94802
-
KorzeTheNinja #92119 a nyilt fórumot án is támogatom.
Ma is melóban, próbáltam felnézni az új fórumra, hogy miújság felétek, de nem tudtam csak ha bejelentkezek. azt viszont nem teszem meg mert munkahelyi gép.
-
Quqa #92118 Hogy ne csak a szám tépjem, én így gondolok egy átlátható jól működő fórumot.
Need for Speed World fórum
Nem dumaláda (az a cset) meg hasonló marhaság, mert nem vesznek komolyan, meg gyerekes is.
Ennyi és semmi több, ha valaki akar egy külön témát indítani (admin engedélyhez kötném kell e, stb.) megteheti így:
Egyéb fórumtémák pl.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Videók
Képek
Csalók a NFSW-ben
Stb. stb.
de ennyi és nem több az ettől lejjebb nyíló almappa nem áttekinthető.
Ha megoldható: a hsz-okba a videó, kép beszúrások (fontosabb akármik) autó-matice bekerülhetnének a megfelelő mappába, ha úgy nem megy akár úgy is hogy kötelező legyen bejelölni a hsz. témáját (szöveg, kép, videó, stb. vagy ezek összessége) egyszerű pipálással. Ezek megjelenhetnének a jobb oldalon (friss témák).
Kereső: user névre, hrsz.-ra, dátumra, kifejezésre, szó cikkre, mondatra, stb. amire megoldható.
Nem ártana ha lenne makró, az SG (és úgy ahogy itt van szájbarágósan magyarul) ebből a szempontból jól sikerült, érdemes átvenni, igaz a PH-n ezt gombokkal oldották meg igaz jóval kevesebb is van belőle, az viszont lényegesebb egyszerűbb.
A spoiler különösen ajánlott!
Videó beszúrés: jó ötlet, a legjobb az a Facebook -féle kicsiben, mert nem foglal sok helyet.
Az itteni fejléchez hasonló nem ártana, ha mindig látszana ne kelljen keresgélni, esetleg helytakarékosságból link formájában. A menü mindenképp jobb itt!
Ez a segítség meg hasonló valami lenyíló menüben is elférhetne, ha a fejlécben (én oda tenném) már túl zsúfolt lenne.
Egy hsz. ne legyen olyan óriási (sok üres felület), mert átláthatatlan. Mindkét fórum jó ebből a szempontbolt és rossz a gépigény, mert ott az a hsz. is látszik amire válaszoltak (nincs válsz gomb), vagy legalábbis úgy volt mikor írtam oda (jó régen).
Kb. ennyi ami hirtelen eszembe jutott a műszaki megvalósításhoz nem értek csak a koncepciót vázoltam. Így a két fórum SG, PH erényei ötvözve lennének.
Ja és nem árt ha nyílt a fórum, legalább a fő téma. Egy zárt sosem annyira népszerű, mert a legtöbben csak bele olvasnak itt – ott 1-2 topikba és ha teszik nekik reg-elnek, különben meg minek amiről semmit sem tudnak. Úgy is nagy hátrány egy különálló fórum, mivel pl. az SG-nek is több 100E felhasználója van aki írhat sok mindenhova nem csak egy témába. -
#92117 hogy elvegyül a tömegben ;) , de aki ismeri kiszúrja
-
#92116 Általában jó dolgokat szoktál írni, de most olyan vagy mint egy földhözragadt paraszt - még azt se látod amit eléd raknak! Jó kereső?
Elsődleges - pipa!
