94802
  • nfsmw4ever
    Neked. Nekem meg ez, vagy a másikam
  • TOMDRIVER333
    Nézd meg az enyémet is, szebb mint a tied.
  • nfsmw4ever
    A gyönyörűség. Ajánlva: Korze részére.
  • SUNNY84HUN
    Chris sok boldog születésnapot kívánok
  • Hunn1a
    Jó ideje itt vagyok a fórumon, de most, hogy stagnál a játék, még nem térek át a másik fórumra. Majd, ha valami jó irányba fordul (effektíve valaki fejleszteni fogja a cuccot), akkor (be)lépek.

Ja és boldog szülinapot, Chris! A tofuszállító 5.2-ről várjuk a képet.
  • nfsmw4ever
    No még egy hsz. Köszi!
  • nfsmw4ever
    Na most egy nagylevegőőő... és kifúj.... És gondolja át mindenki. Persze hogy lehet véleménye bárkinek. Lehet ez tetsző, avagy mégsem tetsző másnak. És lehet mindezt, és bírálni is akár mást, másnak a véleményét sokkal kulturáltabban is. Kisregény vagy tőmondat az egyre megy. Vagy ha a hsz-ek számának növelése a cél bármi áron, akkor kussoltam. További szép napot mindenkinek! (bárkinek)
  • Quqa
    Analfabéta? Inkább tanulnál meg képet feltölteni a PH-ra, ami kattintható (lásd ott feljebb). Különben is ki vagy te, hogy az én saját véleményem felülbíráld. Máskülönben +
  • Micsurin
    Azért van kevesebb hsz mert ami itt off és csak a hsz ek számát növeli az ott a csetben megy.... és csak az érdemi dolgok hsz-ek... Te meg egy röghöz kötőt vagy (nem vagy véletlen tanár? mert azok szoktak ilyenek lenni... tisztelet a kivételnek) mert nem fogadod el az újat.... mindig az a jó amit te használsz a másik csak egy cset stb...... És igen jobb az új fórum arról , hogy analfabéta vagy és nem találsz meg a fülekkel semmit arról nem mi tehetünk.

ha C törli a hsz-t akkor tiltson is ki mert mindig vissza fogom írni... erről ennyit , mert tutunak is tetszik igazából itt talán csak te szidod az újat.....

Chriss: boldog születés napot kivánnok neked szép r8-asokban gazdag életet
  • 7r1v1um
    Pluszt neki!
    Nem vagyok túl aktív az új fórumon, mert ez a játék nagyjából semennyire se érdekel már, de a chatbe szökő évente beleolvasok és azt kell mondjam elég jó és népszerű dolog. Mindig van élet és hát úgy látom inkább felpörgeti a fórumot, semmint megölné. Ha valaki nem szeret chatelni (én például nagyon utálok...) az meg ne használja, hanem írja le valamelyik topicba azt az (általa hű de értékteremteőnek tartott) infót, amit meg akar osztani.
    #92189: Heppi börtszdéj (magyar ember nem tudja rendesen kiejteni a th-t) tú jú!

