Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TE nem akarsz Ajudit?! Mi történt?! 😄

Most én is így vagyok vele

Project D|Rare Car Collector|

A Top Up is minden héten hétfõn változik?
Kéne venni boostot, de a francnak se kellenek az Audik....

Hát szimulátornak nem nevezném se kicsit se nagyon, ellenben az volt a kedvenc játékom míg a multi meg nem szûnt úgyhogy ezt nem szarozásnak mondtam
tutuhawer
Még mindig király a képfeltöltõ oldal, Rexnek jár a piros pont. <#eljen> Még a papucsállatkák is tudják használni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...de sok fórumozónak gondjai lehetnek.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Köszönöm a megjegyzést, igyekszem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A Grid-ben van belsõ nézet (csak a 2-ben nincs), de kívülrõl is baromi nehéz, kb. olyan mint a Shift csak sokkal élvezetesebb, mint vezetés tekintetében, mind pályák terén. Nem tudom eldönteni hogy kicsit arkad szimulátor vagy szimulátor sok-sok segítséggel, mindenesetre nagyon jó, olyan pályák vannak benne, hogy besza-behugy a Shift után. A pályaautók sodrodnak 4 kerékkel a kanyarban az izom járgányok driftelnek stb. Letölt, felrak, élvez nem kerül semmibe! <#nyes>
Megj.: nem árt kicsit tágítani a látómezõt, nem leragadni egy valaminél.
<#integet2>
Last weeks winners of the Chevrolet Camaro ZL1 Elite are: @Jenit_E_F, @koko500amg, @NevadaCrazy, @DoneeTower, @GreeNVegat, @Mohamed_ALMenem, @xVal73, @theniketeck, @ZSiim, @emirka01
tutuhawer
hááát... igazából kibontottam, mert gondoltam, jó ez nekem és láttam, hogy a kód nem jó. PSN-en aktiválni tudnám, és akkor azt kéne hazudnom az ügyfélszolgálaton, hogy még nem aktiváltam, meg késõn (3-4 hónap múlva) vettem észre, hogy szar. Szétbarmoltam a csomagolást, sok esély nem lett volna, hogy visszaveszik, még ha nem is aktiváltam, mert minek... Viszont:
CSERÉBE origines vagy steames NFS shift2 kódért PS3-as Shift 2 kódot tudok ajánlani. Speeddemonnak 2 is volt, õ nem akart cserélni velem, de az összes steam meg origin jellegû fórumba se tudtam cserélni. Nem túl értékes a szarom, az biztos.
Q: a piros pont csak a lelkesedésért jár, belsõ nézet nélkül egy kutyaszar jellegû grid izét nem próbálnék inkább, köszönöm. A shift is elég gagyi, Szabi tudja épp, hogy az rfactor2 meg éppen mennyire profi , és én is vágom, hogy azzal szeretnék játszani, de nem megy a gépemen. A lényeg, hogy sok jót próbálgathattam már, a shift2 is elég szar, ennél alább nem mennék, a Grid-szerû szarokat ezért passzolom, kösz

7r1v1um
Miután ráfordulsz az "ugratós cuccra" ne adj gázt. Én sose állok fejre, sõt ha nem rammelnek akkor keresztbe se fordulok.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ez a bay bridge......mentem egy jópár singlét, ugye a cél elõtt van az ugratós cucc, ott egyszer sem borultam fel, megyek multiba, elsõ multi elsõ körébe felborultam, és fejen állva maradt a kocsi.............reset után az ugrató elejére rakott vissza pedig a cél elõtt voltam felborulva....asszem többet nem is megyek ezen...
Szabi
becserélésre még nem gondoltál ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Hagyd a fenébe azt a Shift 2-õt (igaz én javasoltam jó régen), mert kb. úgy viszonyul a Grid-hez (és ezt nem kell módolni, mert úgy jó ahogy van) mint a The Need For Speed 1994 a World-höz, ja és ez nem EA játék, hanem Codmasters és értenek hozzá. Nem hülyeség, nagyon komoly még billentyûvel is! <#eljen> <#wave>
tutuhawer
hát én röhögtem magamon 😊 Most még pár modot, javítást hozzátettem, ami eredetivel is mûködik, nem lehet kérdés, és trükközök megint a beállításokkal. Nem könnyû, mert EA termék... 😄

7r1v1um
Szándékosan nincs.
Szeretném a képet akkor variálni, mikor akarom és szeretnék az itteni profilnév alatt fórumozni.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nem tudom mennyire gyorsul fel a GT2, de tegnap mentem ott (hazai pálya) GT3 RS-el 1,21-22-23 körül ment minden nélkül, tehát ha ez alatt megy valaki jóval akkor vakarózhatsz, mert valószínû hogy túl ügyes volt. <#eplus2>
Más: neked miért nincs fejléced?

