Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addig reklámozod a játékot, míg utána nem nézek.
Ez már igazi kitartás, amit személy szerint tudok értékelni. (De ez még nem azt jelenti, hogy elkezdek vele játszani.)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
a gtr2 és a gtr evolutiont csak offline tudod nyomni letöltött verzióval. A simraceway ingyenes, ÉÉÉÉSSSS!!!! úgy próbálnak alkotni, hogy a szimesek, a billentyûsök és a gamepadesek is tudjanak játszani. Tudnak is. Nincs állandó fagyás, nincs fasszopó sok bug, éjjel-nappal adminok vannak fenn, azonnal segítenek. Pontosan tudod, miért farmolod a pénzt a pályán, a te autód pont olyan, mint az enyém. Nincs setupolás egyelõre, épp ezért. Majd alakul. Merthogy alakul: tele a fórum jó ötletekkel és kiemelik mindig, mi az , ami már meg is valósult. Kisebb - nagyobb ötleteket lehet olvasni, ami már be is került a játékba, és a nyárig 10-15 EU pályával bõvítenének... Az auto club revolution nevû szintén ingyenes játékra megy a köpködés, épp most azért, mert tök sima a daytonai oval pálya burkolata, ami nem valós. A simracewayben nem sima, hanem valós. Allan McNish segíti az autók beállítását, ami nem semmi... A legnépszerûbb, legaktívabban használható autókra be is tudsz fizetni, nevetségesen töredéke az NFS Worldnek, és máris kinyílik a játék, minden nap lehet hasítani a pályákon - magyarokkal is. Skill (képesség) mutatóban mérik a játékosok teljesítményét és igyekeznek így indítani a futamokat, hogy mindenki normálisan mehessen. Aki leszorít, meg köcsögösködik, az admin kidobja, mert bejön velünk a versenybe. Kedden és pénteken 24 órás tesztnapok vannak, amikor lehet egy megadott autót próbálni és olcsóbban megvenni. Kedden már bent lévõ autó, pénteken pedig a hetente megjelenõ 1 új autó van tesztben. Nincs olyan durván sok hozzászólás a simracewayes topikban itt sg-n, egész nyugodtan vissza tudod olvasni az idei hozzászólásokat, és kicsit jobb képet kapsz arról, hogy a többi játékhoz képest milyen

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Megúszták...
Most mindenki döntse el, hogy szerencsére vagy sajnos.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akkor TALÁN még SB-t is kapunk kiengesztelésül, mivel ezek a kritikák az EA-ig el szoktak jutni.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

És mindenféle hibaüzenet nélkül...

Nyílik a bicska...

Jól teszed, remélem megint beteszik a 0 boostos treasure hunt streak-et, ha nem, akkor b@sszák meg...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Csak elég, ha számba veszem a nagy gamer magazinokat, egy pár elégtelenkedõ figyelemfelhívó e-mail-t írok azoknak, és biztos ráharapnak a csalira.

Khm....
Ha ugrott a 363. nap TH-m, rohadtul dühös leszek, de akkor lépéseket is teszek a játék alapos lejáratásáért...
És ez most tényleg nem vicc.

Na, 4-dik próbálkozásra beengedett a játék, összegyûjtöttem a maradék 2 gyémántomat, és pont miután befelyeztem: "Out of memory", ez a játék nagyon troll.<#idiota>(megérte mert egy 8/11-es turbót kaptam)

bocsi... lehet hogy nem is neked akartam írni hanem VFERIII-nek 😄 Sorry

Kedves vagy, de nekem megvan eredetiben a GTR: Evolution (a Race 07-tel egy csomagban). Szóval passzolom.

sajnos ez van ... de megteszem neked azt hogy ha letöltöttem akkor feltöltöm egy nem meghívós oldalra ha gondolod 😊

A meghívós torrentoldalt én amolyan szerzetesrendhez hasonlítanám...

még nem de már töltöm azt is 😄 xD

már töltöm is mind a 2-t 😄

GTR2 esetleg a GTR Evolution ezek a legjobbak, szerintem.

