Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ezt is csak azé találták ki hogy kifújják a port az asztali gépekbõl amit õk szervernek hisznek😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#60268 Próbáltad feljebb venni a grafikát és úgy megnézni?
X
Project D|Rare Car Collector|

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amúgy ezt sima félkörívekbõl, körökbõl meg téglalapokból nem lehet megcsinálni, kiszámoltam. Mert mire végzel a felirattal, nem marad hely a csillagoknak. Így is a végén még kellett szerválnom három matricahelyet, egyszerûsíteni kellett, ami bonyolultabbá tette a helyzetet.
De még szerencse, hogy a POLICE és az EUROSPORT szavakban sok a betûátfedés.
Nekem az S betû nem tetszik, azt nem tudtam sehogyse megoldani a POLIISI matricából. Pont azért, mert a betû a szó közepén van.
ROBOKUTYA által említett csillagot tudtam, hogy egy hangyányit el van csúszva, de az volt az utolsó matrica és türelmem a végére nem maradt.
Összesen másfél óra munka volt. Maga a mûvelet 1 óra, fél óra ahhoz kellett, hogy kitaláljam, hogy zsúfoljam bele ezt az egészet 31 matricahelybe.
Úgy érzem, valahogy jót tett a festegetési morálomnak, hogy megnyertem a HP vinylt.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
aki meg még nem az még ma megteheti.
Ea valenti.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Frászt, legyen buliból, nem kell kód
Pedig nagyon Subaru Boxer motornak tünt
Más. Olvasgattam itt a top speedes mizériát és megnéztem a profilom. 502 km/h jelenleg. Na most megfogtak ezzel, mert lövésem sincs, mikor keletkezett és a képek közt sem lelem. Biztos nem mostanában jött össze, mert akkor rémlene. Viszont régebbrõl valami 830 pár rémlik, mikor HS-en kidobott a tenger fölé és volt valami verseny is ahol felszaladtam 500 fõlé, de azt jóval többel, mert a kedves sporttárs volt szives betolni a célba, természetesen utolsó nitróm közben (azt hiszem a Verona lehetett a célegyenesben). Ha esetleg valaki tudja, mikor eshetett ez, akkor ossza meg. Nekem rejtély és magyarázatom sincs rá. Egyelõre vállvonogatás a részemrõl.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Én az O belsõ körének az átmérõjén nagyítanék az egyiknak, vagy csökkentenék a másiknak. De precíz kéz kell hozzá, s türelem, ami nekem nincs meg, ezért nem is kötöttem bele.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
de az O betû az mégis csalóka nem?
[/spoler]
Nekem tetszik, gratula.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Pl erre gondoltam.
csak 4 et kapsz mert így ránézésre az alsó félkör csillag egy kicsit elcsusszant és valahogy gyanús nekem az o az euro szóba valahogy ferde vagy nem tudom Kicsi a táv r és az ó között.
De pofás.
Tutu biztos látja mire célzok😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
A Barca tényleg csalódás kicsit.
2. Igen feszült vagyok, elég szar az életem mostanság..
3. Senki sem hallgat rám, s ez itt is meglátszik, nem csak az életben...
4. Barcás vagyok igen, s nekem se tetszett, hogy a legutóbbi 4 mérkõzésbõl 3-at elvesztett a csapat, de ez már csak ha a tortán, az megint más kérdés, hogy nálam szó szerint az...
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
na leléptem kicsit... <#wave>#wave>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Sok minden változik a játékban az idõ folyamán, de ezekben speciel nem... Ezek a kezdetek óta így van...
Kivéve a drag, mert azt 3 napig nem számolta semmi sem, majd hozzácsapták a multi stathoz... Na én azóta nem dragozok... Ha nagyon statba akarják tenni, akkor legyen neki külön... De nem akartak még ehhez is hozzányúlni, mert az a kezdetek óta mûködik, s félnek, hogy esetleg azt is elbasznák...
Tutu, ha érdekel a téma, a délután folyamán bebizonyítom neked kisnickkel, hogy nekem van igazam... Fel is vehetsz oda, behívlak groupba, s hallani, látni fogsz mindent...