Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
Na végre mûködik, egy ideje már nem dobott le

NFSW: BONESAI

BONESAI
Egyik kutya,másik eb.. új csapat kéne

Aha <#idiota> Már pár napja is megtaláltuk egymást, akkor is csak ugyan ezt tudta hajtogatni
BONESAI
Látom elvagy a Marc-ért könyörgõ faszival <#nevetes1>

BONESAI
Mentem egy Runwayt. 20%os kanna jött belõle <#szeret> HSen meg kaptam egy profi drag-váltót. Kezd összeállni a cinque

Hát mindig mások a szabályok, ha változik a gazda. Nekem semmi bajom Chrisszel. Szerintem õ hamarabb és jobban reagál az itt leírt dolgokra, mint anno Szabi. Más ember, más habitus.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Engem kitett még a profilom kiválasztása elõtt <#taps><#banplz>
Igen, ezt már észrevettem, meg azt is, hogy elsõre nem hisz nekem jóformán senki, max akkor, ha valaki más is megerõsít benne... Mind1, megszoktam azóta, viszont azt még nem, hogy amióta itt vagyok, nagyon átalakult a fórumozók légköre, amióta Chris a házigazda...

De sebaj, majd ritkábban nyilvánulok meg, akkor, mikor már nagyon muszáj..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

BONESAI
Kb 3 percig ment is...........

BONESAI
Gyere fel tesó, nekem elindult ez a szar <#vigyor>

Nehogy már emiatt keményebb hangnemet üssünk meg egymással. Én csak leírtam, hogy mit látok.
Meg írtam is, hogy emlékezetbõl írtam a dolgokat, és tévedhetek én is. Egyre inkább bizonytalanodom el abban, hogy tényleg igazam volt-e. Bizony mostanában elõfordul az, hogy hamarabb magyarázok, mint ahogy gondolkodok.
Én nevetek ezen az egészen. Amolyan egymás heccelése dolog ez.<#hamm>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

lorci
Nálam a múltkor is megesett 2-3 napja volt kb , hogy az A-s pályán belém jött egy roadster csaló és 606 körül volt a végsebességem és neki 917 kb.Jobb lett volna kikerüljön de hát olyan sebességnél nem sokat lát szerintem...<#wow3>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ismerõsöm nem vagy, így nem tudom megnézni a PLAYER PROFILE-ban a nickedet.. A NEWS valóban a legnagyobb sebességedet nézni, de csak 3 versenyt figyel: Multi (futam, drag), single rendõrös, single (futam), a többit NEM!!

Így a szabad kóborlósat sem!!! Ott azt csinálsz amit akarsz, ott nem jegyez le semmit se!!! Szóval ha te úgy emlékszel, hogy a 440-et szabad kóborlásban mented, akkor nem mondasz igazat... Hülyének meg nem kell nézni a másikat...

Én már szinte szarrá teszteltem ezt a fost, a dragon kívül szinte mindent tudok a játékról... De tudod mit, bizonyítsd be, hogy a szabad kóborlás menti a végsebességet...

Én be tudom bizonyítani az ellenkezõjét, kis nickkel, nitró nélküli 200-as sebességem van jegyezve... De most jut eszembe, hogy én ezt már egyszer túltárgyaltam, s képekkel bizonyítottam... de akkor a Team Escape volt a téma...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Akkor passz.<#nemtudom>
Azt tudom, hogy nálam mi volt anno, de megeshet, hogy azóta átszabták a dolgokat a játékban.

BONESAI
A szabad kóborlásos sebességeket nem jegyzi fel. Lehet, hogy nem figyeltél akkor,amikor valaki meglökött versenyben.. én sem vettem észre az elsõ ilyen esetem, amikor 419re lõttek fel.. csak késõbb, amikor néztem a NEWS feedet... Én is estem már ki a térképrõl és 1080km/h-val zuhantam a semmibe.. mégsem írja a News feedben.