#60618 Ha nem megy a World mehet a party!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Es a simracewayt probaltad?

az a baj hogy torrent oldalon találtam mire csak meghívóval lehet regizni :S

Ryder159
Jöhet a link

én megtaláltam a Gran Turismo 2-t pc-re 😄

BONESAI
Az én kedvencem a Gran Turismo széria, de az PSre van..

NFSW: BONESAI

tudna nekem valaki valami értelmes autó simulatoros , versenyes game-t mondani ?

Ryder159
<#banplz><#eljen>

goregrind
...kérdezhetném azt is, hogy: "Vajon hol a hiba a képen?" (Vagy a liba?) <#vigyor5>

DISCORD: grimanddark

Please be aware that Need for Speed World is currently experiencing technical difficulties with the servers. The team is aware and are working to resolve them as quickly as possible.

We apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience while we resolve the technical difficulties.

goregrind
Azért ez már meredek (lenne, ha igaz lenne)! <#idiota>

Hoorayy<#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

trakk

Hát, ezzel úgyse tudtál volna. De legalább most lehet fórum-gerillaharcoskodni. 😄

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

nekem is ugyan az mint neked..... és a mai gyémántozással vajon mi lesz ?

Asszem jól tettem, hogy ma inkább Burnout3-al és TDU2-vel játszottam

Project D|Rare Car Collector|

Mostmeg: "There has been an undefined error...", az egész egy kibaszás, nem is tudom hogy tudnak olyan nyugodtan ülni a tökükön mikor a játék egy fos, lusta banda az egész, jó hogy a pénz az kell nekik...<#violent><#falbav><#boxer><#gun>

goregrind
Pedig nem egy 386-os dübörög mellettem! <#eplus2>

goregrind
Egyébként valamit hihetetlenül kezdenek elbaszkurálni!Lassan Crysis nem okoz akkora "melót" a gépnek, mint az NFSW! Egy-egy alt+tab alkalmával szinte sokkot kap a gép...

Na ez új, ilyet még nem kaptam, most "Disconnected from server. Game will be shut down."
goregrind
apex-us szerveren sikerült gyémántozni. a többirõl már nem érdemes társalogni, egy rakás ... <#levele>

Na 13-at összegyûjtöttem utána error...

Hey sunny a barnát az anyós ûllésen lestópóltam
Felengedni epp felenged, csakhogy <#fejvakaras>
Engem legutobb egyszerre ket hibauzenettel dobott ki <#nemtudom>

Aha, ha már egyszer volt hol akkor miért ne <#vigyor> Bár jobb lenne ha nem lenne minek hangot adni <#unalmas>
Ha szereted a szerencsejátékot... Mindenképp <#eplus2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

trakk
Látom, a fórumon is hangot adtál ennek. 😄

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Látom a mottóm még mindig nem cserélõdött vissza...<#falbav>

A hallottak után nemtom kockáztassak a felmenéssel?<#idiota>

Nnna akkor megyek HP-ba. Asszonnyal lenyomunk pár 27km-es távot és le is higgadok. Utána mehet az esti movie.

Egy perce ugyanez. :-) Panelen piros X, játék marad, hang megy. Kicsit gurulok, játék out.

Jaja. Versenyben is legtöbbször a szélárnyék marad inaktív. Persze a mágnes mindig mûködik a sok lúzernak...

Na most ez vicces volt...out of memory...na mondom fasza, megnyomom az okét várva hogy kilép...erre nem, játék maradt, mûködött is, erre kb. 20 másodperc múlva eltûnik minden nélkül..há' de normáááális? <#falbav><#wilting>
Na ennyi volt 2 percet tudtam lenni a játékba

Simraceway: tigris013

Mondjuk az lenne a legjobb ötlet ha csinálnának egy szerver visszaállítást egy mûködõ ám de mostani(kb 2-hétre vissza) idõpontra és szerintem meg is javulna, még a multi is. Csak az EA-nél ennyire nem halgatnak semmire.

Simraceway: tigris013