Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesítményben a kettõ két külön kategória, ne hasonlítsuk õket össze.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

És másnap figyelni az Autóskártya blogot (blog.hu-s oldal), jópofa véleményezés lesz. Meg magyarított LosMinidrivers-képsor.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
dobj egy fotót róla dawenek hátha belefér nekik a 4-5 órás áll szerver karbantartásra.
Ezt is csak azé találták ki hogy kifújják a port az asztali gépekbõl amit õk szervernek hisznek😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szia, veletlenul epp jelen voltam abban a multyban, ahol benyomta a speedhacket az a csiter aki megtolta Vidiat, es vegigcikazott a terkepen, mint egy tornado. Az volt benne az erdekes, szamomra legalabbis, h nem nyomta be a verseny kezdtekor, hanem, csak kesobb, de akkor aztan mindenkit letarolt a palyan <#gun>

BONESAI
A ProCarnál ez régi bug

NFSW: BONESAI

Szerintem nem 😉

#60268 Próbáltad feljebb venni a grafikát és úgy megnézni?

X

Nincs mit.

Project D|Rare Car Collector|

Király látom van fejlécem!Köszönöm!

Az E30 jobb mint a GTS?

Mit lehetne ilyenkor tenni? Bent a garázsban még látszik rendesen az autó hátulján lévõ matricák, ha kijövök már nem.
Meg.

A TH-s Procar megéri a 2800 Sb-t?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igen. Nem egyforma. Ez csak most tûnt fel, hogy mondjátok. Ha megnézitek, akkor az a POLICE matricából az elsõ két betû mind a két esetben.
Amúgy ezt sima félkörívekbõl, körökbõl meg téglalapokból nem lehet megcsinálni, kiszámoltam. Mert mire végzel a felirattal, nem marad hely a csillagoknak. Így is a végén még kellett szerválnom három matricahelyet, egyszerûsíteni kellett, ami bonyolultabbá tette a helyzetet.
De még szerencse, hogy a POLICE és az EUROSPORT szavakban sok a betûátfedés.
Nekem az S betû nem tetszik, azt nem tudtam sehogyse megoldani a POLIISI matricából. Pont azért, mert a betû a szó közepén van.
ROBOKUTYA által említett csillagot tudtam, hogy egy hangyányit el van csúszva, de az volt az utolsó matrica és türelmem a végére nem maradt.
Összesen másfél óra munka volt. Maga a mûvelet 1 óra, fél óra ahhoz kellett, hogy kitaláljam, hogy zsúfoljam bele ezt az egészet 31 matricahelybe.

Úgy érzem, valahogy jót tett a festegetési morálomnak, hogy megnyertem a HP vinylt.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az lett volna igazán nagy arc, ha a GTS árát is felezik. De így se rossz, az E30 pont beférne a keretembe. (Ha nem body- meg felnileárazásokra tartogatnám azt a kicsivel több, mint 1500 SB-t...)

Ryder159
97 éves a BMW ezért az 50% os leárazás...

RoboKutya78
Nem jött össze az 50 de köszi annak aki beletette a szavazatát
aki meg még nem az még ma megteheti.
Ea valenti.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
Kiváló festés lett, nekem is tetszik. Nem könnyû dölt betûket feltenni, jár is érte a piros pont. <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az összes BMW Akciós. Kivéve a Z4 GT3, ami Limited Time autó.

Azzal veszek fel mindent alapból 😄

RoboKutya78
nyugodtan bandicamet ajánlom 😊

Nem rossz, kéne kód és lehet lenyúlnám az ötleted 😄

Frászt, legyen buliból, nem kell kód

RoboKutya78
de milyen buli kvíz lenne ebbõl az ötletbõl nem? 😊

😄
Pedig nagyon Subaru Boxer motornak tünt

RoboKutya78
fele stimmel elárulom az autó egy Ford RS 😊

Nekem annak tûnik, de passzolok.

Más. Olvasgattam itt a top speedes mizériát és megnéztem a profilom. 502 km/h jelenleg. Na most megfogtak ezzel, mert lövésem sincs, mikor keletkezett és a képek közt sem lelem. Biztos nem mostanában jött össze, mert akkor rémlene. Viszont régebbrõl valami 830 pár rémlik, mikor HS-en kidobott a tenger fölé és volt valami verseny is ahol felszaladtam 500 fõlé, de azt jóval többel, mert a kedves sporttárs volt szives betolni a célba, természetesen utolsó nitróm közben (azt hiszem a Verona lehetett a célegyenesben). Ha esetleg valaki tudja, mikor eshetett ez, akkor ossza meg. Nekem rejtély és magyarázatom sincs rá. Egyelõre vállvonogatás a részemrõl.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Lement a csatornába, ahol a High Stakes is végzõdik és ez egy Subaru WRX STI 06'

goregrind
Az autó hangja nagyon subarus tényleg... <#nemtudom>

DISCORD: grimanddark

Talán a Lincoln ahol kezdõdik, a helyszín. Autóról lövésem sincs... (Corvette, Subaru???)