Egymás alá épülő istenverése? Ember! egy fórumról beszélünk és nem egy topikról! Ha neked egy fórum ilyen nagy problémát tud okozni, akkor mi van a saját gépeden? Ott sem egymás alá épülő istenverte mappák vannak külön-külön, hanem egyben minden? Pici kuka úr nehogy belezavarodjon? :) -
Quqa #92115 Csak egyszer néznél körül mi hogy van a PH, mert az az etalon, a No.1, az alap nem kell túl komplikálni, ezért írtam egy jó kereső az elsődleges utána lehet + tartalom, de nem ez az egymás alá épülő istenverés, mint a játék eredeti fóruma, még ha érteném se olvasnám. -
nfsmw4ever #92114 Nem gond. Csak mertem megjegyezni egyetlen apróságot, ami nekem hiányzik, de nem gátol abban, hogy tetsszen nekem az új fórum. Látom hogy melózol rajta nem keveset! Ezért is nem nyaggattalak vele. (Meg korábban is nyitottak a kapuk, mint terveztétek) Szóval hajrá és szép munka!!! -
#92113 A lenyíló válasz meg megoldható! Csak kell 1-2 nap, mert jelenleg van picit fontosabb probléma is (ami talán estére megoldódik...). -
#92112 Ha esetleg nem jó a memóriád (pedig az szokott lenni), akkor emlékeztetlek:
Nem egyszer fordult elő, hogy valami le lett írva egy hozzászólásban. Később, másnap vagy egy-két nap múlva valaki jött és érdeklődött a leírtak után. Ment a válasz, hogy olvasson vissza. Mire ő jelezte, hogy azt ugyan nem, ennyit nem fog!
Szóval ez az oka a pár darab altémának, minden egyből megtalálható - csak ki kell nyitni a szemed, el kell fogadni az esetleges újdonságokat és nem hőbölögni egyből ha valami nem megy! Márpedig te azt szoktál azonnal...
És nem, nem a nasa! De ezt is meg lehet tenni. Neked nem tettszik, másnak bejön - ez van!
Ha hajlandó vagy picit változtatni a begyöpösödött hozzáálláson, akkor talán te is észreveszed az előnyöket! Ha meg nem akkor ez van, a te dolgod...
SZASZ!!! :) -
nfsmw4ever #92111 Khmmm. Mindent meg lehet találni. Katyvasz helyett némi rendszer. Egy picit értelek is meg nem is. -
Quqa #92110 Akkor úgy látszik nem voltam világos, miért nem elég egy FŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ oldal, minek ez az egymás alá nyíló borzalom, semmit sem lehet megtalálni, jó kutyulást szasz!!!!!!!!!
A másik titkos a fórum (nem lehet olvasni csak belépve), miért mi ez a NASA, vagy FBI vagy mi a szar? -
nfsmw4ever #92109 Válasz gomb ok. Tudom. Használom. Csak nem lenyílik, hanem ott van a szöveg. Haggyá má némi tradíció szeretet HáGébácsi!!!!! -
chris1997 #92108 Sőt még válasz gomb is van Meg kell tanulni kezelni a fórumot és át kell nézni. -
nfsmw4ever #92107 Hát nekem a PH nem jött be. Más fórumon ügyködtem ott, de az már nem állja nekem, a world meg itt fogott meg, mint fórum. Én maradok itt, meg az újon. Beérik ez még. Meg ez ahogy kihal lassan, úgy fogsz áttelepülni te is ode, ha szereted a world-öt. A játékban már minimális a kommunikációs lehetőség, én meg a mikrofontól is irtózom (TS és egyebek nálam kilőve) úgyhogy ismét csak a fórum marad. Bár az újban ott a pörgős chat, amitől annyi a félsz, hogy esetleg lesz pár lényeges mondat, gondolat, amit pont a pörgősség miatt elszalasztok. Érdekes, hogy mennyire konzervatív tudsz lenni. Nem baszogatás, csak ebben b*zi 21 századi kapkodó őrületben, unicum az ilyen. Amúgy meg amilyen aprólékos tudsz néha lenni, javaslom, hogy erőltesd az új fórumot, keresd a lehetőségek határait. Megleled majd a kézreálló részét is. -
#92106 Kinyitom a szemem és mit találok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerk.:
És mivel már ezt is elbaszták itt az sg-n, ezért a direkt linkek is...