Mivel most nem tudok belépni, ezért emlékezetbõl írom ezeket.
A News a valaha elért legnagyobb sebességet jegyzi. Ez nekem 440 környékén van (ez volt a szabad kóborlásos valamikor 2011 január-februárjában.).
A versenyben valaha elért legnagyobb sebességem 412 km/h volt kb 3-4 hónapja, erre tisztán emlékszem, kép is van róla (valahol), és anno ki is raktam ide. És az abszolút nem azért volt, mert speedhack-eltek volna, hanem nekimentem egy civilnek, benyomtam a nitrót és a szokásos késés miatt pont akkor lötte el, amikor hátulról telibe trafáltak (megjegyzem, ritka egy verseny volt, hogy csupa S classos autó és semmi csaló).
Ha megnézem a Safehouse-ban a PLAYER PROFILE-omat és annak statisztikáit, a 440 környéki idõ van benne.
És mivel emlékszem, hogy mikor én is találkoztam csalóval aki belökött, sose mentem fel 400 km/h fölé (nyilván szerencsém volt, hogy olyanok voltak a csalók, akik nem mertek gyorsabban menni).
Most kérdezed, hogy emlékszek ilyenekre. Csupán annyit jegyeztem meg, hogy 400 fölé sose mentem fel, mert erre kínosan ügyelek a szabad kóborlásos eset óta, hogy ilyen véletlenül se essen meg velem. Anno egy kicsit paráztam, amikor bejött a banhammer, de az is kicsorbult azóta.

csak nekem rossz a szerver?
A szabad kóborlás sebességet, és a team escape sebességet és a privát futamok sebességeit a játék nem jegyzi!

DE a multit, a single rendõrösdit és a single futamok sebességeit igen!

A 412 km/h az reális, nekem 411 km/h van szintén GT3-al, de még a skill rendszer elõttibõl, és pro alkatrészekkel. Ekkor a maximális sebesség 413 km/h volt.. és a GT3 volt akkor a legjobb autó..

Mikor bejött az ultra, akkor a végsebesség felment 419 km/h-ra, majd átalakították a skill rendszert..

Tehát, akinek 419 km/h a végsebessége, azt ilyen téren nem gyanúsítható semmivel sem..

Akinek e fölött van, pl 421 km/h azok jönnek azzal, hogy hátulról belerongyoltak stb... pár embernek elhiszem, a többinek nem, fõleg, ha már elõtte is keringtek róla érdekesebbnél érdekesebb pletykák...

Az 500 feletti sebességûekrõl nincs mirõl beszélni... Én sok olyan embert kivágtam csak emiatt... Pár ember megmaradt, de csak azért, mert brutál sokat privátoztam vele, s ismerem a képességeit, meg a játékhoz való viszonyát...

BONESAI
Én sokáig nem, mert 5 pályára nem dob ellenfelet... tegnap mentem párat vidiával multiban, úgy jöttek össze elég jó idõk.. loop 57. breaking point 91. stb.. mindenhol sikerült javítani. Pedig csak 70% a kanna skillem és nincs felcuccolva a kocsi se

Ehhh... de rég mentem drag futamot...

Nekem is elég nagy, majdnem 480 körül asszem, még valamikor régen jött össze valahogy...bár engem nem zavar amíg sokkal nagyobb (akár 1000+) vannak a barátlistámon
BONESAI
Dragon elég gyakori, hogy szopatásból meglöknek 900al... úgy kijöhet bármennyi... nekem is pld úgy lett 440+

Nekem a versenybeli legnagyobb sebességem asszem 412 km/h a Porsche 911 GT3 RS-sel. Mert pont akkor nitrópuffogtattam, mikor pont hátbacírtak.
A szabad kóborlás-beli 4xx nem tudom mennyi az meg akkor jött ki, amikor egyszer falon kívül kötöttem ki és száguldoztam lefelé. Azért csak annyi, mert egybõl teleportáltam magamat vissza a térképre és nem alt+f4-eztem, azért maradt meg ez.
Azóta meg nem piszkáltak ezért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már itt tartunk. Feltûnt hogy VIDIA max sebessége megugrott asszem 50 km/h-val ahhoz képest (550 és 600 között van valahol), amikor múltkor néztem a news-ban a topsebességeket. Nem akarom õt gyanúsítgatni, nem is áll szándékomban.
Akkor ez is valami bug? Vagy hátbacírta õt is egy csíter?
A másik érdekes az DONCSI002, 801 km/h-val. Biztos van ésszerû és reális magyarázat, de ez engem nagyon zavarna, ha ekkora lenne a max sebességem.
Ha valaki ezekután azzal jön, hogy gyanúsítgatom, akkor

Én ilyenkor mindig alt+f4-et alkalmaztam, az olyan, mintha elment volna a neted, vagy az áram, tehát az éppen futó eredmények elvesznek...

Sokszor mondtam már mindenkinek, hogy akit hátba támadnak, vagy fellõnek az ûrbe, az nyomjon alt+f4-et, mert úgy nem marad nyoma sehol, s nem támadja le senki sem, hogy hé, ott egy magyar cheater!!