• chris1997
    Köszönöm

Miben is?
  • HUNNFSKILLER
    Bóódog szülinapot HáGé!
    Remélem nem hazudtál.
  • Quqa
    Már megint nem látod a fától az erdőt, milyen fórum, hol van az, ha arról beszélsz amit bőszen linkelgetsz az nem az. Az egy cset, kész passz. Mennyi hsz. született ott a kb. 2 hét alatt? 2-3-4 szerese mint itt 1 nap alatt ma? Úgy hogy itt csak 16 ó-tól indult be az élet. Ha csetelni akarok felmegyek fészre, szkájpra, emesenre, stb., de nem megyek, mert nincs is, + nem is szeretem. Különben is hogy tudnám ott visszakeresni mikor tanulmányt írtál a ramolásról? A PH megvan. Mondom alapvetően nem rossz, ha csak azt nem vesszük hogy miért van 1-2 dolog duplán duplán, tehát néhány dolog fönt is van van fönt is van van, meg szemben is szemben is.
  • tutuhawer #92186
    Tutu azért reklámozza, mert rég rossz, hogy 3 + 1 helyen keresgélnek játékostársakat a magyarok. Nézd meg az önző dumádat, csak a te problémád, a te megszokott fórumod. Én továbbléptem volna a saját nfs world oldallal, ha el tudott volna indulni. A nfs world oldal lett volna, az sg meg a ph megmarad mínusz 1 topiccal is, nem dől össze a világ, a játékunk meg jobb lesz. Lett volna. Lehet még most is. Neked megvannak a haverok, vagy te csak gyémántozol, vagy te csak így-úgy játszol, teljesen mindegy, de bizony lenne a facebookról junior vagy az sg olvasói közül hardcore játékos, aki menne új arcokkal, akik még játszanak. Én már nem tudok a közösbe tenni csak úgy, hogy elmondom, micsoda fasza próbálkozás az új oldal, és bármi negatív dolgot hozol fel, az kész vicc, mert az a fórumos felület nem tegnap óta működik és nem egy oldal épül rá a világon. C'mooooon maaaan, jó az új nfs world oldal , ha holnapra kész lesz megint: http://www.nfswhun.com/
  • RoboKutya78
    Hát hogy engem az ág is húz....... a mai naptól ismét munkanélküli leszek a franc álljon beléé :((
  • nfsmw4ever
    Ami kimaradt. 360 a Zonda F vége, nitróval és 749 owerallal. Nagy ugratóknál tudok kihozni többet belőle, vagy épp kevesebbet, ami totál random. Jó párat mentem ma waterfronton és minden esetben a lejtő alja felé hozott 360 feletti sebességet, meg pár esetben bőven alattit. Totál random, vagy esetleg az útegyenetlenség, vagy a szélirány, vagy a kavicsok az úton vagy a páratartalom. Érdekes, hogy az ellenfél autójától is függnek az autóm képessegei. Aston ellenfélnél olyan mintha vágányon mennék, vagy bakhátas úton. GT2 ellen, meg marha könnyen befordul, BMW M3 GTS ellenében kisebb a gyorsulás. Lambok ellen pedig a nitro ereje csökken picit. Ezek alapján úgy érzem, hogy akárkivel is dob össze lobbyban a szeró, az eltérő autókat egy bizonyos értéken belül, igyekszik összehozni közel "azonos" összteljesítményre. No most le lehet hülyézni ismét.
  • nfsmw4ever
    A chat félelem azonos. Ha nem is maradéktalanul, de egyetértek. Azonban ahogy látom, követem, a chat tele van zsibongással, trécseléssel az újdonság varázsával, még az aloldalakon, topicokban az inkább maradandó dolgok gyűlnek. Ez elmúlik lassan, és a célirányos topicokban ott maradnak majd az értékteremtő dolgok. Meg kell tanulni használnunk, élni a lehetőségekkel, opciókkal. Az ittenihez hasonló Válasz szisztéma, mint már írtam, kidolgozás alatt. Akkor miért is kell csakis egy negatív mementót festeni róla? Ez a bajom. Elsők közt reggeltem oda, de érdemi témánál ide sem vagyok rohadt posztolni. A böngészőm első füle SG, második az új fórum chat-je, harmadik pedig a topicok épp valamelyike. De azt is írtam, stagnál a játék. Akkor minek posztolgassak a semmiről? Gondolom nem csak én vagyok így ezzel. A másik, hogy minden worldös fórum gyilkosának festetted le az új fórumot. Szerintem inkább csak egy újabb állomás. Ha sokáig él a játék, az se biztos, hogy az lesz a végleges alternatíva. Dinamikusan fejlődik az internetre épülő infrastruktúra, szóval egy-egy apró újítás és változás, szinte nem megjövendölhető irányba terelhet egy-egy interneten kommunikáló közösséget.
    Végül cáfolom ezt is: sem a PH, sem az SG közössége nem szűnik meg. Aki eddig eltűnt, az eltűnt, mert így döntött, ezt hozta a sors, vagy akármi. Aki meg él, a játékkal él, az szépen lassan elköltözik, de hogy a közösség nem hal ki az hétszentség.
  • SUNNY84HUN
    egy hondás komám osztotta meg sufnituning vw powa :)))

• Naworsky
    Igen igen, már utánajártam. Csak kissé elvesztettem az időérzékemet Meg hát várom már a következő rotát nagyon, engem az új autók éltetnek
  • Quqa
    Ja ezt lehagytam (nem csak én gondolom így).
  • SUNNY84HUN

#92174 több szódával vagy kólával kellene
  • BRIANOVERCLOCK
    September 19th /Aston Martin V12 Vantage stb.
    October 3rd /Audi R8 stb.