Keresés - főoldalon
Keresés egy fórumban
Keresés egy témában -
Quqa #92105 Csak azért regeltem oda hogy lássam milyen, de nem tetszik, így marad ez vagy a PH. Esetleg nézz szét az utóbbin (be sem kell lépni) egy olyan kereső az a legtökéletesebb. Lehet hsz-ra, felhasználóra, kulcsszóra, kutyafülére keresni csak sajnos alig vannak ott a régiekből. -
nfsmw4ever #92104 Tény, hogy nekem is itt az tetszett a legjobban, hogy ha válaszgombbal nyomtam a hsz-t akkor olyan kulturáltan le lehetett nyitni, meg lehetett nézni, hogy mire is írtam, ha valakit érdekelt. Az új fórum másabb. Van előnye, hogy specifikus szekciók vannak. Te a profi keresés híve vagy és az is Ok. De elhiszed hogy a nagy többség nem címkézné fel profin a hsz-ait, úgy hogy te profin megtaláld? Elhiheted. Nézegesd csak az új fórumot, előbb-utóbb kézreáll majd. Az is nagy előny, hogy teljesen külön vannak a képek, meg videók. Az teljesen jó. Nekem is hiányzik még ez a mindentbele működés, de nem határolom el magam a változástól. A közösség fogja úgyis formálni az igényeivel az újhazát. Hát legyen igényünk, véleményünk. -
eLitMiLan #92103 Én is valahogy igy vagyok.... alig találok meg vmit, ph nekem is tetszik. -
Quqa #92102 Nekem ez így mindenképp nagyon kusza, minek kell felszabdalni mikor egy téma van a NFSW. Elég lenne egy fő oldal mint itt és egy precíz kereső, esetleg a hsz. megírásánál lehetne egy menü ahol meg lehetne adni milyen jellegű az adott írás pl. festés, tuning, saját beírt megnevezés és a keresőben egy lenyíló menüben rá lehetne keresni. Azt sem értem egy hsz. miért 2 km hosszú úgy hogy van benne 2-3 szó, személy szerint a legjobban a PH fajfa fórumok tetszenek. -
#92101 hát jellemző a mai fiatalságra :D -
eLitMiLan #92100 Iggeenn látom, ez a válasz ment volna mindenkinek, aki nekem válaszolt, csak lusta voltam idézgetni -
#92099 #92086 -
#92098 ezt írtam én is te mélytengeri sutyerák :D -
eLitMiLan #92097 Kössz, spam között volt télleg, és gmaillel csináltam :DD Eszembe se jutott most a spam lehetősége xD -
nfsmw4ever #92096 Van pár nyitott topic. De ha beszélsz Rexivel, sztem megoldja. -
Quqa #92095 Az direkt van az új fórumon, hogy csak bejelentkezve lehet olvasni is? Legalább a fő topik lehetne nyitott + az ami itt van a fejlécben. -
#92094 Lesem mi van...
De a spam-ek közt lesz, tuti! Viszont már nem kell - megerősítettem én neked! :) -
Naworsky #92093 Á :DDDDDD Ez hatalmas volt -
BRIANOVERCLOCK #92092 gmailra megkaptam én egyből -
csiles #92091 Valogasd meg az email cimeidet, mert az uj otthon nagyon finnyas az ilyenekre -
HUNNFSKILLER #92090 Ez melyik autónak a színsora? -
#92089 psszz -
TOMDRIVER333 #92088 Hé, ti, tűnés át a másik fórumra. -
#92087 nekem meg a régi a1 em , 1:51 et megyek ott vele , szépen skillezve és okosan építve -
#92086 te sutyerák jelentkez ki a mailodból és 2-3 múlva vissza :D meg a spam nál van :P -
eLitMiLan #92085 Valamelyik sutyerák csinálhatna az új oldalon azzal a megerősítő emaillel valamit mer nem kapom meg -
Cortinaar #92084 Nekem Rockridge-n a Cobalt SS a nyerő és még nincs is kész...
Másik űber ezen a pályán az IS300! Megy, mint az állat. -
#92083 350z c re a rockridge pályán jó mert végre jól fut .. a1 et lehet vele utolérni , de kanyargós c classos pályán igen vérokádós :D -
nfsmw4ever #92082 Ha imádod, akkor nem kérdés. Építgesd. Legfeljebb nem ezek az autók kapják első körben az alkatrészeket. -
Cortinaar #92081 Köszönöm. Igen, Eclipse-vel, RX8-al, A1-el szoktam B-ben versenyezni, s ezekhez képes elmarad a 350Z és az R34. Utóbbi kettőben csak középszerű tuning van, ezért voltam rá kíváncsi, hogy érdemes-e foglalkozni velük komolyabban? De akkor ezek szerint nem. :( Kár, mert mindkét autót imádom.
-
eLitMiLan #92080 :/ :D
#92078 köszi