Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Meeting? Nem ezen a héten.
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
A vicc az egészben itt Kispesten már lejártam a lábamat Terminál központ Europark, sehol semmi eböl a szempontból mindegyik egy kaki áruház.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ready To Rock!™
Bejelentés nélkül mentem fel hogy csalni fogok ellenük kipróbálás céljából.
Kb egy 10 15 perces csetepaté után egyes ismerõseimben felbukkant a kérdés hogy én játszok e vagy más?
Aztán persze bevallottam hogy mit mûvelek ellenük majd elkezdtem nekik felsorolni mit látok a csíter szemszögébõl. Hány méterre volt, milyen pózban állt, milyen fegyvere volt, mennyi tölténnyel
Kb mindig az utolsó másodpercben kerültem el a pályán és szúrtam hátba. Bevallom egy kicsit izgatott a dolog hogy hû de jó vagyok vele, de a másik oldalról visszaérzõdött hogy mennyire utálják a dolgot még akkor is ha kihívásnak tartotta ellenem így játszani.
Aztán késõbb a csíterek ellen használtuk a dolgot fel. Amikor szerencsétlent kiszúrtuk mit csinál a pályán a csítert a saját fegyverével üldöztük ki a szerverrõl😊
Na ezen eset óta nem volt csít a kezemben.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
HG: mi ez a szar térkép <#falbav>#falbav>, szerintem a régi sokkal jobb, szebb és nagyobb meg csak amúgyis jobb … <#nezze>#nezze>
Én mint magyar ezeket a szempontokat látva csodálom hogy eddig kibírta a játékos csoport csít használat nélkül.
Simraceway: tigris013
Magyar cheater, és még hozzá Boost-ol is. SZÉGYEN GYALÁZAT!
http://picturepush.com/public/12448044
Simraceway: tigris013
külön kiemelte a Nissan, hogy az nem Skyline. Nissan GT-R R35. 😊 <#eljen>#eljen>
OFF: megyek , megkeresem a USS_ROBOKUTYA nevû hajót a star treckben... Most mindenért megfizet, az biztos... <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
A GT-R-ek közt az a legjobb (a Nismo-t nem számolva) jól fordul, tapad és elég jól gyorsul különösen dragon, bár a Mucik simán elverik ott is.