Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
egyelöre csillagot kapott az idõeredmény, nincs még ranglistázva

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az ingyen garázshely az hogy hangzik, amit elvettek a hohohoval! <#fejvakaras>
tutuhawer
az már döfi, gratulálok hozzá. Régen volt már világelsõ játékos a magyarok közül egy pályán

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Barátunk VILÁGELSÕ!

<#eljen><#taps>

NFSW: BONESAI

tutuhawer
nem volt eddig cash vagy boost a Z4-re...? <#falbav>

Köszönöm a sok segítséget!! <#falbav>
Na megjöttél <#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a hastings se könnyû, ez meg egyenesen nehéz. Végig kell menni... falazás nélkül. Most érdemes kiprbálni, körönként ad 5 creditet, amely credit bármely autó megvásárlásához hozzásegít
youtube

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Grat! Szuper a menü. Tetszik. Nagyon <#eljen><#eljen><#eljen>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

😄

tutuhawer
jjeeeeee , hozzá tudtam tenni a közöshöz egy kicsit, már jó érzés. <#eljen>

De kéne, szerintem.

#61166 Köszönöm <#wave> És Rexnek is.

tutuhawer
Jó lett a menü, sokkal jobban átlátható. Most kell megállni, ellenállni a kísértésnek és nem telehányni díszes elemekkel. Ez egy egyszerû menü, piros pont jár érte. A KÉPFELTÖLTÉS menühöz én ajánlom a
http://picturepush.com/upa linket, azaz egybõl csak beilleszteni kelljen, ott a mezõ azonnal. A picturepush kezdõlapjáról még kell kattintani, azaz van hibalehetõség. Szóval piros pont jár<#eljen>

BONESAI
Jó ez az új menü, nekem tetszik. Nem kell azt középre igazítani <#eljen>

Azt jelenti a rossz oldalon van szöveg 😄

Ryder159
jó a menü, csak igazítsd középre

Vagyis, van, csak még rossz oldalon 😄

goregrind
Vót menü - nuku menü! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Frankó lett. <#eljen> Kedvem támadt egy kis rendõrgyilkolászásra <#eplus2>

trakk
Közben itt a videó, amit tegnap említettem:

Valamiért baromi sötét lett, arra még majd ki kell találnom valamit. <#fejvakaras>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

goregrind
Ott változtattam, feltöltés elõtt! <#idiota>

Én is úgy emlékszem. De gondolom a sok acc lopás miatt vették ki, mint opciót. De ebben benne van, ha pl saját honlapom mail címével reggelek, és egy év után leállok a dologgal, és elfelejtek idõben supportolni, akkor az életben nem igazolom, hogy az én címem volt...

Tuti. pedig régen volt egy Email változtató opció.

Erõs a gyanúm, hogy supportolni kell érte... Ökrök.

Na ez érdekes, én sem találom. Vacak rendszer.

Én feladom. Nem tudom megváltoztatni azt a rohadt email címet. Ha valaki tudja hogy kell, küldjön már egy privit, legyen szíves. Köszönöm!

Hát ezt nem hiszem el. Nem lehet mail címet változtatni, vagy én vagyok vak...

Köszönöm! Végre megszabadítom a mailcímeimet a családi acc-októl. 1000 kösz!

profile.ea.com-on lehet.

Szevasztok! A kérdésem még mindig kérdés: Hogy a fenébe lehet megváltoztatni az EA fiókom mail címét?????? Origin fiók beállításoknál nincs ilyen lehetõség.....

RoboKutya78

Itt állítsd át a fiókod beállításait nem elég a feltöltés közben átállítani a dolgokat.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Javítva! Már milliószor beállítottam ezt a youtube-n, mégis privátban tölti fel... Azonnal kapják be! <#falbav>

BONESAI
Privát videó...

goregrind
Találtam egy újabb érdekes videót a youtube-n...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel a videó leírásban volt egy letöltési link is, ezért le- majd feltöltöttem (csak és kizárólag a videót!) a saját csatornámra bármiféle probléma elkerülése érdekében! Nem a csalás népszerûsítése miatt, sokkal inkább tanulmányozási célból hasznos eme videó! Jó tudni amit esetleg nem tudunk...

A videón látható csitör nfs-s.com profilja nullázott, de jó tudni a nevét-neveit, mert kettõ is van!

