Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, ez most telitalalat volt <#taps><#vigyor2>

RoboKutya78
Túlzottan kitartóak vagyok ezzel a játékkal
Már csak a mazohizmus miatt mentek fel rá "játszani"<#idiota>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Brooks Street, 2. kör utolsó kanyar - 1. hely, már vigyorgok! <#zavart1> Kapok ez üzenetet: Server error_netTerror...<#falbav>

DISCORD: grimanddark

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Na jó, 3 percet bír a szerver, out of memoryval "kivágott" valójában meg ott kocsikázta a városban hang nélkül... Ennyi nekem elég volt ebbõl a fosból, szevasztok.

A privát emberemnek üzenem, hogy ma már nem megyek vissza, s köszönöm szépen az eddigi futamokat!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Szintúgy. Az indycar-os festésem várat még magára egy napot akkor.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

lorci
Épp akartam irni, hogy délelõtt milyen ''szépen'' ment...<#lookaround>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Kész, ennyi volt... Eljött a délután, s a játék játszhatatlan lett... Folyamatosan dobál ki, most 3 percen belül kétszer... Pedig csak privátozni akartam... Eddig engem nem sûrûn dobott ki, sõt, jóformán ismeretlen fogalom volt nálam..

Ennyit a játékról, délelõtt mûködik, délután halott... Félmûszakos okádék ez a fos...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Mindjárt kész. Csak kidobott és nem tudom, mennyit kell újra megcsinálnom. De szerencsére maga a kocsi megvan, csak a piros-szürkésfekete háttér hiányzik még.

Mutasd!

Túl ferde a kocsi az indycar logómban...<#falbav><#falbav><#falbav>

Az a kártya nem is nagyon játékra való. A 450-tõl, de inkább a 460-tól lehet azt mondani hogy használható szinte mindenre, vagy most az egyik legjobb ár/érték arányú 650, bár kicsit gyengébb az elõbbinél, de egy gyengébb táppal is elfut mert csak 70W körül fogyaszt max. A Ti viszont már ott van, vagy esetleg kicsit jobb is némely játékban. De ha veszel egy 8800GT-t (használtan 10E körül), vagy valamelyik utódját máris beljebb vagy.

Hát nekem már másfél órája normálisan megy. De szerencséje, mert az indycar-os festésemért nagyon dühös lennék, amit most csinálok.

Fél órája egymás után 3×kidobott,és tényleg nem is a kezdõdik a megfelelõ megfogalmazás,inkább a folytatódik!

Benéztem azt hittem másra irtad!

#60711 csigául (francia)
#60712 mi kezdõdik?

komolyan mondom, mindjárt kidobom a videó karim(gt 430)..az Insane, ami már egy 13 éves, 120 mb-s játék belassúlgat ha nagy sebességgel megyek, de a régi x550es asussal sose csinálta ezt pedig az már ténleg gyenge volt -.-"
Kezdõdik!

Elsõsorban a #60685 képre gondoltam,arra jött válaszként azt hittem ez is valami olyasmi.Egyébként assez milyen nyelven van ez?

SUNNY84HUN
ez a tábla azokra érvényes akik tökig nyomják a gázt és megállni , manõverezni nem tudnak .. ,meg azt nem tudják mit mikor és hol lehet szabad <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem rossz mostantól gyûjtöm az ilyeneket,ha gáz van a játékkal legyen mivel tüzelni ea-ék felé!

Ez a tábla nagyon-nagy,végre megy rendesen ez a kacat játék hurrá!

goregrind
Én meg a kötögetést, a jóga tanfolyamot és a balett órákra sem megyek többet! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Ez de fura... Ugyanott voltak a gyémántok, ahol tegnap is.

Hmm. Nem illesztette be a képet. Inkább belinkelem, nem veszõdöm vele: http://i314.photobucket.com/albums/ll424/DarkSoul_91/EA.png

Vagy ez is ide jöhet, pl 😄

Meg sem lepõdöm, hogy ennyit szívnak a szerverekkel... Ha már amúgy is ingyenes XBOX Live hétvége volt, inkább nyomattam néhány menetet a Blur-ben. Sokkal jobban szórakoztam vele, mint manapság a World-el.

Azon egy picit meglepõdtem, hogy egy hónapi gyémántgyûjtögetés után 500 SB-t kér, hogy ne szakadjon meg a sor. <#levele>

Na vagy 15-öd x-i belépésre sikerül összeszedni a gyémántokat …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ilyenkor mindig a klasszikusok nyújtanak segítséget, esetleg egy másik nagyszerû mestermû! <#hehe>
RoboKutya78
HA EZ A JÁTÉK EGYSZER EGY HÓNAPIG TÖKÉLETESSEN MÛKÖDNI FOG ABBAHAGYOM A Star Trek Onlinet ÉS JÖVÖK VISSZA JÁTSZANI

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

!!!!!!!!!!!!!! 😄 Jó éjt

Meg ne igyatok mosatlan gyümölcslevet!

Na jó éjt skacok...... Vigyázzatok magatokra !!! Kezeket a paplan fölé !!! 😄 SZIASZTOK !!

trakk
Ha már Qemists:

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Király én valahogy 40 00. nincs már a gépen ha utánanéznék be tudnák lépni de minek?

köszi szépen azt a jót amit leírtál nekem és idõt szántál arra , hogy ezt mind leírtad nekem ...... ennek tekintetében meg is nézem a játékot !! 😄 Remélem össze futunk 1-2 versenyen 😄 Csak elõbb rá kell jönnöm , hogy mi hol van és mi hogy van 😊

Épp ezért hallgatok Pendulumot vagy egyebet. Ez se rossz amit mutattál de itt az én egyik kedvencem from Blur

Project D|Rare Car Collector|

Én kb 200-300.-ik a világranglistán.. Most meg 1milliópassz :-D sokat kihagytam.

