Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A röhej az, hogy én valószínûleg tényleg fogok, hónapok óta az elsõ értelmes ajándékadag.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
+Most is láttam valami autós üldözést a TVben - megint menni kéne pár percre felfelé <#zavart1>#zavart1>
<#szeret>#szeret><#nevetes1>#nevetes1>
Más. Van még három hóember matrica kódom. Akinek esetleg kellene, az küldjön privit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#60684 Az nagyon nagy jó, régen végigvittem, szerintem akkor még onylány nem is volt. Talán még meg is van pár mentésem a saját építésû pályáimról. De ezt a zárt kasznis járgányokat nem is láttam még csak a kiálló kerekû szöcskékkel mentem. Lehet nem is volt akkor még? Meg hogy milyen pályák vannak itt, beszarás.
Ja, majd elfelejtettem itt szeretnék melózni!!
Kvíz, de csak
felülieknek!
Régi taggal.
Új taggal.
Azért van itt komoly videó klip, ettõl lejjebb nem hiszem hogy lehetne már vetkõzni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az más kérdés, hogy pozitív vagy negatív irányba-e.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ahogy látom még mindig nem jó a szeró, pedig ma gemezés van 😞
Mert amikor a rentalos F1 volt nalam, akkor nem lattam semmit, ha nitroztam. Vagy meg lehet szokni?
Nagy gondban vagyok, mert, ha atallok belso vezetesre, akkor a lamboim mehetnek a kukaba <#fejvakaras>#fejvakaras>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Õk most valami nagy durranásra készülnek.
http://sto.perfectworld.com/
Ha kérdés van róla privbe ..
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
magyarok között 107664-bõl 390.vas megye 1846-ból 9. Mentem egy-két karikát de nagyon furcsa!