Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Szasz Nomish. Fenn vagy, akárhányszor néztem, kit töröljek ki, ki inaktív, a nomish001 benn maradt, mindig csak azt láttam. Ott vagy, csak éppen nálam lehetnek gondok, rexinfernum barátommal volt is gond 😊 Ki offline, ki zöld, ki blockol kit, rá kell írni, mert nálam nem lehet tudni 😊 Elég bugos a listám, ez tény
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Dawndraft/Kestrel/Velocicom/Zero Tuning Mods: Kék
Nova-T/Richter/Ventura/Attack Motorsports: Piros
Omnia Racegruppe/Norset/URSA/SpeedSciens: Zöld
Kikerestem neked <#integet2>#integet2>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
De aztan kibokte valaki, h a nevuk alapjan meg lehet oket kulonboztetni...
Megj.: elég ha szint írsz!
Ezért javasoltam Krisz hogy tedd fel ezt a menübe alap színsornak szerintem megfelel, nem mondom hogy mindenben osztom, de néhol egész jónak tûnik.
Más: érdekes más játékgyártók, ha tudják hogy elrontottak valamit javítják és elég gyorsan. <#wilting>#wilting>
01:00- kor minden vissza.
Idézet : " Ma este 21:00-kor patch!
2013. március 19.
Idõtartam:
4 óra
Start: 21:00 (UTC+1)
Vége: 01:00 (UTC+1)
Hiba javítások/Változtatások:
- A Drag versenyek lobby idõtartamát csökkentették 10 másodpercel
- A Sprint, Circuit és Team Escape versenyek lobby idejét is csökkentették, 5 másodpercel
- Javították a hibát, ami azt okozta hogy az eventek "countdown timere" (hátralevõ idõ) nem volt szinkronban a játékosoknál" 😊
Hogy megy a GAME ??? valami uj vagy minden a regi ?
AKIT erdekel TEAM SPEAK 3 szerver van szabad hely meg nagyon sok az kerem szoljon nekem EMAILBEN [email protected]
akit erdekel az kap admint es maris beszelgethet a barataival NFS,FIFA WOW,CS 1.6 stb kapcsolatosan
Léptem, szevasztok
NFSW: BONESAI
1. : Transtek Ultra Suspension 4-4-11
2. : Speedsciens Ultra Suspension 9-4-13
Érdemes valamelyiket betenni egy Nissan Skyline GT-R V-Spec R34-be ?
BONESAI ?
CHRIS ?
Project D|Rare Car Collector|
Amúgy Chris, kicserélhetnéd CHAKON fejlécét, már másik drivert használ (CHAKON444 ha jól tudom)
NFSW: BONESAI
Lehet felugrok én is és futok egy jó idõt, bár különösen nem érdekel ki hányadik.
#61691 Hogy hogy ilyen korán van a leállás?? Na mindegy majd üres szeron!! <#hehe>#hehe>
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
Apropó: Ha már Old GT2-vel ott vagyok a leggyorsabb magyarok közt, akkor R8 5.2-vel már nem illik mennem ennyit ugye? :/
Más: Tutu ez a te embered (2.), mert jól elszúrta az elsõ kanyart (a hajó elõtt) utána meg cseszhettem a futamot. Ilyen idõt amit ment simán mennék PU nyomogatás nélkül is, mondjuk a csitert úgysem lehetett megfogni már azért sem, mert a levegõben ment végig a baromja. <#eplus2>#eplus2> Már a festésrõl ki lehet szúrni ezeket a seggfejeket. <#mf1>#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simraceway: tigris013