#91370 A Grid jobb, nem hittem volna, de talán a legjobb amit eddig próbáltam, pedig volt jó pár az autósok közül. <#nyes>
7r1v1um
Szerinted röhögök??
Én rendszeresen vásárolok ott, csak épp játékot (meg mûszaki cikket nem) nem mert az 576 közelebb van.

tutuhawer
a PC-s oszlopban volt és csak PS3-as felirattal volt. Gondoltam , jó lesz... Csak a hülyék vásárolnak tescoban, hát nem igaz? <#integet2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te most röhögsz?

7r1v1um
Nézd meg a hivatalos oldalt is. Fasza lesz.

Ja. Nem néz ki rosszul

7r1v1um
A Shift 2 fejlesztõi most saját szakállukra csinálnak játékot
Project CARS

<#idiota>

7r1v1um
Biztos egymás mellett voltak a teszkóba<#nyes>

De hogy sikerült PS3 Shift2-t venni?

7r1v1um
<#eljen><#eljen><#taps>

tutuhawer
van kormányom, a játék nem eredeti. PS3-ra van eredetiben <#vigyor2> Jó, mi? <#nevetes1><#nevetes2> De nincs PS3, sose volt <#vigyor2>

7r1v1um
Ja lehet az lesz. Ha eredeti nektek, akkor mehet online is, bár nincs kormányom.

tutuhawer
boomshakalaka is belepróbál a shift2-be a World helyett, ugorj be te is kicsit bohóckodni akár offline is. Én is trükközök vele megint egy kicsit

7r1v1um
Dehogy hagynak...
Olyan patkány módon játszik a többség, hogy 2 verseny után el is megy a kedvem. Inkább játszok mást.

Igen jo azok nélül menni bár mostanság az is csoda ha egyáltalán menni hagynak 😊
7r1v1um
Az már barátságosabb. Én meg nem használok olyat, ha nem muszály. Néha akkor se ha muszály.

Ja az más 😊 nitro nélkül mind a 2-nek 354-55 a vége 😊
7r1v1um
Hát a Jaguaromnak 352. De csak 2-3 pályán tudom powerup nélkül elérni. Meg 2-vel magasabb az overallja....

A nismonak is ennyi a vége nitroval 😊 csak annak kell az az egyenes 😊
7r1v1um
Kicsit hihetetlen, de, ha ennyi, akkor ennyi.

Igen elvileg annyi a vége nitroval mert ahogy látom fullon van 😊 Nem tudom ,hogy hol nyomta el de gyorsan fent van maxon 😊
7r1v1um
Petersburg Damon

7r1v1um
Ti játszotok ilyen fossal. Ez mennyire reális max. sebesség petersburg damon, úgy, hogy a nitrót nem a hosszú egyenesben nyomta?

<#eljen> Ezt taglaltan én. De kiderült, kicsi vagyok még ehhez.

#91352 Én nagyon csinálnék, de a hétvégén megyek gipszkartonozni, haverom házát. Nem kis cella, úgyhogy lövésem sincs meddig tart. Bár "csak" a plafonokat kérte <#idiota> De amint lesz egy órám, akkor meglesz a vidi. Egy HS nem a világ.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ja.ma inkább balhé meg off volt :-/

kb ennyi 😄

Hû, megint odatettétek magatokat. Ha jól látom, Grandcsirke-áhítat és Auto Club Revolution voltak a fõbb témák. Vagy volt még más is?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Azt én letudtam fordítani 😄 De akkor is h kb 7 percenként mehet le egy verseny.. elég negatív :/
Pedig nagyon reálisnak találom a gamet! Most veszek egy Infinitit és holnap még belekenek pár kilómétert 😊
Akkor jóéjt minden távozónak, én megyek nyomok még egy kis ACR-t 😄
Chris majd vegyél fel spannak a játékban, ha újra felraknád

azt nem tudom, de szerintem nem olyan rossz játék.

Ha csinálnál zúzós videót a Jeep-el azt megköszönném 😊

Megyek incepciózni én is. <#integet2>

Kurvarég játszottam ACR-t, lehet még egy esélyt kéne adni a játéknak 😄

balhé ne merészkedjen nekem itt lenni

Meg nincs saját szervere a játéknak. Vagy lehet hogy már van? rég nyomtam azt.

Hétvégén teszek fel zúzós videót, ha ráérek.

Na tápoltatom a tengerimalacféleségem, aztán kicsit nézem a Szállító 3-at, és csicsi <#wave>