Ne stresszeld magad, szimplán csak félreértetted a legfrissebb hírt.
RoboKutya78
A boot se megoldás nem ugyanazon kritériumokkal terhelné meg a szervert mintha külön ipvel csatiznál fel rá ja meg olyan okos bootot egyik se tudna megírni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lorci
Rámegyünk majd az elsõ helyre is ha kicsit jobban fog húzni szerintem csak valami videó felvevõt kell letöltcsek...<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

RoboKutya78
Aha akkor még félre is tájékoztattak na ma megyek szedegetek azt meglátom mi igaz az egészbõl😊
Azt nem értem a Bétásokat mért nem keresik meg külön mailben hogy vannak e még és játszanak e még és hogy nincs e kedvük tesztszerón futkározni... Nem ezért lettünk béta matricások lassan sajnálom ezt a karaktert hogy ennyire megõriztem.Kiváncsi lennék hány kitartó béta van köztünk még valaki igazán megkérdezhetné tõlük, hogy ezeket az accokat nem e akarnák díjazni valamivel.
Egy kis gyöngyszem...

Rakjanak rá 2millió botot 😄

Ryder159
De van tesztszerver, de azon vannak 20-25-en, semmi terhelés nincs. Ott persze hogy minden jól mûködik

BONESAI
Világranglista 2. hely

A keményen dolgoztunk résznél én is villantottam egy mosolyt. Ha egyszer nincs tesztszerver, minden élesben megy, hát szakadjanak bele.
Márc 15-22-ig van cash/rep duplázás "post-event"-ekre. TH - az náluk nem event.
Néha meg lehet azt duplázni, triplázni is 😊 Ha elõbb érsz a célba mint a társad akk. farolsz és háttal mész be. Így aztán egy fokkal jobban láthatod mikor szakítja át õ is célszalagot - merthogy azt a pillanatot kéne elkapni az elsõ Next gombbal.
RoboKutya78
"Március 3-án a Need for Speed World serveren elkezdõdött néhány elég nagy intenzitású technikai probléma, ami akadályozta a játékosokat a játék élvezetében. A fejlesztõ csapat azóta keményen dolgozott azon, hogy kiküszöböljék a problémát.

Sajnos a csapatnak tovább tartott megoldani a problémákat mint gondolták, viszont kár pótlást adnak mindenkinek.

A következõ 7 napban meg lesz duplázva a Cash és a Rep jutalom, továbbá ingyenesen vissza lehet állítani a Treasure Hunt streaket!"

Ezen egy akkorát röhögtem hogy majdnem kiestem a székembõl
Március 7 -e óta minden alkalommal szedtem a gyémántokat hát én nem vettem észre hogy gyémántszedés esetén az átlag 16 ezres pénzjutalom 36 ezerre vagy a kétszeresére duzzadt volna... És ti? Max azt vettem észre hogy az ea supp lezárta a gyémántos kérdésemre vonatkozó megoldást illetve tényleg ki lehetett váltani ingyé a cuccot.

Újból megkérdezném, hogy kell ezt a face-es BMW Z4 nyerõs meghívást csinálni. A honlapon bejelentkezek rányomok a meghívásra, beírok egy létezõ face mail és nem történik semmi csak átdob egy oldalra, ott van egy kérdés pl. hogy nyilvános stb. én a nemre nyomtam. Arról az e-mail-ról akit meghívok (mert mind kamu lesz) kell csinálni egy orgin + játék profilt is? Ha lehet nagyon szájbarágósan, mert nem is volt és nem is lesz saját face meg semmilyen közösségi oldalam és tök hülye vagyok hozzá. Van pár kamu abból kéne csak nem tudom mit hogy …?? <#worship>

#61133 Ez, ez biztos ez a neved!?? <#wilting>
Ryder159
Na akkor most úgy néz ki, jó minden a feljécekkel, úgyhogy lehet kérni ezentúl CHICANE-t is

Akkor lehet jatszani, a hs en pursuit cash el, meg boostos cashduplazoval most tobb mint 33 ezret fizet <#taps>

Itt Velencén sem gyenge. Ünnepség is elmarad.

BONESAI
Szasztok,
Hazaküldtek suliból, elmaradt az érettségi is... akkora hófúvás van itt Felvidéken