Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW: BONESAI
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
De sebaj, majd ritkábban nyilvánulok meg, akkor, mikor már nagyon muszáj..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Meg írtam is, hogy emlékezetbõl írtam a dolgokat, és tévedhetek én is. Egyre inkább bizonytalanodom el abban, hogy tényleg igazam volt-e. Bizony mostanában elõfordul az, hogy hamarabb magyarázok, mint ahogy gondolkodok.
Én nevetek ezen az egészen. Amolyan egymás heccelése dolog ez.<#hamm>#hamm>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Így a szabad kóborlósat sem!!! Ott azt csinálsz amit akarsz, ott nem jegyez le semmit se!!! Szóval ha te úgy emlékszel, hogy a 440-et szabad kóborlásban mented, akkor nem mondasz igazat... Hülyének meg nem kell nézni a másikat...
Én már szinte szarrá teszteltem ezt a fost, a dragon kívül szinte mindent tudok a játékról... De tudod mit, bizonyítsd be, hogy a szabad kóborlás menti a végsebességet...
Én be tudom bizonyítani az ellenkezõjét, kis nickkel, nitró nélküli 200-as sebességem van jegyezve... De most jut eszembe, hogy én ezt már egyszer túltárgyaltam, s képekkel bizonyítottam... de akkor a Team Escape volt a téma...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Azt tudom, hogy nálam mi volt anno, de megeshet, hogy azóta átszabták a dolgokat a játékban.
A News a valaha elért legnagyobb sebességet jegyzi. Ez nekem 440 környékén van (ez volt a szabad kóborlásos valamikor 2011 január-februárjában.).
A versenyben valaha elért legnagyobb sebességem 412 km/h volt kb 3-4 hónapja, erre tisztán emlékszem, kép is van róla (valahol), és anno ki is raktam ide. És az abszolút nem azért volt, mert speedhack-eltek volna, hanem nekimentem egy civilnek, benyomtam a nitrót és a szokásos késés miatt pont akkor lötte el, amikor hátulról telibe trafáltak (megjegyzem, ritka egy verseny volt, hogy csupa S classos autó és semmi csaló).
Ha megnézem a Safehouse-ban a PLAYER PROFILE-omat és annak statisztikáit, a 440 környéki idõ van benne.
És mivel emlékszem, hogy mikor én is találkoztam csalóval aki belökött, sose mentem fel 400 km/h fölé (nyilván szerencsém volt, hogy olyanok voltak a csalók, akik nem mertek gyorsabban menni).
Most kérdezed, hogy emlékszek ilyenekre. Csupán annyit jegyeztem meg, hogy 400 fölé sose mentem fel, mert erre kínosan ügyelek a szabad kóborlásos eset óta, hogy ilyen véletlenül se essen meg velem. Anno egy kicsit paráztam, amikor bejött a banhammer, de az is kicsorbult azóta.
DE a multit, a single rendõrösdit és a single futamok sebességeit igen!
A 412 km/h az reális, nekem 411 km/h van szintén GT3-al, de még a skill rendszer elõttibõl, és pro alkatrészekkel. Ekkor a maximális sebesség 413 km/h volt.. és a GT3 volt akkor a legjobb autó..
Mikor bejött az ultra, akkor a végsebesség felment 419 km/h-ra, majd átalakították a skill rendszert..
Tehát, akinek 419 km/h a végsebessége, azt ilyen téren nem gyanúsítható semmivel sem..
Akinek e fölött van, pl 421 km/h azok jönnek azzal, hogy hátulról belerongyoltak stb... pár embernek elhiszem, a többinek nem, fõleg, ha már elõtte is keringtek róla érdekesebbnél érdekesebb pletykák...
Az 500 feletti sebességûekrõl nincs mirõl beszélni... Én sok olyan embert kivágtam csak emiatt... Pár ember megmaradt, de csak azért, mert brutál sokat privátoztam vele, s ismerem a képességeit, meg a játékhoz való viszonyát...
A szabad kóborlás-beli 4xx nem tudom mennyi az meg akkor jött ki, amikor egyszer falon kívül kötöttem ki és száguldoztam lefelé. Azért csak annyi, mert egybõl teleportáltam magamat vissza a térképre és nem alt+f4-eztem, azért maradt meg ez.
Azóta meg nem piszkáltak ezért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor ez is valami bug? Vagy hátbacírta õt is egy csíter?
A másik érdekes az DONCSI002, 801 km/h-val. Biztos van ésszerû és reális magyarázat, de ez engem nagyon zavarna, ha ekkora lenne a max sebességem.
Ha valaki ezekután azzal jön, hogy gyanúsítgatom, akkor

Sokszor mondtam már mindenkinek, hogy akit hátba támadnak, vagy fellõnek az ûrbe, az nyomjon alt+f4-et, mert úgy nem marad nyoma sehol, s nem támadja le senki sem, hogy hé, ott egy magyar cheater!!
Aztán lehet magyarázkodni, s ez a hogy hogy hátba csaptak, azért annyi a végsebessége, ez már lejárt lemez, s lehet ellene tenni... alt+f4...
Legalábbis bennem ez a kép alakult ki azok alapján, amiket Drewbá' írt.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Valószínû komoly karbantartási munkák folynak, de ezt csak én feltételezem.
Ergo, ha folytatom a gondolatmenetem, akkor holnapra cakkom-pakk rendben lesz a rendszer.
Üzenem neki, bocs a múltkori tahóságom miatt.
Tudni fogja, mirõl beszélek.
az rx7et meg a lancer x-et, a robirx7-en meg az lfa-t, más igy nem jut eszembe amit jobban átfestettem volna..
Project D|Rare Car Collector|
Lehet, hogy már más megcsinálta ezt, de nekem ez az elsõ komolyabb 'festegetésem'.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Robi, majd szólunk Chris-nek, hogy dobjon neked egy fejlécet XXROBIXX driveredhez (Apex)