Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
#61473 Ui:
Az ilyen nem tudom mit csinálna az új Alien-ben (besza-behugy), ha nem öltek már meg vagy 18.652.245-szor a metamorfok – és csak elején vagyok a legkönnyebben – akkor egyszer sem (keresem a lõszert, pajzsot nem utánam lopóznak és ezt húzták le több helyen), pedig már végigtoltam 1-2 lõdözõs cuccot.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Már gondoltam, hogy nyitok egy új profilt, és abban olyan pofátlanul csalok, amennyire nem szégyenlek. Kíváncsi vagyok mikor bannolnának. Bár szerintem mindenki tudja a választ. Hisz amikor a CarreraGT volt a STD autó, olyan képet küldtem, amin én is CarreraGT-vel voltam, lecseréltem car changer-el, elküldtem Drew bának névvel, és még mindíg él az a profilom.
Büszkélkednek a 200 forgalomba helyezett boost csodával ...... na hagyjuk
Már alig várom a csütörtököt végre kiderül stoban mit rejtegetnek számomra😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha egy napos cucc akkor se vágom a csalását bár egy nap alatt sok jót ki lehet bulizni ezzel a módszerrel egy perc alatt gondolj bele hányszor tudod lenyomni a teleport gombot.
Azért lehet az álkarimmal kipróbálnám de lusta vagyok rákeresni erre a csítre.
Erre a megoldás tényleg az lenne ha nem a karakterét bannolnák a játékból ha bannolják hanem a hálókártyája vagy az alaplapja azonosítóját mac számát tennék bannlistára. Bár ezeknek ez se fájna apuci másnap új alienwer notásal állítana be fiacskája szobájába.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A számláló bugos, itt is autofinish történt. De kérdem én, az ilyen mi a fenének játszik? Megvan neki a top autó, súlyos összegekbe fájt neki, mégis inkább vezetés nélkül akar nyerni. Mi ennek az értelme?
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akadt épp' semmi olyan futam, ami bejövõs lett volna, ezért csak száguldoztam össze vissza. Feltünt közben egy challenger, amelyik folyamat világított elõl. Pár percig "követtem" (épphogy tudtam), majd amikor csattant egy falon gyors klikk a nevére és ment az üzenet. Persze beálltam vele szembe lássa kitól kapott üdvözletet, erre nem köddé vált... <#vigyor>#vigyor>
DISCORD: grimanddark
Ja, meg párszor összeakadtam Viki-cimbivel is! De onnan én tipliztem... <#idiota>#idiota>
DISCORD: grimanddark
ezt meg csak úgy <#pias>#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Többi pályán meg más a helyzet <#vigyor>#vigyor>
NFSW: BONESAI
Rockport Turnpike - 9.67 Lamborghini Reventonnal
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
#61428 egy idõmben ment rendesen , most nem tudom hogy jó e még a trükk <#rolleyes>#rolleyes>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ready To Rock!™
Ready To Rock!™
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Jövõ autói
Ready To Rock!™
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Nekem a nap-éjszaka nem nagyon kavart be eddig, bár tény hogy a legjobb drag idõim nappaliak
NFSW: BONESAI
Simraceway: tigris013
Ready To Rock!™
Ready To Rock!™
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"