Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
Nyerj drag versenyeket

NFSW: BONESAI

Lenne 1 kis problémám.
gyakran használom a nitro képességet és nem igazán tudom olyan gyorsan visszaszerezni.. szóval valami ötlet hogy lehet gyorsan összeszedni 1 csomó poweruppot?
BONESAI
What the fuck?

Hali... Boost-ot nem tudsz "gyûjteni" csak vásárolni jó magyar forintért..... Autót egyébként a NEW CAR DEALER / NEW PURCHASE CARS-ban tudsz vásárolni... Van amelyiket csak BOOST-ér de van amit meg lehet a játékban össze gyûjtött kis pénzedbõl is vásárolni 😊

Sziasztok.... Lenne egy kérdésem... Most nyertem egy ultra suspensio-t és így már van 2
1. : Transtek Ultra Suspension 4-4-11
2. : Speedsciens Ultra Suspension 9-4-13
Érdemes valamelyiket betenni egy Nissan Skyline GT-R V-Spec R34-be ?

Hello.
Most szedtem le a játékot és segítséget szeretnék kérni:
Hogyan lehet gyûjteni "Boost"- ot?
Hol lehet új autót venni?

Köszi a válaszokat.

goregrind
A mai peccs hatásai a következõk lesznek a játékra:

- Még több csili-csali
- Még több bigi-bugi
- Irgalmatlan mennyiségû és elmebeteg civil autó (már ahol)
- Ugyan azok a pályák, mint az elmúlt pár napban...

<#eljen><#taps>

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
akkor ezek lustábbak mint ma én 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

"Álmodj királylány" 😄
Amúgy még nem.

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
volt patch ? ha igen van valami extra , mondjuk minden csalót bannoltak és nem lesz sync bug és a többi hibát is javították <#idiota><#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hamár képek, találtam egy baromi jót

RoboKutya78
Eltévesztették a címet😊 ide vele..

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ilyenkor mindig büszkeség tölt el, hogy ott vagyok azon a helyen, ahol történik valami meghökkentõ, mert ez az.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Passz. Most nézegettem ahivatalos fórumot, azt ezt találtam. De láttam, hogy nemrég írhatták, mert 03:05-kor rakták ki, tehát mostani idõ szerint 11:05-kor.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

trakk
És ez mégis kicsoda? Azt látom, hogy magyar az illetõ, meg hogy abszolút nem tud angolul.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

A pofátlanság netovábbja. De szerintem érdekes lesz az a vita, amit gerjeszt. Ha addig nem bannolják.
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9380774.page

Úgy tûnik, a K-Z-Z-3P kombó se olyan rossz a 86-oshoz. Most nyertem TH-n egy 13-9-0 Speedscience ultra tuned turbót -> 576-os overall, 301 km/h simán, 322 nitróval.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

lorci
Na ezt még nem is figyeltem, bár ez a lambo sem nagyon érdekel.<#lookaround>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Már miért lenne újdonság az összes Royal Purple kiadás ezzel a motorral jött ki, mellesleg semmivel sem jobb a hasonló utcainál. <#ravasz1>

Ettõl mit várnak, a gazdasági válság nem akkortájt kezdõdött. <#fejvakaras>
A REP-et sosem figyeltem, de dupláz utolsónak is, ha a vége képernyõ megjelenése pillanatában nyomod a gombot, azért ez elég random hogy sikerül e. És néha dob duplánál is többet (de nem 3x-ost), ha valami skill esetleg alkatrész vagy kisebb kp. esik, de ez sem törvényszerû. És mint ahogy más is írta 1-2 TE PU nyomásra kicsit többet ad. Régen kb.1 éve, ha 5s-en belül ért be mind a 4 játékos, nagyobb eséllyel dobott valami értékesebbet (alkatrész, after). Mindezek Out-ra érvényesek.
lorci

Mekkora újitás <#zavart1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Én még nem vagyok 60-as... Az az állapot az 57-esre igaz... Azóta már 58-as vagyok és ott 64.800-at kapok.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

63.000? Akkor 3 ezer még hiányzik -> team powerup?
goregrind
Jó f@sza változatos a pálya kiosztások mostanában... Gyémántozás megvolt, futottam pár kört és ennyi mára asszem. Remélhetõleg holnap jobb lesz!

Én hosszú idõk után, most játszottam ezzel a fossal 2 óránál tovább... 4 óra Team Escape-val 4,5 millióról felhúztam 8 millióra a cash lóvét... A maradékot majd megcsinálom este, mert a boostos 100%-os cash szorzó 19 óra múlva lejár... Ha már véletlenül aktiváltam, akkor legyen valami jelentõsége, mint pl hogy végre elérem a max casht... 4,5 milliónál több nálam sosem volt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
Tegnap nekem is sikerült párszor! 4-bõl 3. lettem, next az utolsó beérk.elõtt, majd next amikor megállt. 78000 volt verseny elõtt, 196000 utána!

