Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyakran használom a nitro képességet és nem igazán tudom olyan gyorsan visszaszerezni.. szóval valami ötlet hogy lehet gyorsan összeszedni 1 csomó poweruppot?
1. : Transtek Ultra Suspension 4-4-11
2. : Speedsciens Ultra Suspension 9-4-13
Érdemes valamelyiket betenni egy Nissan Skyline GT-R V-Spec R34-be ?
Most szedtem le a játékot és segítséget szeretnék kérni:
Hogyan lehet gyûjteni "Boost"- ot?
Hol lehet új autót venni?
Köszi a válaszokat.
- Még több csili-csali
- Még több bigi-bugi
- Irgalmatlan mennyiségû és elmebeteg civil autó (már ahol)
- Ugyan azok a pályák, mint az elmúlt pár napban...
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
DISCORD: grimanddark
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Amúgy még nem.
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9380774.page
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ettõl mit várnak, a gazdasági válság nem akkortájt kezdõdött. <#fejvakaras>#fejvakaras>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
<#idiota>#idiota>
1. helyen befutva nem dupláz,
2. helyen befutva duplázza a lóvét, de a repet nem.
3. helyen befutva duplázza a lóvét és a repet is...
4. helyen befutva így jártál, nem kapsz duplázást.
Mûködik 3 fõvel is, s akkor is ha valakit véglegesen elkapnak. S akkor is ha téged egyszer elkaptak, s beérsz nem elsõnek, s nem utolsónak.
Ha valaki indulás elõtt vagy menet közben kifagy, akkor semmi esetre sem adja meg a duplázást.
S ami még lényeges, hogy az utolsó ember beérkezését elég figyelni úgy is, hogy látod a végeredmény táblát, s mikor kiírja az idejét, van kb fél másodperced megnyomni a next-et, s utána már csak meg kell várnod, míg az utolsó helyezet verdája is megálljon. Ez az idõ elég arra, míg leszámolja a repet és a casht.
Én pénzduplázóval, meg max cash skillel 63 ezret kapok, s ezt duplázom még meg. Tehát a nyereményem cirka 126 ezer cash / futam / 4 és fél perc...
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
És mennyi autó érhetõ el? 😄
Egy kis érdekesség. A szitu: Sima Agerával, pici festéssel álldogálok az úton, közben géptõl el, vacsi + film. Most jövök vissza és ez fogad:
Esetleg magyarítaná valaki, mert nem vagyok jó (sem) angolból és lehet én nem értettem meg rendesen
Én ezekbõl kinézem azt is, hogy leselejtezett szervereken fut az egész.