Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kanyesz07
hol laksz?

Ready To Rock!™

Na ebbõl kéretik nem viccet csinálni. Szomorú, hogy mindig a Dunántúl szívja meg a hóval, mint a torkosborz.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
m1 esen volt meeting rendesen , sok résztvevõvel :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

S class? Lesz mit emésztenem.

Meeting? Nem ezen a héten.

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
és mocsok csúnya ráadásúl 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

5.2-es V10-es mint a Gallardoban
Csak azért kérdeztem, hogy "Big Bull"-e ez, de ahhoz rövid a motorháza.

trakk
Vagy V8, ez a kettõ van említve.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

trakk
V10.

kanyesz07
Na mikor lesz meeting?

Ready To Rock!™

Az Estoquébe V12, V10 vagy V8 lett építve? (Persze egyelõre csak elméletben.)

És mi az a Royal Purple motor benne ? <#fejvakaras><#wilting>
trakk
S, mi más lenne.

2 napja én is beírtam a friends üzenetbe az inas nevét mert dragon garázdálkodott. Tegnap szintén Turnpike.on zöld Impreza Hatchback-el akart volna mókázni de el is húztam onnan mikor megláttam
Class?

trakk
Ééééés bekerült az Estoque, 7,6K-ért.

Fakje új topup. Bukó megint a Nissan Vinyl.

Nem az egyetlen. Szerintem. De még a privát szférában marad vele, és nem az ilyennel elért idõket dörgöli az orrom alá, lelke rajta. Nem tudom szívbõl elítélni, ha privátban gyúr a cash-re, part-ra. Csak az a bizonyos határ idegesít. Képes-e az ember megállni....

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

RoboKutya78
Skacok hol találok a városban Pesten olyan számtech boltot ahova érdemes belesnem ha vga hûtõre lenne szükségem 5770 ati alatt lassan kifekszik a gyári cucc. <#idiota>
A vicc az egészben itt Kispesten már lejártam a lábamat Terminál központ Europark, sehol semmi eböl a szempontból mindegyik egy kaki áruház.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Én is ismerek olyat, aki be is vallotta hogy használja. És a barátlistámon is rajta van. Sõt, ha jól láttam még a fórumon is megfordult a múltkor.

kanyesz07
emlékszek TE-n egy cheaterel mentem, taxis matrica volt rajta , fordal volt, és a rendõröknek segített elkapni.. Majd olyankot írt hogy nyugodtan jelentsem stb.. Én pedig meg se mukkantam..

Ready To Rock!&#8482;

Én azt mondom: amíg szól a zene, nem érdekel, ki mit csinál. Ha beérek, beérek.

kanyesz07
nem ám 😄

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
én még most is csalok a worldon

Ready To Rock!&#8482;

RoboKutya78
Én a legelsõ csalásomat régóta ismert csapattársak ellen követtem el Cal off Dutty elsõ szériájában.
Bejelentés nélkül mentem fel hogy csalni fogok ellenük kipróbálás céljából.
Kb egy 10 15 perces csetepaté után egyes ismerõseimben felbukkant a kérdés hogy én játszok e vagy más?
Aztán persze bevallottam hogy mit mûvelek ellenük majd elkezdtem nekik felsorolni mit látok a csíter szemszögébõl. Hány méterre volt, milyen pózban állt, milyen fegyvere volt, mennyi tölténnyel
Kb mindig az utolsó másodpercben kerültem el a pályán és szúrtam hátba. Bevallom egy kicsit izgatott a dolog hogy hû de jó vagyok vele, de a másik oldalról visszaérzõdött hogy mennyire utálják a dolgot még akkor is ha kihívásnak tartotta ellenem így játszani.
Aztán késõbb a csíterek ellen használtuk a dolgot fel. Amikor szerencsétlent kiszúrtuk mit csinál a pályán a csítert a saját fegyverével üldöztük ki a szerverrõl😊
Na ezen eset óta nem volt csít a kezemben.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem is volt ilyen, hogy KITT-et nem tudtam lerázni a Murcival, még dupla NOS-al sem Welcome to Palmont-on a hosszú egyenesben. <#wilting> A végét aztán elcseszte. <#hehe>

HG: mi ez a szar térkép <#falbav>, szerintem a régi sokkal jobb, szebb és nagyobb meg csak amúgyis jobb … <#nezze>
Talán igen. Ezért is kellene tömegesen fellépni a fizetõs játékosok részérõl. De mennyivel könnyebb csalni nekik is(mint újabban látható, tapasztalható). Amíg ez így szempont, addig nem lesz tömeg, aki kiállna a tiszta játék mellett. Bár nemcsak a fizetõs játékosokat érinti, sõt õket kevésbé. Mert mondjuk megvehetik azt, amit egy ingyenjátékos, max csak nyerhet. A legtöbbet tõlük veszik el a csíterek. De ez csak filozofálgatás. Ami nagyon nem jó, hogy a sok csíteren és viselkedésükön, verseny moráljukon elkeseredett, eddig 110%-osan tiszta magyar játékosok kezdenek elgondolkodni ilyen-olyan csaláson. Tudom, hogy nem mások megalázása a cél, nem mások falbadöngölése és nem is a top idõk elérése. Sokkal inkább a nyerhetõ alkatrészek és a tetemes mennyiségû igc beszerzése a motiváció alapja. És erre csak nagyon csendben jegyzem meg, ismerve az összképet: kicsit megértem. De hol van a határ. Hol lesz a határ azután ha egyszer valaki megteszi???? Nekem a pár másodperces privát HS a legcsábítóbb, szigorúan a 60 lvl profilban. A kicsikkel most úgyis megálltam, mert nem jön be nekem a rep duplája. Ha lehetne inkább 500-1000 búsztért én csökkenteném a magam, verseny után kapott rep-jeim számát, mennyiségét. Az bejönne. Szóval a privát HS... Elgondolkodtató, hogy egy röpke délután több millió cash és jó pár part, after összeherdálható. Jó lenne. Csak félek, hogy a saját lábam nyomától nem látnám többé azt a határozott, ám vékony vonalat amit... Amit csak egyszer kell, egyszer lehet átlépni.