Aztán lehet magyarázkodni, s ez a hogy hogy hátba csaptak, azért annyi a végsebessége, ez már lejárt lemez, s lehet ellene tenni... alt+f4...

ezt a játékot már hiába foltozgatják..pont olyan mint a román utak, hiába javitják a kátyukat ki szinte minden két hétben, egy pár nap múlva ott egy mégnagyobb..
trakk
Szerintem meg csak figyelik a szervereket, és reménykednek, hogy majd hátha rendbejönnek.
Legalábbis bennem ez a kép alakult ki azok alapján, amiket Drewbá' írt.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Lehet, nem véletlenül 'találták ki' azt, hogy hétfõtõl-máig ingyenes a th streak. Valamit tudtak, amit nem árultak el.
Valószínû komoly karbantartási munkák folynak, de ezt csak én feltételezem.
Ergo, ha folytatom a gondolatmenetem, akkor holnapra cakkom-pakk rendben lesz a rendszer.

akár mirõl is legyen szó sztem nem haragszik..de majd megmondom neki akk..
Ez nem igaz.. megint nem enged fel szerora... mi a fene van a szerverrel???? 1 hónapja tiszta gené.. -.-<#fejvakaras>
Tesód 1EDI1?
Üzenem neki, bocs a múltkori tahóságom miatt.
Tudni fogja, mirõl beszélek.

nekem eddig sok komoly festésem nem volt, esetleg ha kiváncsi vagy nézd meg a tesóm profilján(1EDI1)
az rx7et meg a lancer x-et, a robirx7-en meg az lfa-t, más igy nem jut eszembe amit jobban átfestettem volna..
A lemanyót én vezettem volna a charger be se ért volna xP ego:off

Project D|Rare Car Collector|

a 100 zsarus kártyát akkor kell megcsinálni amikor az elsõ boss pályáján vagy, szerintem ezt már tudjátok. Egyszer próbálkoztam vele, lett belõle egy 45 perces üldözés, több mint 100at lezúztam, karcolásnál dettó, erre fel azt irja ki a végén hogy csak 98-.-"
Az eltolódások a motorháztetõ egyenetlenségei miatt vannak... amúgy egyenes a vonal.

BONESAI
<#eljen>

Tudom, azt írtam, hogy bûn a Lexus IS300 kasztnijára festegetni, de a kivétel erõsíti a szabályt. Még mák, hogy hamarabb megcsináltam, mint ahogy kivágott a játék. Huh...
Lehet, hogy már más megcsinálta ezt, de nekem ez az elsõ komolyabb 'festegetésem'.

Ez a videó hibádzik, számomra elvesztette hitelét, mikor a futam végén észrevettem, hogy 0-ra le van törve a durability-je, holott a futamban még legalább 80%-on van....

Dettó
Nálam is kampec. És egyszerre két hibával vágott ki: 7-es szerverhiba, meg out of memory.

BONESAI
Legalább nem vagyok egyedül..

Beszarok mostmár...mi ez? minden nap...fogadjunk megint megismétlik hogy harmadjára sem képesek ugyan azt megjavítani csak jó pár órával késõbb <#falbav>
BONESAI
Nekem minden megvolt talán

lorci
Épp akartam felmenni hogy guruljunk valamerre erre megint leállt <#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Karácsonykor felraktam, amikor az a cheater invázió volt itt, kicsit más így a World után. 😊 Angie-ig egy tök alap Camaroval, onnan az õ kocsijával (fteljesen feltuningolva) Így a végén meglett az 1 millió pénz is az a reward kártya pipa. Feltöltöttem a garázst 240sx-ekkel, aztán alfa brerákkal, aztán camarókkal, majd megvettem megint uazt a chargert. +3 reward kártya pipa. Már csak a tolj meg 100 zsarut hiányzik.
BONESAI
Nálam elment a szeró megint.. nem tartott sokáig

BONESAI
Nekem amúgy a Collector's Edition van meg, abban van pár extra cucc. Nem tudom, mi a helyzet a simával, de ebben volt CCX is

Igen, bevallom, most futottam cheattel hoyg felvághassak vele. (NEM)
BONESAI
Szép <#eljen>
Robi, majd szólunk Chris-nek, hogy dobjon neked egy fejlécet XXROBIXX driveredhez (Apex)

tehát te megverted dáridót egy chargerrel..lehet hogy jó kocsi de azért ez már egy kicsit gyanús 😛
ténleg és én kaphatok fejlécet majd? 😄