Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konkrétan? Shinjuku valami nagy géppel. Ott szoktam szerencsétlenkedni az X Evoval kikapcsolt mindennel. Közben aTokyo Driftes Sean fapofáját utánozva mormogom magamban hogy "Drift? what drift?
tutuhawer
amúgy se hívnálak <#nyes>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mit hittél... ? <#integet2><#ravasz1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
hagyd a fenébe... már vége

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
jóbarátom Metasoft , és sok apróságot lestem el már tõle, fejbõl tudja a powerupokat a legtöbb áplyán , és tudja, melyik pálya hol laggol. És tényleg: minden ellenfelem mindig ugyanott laggolt is. Szóval bakizott egyet és a te futamod máris kuka lett.. Fel kell kötni a gatyót, ha utol akarod érni ,bizony, én ezt olvasom a szavaidból

Szasz Nomish. Fenn vagy, akárhányszor néztem, kit töröljek ki, ki inaktív, a nomish001 benn maradt, mindig csak azt láttam. Ott vagy, csak éppen nálam lehetnek gondok, rexinfernum barátommal volt is gond 😊 Ki offline, ki zöld, ki blockol kit, rá kell írni, mert nálam nem lehet tudni 😊 Elég bugos a listám, ez tény

Melyik pályán, milyen autóval?
Te még élsz?! 😄 Letörõtté' a barátlistádról,vagy csak simán nem jársz fel? 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

tutuhawer
apa, kezdõdik. kezdõõõdiiiik 😄

AmerikonSpeedsystems/Gromlen/Medion/Trasntek: Sárga
Dawndraft/Kestrel/Velocicom/Zero Tuning Mods: Kék
Nova-T/Richter/Ventura/Attack Motorsports: Piros
Omnia Racegruppe/Norset/URSA/SpeedSciens: Zöld

Kikerestem neked <#integet2>

Megjegyzem, ha már a Quicklime FB-felelõse elbaltázta az Estoque technikai részleteinek ismertetését, legalább a magyar World oldal szerkesztõje utánanézhetett volna a dolognak. Vagy odaírni, hogy a Murci LP640 technikája rejtezik benne.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

nekem olyan egyforma... de mégsem 😄 xD és látod nem csak én vagyok vele így hanem DEJAVU71 barátunk is 😊 <#wave>

Ez nagyon ismeros, ezzel en is igy voltam <#wave>
De aztan kibokte valaki, h a nevuk alapjan meg lehet oket kulonboztetni...

Hát pedig a zöldet a sárgától nem nehéz megkülönböztetni, csak a gumiknál, különben meg ott van fent a tuning lista segítségként.
azért is írtam le a pontos nevét 😊

nekem a szín olyan egyforma a 2-n hogy nem tudom eldönteni hogy pontosan milyen szín is pontosan 😄 xD

4 kék 2 piros ez való bele, nem vagyok GT-R szakértõ, de lepróbáltam és így a leggyorsabb.
Megj.: elég ha szint írsz!

Ezért javasoltam Krisz hogy tedd fel ezt a menübe alap színsornak szerintem megfelel, nem mondom hogy mindenben osztom, de néhol egész jónak tûnik.

Más: érdekes más játékgyártók, ha tudják hogy elrontottak valamit javítják és elég gyorsan. <#wilting>
<#eljen> 😄

Örülni annak hogy a cheaterek le vannak kapcsolva - a kis nyavalyások - a szerverekkel együtt.
01:00- kor minden vissza.
Semmit... folyik a frissítés 😄 Holnap próbálkozz újra.. de szerintem menni fog 😄
Idézet : " Ma este 21:00-kor patch!
2013. március 19.

Idõtartam:
4 óra
Start: 21:00 (UTC+1)
Vége: 01:00 (UTC+1)

Hiba javítások/Változtatások:
- A Drag versenyek lobby idõtartamát csökkentették 10 másodpercel
- A Sprint, Circuit és Team Escape versenyek lobby idejét is csökkentették, 5 másodpercel
- Javították a hibát, ami azt okozta hogy az eventek "countdown timere" (hátralevõ idõ) nem volt szinkronban a játékosoknál" 😊

Mit lehet azzal kezdeni, hogy "The servers are currently down..." ??!

szevasztok regg jartam erre fele azt hiszem utoljara DEcemberben

Hogy megy a GAME ??? valami uj vagy minden a regi ?

