Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ 50 a ranglistán tuti valamit használ mert olyan idõket nem lehet menni.
Na végre valaki. Láttam már pár videót. Többek közt ez miatt is rinyálok egy éve, hogy az accomban le vannak "butítva" a verdák. Nem vicc. A chican szerón röhögve futok jobb idõket, mint az apexes profiljaimban. De! Megnéztem pár top idõs vidit és... úgy látom, hogy egyesek félelmetesen URALJÁK az autójukat. Az nem vezetés, vagy nem billentyûvel nyomják, hanem akarattal. A 911GT3RS vidik a leg szembetûnõbbek nekem. Van pár olyan autóm és egyik sem közelíti meg a videóban szereplõ teljesítményt. Az irányíthatóság/stabilitás-ról nem is szólva. Cseszhetem én a skilljeimet, a tuti alkatrészeket, a sok gyakorlást. Értem én hogy vacak sofõr vagyok, ezzel ne is legyen gondom, de könyörgöm, azért hülyének nem kell nézni. Áhh, hagyom is. Csak nyomom fel a pumpám.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nekem meg a gyári van még benne
BONESAI
Nekem megremegni az F1 nem szok, de szintén saját összeállításom van ami nagyon nagyot tud rúgni

NFSW: BONESAI

Mi van már megint ezer a szarral .Ki dobál állandóan! És persze pont akkor mikor 200 méterre vagyok a céltól elsõ helyen 😞(((((
Hát nem tudom, start elég random, néha jól indul, máskor meg ugyan azt csinálom és nem, esetleg be is ragad...
Ha megint meglátok F1-et zöld-zöld-zöld-piros-piros-piros tuningosat látok és le mer cheaterezni szétrugom. Nagyon rosz az overallos tuning, simán lerajtoltam a saját tuningommal

Simraceway: tigris013

BONESAI
Bizonyára kifejlesztettek egy olyan minimális hatású hacket, amivel mindketten nyugisan játszhatnak a toppon. Nézd meg PERFECTION videóit.. hiába F1, az úgy nem kanyarodik...

Igen azt, kérlek. Csak nyugodtan. Bár bizonyára ez csak vélt párhuzam lehet...

BONESAI
Viktor barátunk az Ultimate Racing Aliens klánban van, ahol PERFECT10N is.. hát.. nem tudom mit gondoljak <#rolleyes>

Eeegen. Ez a másik új sportág. Telibeverni a versenytársat, ahol csak lehet. Annyira bejön ezeknek az ilyesmi, hogy garantáltan pluszkört nyom. Ráadául, ha rosszul talál el, és ad egy adag lendületet, akkor a végén még én tarthatom a hátam, hogy csíter vagyok. arra azért ügyelnek az ilyen majmok, hogy az utolsó egyenesben legyorsuljanak, mert az már milyen volna, hogy nem õk bontanak aranyat. Vagy csak kilép, úgy hogy zár is a verseny és vagy elég a 30mp nekem, vagy nem. A szeró viszont most megoldotta. azt hittem eltûntek a csíterek, erre nem is, hanem mindenki. Céltalanul õgyelegtem az utcán és sehol egy teremtett lélek. (új városrész helyett Ghost City) Sõt még a single ellenfelek is eltûntek. A garázsbelépéssel le is zárult a dolog. A színes kukac futam sehogy sem akart véget érni, ezért AltF4. Majd holnap ha lesz idõm.

Ja,akkor félre értelmeztem az üzenetet az "istenektõl"!Azt hittem eddig nem volt! https://world.needforspeed.com/news/article/9919

BONESAI
Eddig is benne volt

Mármint a car pack-ba!

Meg bekerült a Nissan GT-R SpecV (R35) “Unlimited AWD” Drag Edition?Pazar

1950SB a car pack.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Engem még egyszer sem dobott le, pedig mentem pár versenyt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#zavart1><#szeret>

Volt egy olyan is hogy 2-en F1-ekkel jöttek, rammoltak mindenkit addig míg ki nem lépett aztán továbbáltak a következõ áldozatra és azt is kinyírták...majd mikor csak én maradtam utoljára akkor hátulról tologattak, próbáltak elrepíteni stb...másik játékossal csak néztünk, õ próbált segíteni elzárta az utat, illetve elzárta volna de úgy mentek át rajta hogy kirepült a világból is szerintem...
Húúúúú, én õt ismerem!!! kb 2 éve van a blocklistámon... -.-

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Undorítónak érzem, hogy valaki nagymennyiségû autóval, jól felépített, skillezett állománnyal, jó sofõrképességgel is akár, ilyen szutykokhoz nyúlnak és nem is érzik kényelmetlenül magukat. Abszolút de semmi illegitim nincs benne számukra. A szégyent meg sem említem, mert az nekik már túl emberi dolog lenne.

