Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak a mazohizmus miatt mentek fel rá "játszani"<#idiota>#idiota>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
DISCORD: grimanddark

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
A privát emberemnek üzenem, hogy ma már nem megyek vissza, s köszönöm szépen az eddigi futamokat!
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ennyit a játékról, délelõtt mûködik, délután halott... Félmûszakos okádék ez a fos...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
#60712 mi kezdõdik?
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

DISCORD: grimanddark
Meg sem lepõdöm, hogy ennyit szívnak a szerverekkel... Ha már amúgy is ingyenes XBOX Live hétvége volt, inkább nyomattam néhány menetet a Blur-ben. Sokkal jobban szórakoztam vele, mint manapság a World-el.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Project D|Rare Car Collector|
youtube
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Plusz hosszú kruzra TDU2 pl ma 600km az R8-ba kormánnyal.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

http://blog.simraceway.com/ A linket küldeném Chakon88-nak és mindenkinek, aki szereti 😊
TCMChristián: pont versenyezni akartam volna veled meg mindenkivel, meg beszámolni róla, de háát.... Meg pont festeni is akartam volna és itt megosztani, de hááát.
érted... basszál le, ha telespammelem mondjuk a spot the devs közben az oldalt, de most épp nem ez a szitu...
Tudnám azt is írni amúgy, hogy a játékkal kapcsolatos legyek: login failed, servererror7, out of memory, lefagyott... nektek is??? De ennek zero értelme van. Akkor ha már itt vagyok melóban, a régi és új nfs world cimborákkal hadd csevegjünk. Te meg én ne ITT akarjunk versenyezni , hanem csak versenyezni, együtt szórakozni akarjunk. Normálisan. Ha itt nem megy, akkor menjünk másik játékba. Adtam egy ötletet, tudod is , hogy jó, majd egyszer össze is futunk talán. Meg mindenkivel innen a fórumból. Sokakkal majd' két évig mentem együtt NFS-ben, nagyon jó volt, és jó, hogy van, akikkel simracewayben is jókat mehetek nap mint nap. Nem a NFS-re van szükségünk, hanem tökmindegy milyen közegre, ami mûködik és mehetünk versenyeket. Egy Hungarian BETA driver barátommal elég sokat megyünk SRW-ben és õ billentyûvel is élvezi. Hmmmm. Neked meg kormányod is van. Játékod is van? ;-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)