Amíg ennyi ember veszi a boost-ot a sok csaló gyökér mellett addig minek tenni ellene gondolják õk!

RoboKutya78
Amíg mókolnunk kel a boost vásárláshoz az earn eléréséhez én nem csodálkozok ezeken
Én mint magyar ezeket a szempontokat látva csodálom hogy eddig kibírta a játékos csoport csít használat nélkül.

Épp most futottam vele össze Runway-en. 401-el bírt csak menni, mivel nem lett elsõ, inkább DNF. Tényleg szégyen....

reportoljátok ám 😄

Simraceway: tigris013

Nem az egyetlen sajna. És félek, hogy a számuk csak növekszik.....

Sziasztok!

Magyar cheater, és még hozzá Boost-ol is. SZÉGYEN GYALÁZAT!
http://picturepush.com/public/12448044

Simraceway: tigris013

Elérkezett a végsõ idõ. Miután már mindent tudtál bannolni az univerzumokban, nem maradt már más, csak az Entitás eszközei. Gratulálok! <#eplus2> Ez is egy eredmény <#taps>

RoboKutya78
Javaslom linkys ruter és mondem használatát nekem kb nem hazudok nyóóc éve lassan kikapcsolás nélkül duruzsol. <#idiota>

Nem nagyon leszek gépközelbe mostanság. A Router összefosta magát és a modem sincs jól. Kivégeztem :-D

RoboKutya78
nem hitten volna hogy beadod a kulcsot és belesel a játékba😊

RoboKutya78
<#taps><#eljen>

Jaj de szép is volt: hárman indulunk körversenyen, a harmadik fél valahogy ott ragad a rajtnál, na jó benézet valamit, lehet. Megy a futam, lökdösõdés, nitró stb. az arc még mindig ott áll a rajtvonalnál. Jön a cél, te már elkönyveled magadban az elsõ helyett, mert hát elsõ vagy. Beérsz: tüzijáték, hurrá nyertél TE lettél a MÁSODIK!!! A kis satnya megelõzött. <#falbav><#fejvakaras>
sorry.... no comment.... <#buck><#whatever><#nemtudom><#nevetes1>

tutuhawer
Szevasz
külön kiemelte a Nissan, hogy az nem Skyline. Nissan GT-R R35. 😊 <#eljen>

OFF: megyek , megkeresem a USS_ROBOKUTYA nevû hajót a star treckben... Most mindenért megfizet, az biztos... <#ravasz1><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sziasztok.... Most látom hogy milyen gépek mennek és köztük van a Skyline Spec-V is.... Még jó hogy megint meg tudtam venni ......

pont annyi slot van elfoglalva ahány autóm van
body lent van már rég-nem is értem hogy tudtak olyan idétlen kittet kitalálni-festés..az meg egy ilyen egyszerûbb versenyes van rajta, nézd meg 😊 akkor szerintem megtartom, aztán kivárom az 50et és veszek akkor kocsit, remélem addig nem szedik ki a soltice-t :S
trakk
A Snowzilla nagy port kavart, pont amiatt, hogy nem járt hozzá slot, de ha eladod, és ha jelenleg nem foglal több helyet, mint amennyid van, akkor lesz egy üres helyed.

Eladásnál 0 igc-t kapsz érte az biztos,car slot általában megmarad,legalábbis akárhányszor eladtam ilyen ajándék autót Lancha Delta,Boxster spyder,Dodge red jugger stb,mindig megmaradt a slot. Bár inkább tartsd meg,le róla a body,alapbol nem lesz rajta spoiler,és mehet rá valami vagány festés.

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

<#taps><#beka3><#ravasz1>
okkéé..szóval az eladás részérõl még mindig nem tok semmit, akkor veszem a Solticét, de eladhatom-e ezt a fajta dragos gtr-t úgy hogy slottot is kapjak vagy hagyjam meg mert elég használható és csak 50en vegyem a pontiacot..?
Igen, C-D-ben a GPX a legjobb IGC-s!
A GT-R-ek közt az a legjobb (a Nismo-t nem számolva) jól fordul, tapad és elég jól gyorsul különösen dragon, bár a Mucik simán elverik ott is.
Én ilyenkor például úgy fogom fel hogy hiába lettem a csalók miatt pl 3ik mégis elsõ vagyok mert én azt a helyet csalás nélkül értem el..de a kérdésemre tud vki válaszolni?