Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van tuning leírás, bár ott mást írnak a GTS-re és ezt nem is próbáltam, de lehet jó. Lepróbálom és majd szólok milyen. Addig is az aláírásomban ott lesz a link címe, valamint egy használható térképé is.
tutuhawer
LIttle Italyn mentem éppen a BMW M3 GTS-sel és majdnem elestem, elég passzentosan kiválóan kanyarodik. Le nem videóztam, talán majd holnap vagy holnapután. De bizony elég biztatóan ment ... ma is. Este nem vagyok , csak holnap reggel. Este csak fórum - esetleg.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor nem is érzem annyira hülyének magam <#confused> Egyébként a jelenség azon is látszik, hogy van olyan futott idõm, amit egyszerûen képtelen vagyok megismételni. És nem pár mp-rõl esik itt szó, hanem akár huszonpár is lehet. Amikor azokat futottam éreztem is hogy jól megy a gép és ura vagyok az egész pályán. Aztán rá két napra, kb mintha most ismerkednék a játékkal... Még jó hogy vannak falak, így aránylag követni tudtam a verseny nyomvonalát. Szóval ez azért nem csak a szerver "húzás" jelenség, hanem picit több is van mögötte.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

trakk
Így, hogy jönnek az 5 csillagos alkatrészek, ez teljesen elképzelhetõ.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Igazad van én is tapasztalom minden nap valamelyik autónál

Simraceway: tigris013

Igen.

Helo Mindenki!
Olvasom hogy panasz van némely verdára. Most lehet hogy egy kegyetlen nagy baromságot mondok, de! Számomra úgy tûnik, hogy belebabrálgatnak a játékba, valami egészen apró dolgokat. Az autók viselkedését érintõ belenyúlkálások viszont nem biztos, hogy adott típusra érvényesülnek kimondottan. Szerintem a belepakolható cuccok paramétereit csiszolgatják és ezzel aztán úszik kb minden autó. Van amelyiknek jobb lesz az újrahangolt part, és van amelyik lerohad tõle. Elég régóta rinyálok az õsprofilomban tapasztalható irányítási problémák miatt, és nálam aztán azonnal meglátszik, ha romlik valamely verda. Én a part buherálásra szavazok, hogy az miatt gyengül némelyik autó.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Még mindig kell több mint 2 perc 1 játékos találására

Basszus hogy még mindeg nem lehet multizni 😞

Este egyeztessünk, mert én belevágtam a legnagyobb cuccokat a verdába, ami volt nekem raktáron és hajrá. Persze olvastam a kombókról, de nem igazodom ki rajta, nins egy olyan összefoglaló oldal, ahol leírnák példákkal, hogy melyik autónál mi vált be, mivel jó és mit kell kerülni. Természetesen tapasztalat alapján. Akkor ezek szerint sok esetben jobb egy gyengébb alkatrész? Jobban számít a szín?

tutuhawer
én is utcaira sceréltem, amit cseréltem, ha nem volt más a raktárban... A BMW-ben a váltó 1 kulcsos kék, a motor 2 kulcsos piros, így döntöttem meg tavaly õszi rekordokat. Annyira nem szar, ellenben tuttifrutti 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nincs piros motorom, de a visszapillantó tükör és a gumiszelep piros, ettõl megy úgy, mint egy vadállat. 😄😄😄 Áve. 😊

tutuhawer
ultra, ajándék nagyon kék motor már volt mindegyik BMW-ben nekem és köszönöm nem: a régi, 2011-ben !!! már letesztelt és jól bevált piros motorral építem az E30, az E46 és az E92-es BMW-t is. Mindig elmondom azt is, hogy az E30-hoz kell még egy kis plusz, hogy rendben legyen, ez pedig a napfénytetõ. A tiéden van? <#wave>

Sziasztok!

436,2 MB-os patch, mivan 😮

Nekem kék motor van benne.
No de 1 hete jól kanyarodott, most meg kisodródom, s igencsak vissza kell vennem a sebességbõl, hogy jó íven tudjam bevenni a kanyart. Utána már persze kezesbárány lesz, de elõtte meg 50km/h-val többel simán ment.

Ne is mond, délelõtt próbáltam menni 1-2 kört az LP–640-el és az 5s-es perfectel nem érte utol a flexeltet, amiben csak 2s volt. Biztos rinyáltak az Aventador stb. tulajok hogy gyenge a szekerük, mikor bejöttek jó pár csak a hátsó lámpát leste úgy 20s-ig, utána meg csak a térképen keresgélhették.
tutuhawer
piros motor van az autódban?

SUNNY84HUN
nekem nem az a gondom hogy nem megy rendesen , repeszt mint a barom , de ahogy beszáguldoztam pár napja némely pályán az éles kanyarokban most eldobná magát legszívesebben az ömer 2 persze csak ha nem ellenkeznék vele 😄 , nem volt ilyen küzdõs a dög

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jó, most nem azt mondom, hogy D kategóriára esett vissza a teljesítménye, de tény és való, hogy egy adott pálya kanyarjait nem tudom ugyanazzal a tempóval bevenni, mint korábban. Egész egyszerûen nem kanyarodik annyira. A gyorsulással nincs bajom, azon nem érzékeltem változást.