Mondanám, ne görcsölj, de úgyis fogsz. Meggajdult a világ. Én is görcsölök. Van hogy nagy dolgokat le se szrok, kis dolgon meg 48 órát dühöngök. De legyen kis pozitívum is. Emlékszem még mikor képekkel igazoltad a top speed jegyzett/nem jegyzett fajtáit. Olvastam az összehasonlító elemzéseid is. Tuning tanácsadásban is hallgattam már némely érvedre. Nem nyalok, és nem is ismerlek, de ne gondold hogy porba hullik, minden szavad, csak mert aki elfogadja/követi/meghallja az kussba van. Olvashattunk itt olyan elemzõ tesztet tõled is, ami nem kevés idõbe és alkatrészbe fájt neked. Te ezt szereted is csinálni, és jól van ez így. A vállveregetés meg amúgy is ritka mostanság, mint kispénzûeknek az adó-visszatérítés. Végezetül pedig bocs, de én is kissé depi vagyok. Fõleg hogy még megyek vissza melóba....

Igen, az csalóka, mert a 2 O nem egyforma, de én már ebbe nem kötök bele. Nekem az tetszik, hogy megcsinálta, s jól megcsinálta. Az O betû meg korrigálható, s valszeg ki is fogja javítani, ha teheti..

Én az O belsõ körének az átmérõjén nagyítanék az egyiknak, vagy csökkentenék a másiknak. De precíz kéz kell hozzá, s türelem, ami nekem nincs meg, ezért nem is kötöttem bele.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

RoboKutya78
ehh ez tényleg direkt ilyen...
de az O betû az mégis csalóka nem?

Nincs azzal semmi baj... Íme:

[/spoler]

Nekem tetszik, gratula.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

RoboKutya78
skacok új játékot találtam ki minimális videó részletbõl találd ki merre járt az autó illetve milyen autó 😊
Pl erre gondoltam.

RoboKutya78
rálesek élõbe is .

RoboKutya78
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
csak 4 et kapsz mert így ránézésre az alsó félkör csillag egy kicsit elcsusszant és valahogy gyanús nekem az o az euro szóba valahogy ferde vagy nem tudom Kicsi a táv r és az ó között.
De pofás.
Tutu biztos látja mire célzok😊

Beleõszültem, de megcsináltam! Nem volt egyszerû. Néhol még így is improvizálnom kellett, fõként a betûknél.

Én is elég szomorú vagyok a Barca miatt(a bajnokságot biztos megnyeri), és remélem a Milan-nal való visszavágón is csinál egy 2-0-át hogy legalább hosszabításba húzza el a mecset, és a 11-eseknél gyõzzön.(a remény utóljára hal meg.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

<#integet2> Na azért 😄
A Barca tényleg csalódás kicsit.

1. Chrissel nincs semmi bajom, egyik legjobb haver.
2. Igen feszült vagyok, elég szar az életem mostanság..
3. Senki sem hallgat rám, s ez itt is meglátszik, nem csak az életben...
4. Barcás vagyok igen, s nekem se tetszett, hogy a legutóbbi 4 mérkõzésbõl 3-at elvesztett a csapat, de ez már csak ha a tortán, az megint más kérdés, hogy nálam szó szerint az...

Te csak hagyjad a Barcelónát.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

De sok a troll <#idiota>

goregrind
Igen (Nem!) <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Nem (Igen!)
Biztos velem van baj?!

tutuhawer
Hééé, vigyázz!!! ne szólj neki, most gödörben van a Barcelona... <#taps><#nyes><#bee1>

na leléptem kicsit... <#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Már engedtessék meg, hogy megjegyzem minden rossz szándék nélkül, de ez az állandó bizonyítási kényszer/akarat miatt nem vagy egy kicsit feszült?

tutuhawer
a single rendõrös megoldás se szar, lehet , hogy félreértettem. Mindenesetre nem versenyen volt a top speed, hanem valahol külön. jó nekem a single player üldözés is , mint megoldás. Annyira nem érdekel a téma, hogy belépjek a játékba. Most sikerült indítanom a simracewayt, és kell a credit majd autókra, most vertem el M E30-ra... Szóval passzolom a NFS-t, csak ha zenét nyomok az internetrõl, mint a Tompika, akkor lépek be. /vagy ha elszarom a simracewayt megint/

Ahham, akkor neked írtam valamikor, hogy a single rendõrös az, ami jegyzi a sebességet, a TE nem... S ezt bizonyítottam is neked, képekkel... Szóval a srác hazudik...

Sok minden változik a játékban az idõ folyamán, de ezekben speciel nem... Ezek a kezdetek óta így van...
Kivéve a drag, mert azt 3 napig nem számolta semmi sem, majd hozzácsapták a multi stathoz... Na én azóta nem dragozok... Ha nagyon statba akarják tenni, akkor legyen neki külön... De nem akartak még ehhez is hozzányúlni, mert az a kezdetek óta mûködik, s félnek, hogy esetleg azt is elbasznák...

Tutu, ha érdekel a téma, a délután folyamán bebizonyítom neked kisnickkel, hogy nekem van igazam... Fel is vehetsz oda, behívlak groupba, s hallani, látni fogsz mindent...

tutuhawer
A team escape-et is kéne jegyezni vagy mifene. Van egy srác, akinek single X km/h, a multi Y km/h és az overall statsban pedig Z km/h a sebessége, egészen 600 km/h. Groupban mondta egy ismerõsöm, hogy team escape-ezéses gruppen volt és villogott a news 600 km/h-ás sebességgel a srác neve mellett. Szerintem azt is jegyzi a profilba a játék.