Track mania nations forever azt én is toltam Vas megyében 2.voltam!

tutuhawer
a zenében is hallgasd meg a sebességet, tessék , ajánlok egyet máris, és nekiállok dolgozni...
youtube

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az NFS World fika ahhoz képest ahonnan jöttem :-D A Criterion játékok vagyis a Burnout 3 Burnout Paradise NFS HP NFS MW 2012 aztán Trackmania Blur. Ezek a sebességre menõ játékok ezeket bírom :-)
Plusz hosszú kruzra TDU2 pl ma 600km az R8-ba kormánnyal.

tutuhawer
hát igen, erre megy rá az NFS World.. hhúúúúúú, 400-zal tudok menni mclarennel,ááááá de komoly autó.... ffúúúúúú de gyorsuuuuul, aztaaaaaaa <#vigyor2><#vigyor2> Kinek mik az igényei, nincs ezzel gond. Nekem tetszik az audi R8 GT és az Audi R8 LMS is. Allan McNish keze benne van, gondolom... Olyan szar nem lehet

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De mire ezt vezethetem az idõ. És az elsõ pár perc sem kötött le. Amikor léptem s próbautamról rögtön basztam el magamat Burnout3-ban. Utána mentem NFS-re és nem tudtam vezetni :-) Csak mindennek nekimenni. Gondolj bele: frissen B3-ból jövök SRW-be mekkora szemét lennék.. Mert hogy a B3 soundtrack annyira alap és arra nem tudom magam visszafogni :-D szóval nekem kicsit fontosabb a sebességélmény.

Az SRW hát.. Kormányom is öreg már ahhoz. Plusz kliens hiba stb. És nem érzek benne semmi izgalmasat. NFSben haverokkal jó menni TDU2-be toltam min 600km-t az Audiba Trackmaniaba meg rázódok vissza. Plusz a tm nations teljesen ingyenes és bármilyen autód lehet csak le kell tölteni.

tutuhawer
Láttam róla videót, Nem tetszett. 😊
inkább ez tetszik:

Trackmania Nations forever. Ott megtalálsz néha. Teljesen free szerintem tetszene.

tutuhawer
a friss hírek Chakon88-nak:
http://blog.simraceway.com/ A linket küldeném Chakon88-nak és mindenkinek, aki szereti 😊

TCMChristián: pont versenyezni akartam volna veled meg mindenkivel, meg beszámolni róla, de háát.... Meg pont festeni is akartam volna és itt megosztani, de hááát.
érted... basszál le, ha telespammelem mondjuk a spot the devs közben az oldalt, de most épp nem ez a szitu...
Tudnám azt is írni amúgy, hogy a játékkal kapcsolatos legyek: login failed, servererror7, out of memory, lefagyott... nektek is??? De ennek zero értelme van. Akkor ha már itt vagyok melóban, a régi és új nfs world cimborákkal hadd csevegjünk. Te meg én ne ITT akarjunk versenyezni , hanem csak versenyezni, együtt szórakozni akarjunk. Normálisan. Ha itt nem megy, akkor menjünk másik játékba. Adtam egy ötletet, tudod is , hogy jó, majd egyszer össze is futunk talán. Meg mindenkivel innen a fórumból. Sokakkal majd' két évig mentem együtt NFS-ben, nagyon jó volt, és jó, hogy van, akikkel simracewayben is jókat mehetek nap mint nap. Nem a NFS-re van szükségünk, hanem tökmindegy milyen közegre, ami mûködik és mehetünk versenyeket. Egy Hungarian BETA driver barátommal elég sokat megyünk SRW-ben és õ billentyûvel is élvezi. Hmmmm. Neked meg kormányod is van. Játékod is van? ;-)

De csak azért hagyom ezt a hosszú offot békében mert a szerver vacak....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
plusz én is offoltam hogy min szórakoztam ma.

tutuhawer
teljesen király, amit írsz: A hardcore szimulátorosok köszönik szépen és a lifetime verziót meg is vették az rfactor2-bõl, és esetlegesen véletlen lépnek csak be a simracewaybe pont a kissé arcade-jelleg miatt. Nem 100%-ban szimulátor , de a hardcore sim-játékosok is tudják élvezni. A hardcore setup-királyok meg nem jó, ha elõnyt kapnak a 20 éves autóbeállítási tapasztalatok miatt. Ez nem hardcore szimulátor, hanem megközelíti, és elég jól élvezhetõ neked, nekem, Chakon88-nak is. A formula1-bõl is érkezett játékos és azt mondta, tûrhetõ , élvezhetõ, rendben van. Elég komoly kritikát fogalmaznak meg az rfactor2-játékosok, mert õk tudják, mi a királyság, és az általános vélemény, hogy amire kitalálták a simracewayt, arra frankó, jó, király, fasza stb stb. Versenyezhet benn akárki, akármivel, normálisan. És bõvül, majd festeni is lehet egyszer... 😊))

Ezt most csak így megjegyzésként, szerintem a setupolás hiánya pont hogy a játékosok kis részének tesz jót, annak akinek pont fekszik az alap setup, hiszen az pont arra van hogy saját magadhoz beállítsd az autód, amivel te jól mész azzal más szenved és pont ez visszafelé is, nálam ez semmivel sem teszi fairebbé a versenyt, sõt. <#fejvakaras>