Az én GTS-em rendeltetés szerûen(tépi az aszfaltot) mûködik!

goregrind
Nem csak számodra érdekes! Nekem is akadnak gondjaim pár napja a bömössel, pedig semmi változtatás, de még sem tudok pl utolérni egy olyan autót, ami pár napja meg sem izzasztott... <#nemtudom>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Erre írtam tegnap vagy az elõtt, hogy legalább ezt vagy a másik lezárt területet megnyithatnák már! (wankers....)

Nekem is ilyen gondom van, mert az M3 GTS rosszabbul kanyarodik pár napja, mint elõtte, és semmin nem változtattam. wtf?

trakk
A Stirling Moss valóban benne van, de a Peugeot-nak ne kezdjetek örülni, az nincs. Közeleg az április elseje, just sayin'.

Már azt hittem, hogy csak én kaptam. Akkor a levél sorsa a kukában folytatódik.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

50% -os akció van az Originen sok mindenre,ennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

"save up to 50% off storewide"
Ilyet kaptam emílben. Gondolom 50 %-os kedvezmény valami origines dologra, nem?
Én nem értek ehhez, meg költeni se akarok semmilyen játékra.
Ha megoldható, akkor valakinek odaadhatom. De nem tudom, lehet-e ilyet, szóval passz.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
én is hittem benne , de a második születésnap körüli infók miatt elszálltak a remények... 😊

Régi eszmepufogtatás, hogy lehetne má drift, 2009-bõl! <#falbav>
Oszt sehun semmi.
Tényleg lehetne fogadásokat kötni be e dobják a 3. szülinapra az új városrész lehetõségét. Pedig ami most kész van az sem lenne rossz, pláne az a 2 ugratós híd! <#vigyor>
tutuhawer
az álmodozóknak ez a háttérkép az aszttalon, ennyi ez a térkép, semmi több.

goregrind
Mi ez a térkép?

Ha linkben sem adja be feladtam, bocs Krisz a sok sz@rért! link
Milyen régi téma volt ez!
Valamit szerelsz az oldalon mert nagyon furcsán néznek ki a hsz.-aim! El van csusza ide-oda.
Akkor beteszem így! Ha most sem engedi akkor ennyi!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze csak vaklárma volt …<#hehe> … de jó lenne! <#idiota>
Háhá

Project D|Rare Car Collector|

Jöhet a hármas csapó?

Az a tC pedig igazán durva. Úgy látom, a Hashiriya 14 mintájára építették fel.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

így

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Hogyan néz ki az a tC?

SUNNY84HUN
lehet már üldözési mániám van 😊) hogy patch után mindig valami sz@r lesz 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Csak nem rontottak rajta?! :-P

SUNNY84HUN
a kurv@ mr2 valamiért bedriftel a piros rugótol a mai nap folyamán nagyrészt :S , nem tudom mit csesztek vele eddig nem volt bajom vele , a moci - turbo - váltó- fék -kerék jó szín kombi de azt érzem a rugón bukik a cucc :S

436 megás patch...o.O Mibe,hogy nem a csalók elleni rendszer új verzióját,vagy a netkód újraírt darabkáját töltöttük le ekkora méretben?! 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Minden autóhoz van szintuning. az alapján kell tuningolni<#awink>
Ryder159
- Jeep Cherokee SRT <#finom> kár hogy megfizethetetlen.

"- Javították a hibát, ami azt okozta hogy az eventek "countdown timere" (hátralevõ idõ) nem volt szinkronban a játékosoknál" 😊" - ez most komolyan ki vette észre? És azt rajtam kívül senki nem látja hogy a HUMMER-nek nincs felnije? Az senkit nem zavar? És a Chat? Azt mondták Fõ prioritás. Akkor milyen az ami nem fõ priorotás?Errõl ennyit.

És még a nyelvi fájlokban ott a Mercedes-Benz SLR Stirling Moss meg visszanyúlnak az UG korszakhoz, ott a Peugeot 206 GTI is.

Csini a Caterham

trakk

trakk
Friss, ropogós rejtett tartalmak:

- Scion tC "THIS SIDE UP"
- Renault Mégane R.S. "A-Spec"
- Mazda RX-7 RZ "Cherry Blossom"
- Lexus LFA "Spring Hare"
- Ford Focus "Pro FWD" drag
- Jeep Cherokee SRT
- Porsche 911 Turbo Convertible
- 100,000 pénzjutalom
- Spring Pack - BMW Z4 GT3 "Easter" és Audi TT RS "Vesna"

tutuhawer
a jégkorong-közvetítések már mennek

Kar hogy a server leallt es hogy csak 1 ora mulva fog menni, addig lehet malmozni <#hamm>

tutuhawer
ááááá , voltam ott, kicsit nehéz volt tekergetni a kormányt , nem az án stílusom, nem ment jól. Amúgy a 100 körös futamra szoktam menni, az marha jól fizet, meg az jól is megy. Kár, hogy kéne RAM, de sürgõsen a gépembe, egyre biztosabb... Elég nagyokat küzd a gépem a simraceway-jel

3 weboldalt is megnéztem és mindenhol V10-est írtak ezek meg csak odaírják, hogy biztos V12-es van benne aztán húzzuk fel jó lesz A tetejének ha már 4 ajtós úgyis de Aventadort azért ne nyomja le. Persze nem is került sorozatgyártásba sem viszont elõtte voltak spekulációk, hogy V12-es vagy V8-as motor kerül bele de V10-essel mutatták be