Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Top-Up frissült, szerverek szarok, menjetek, vegyetek búsztot!
A röhej az, hogy én valószínûleg tényleg fogok, hónapok óta az elsõ értelmes ajándékadag.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mára ennyi is volt a játékból, lassú a szerver meg hozzá kirakodt az utcára de ki is vágott egybõl

Simraceway: tigris013

Szomojjú vagyok, hogy nem tudtam megszerezni, gratulálok. <#eljen><#taps> Majd visszajön egy kicsit.

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Az egy szép, ritka darab, gratula.

Majd elfelejtettem. Mielõtt lejöttem, vettem egy car packot. Porsche 959 Year One esett belõle. Nem rossz. Ez marad. (ütõsebb mint az elõzõ Eclipse GT White...)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Megint meghalt a szerver 😄

Hát igen. Anno úttörõként több csillagot gyûjtöttem egy hét alatt, mint a wördben, öt profil kavicsaival ugyanennyi idõ alatt.....

Nagy erõlködve feljutottam csak azért hogy összekapjam a gyémántokat erre van képe egy 1 csillagos ready cooldown-al megdobni <#idiota><#mf1>
Hát, törõdni kell a kis kedvencekkel
+Most is láttam valami autós üldözést a TVben - megint menni kéne pár percre felfelé <#zavart1>
megy a world
<#szeret><#nevetes1>
sziasztok
Szevasztok! Úgy látom semmi hátrányom nem volt belõle, hogy munkával telt a napom. No sebaj, akkor is szeretem a World-öt.

Más. Van még három hóember matrica kódom. Akinek esetleg kellene, az küldjön privit!

sötétebb***

Nálatok nem sötétebba kép?

Az akkor jó, hátha...mert tényleg mostmár jó lenne tudni valamit, legalább ha mást nem akkor azt hogy ne is várjam egy ideig hogy mikor hazajövök a játék menni fog. <#worship>
trakk
El, és nem. Viszont rögtön jött egy PM tõle, hogy ha akarok, indíthatok új topikot, szóval ezt én egy jó jelnek veszem, lehet, hogy még elszór ott egy-két infómorzsát a jövõben.

Engem is felengedett és a második verseny után minden trafic eltûnt az utcáról.
Úgy látom sikeresen elérte a célját a "troll", Drew meg persze azon kívül hogy bezárta semmit nem mondott...
Pedig azt csapkodná de erõsen 😄

SUNNY84HUN
nyugodtan nézhetné 😄 pár ajtócsapkodás

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak ne a hondámat csapkodja <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Elméletileg most jó, mert beengedett a szerver 😄

Az asszony jó, hogy nem nézi a fórumot, gondolom 😄

SUNNY84HUN
<#eljen><#pias><#szeret>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

elfogyott...
skacok NFSW earn speedboost oldalon van ingyenes regizõs cuccos, és ad 137 boostot ha valakit érdekel(én megcsináltam bejött...
#60753 Az eleje neked ment volna!
Nem mindegy mit hogy vezetsz, úgysem lehet belépni! <#hehe>

#60684 Az nagyon nagy jó, régen végigvittem, szerintem akkor még onylány nem is volt. Talán még meg is van pár mentésem a saját építésû pályáimról. De ezt a zárt kasznis járgányokat nem is láttam még csak a kiálló kerekû szöcskékkel mentem. Lehet nem is volt akkor még? Meg hogy milyen pályák vannak itt, beszarás.

Ja, majd elfelejtettem itt szeretnék melózni!!

Kvíz, de csak felülieknek!
Ha nem jó a játék egy kvíz kérdés (de nem World). Felkeltette a figyelmem a 3 orosz bombázó a #60618 hsz.-ban és utánuk kerestem. A lényeg pár éve volt egy tagcsere és ki kéne találni ki az új a csapatban, aki nem is annyira új már. Tehát a fekete, a szõke, vagy a barnás/vöröses hajú leányzó. A kérdés azért is nehézkes, mert a legújabb tag szinte kiköpött mása a távozónak, simán az ikertesója lehetne, a hasonlóság hihetetlen.

Régi taggal.
Új taggal.

Azért van itt komoly videó klip, ettõl lejjebb nem hiszem hogy lehetne már vetkõzni.

srácok most van earn speedboost regizni kel valahova... megtettem, most mit csináljak várjak h megjöjjön vagy mi? hivatalos oldarol volt az earn sp
tutuhawer
szevasz

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

sziasztok
Tudom azért írtam hogy negatív irányban van a játék

trakk
Egy hete minden nap kiírják, mégse történik semmi.

Dehogy lesz...tegnap is mikor volt változás meg úgy minden nap? Hát este 10-ig biztos nem, olyankor lépek innen és akkorra egyszer se csinálták még meg...<#falbav>
Tegnap kiírták hogy elkezték a javítását és negatív irányba ment, szerintem ma is

Mindjárt kezdõdik a munkaidejük, szóval valami változás biztos lesz.
Az más kérdés, hogy pozitív vagy negatív irányba-e.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Hát, úgy konkrétan szerintem, szar <#wilting> De hát nem muszály mindent úgy vezetni, van amit én is kívülrõl vezetek nem is feltétlen amiatt hogy gagyi a motorháztetõ kamera, GT3-nak jó és mégis általában hátulról bámulom
Sziasztok!

Ahogy látom még mindig nem jó a szeró, pedig ma gemezés van 😞

Jaja <#nevetes2>

Ryder159
Hát aztán olyan nehéz váltani más nézetbe? C-vel tudod váltani a kamerát...

Milyen vezetni az F1 et kulso nezetbol?
Mert amikor a rentalos F1 volt nalam, akkor nem lattam semmit, ha nitroztam. Vagy meg lehet szokni?
Nagy gondban vagyok, mert, ha atallok belso vezetesre, akkor a lamboim mehetnek a kukaba <#fejvakaras>

Ryder159
Még egy kis off

Mit akar ez ilyen kátyús utakon?

Az biztos.

Ryder159

https://lh5.googleusercontent.com/-eOr87xuaThk/UT2qXs9JU5I/AAAAAAAAB2A/_mDuNYpu23Y/s1152/nfsw%25202013-03-11%252010-56-13-148.jpg

Szerintem Chris észjárását követem, mikor ezt a képet teszem közzé. Nem?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Innen kapd le a free-t,amúgy ilyen szöcske szerû autók nem nagy szám!

RoboKutya78
Aki meg szeretne scifit azt meg ide hívom itt is lehet pénzt költeni ha tetszik a játék😊
Õk most valami nagy durranásra készülnek.

http://sto.perfectworld.com/
Ha kérdés van róla privbe ..

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Fizetõs? Akkor felejtõs.

Annyit emlegetitek ezt a játékot, hogy utánanézek most azonnal.

Na megnéztem ezt a track maniát úgy kb.1 éve nem léptem fel így vagyok a világranglistán 6971199-bõl 19628.
magyarok között 107664-bõl 390.vas megye 1846-ból 9. Mentem egy-két karikát de nagyon furcsa!