AKIT erdekel TEAM SPEAK 3 szerver van szabad hely meg nagyon sok az kerem szoljon nekem EMAILBEN [email protected]

akit erdekel az kap admint es maris beszelgethet a barataival NFS,FIFA WOW,CS 1.6 stb kapcsolatosan
Köszi !! Hali 😄

BONESAI
Nem vagyok egy nagy Skyline szakértõ rugók terén, de szerintem akad itt valaki, aki megmondja, melyiket tedd abba és mit hagyj meg esetleg egy GTS számára.
Léptem, szevasztok

NFSW: BONESAI

vagy is nem most csak másoltam.... 😄

Lenne egy kérdésem... Most nyertem egy ultra suspensio-t és így már van 2
1. : Transtek Ultra Suspension 4-4-11
2. : Speedsciens Ultra Suspension 9-4-13
Érdemes valamelyiket betenni egy Nissan Skyline GT-R V-Spec R34-be ?
BONESAI ?
CHRIS ?

Örülök , hogy ennyire megértõ vagy 😊

Nem baj.

Project D|Rare Car Collector|

Ja és bocsi Chris , hogy nem szóltam.... csak nem tudtam hogy szólni kell.... :S

Az lehet hogy Vancouverben ebéd után van, de a kontinens nagy részén 15-19 ill. 16-20-ig van a leállás, ez a furcsa. <#wilting>
Köszi BONESAI a kijavítást 😊 Igazán 😊 😄

BONESAI
Leállás van..
Amúgy Chris, kicserélhetnéd CHAKON fejlécét, már másik drivert használ (CHAKON444 ha jól tudom)

megy a szeró ? megy a game ?

Hát ebéd után lekapcsolják, s amikor menni kell haza (mindegy mi van, 17:00-kor) m akkor visszakapcs.
Különben ügyesek ezek, hogy pont amcsi fõmûsoridõben nem mennek a szerverek!
trakk
Õk már váltottak idõzónát, azért.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ha a stat oldalra felmennél látnád!
Lehet felugrok én is és futok egy jó idõt, bár különösen nem érdekel ki hányadik.

#61691 Hogy hogy ilyen korán van a leállás?? Na mindegy majd üres szeron!! <#hehe>
Másodszor :-D

goregrind
A héten másodszor van, asszem vasárnap volt az elsõ! Ja, hogy M-országon hétfõ a hét elsõ napja?! Akkor csak elõször van! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Van 2 lezárt terület is, az egyiket igazán megnyithatták volna már! <#wave>

DISCORD: grimanddark

Arra már fel nem megyek, majd köv. hónapban.
Apropó: Ha már Old GT2-vel ott vagyok a leggyorsabb magyarok közt, akkor R8 5.2-vel már nem illik mennem ennyit ugye? :/

BONESAI
Van.. volt... 15 percig még van végülis

Állj.. Ez beacon?! Van ma Beacon?!

Igen, ez az õ "Embere" 😄 Állítólag Tutu semmit nem fizet neki, nagyon rossz fõnök.

A legnagyobb gond ezzel a szarral (World?), hogy manapság csak Zonda-val meg F1-el jön be a legtöbb looser a MP versenybe, aztán ha egy GT2-vel vagy RS 4.0-val esetleg az orosz csodával letolom a noob-ot akkor elkezd ramolni, utána meg irkálja a marhaságokat a pirosba.

Más: Tutu ez a te embered (2.), mert jól elszúrta az elsõ kanyart (a hajó elõtt) utána meg cseszhettem a futamot. Ilyen idõt amit ment simán mennék PU nyomogatás nélkül is, mondjuk a csitert úgysem lehetett megfogni már azért sem, mert a levegõben ment végig a baromja. <#eplus2> Már a festésrõl ki lehet szúrni ezeket a seggfejeket. <#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köszi, jaja türelmes vagyok

Simraceway: tigris013

Tiszteletem feléd, látom neked van türelmed 😄

Nem annyira izgalmas

Az elmúlt kettõhöz képest ez normális. Amúgy meg... azt hiszem Chris tökéletesen kifejtette.

Rossz a privát meccs? 😄

Nekem most az lenne jó ha tundék multizni 😄

Szarkazmus powa vagy tényleg? 😄 Én valami..hát...újdonságot várnék. Mondjuk egy új utat, ami lehet akár 1cm is, de az már sok nekik 😛