Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Na de a lényeg, hogy éjjeli, esti lámpafényben megközelíteni sem tudtam azt az idõt, csinálhattam bármit... 1 órát elbasztam azon a pályán, aztán elkezdett világosodni, az idejeim meg javulgatni... Aztán azt vettem észre, hogy 1 nagy hibával mégis javítottam 1 secet az éjjeli fényes idõmön... Hogy is van ez? Aztán rákoncentráltam, s rátettem még fél másodpercet...
Szal, én szerény véleményem szerint a szerver "sötétsége" és "világossága" erõsen befolyásolja a mért idõket.. Persze az is számít, hogy milyen régóta lógsz a szerveren, de nálam ilyen lassúságot csak akkor okoz(ott) ha 10-12 órán át ment nálam a játék... Ma már nem, max 1-2 óra, így az újraindítás is felesleges.
Szóval, aki idõre megy, az lehetõleg "nappal" tegye, mert az éjjeli fények hatására, a szerverek is alszanak...
A legeslegjobb módszer, európai idõ szerint hajnali 2 és reggel 6 közötti idõszakban ugyebár a szarveren alig vannak, ezáltal alig terhelõdik, kinyerhetõ belõle a "szerverhúzás" (ami nem mindig sikerül) + a játékban jelenlévõ mesterséges nappali világosság.
Ezek a tényezõk érvényesek arra, hogy egy jó idõt össze lehessen kovácsolni.
A kétkedõknek: Aki úgy érzi, van egy fasza ideje a "sötétségbõl", az vegye a bátorságát, várja meg a
"nappalt" na meg persze a pályát, ahhol gurulni szeretne, s az álla fog leesni, mikor szarabbul megy, s mégis jobb idõt fog futni...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Igazán adhatnának valami ritkaságot játékpénzért. Vagy pl Nismo,Murcielago SV. Ezekkel elég ritkán találkozom.
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
NFSW: BONESAI
Mi kerül 22.000-be rajta?
Project D|Rare Car Collector|
Bár a wiki nem az enyém, én "csak" admin vagyok ott. 😊
Pénzszerzés: Team Escape
Egy kocsit megpakolsz ilyen rendõrös pénznyereményt növelõ Pursuit Cash skill-ekkel, aztán gyítepaci!
Még több pénz kell az egyes menetek végén?
tipp:
Ha Team escapen nyomsz legalább 1, mindenkire ható Team slingshot, vagy Team evade powerupot, akkor azért jár pár száz, ezer pénz pluszban.
és trükk:
Kétfõs Team escapen szerezz egy kis elõnyt a társadhoz képest, menj be lassan a célba, aztán figyeld hogy õ mikor ér be (a pályán, nem az eredménykijelzõn) és pont akkor mikor beér nyomd a Next gombot. Ha jól idõzítettél, akkor a kíírt pénznyeremény dupláját kapod.
Négyfõs TE: Menj be a célba nem utolsóként - lehetõleg úgy hogy azért mindenki beérjen - és amikor már csak egyvalaki van kint, akkor nyomd a Next gombot. Várd meg amíg az az utolsó is beér és akkor nyomd a 2. Next gombot az elszámoilás után. Ezzel kevesebb pénzt ír ki ugyan, viszont azt kb. triplázza, azaz a rendes max. pénz dupláját kapod.
Vagy ahogy Nomish is írja, nyomod a versenyeket, azzal gyorsabban telik az idõ, s gyûlik össze egy rakás pénz. Márc 22-ig pénz, rep. duplázás van minden verseny végén.
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
amúgy meg ez a World felhasználó ami a nevem már inaktív!
Simraceway: tigris013
- BMW M6 Coupe
- Lotus Evora
- Nissan Skyline GT-R R32
szóval semmi új...
És ezek mennek:
- Pontiac Firebird Formula
- Subaru Impreza WRX STI
- Nissan GT-R R35 SpecV
Ám most adtam el a gallardo spydert. Szval van Valentino Balbonim,Reventon és Sesto Elementom.
Ready To Rock!™

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ilyet rég nem éreztem. Már kellett ez az ideiglenes játékfelhagyás. Régen.
Több mindenre van idõm. És nem megy el a nappalom gyorsan, látványosan lelassultak a napjaim.
Hát ez valami király!<#circling>#circling>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Megint javítottam North bay & Harboron - 2:03.2 Pagani Zonda Cinque, Zsomboor-al nagyon küzdök az elsõ helyért 😊
Simraceway: tigris013
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
a657-->a677 BMW M3 GTR E46 (balance)
Engine: zero tuning mods (Kék) 9 17 0 ****
Induction: Ursa (Zöld)
Transmission: zero tuning mods(Kék) 9 13 4 ****
Suspension: attack motorsport (Piros) 4 8 14 ****
Brakes: Ventura (Piros) 0 0 8 **
Tires: Medion (Sárga)