BONESAI
Vagy csak kidobtak pár csalót

Nekem még 1x se sikerült...<#falbav>
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ritka, h engedjen vegigmenni egy palyan <#boxer>

Ja ezek azt hiszik ha nem nyernek F1-el akkor a másik biztos csal pedig csak bénák(nem mind!)

Elõször azt hittem hogy az egyik csíter F1-et láttad te is, de nem...az is rózsaszín volt, de valami Stephanie meg pár szám volt a neve
E class team escape: All-InOut, idõlimit 4:00 perc
+
2013.03.05 patch
=
All-In: limit 4:45!!!

Engem is le csíítereztek ma!

goregrind
...a szerver erroros édes anyjukat már!<#falbav>

DISCORD: grimanddark

Én ma 5, igen 5 csaló F1-et láttam Campus-on, a többirõl meg ne is beszéljünk...de ha nem volt épp csaló akkor én voltam anyázva hogy takarodjak a csítemmel <#banplz>
Sziasztok. Hullafáradtan hazaesek, erre... Már megérte felmenni

És még van pofája elnézést kérni, meg "Jézus szeret téged"-el jönni!!!! Elgurult a gyógyszerem.

mert nem olvasta el a hack-hez tartozo readme fájlt 😄

goregrind
Vazze! Tök fehér lett a porsche! Mi a....<#ijedt>

Akkor bocsesz rosszul értelmeztem!
A cél nekem is az volt hogy lássa mindenki nem biztos õ megy rosszul, hanem a másik túl okos.

Biztos van itt jó számteches az a gondom hogy nem jelenik meg a fejléc, de (és ez a lényeg) ha rákattintok a hsz. számára (pl. #60095) akkor látszik. Miért és simán miért nem. A másik érdekesség úgy mûködik ha állítok az adblock-on, tehát bekapcsolom vagy ki és ha így látszik akkor úgy nem de ez is változó. És van mikor (100-bol 1x) látszik minden magától. Van erre valami megoldás.
Tarpi
Minek csal az olyan, aki nem tudja azt használni.<#mf1>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Még mindig Fatal Error Code 7 van 10 percenként

goregrind
Hopp! A szakértõi megjegyzés! <#eplus2>

goregrind
Harmadszor indítom ma a játékot, harmadszorra frissít a launcher! Mi a tökömet csinálnak?!?

Ezt lehet speed hack-el is csak akkor a max speedhack kell, nem pedig az unlimited speed hack

Nemááááá csinálják már meg, nekem még ma Hastings-en kéne valamit alakítani, de az olyan hosszú hogy azalatt 3x is kifagy <#idiota>
goregrind
...töröld majd az "Egyébként" sort Krisz!

Csak jeleztem, hogy sajnos ott van aminek nem kellene...

<#eljen>
Inkább törlöm.

Nem, azt írja hogy a weboldal címe a jelszó, és hogy ne menjünk rá a weboldalra...
Nincs ott semmilyen jelszó, mert be kell reggelni a csiter oldalra és ha valaki letölti és telepíti lehet kap egy jó kis keylogger-t és csókolom, + ha valaki használni akarja tele a NET hasonló oldallal! <#falbav>
goregrind
ha jól megnézed a videónál a leírást, ott a jelszó! Le nem töltöm, nincs kedvem még csak gyanúba sem keveredni! 😉

most probálta a fiam gt2 esét igaz csak félkörig jutotam a hastingson mert kivágott de bõdületesen megy stat 730 nagyon jó<#eplus2>
Én mindig belépek, próbálok egy versenyt nyomni Campuson hamár Agerával kb. minden 2. versenyen kaptam az anyázást meg hogy csaló vagyok akkor csak nem csinálom rosszul, na de eddig 6-bl egyszer sem értem célba, 2. kör felén túl mindig kivág
lorci
Minden 10-15 percbe ledob jól megcsinálták minden esetre kereshetnének olyan emberek oda akik értik is amit ott kellen-e csinálni! ... <#csodalk>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

én folyamatosan figyeltem ide is meg game is ment és közben még lezavartam vagy 6 dragot megy 1 sprintet de fatal error nuku 😊