így voltak
  • Quqa
    Mi van itt?? Újra élet van!!??

Nekem alapvetően a csetel van gondom, mert megöli a fórumot (nem csak én gondolom így) semelyik normális topikban nincs, mert minek. A szétszabdalás is céltalan, mert meg lehetne írni egy fő topikba mindent és az bekerülhetne a neki fenntartottba, ahogy lentebb írtam, de legyen ez a kisebbik baj. Az sem tetszik ahogy a válasz működik a gépigényen volt/van? ilyen, hogy idézi az előző hsz. is és ez egy általad is nem egyszer írott kisregények tekintetében (az sem marad meg az utókornak a cseten) átláthatatlanná teszi. Az már csak hab a tortára hogy tutu bereklámozza a PH-n is, hogy az a kis közösség is megszűnjön, úgy hogy a régiek szinte teljesen eltűntek. És a legnagyobb gond nem marad semmi nyoma hogy valaki is irkálna oda, de ezt már az elején leírtam. Különben nem vagyok ellene, de ebben a faláslásban nem tetszik, maradok itt éjjeli bagolynak.

Ja különben nekem is 380 akárhánnyal megy az F (talán épp 387-el és nem full-os csak majdnem), és bármelyik pályán amin van egy jó hosszú egyenes pl. Dover Street-en. Igaz ezen a héten nem próbáltam, persze az enyém S-ben van bőven. A-ban nem mehet annyit csak ha telivernek hátulról nitróval vagy valami okossággal.
  • chris1997
  • chris1997
    Háromhete volt a Vantage
  • Naworsky
    Na jó, túl gyorsan telik az idő.. látommár
  • Naworsky
    Na ne szivassatok, hogy kéthetente van IGC rota

2 hete volt a v12 vantage féle, most meg 1 hete lesz az audi r8 féle.
  • SUNNY84HUN
    ma kicsit tudtam futni így este fele és ilyen barmokkal találkoztam sorra :S , szanaszét rammolnak és ide oda pattognak :/
  • SUNNY84HUN
    azért 2 hét hogy tudjál igc-t még gyűjteni :D
    #92163 hát ja , van hogy összejön 1 -2 érdekesség , de hát ez az nfs world :D
  • Micsurin
    Ezekel a heker pecsekel ugy beszélgetnék egy jó izüt :D persze két pofon közt
  • Micsurin
    csak derüljön ki ki támadta meg a fórumot ..... szomszédolok én véle

más: nekem csak egy narancs X es neon kéne ha a mem képfáljból ki váltom azt bünteti az ea?
  • KorzeTheNinja
    eddig is 2 hetente volt
  • chris1997
    Mindig kéthetente jönnek az IGC rotációk....
  • Naworsky
    És miért hagynak ki egy hetet? Pedig erre számítottam, de akkor ... meg magukat. Majd furikázok az új szerzeményemmel miszter kettővel.
  • BRIANOVERCLOCK
    Jövőhéten lesz rota.
  • Naworsky
    Új igc rotáció tartalmát miért nem rakták még ki valahova, a kedves nfsw fejlesztők?
  • nfsmw4ever
    Fenetudja. Annál a 387nél volt egy sötét alak ernyóccal, az párszor belémrongyolt, de pályaismeret híjján dnf-et kapott. De próbáltam közben és egyenes úton 360 a nitrós vége. Lehet hogy lökdösődés volt. Mindegy, lényeg, hogy akkor sem mentem jobbat mint lökdösődés nélkül.
  • SUNNY84HUN
    nem lehet meglöktek nitrózás közben , nagy ugratóknál mikor rászaladsz és nitrózól , zuhanás közben 10-15 km/h simán hozzáad
  • nfsmw4ever
    A waterfrontos megvan. Még az elején van az a nagy ugrató, és az előtt szoktam nitrózni. Na ott amikor esik, vagy száll lefelé az autó, akkor produkál 370 feletti végsebességet. Érdekes.
  • nfsmw4ever
    Lenne egy kérdésem. Eddig az a csúcsra hegyezett ZondaF-em végsebessége nitróval 360Km/h volt. Ma a Waterfronton az egyik versenyen 387 km/h, a Reverse Track03 pályán meg 365 Km/h jött össze. Ez mitől, hogyan lehet? Alkatrészek ugyanazok, skillek sem lettek változtatva. És most a Dower Streeten ismét 360 a végsebesség. ??? A kocsiállapot állandó (insurance)