<#idiota>

Jelentem, megy a dupla elsõ helyrõl is, csak nekem nem mindig adja meg...

Érdekes játék ez:

1. helyen befutva nem dupláz,
2. helyen befutva duplázza a lóvét, de a repet nem.
3. helyen befutva duplázza a lóvét és a repet is...
4. helyen befutva így jártál, nem kapsz duplázást.

Mûködik 3 fõvel is, s akkor is ha valakit véglegesen elkapnak. S akkor is ha téged egyszer elkaptak, s beérsz nem elsõnek, s nem utolsónak.

Ha valaki indulás elõtt vagy menet közben kifagy, akkor semmi esetre sem adja meg a duplázást.

S ami még lényeges, hogy az utolsó ember beérkezését elég figyelni úgy is, hogy látod a végeredmény táblát, s mikor kiírja az idejét, van kb fél másodperced megnyomni a next-et, s utána már csak meg kell várnod, míg az utolsó helyezet verdája is megálljon. Ez az idõ elég arra, míg leszámolja a repet és a casht.

Én pénzduplázóval, meg max cash skillel 63 ezret kapok, s ezt duplázom még meg. Tehát a nyereményem cirka 126 ezer cash / futam / 4 és fél perc...

Valaki tudja rá a választ hogy nálam miért kerül rendszeresen a social friends-rõl,social blockd list-re néhány ember akaratomon kivûl?+minden nap a news feed vinyl üzenet?

Hát ez az új lambó irtó ronda 😄 Egyre rondábbak <#wow3>
Megerõsítem, mûködik a dolog. Én akkor nyomtam meg a NEXT gombot, mikor beért az utolsó, de még nem írta ki az idejét. Leszámolta a repet és a lóvét, aztán megnéztem mennyi cash-em van, majd megnéztem a futam után is. Megduplázta a nyereményt, plusz a 2. kártya is adott 10ezret, úgy jött ki a különbözet. Az elsõ kártya, ami arany volt, 5 nitrót dobott. A rep-et nem duplázta meg.

Na fasza. Jól értettem. Az már fel sem merül az ilyenekben, hogy esetleg szeret valaki játszani, mondjuk, csak úgy...? Mert én még mindig szeretem a World-öt. Majd holnap játszok is vele. Tök jó volt ma is csítereket verni. Az nem tetszett annyira, mikor kaptam a pofámra tõlük. De összejött pár jobb idõ is a magam számára. Meg nagyon össze kell raknom valami faja E, C, D és A verdát. Kár hogy elherdáltam a kapott skilleket.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI
Kezdem tapasztalni, hogy lassabb vagyok éjszaka, mint nappal

Tényleg a Volante. Nyáron most már behozzák? Mert június eleje óta ott rohad.

És azt mondta hogy "i hate not hackers" na itt nemtom mire gondolt, mert nem értelmes.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

trakk
Meg a Volante. Na meg a nyelvi fájlokban ott a Cortina, a Caterham, na meg a széthypeolt Veyron.

Hogy hackelsz a játékba?-azt kérdezte 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

trakk
Helyesbítek, 129.

Akkor tényleg 148. amúgy 150+ van a mappákban, A3, Capri, Monaro, H1 alap ennyi?

z,s,s,k,s,s szinsor jo a soltice-ba?
trakk
128 modell, kiadásokat meg lusta vagyok számolni.

Számolom, de lusta vagyok, szóval hiszek neked möster.
És mennyi autó érhetõ el? 😄

trakk
Hidd el, hogy csak annyi alapmodell van, ha nem hiszed, számold meg.

Nem, tuti több van összesen.

Elképzelhetõ. Néhol elég labilis.

Egy kis érdekesség. A szitu: Sima Agerával, pici festéssel álldogálok az úton, közben géptõl el, vacsi + film. Most jövök vissza és ez fogad:

Esetleg magyarítaná valaki, mert nem vagyok jó (sem) angolból és lehet én nem értettem meg rendesen

trakk
148 az Esztokkal együtt.

Én ezekbõl kinézem azt is, hogy leselejtezett szervereken fut az egész.

Persze. De azért ugye, elvileg fejlõdött is valamit a technika, meg a vas a játék alatt. Szóval ha már a legnagyobb táború autós mifene, akkor azért eléggé ciki lenne, ha az autóktól dugulna be a szeró.

C-s lesz
150+ mennyi is van össz-vissz csak modellel?