehéz jobbosban én igyekeztem jól kanyarodni, az ellenfél meg wallride-olt. És közel azonos idõ alatt teljesítettük a kanyart, kijárati sebességben legalábbis õ volt elõnyben, hiába középmotoros a ClioV6.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
semmi gáz nincs ebbõl, érthetõ azért. meló + teló = kapkodás, nincs itt gond

Az az igasság munka hejen vagyok telorol irok és állando forgalmam van szinte igy kicsit kapkódva irók
BONESAI
Sziasztok

Még a Hastingshez visszatérve:

#60147 mindjárt felmegyek és megdöntjük <#nevetes1>

goregrind
Teljesen igazad van abban amit leírtál! <#eljen>

Viszont irományodat olvasva olyan, de olyan deja-vu érzésem támadt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebben a stílusban, ennyi helyesírási hibával már láthattunk itt hozzászólást, csak épp' más név alatt - de ugyan ilyen külalakban!

Persze mindez csak megjegyzés, semmi közöm semmihez! Csak muszáj volt leírnom! <#zavart1>

Akkor huzzal bele <#integet2>

Szép reggelt sziasztók volna egykis hózzáfûzni valóm ehez a videohóz beszélûnk ítt a legjóbb autokról a legjóbb skillekel és alkatrészekkel meg van tõbb ezer nitrója és evel nincs is semmi gondóm mert biztos nem keveset költõt már a játékra de hógy ijen idöket lehesen futni ijen tõrés zúzás mellet azt abszurdnak tartóm álandwó falazás nemcsak a kanyarokban fák ószlópók trafikok mimeg majd megbolondulunk egy tiszta versenyért hogy legyen egy jó idõnk
lorci
Egy kicsit meglepett, hogy hova kerültem Burrows-on és , hogy kit kén-e megelõzni <#finom>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

goregrind
Nem picit néztem be! Megyek is kávézni újra asszem... <#taps>

goregrind
hmmm... lehet igazad van! Nemrég keltem és még cak 1 kávén vagyok túl! <#idiota><#eljen>

Vagy ha az én idõmre gondoltál akkor ahhoz még kerek 1 percet adj hozzá <#idiota>
Az F1 ami a videón van vagy én nézek valamit rosszul
goregrind
Nagyon érdekelne engem ennek a cinkének a színösszeállítása! Az enyém 827-es, egy rakás felfüggesztést és gumit elpazaroltam már - de közel sem tapad ennyire!

Hát nem tudom, van itt mindenféle autó teljesítméynyét/kezelhetõségét érintõ bug....az se mindegy milyen autóval tölt be a játék<#falbav>
Hip-hip HURRÁ!!!
Akkor újra megtanulom a pályát, mert már elfelejtettem, hogyan is van.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akkor ennyi a különbség a nappali és az éjszakai mód között... A másik, amire gondolok, hogy multiban jobban húz a szerver, mint singleben... Mert nekem 823-as Cinegém van, de hogy 7:05 alá nem megyek be ha fejre állok se... Mindenesetre single-t menni fogok még ott, s lehetõleg nappal legyen akkor...

De elõtte még meg kell oldanom hogy össze tudjam szedni a köveket, mert bejelentkezés után egybõl kivág 5-ös kóddal... Most épp újratelepítem ezt a szart... Muszáj laposon megcsinálnom, mert most a PC mással van elfoglalva...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ja ami a vicces még amúgy hogy a 06-os SP idõ az viszont power up-os, igaz abban mentem mindennek neki, csak egy próba volt aztán meg már nitróm se nagyon maradt és annyiban hagytam...
Na eddig jó, mind1 nem fogok most szórakozni vele, ugyhogy linkben itt van (remélem <#idiota>)
Hát valahol van róla screenshot a 6568 között, tuti pu nélküli volt
Mûködik valakinél ez a fos, vagy csak a laptop szórakozik velem? Most már bejelentkezni sem enged... Inaktív a login gomb...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Sztem ott is nitrós idõd van, csak más kérdés, hogy nem túl jó idõ az... Ezt onnan mondom, hogy van egy 7:06.1-es idõd Cinegével, nekem meg egy 7:06.3-as idõm szintén Cinegével... Az nitró nélküli, és max 1 sec maradt a pályába... Nem mentem sokszor, csak 3szor, a 2. idõm lett a legjobb, s hagytam a fenébe..

Nitrózva amolyan 6:50-es idõt lehet menni vele.. De nitró nélkül 7:05 alá nem mész...

Ezt nevezem én indulásnak:

Szerver_error_neterror 5 kurvaannyapicsája... Play gomb megnyomása után...még a töltési ablak elõtt.. Mondjuk az más kérdés, hogy nem saját gépen vagyok, hanem egy laptopon, de össze kéne már szednem azt a kibebaszott köveket...

akik ezzel az overall os tuningal voltak azok nem mentek jól, simán verhetõk

Simraceway: tigris013

Annyira sokan azért nem, nálam biztosan vannak sokkal jobb sofõrök, márpedig ha én 66. vagyok úgy hogy dragra nem igen van autóm még és van egy pár pálya ahol még nem nagyon próbálkoztam...Hastingsen pl power up nélküli idõm van még csak és az se teljesen jó, csak hát ugye most mikor lehetne ott menni a szerver nem akarja...
Sok mindent láttam már, és ezt így nem merem kijelenteni, de tény hogy elvesznek közöttük a jó sofõrök. Bár azok emberileg is normálisak. Vasárnap valami orosz kolléga kenyegette el a pofám, cinegével. Nagyon ment a csávó. De amikor fölényesen nyertem véletlenül, nem ugrált hogy csalok. Nyomtuk tovább. Õ többet aratott, de meg is érdemelte. ÉN csak az F1nek köszönhetõen estem be néha elsõnek. De jó volt hogy pu nélkül is nyomtuk, és ott elugrált tõle az F1.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"