Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Normális? Végülis igaz, újabban a zéró tartalom a normális náluk.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Na végre normális patch 😄😄

Simraceway: tigris013

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Fasza, legalább dragnál nem kell annyit várni

NFSW: BONESAI

trakk
Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.

Date:
March 19th, 2013

Duration:
4 hours
Start: 1pm (13:00) PDT – 4pm (16:00) EDT – 8pm (20:00) UTC
End: 5pm (17:00) PDT – 8pm (20:00) EDT – 12am (24:00) UTC

Bug Fixes/Changes:
- Drag lobby times have been reduced by 10 seconds
- Sprint, Circuit and Team Escape lobby times have been reduced by 5 seconds
- Fixed an issue that caused the event countdown timer to be out of sync with other players

BONESAI
"GET THEM WHILE THEIR HOT!!"
Kitettek magukért megint a weboldalon

BONESAI
Több se lesz <#rolleyes><#nevetes1>

51% az esély rá 😄
De így már van még egy Shift R8-as Magyarországon 😄

Egyetértek. Bele is írtam nemtetszésem a postomba, de aztán töröltem. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI
Mai futam Loop-on. 31. hely

BONESAI
Csak Fox vette meg és csak azért, hogy szivasson téged <#hehe>

Ahogy a Shift R8-at? Azt is megvették, ejnye Blackfox 😄

BONESAI
Úgyse veszi meg senki, mint parázol <#nevetes1>

Veszik kifele de gyorsan! Lehetõleg a Shift R8-al együtt 😛

Na. Visszarakták a Darius verdát.

TUDOOOOM, de akkor se akarom látni.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Oooops!!!! Hát, khmmmm.... de hülye vagyok......
<#idiota><#zavart1><#idiota><#zavart2><#falbav>
Nézem a statom. Hopp! Egy csillag!!!!!! No mondom faja. Melyik is az? Nézem-nézem és gördítek lefelé.... Valami légypiszok szerû a monitoron. Infarktus törölve.

Hát nem tudom... Anno én beültem a versenyben a krõzusgazdag és vérprofi sporthorgászok közé is versenybe. Ott is 50% az esély, mint a worldben. Vagy nyersz vagy nem <#eplus2><#idiota>
De tényleg sokszor elkeserítõ...

trakk
Drew csak community manager, nincs beleszólása a játék fejlõdésébe.

De Drew csak KÖZÖSSÉGI MANAGER 😛

Ez akart lenni:http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/36391019.jpg

Nemtom ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi idõben megvagyok a játék nélkül, csak gyémántozni megyek fel.Voltam egy TE-n, ott is hackerek, voltam versenyen ott is vagy Cinque noobok vagy hackerek, IGC-sek szarok(pedid nagyon vártam a Miurra-t), minden boostért van, csak a pénzeseknek van elõnyük, szar az egész játék.Vagyis:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Osztom a véleményed. Privát futam, mindkét fél rögzít, összehasonlít, megvitat. Téma lezár így, vagy úgy. A dologban a pikantéria számomra, hogy eddig egyetlen alkalommal sikerült úgy mennem rögzítéskor, ahogy elõtte multiban, minimális tévedéssel. De átlagban videó közben kritikán alul teljesítek. Ha véletlenül egyszer megyek egy top idõt, akkor lesz gondom a bizonyítással :-)

Ezt mondtam én is, fel kell venni...ha máshogy nem akkor 480p-ben, lejjebb vett felbontással és graffal...kb. semmit nem lassít így a Bandicam, szóval az nem igen lenne gond
lorci
Szerintem nem kell elsietni ezt a dolgot azzal az idõvel kell vele menni párat vagy az volna a legjobb ha felvenni videóra a dolgot...(ez az egyéni véleményem az esetrõl)

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

kanyesz07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Légyszi osszátok és lájkoljátok 😄 egy ismerõs harlemével versenyzek 😄

Ready To Rock!&#8482;

BONESAI
Kérek is

Ha nincs tele ultrával szerinted lehet menni olyan idõt, elmondom nem tehát mehet a bann. Ilyenkor egy kinyitott (skill, alkatrész) képet azért kérnék a helyedben.

BONESAI
Volt már itt ilyen ideje eddig is

No igen, az is érdekes hogy csak MA ment ilyen idõket, méghozzá két pályán is, elég furcsa mindenesetre
BONESAI
Tudna menni olyan idõt, de cooldown nélkül nem tud kigyorsulni a legnagyobb gyorsszakasz elején. a 1.02 úgy eléggé valószínûtlen.. hacsak nem oda kellett a ready, viszont akkor meg a végén volna csúszás

engem nem érdekel hogy 3 nitrót nyomott, hanem enyi nitróval ilyen idõt ment egy alig ultrázott autóval

MR2! Csak az MR2! Nem segíted a játékélményt ha nem dobsz be te is egy MR2-t.

Bocs.
Szóval IGC-ért? RX8 - mert tudni kell nitró nélkül is nyerni. Amúgy Pontiac GXP.
Akkor valami ötlet mit vegyek a Nissan Silvia után? ha kérhetném IGC-be gondolkodjatok.
A 2. NOS betölt a hosszú egyenesre utántöltõ nélkül is, ha a start után nyomja el akár jumpstart nélkül is és ott elfér 2 egymás után, az már más kérdés és elgondolkodtató, hogy valaki csak az utóbbi idõkben megy jó idõket.
De ahogy nézem Rosewood & Lyons se gyenge, lehet nem véletlenül van kicsillagozva mind a kettõ nfs-s-en <#fejvakaras>
BONESAI
Mindig ezen csúsznak el... a powerup-használaton

Hát mondjuk ebbõl kb. annyi látszik amit eddig is tudtunk, hogy milyen idõt ment. Nem mondom hogy csalt mert mire mondjam, végül is lehet hogy lehetséges. de ilyen idõre, szerintem, egy kép nem bizonyíték, de én kihagyom magam most a vitából ha nem muszály. <#wave>
BONESAI
Tuti nincs Rapid fire skillje? Mert akkor eleve nem nyomhatott annyi NOS-t

BONESAI

mármint olyan autó ami IGC-ért megvehetõ...
MR2
Meg azt is mondta, hogy 3 nos-al mente az idõt

had kérdezzem meg hogy A NIssan Silvia után melyik autót érdemes megvennem? mert már van 1 bizonyos összeg és ha kell akkor még gyûjtök de kéne valami ötlet mit vegyek..
BONESAI
Privátban elintézzük

Szerintem vagy egy idióta függõ, vagy csal. Tárgyald le vele, én õszintén mondom, unalmasnak tartom már az ideit a csoportban.

Még az az érdekes hogy Viktorhungary idejét is megdöntötte, mert viktornak csak 1:03.98 van neki

Sziasztok!

BONESAI lehetne egy kérdésem?

Molnar94 Welcome to Palmont-on rekordot ment és azt az idõt szerintem zondával nem lehet megfutni, mentem ellene egy-két privit és az autójába nem volt rapid fire, csak 2 nitros power-4.0s headstart-jumpstart 5.5s-extended nos 33%, én csak 1:04-et bírtam menni. Szerintem ott van valami.

Sok-sok privát verseny pu nélküli futamokkal. Kicsit multiban is visszavenni a puffogtatásból. Sok-sok igc gyûjtése, majd elherdálása Mistery pack-okra, mert abból is eshet bõvebben nitró. Kb ezekkel tudsz gyûjtögetni nitrót.

Amúgy Sziasztok! :-)