Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cooper s 😊)
SUNNY84HUN
Üdv <#integet2> , egy barátom ( nõ hozzáteszem ) autót venne , adott 2,5 misi 3 autó között vacillál : - mini coper s , a3 , golf 5 gti .. mind a 3 ebben az árfekvésben megtalálható erre arra , kíváncsi vagyok mire szavaztok minél többen , várom a válaszokat 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Érdemlek ilyet, vagy nem érdemlek:<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nem lopod, nyúlod. A lopás a nyugati kapitalista filozófia szakszava, én pedig jobban tisztelem a keleti "ha jó, akkor lenyúljuk és továbbfejlesztjük" hozzáállást.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az lol 😄 Adjál már vagy 2ezret abból a niróból<#idiota>
Ha már IGC-s lett az Elise, elõszedtem a garázsomból, leporoltam és mentem vele egy kört (nitrospam volt, de hát na, ha van az embernek 4000 nitrója, el kõ' használni<#idiota>):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Még lehet azért is fizetett, mert a %-os gyorsulás hack ma már nem ingyen van... Azért van ilyen kevés.

Balathruin

Csaló a gyerek nem kicsit.Mikor slingshotot nyomtál és húzott magával szaggatottan felpörgetett téged is hallatszik a motorhangon.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem kamu az <#vigyor2>
Bár én inkább kihagyom, nem fogok ilyen szarokat osztogatni mindenfelé
szerintem ez csak valami kamu marketing egy oldalnak....mint a "nyerj egy iphone-t megosztással" 😄

lorci
Fb-on láttam...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

nem vágom, mi ez, de hozzám b@szhatnának egy Reventont 😄

Versenyezni nem jó, de ha neked tetszik, akkor nyugodtan vedd meg

Aston Martin V12 Vantage-t meg vegyem IGC-ert meg eri ??
lorci
Ez meg mi az?

lorci
Tisztán látszik, hogy gyorsulás hack-et használ...és 1x-1x rányom amikor éred utol!<#szomoru2> sok ilyennel találkoztam már, ha pont elõdted van akkor tisztán látszik amikor rányom a nyüves<#szomoru1>

Ez biz mágia. De verhetõek opcionális esetben, ugye. Ez a számomra, a pro cheater kategória. Ezek az ügyesebbek. Kínosan ügyelve tolják a szart, hogy ne fájjon annyira.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Te is vered õket akkor jó 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Szeretnék megkérni szakértõket, hogy véleményezzék eme porsche teljesítményét! Van pár érdekes gyorsulás (sajnos nem annyi látható a videóban, mint elõtte pár futamban). Ez most lag vagy csak a szemem káprázik? Esetleg mágia van a dologban? <#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark

Jé, kedvenc újautótesztelõnk még mindig tolja az ipart. És a Grandcsirkét is (jó volt Kruger, lopom) kipróbálta: link
(obi-tól megszokott felugró feliratos változat: link)
Csatornáján meg ott van a többi, korábban kiadott kocsi tesztje is.

Ezt meg -, ezt meg jobboldalt ajánlották megtekintésre: link
Ahogy a kocsi begördülésével végleg szertefoszlik a "hee, tisztára mint egy nyárbúcsúztató péntek esti házibajnokság a Budaring gokartpályán, az M7-es mellett" érzés, hát az úbammeg. Hangot éppen csak cincogó cuccal tilos ám megnézni!
A nagy HáGé úrnak üzenem hogy az A1-es borzasztó jó , 80% verem a MegaRetek2-ket és ez a kis ajándék spórolt nekem 2100 SB-t
jaa..a jó öreg Glitch 😄

Tengerpartnál ki lehet menni a mapról és a levegõben,röpködés közben alakult 😄

Az hogy sikerült?

Egy kis Bug-olás 😄

Amúgy a beépített multi is ment tört verzióval, igaz nekem megvan eredetiben..sõt mi az hogy ment, 1.3-at egyenesen crack-elni kell sok embernek mert egyébként nem indul el <#idiota>
Igaz, úgy lehet vele multizni, de az azért közel sem ugyan az, se játékélményre se minõségre..na meg nem sokan vannak már ott se
Nem írtam hogy szimulátor, de sokkal valósághûbb mint a legtöbb NFS és közelében sincs az olyan full árkad jellegnek mint a MW vagy HP.
Nincs MP? Nem is olyan régen írták itt #90647- #90648, hogy lehet még tört verzióval is úgy játszani. Akkor mégsem?<#wilting>

#91393 Szép rend van azon az asztalon. <#nevetes1>

Visszatérve az elõbbi hsz.-odra elég furcsa nekem az, hogy leszarozol egy olyan játékot amit ki sem próbáltál csak azért, mert nincs benne belsõ nézet (ráadásul van benne). ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs? Attól még a kiadott autós játékok top 5-jében simán benne van és nem csak itt a fórumon dicsérik, hanem a szakma is. <#eljen>
Más kérdés, belsõ nézet? A World-ben van? Ott is csak hátulról toltad vagy már elfelejtetted hogy kell azt a fél – egy év szimulátor szerû játékok után. Ott is bevallottan könnyebb kívülrõl menni, tehát hol a gond? És amit leírtam nem szemétkedés csak értetlenség! <#pardon1>
goregrind
Hágéúr lessen be oda, a chatban üzenete érkezett!

DISCORD: grimanddark

Jaaa, hogy fizikailag fogható....
akkor ezt ni:

vagy ez

lorci
ez megfelel?...

<#zavart1><#nevetes2><#nevetes1>

Szerintem jóféle kerék. Nekem is nem rég lett egy, fel is tettem a Cinqémre :3 Én mondjuk egy jó motorért vagy turbóért adnék valamit, már, ha lenne mit adnom XD
Nekem meg még sose volt 17-9 es motorom , meg 13-9 as turbóm se 😄 Ilyenem viszont igen <#idiota>
Egy R8 Cop mellé és áll az alku 😄

lorci
Azért oda adnám mind a 125 ultrat kb meg 3* skilleket is xDD<#vigyor>

Én f1-et adok érte 😄

lorci
háááá már hónap óta ilyenre vágyom még egyszer sem volt ilyen partom nem értem.....<#szomoru1>
adnék érte 5 ultra motort vagy bármit csak adna egy ilyet!<#nevetes2>

én se 😄 Csak álmodozom 😄 De, occó Civic lesz, mint 1. kocsi.

7r1v1um
Hát az autóvásárlás (egyébként kellemes) problémáját jó ideig biztos nem tapasztalom meg....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A franct. 9-3 TTID 😄 De, olyat találni esélytelen..ha manuál váltóval akarom. szóval 1.9 TID.

7r1v1um
Nekem igazából mindegy csak sport-szedán legyen. (Kivéve francia, olasz, német )

7r1v1um
9-3 Aero<#eljen>

<#eplus2><#ravasz1> De, hála égnek, normál autónak a Saab is csábít 😄

<#rinya> vagy <#nevetes2>?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um
Mégsem volt igazam.
Tévedni emberi dolog.
<#banplz>

Ja, most már Audi és...

<#banplz>

És a kedvencem ráadásul, de, most nem kell 😄

Pedig a valóságban jó járgányok 😊
7r1v1um
Alakul a gyerek.<#eplus2>

Fogalmam nincs 😄