Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Simraceway: tigris013
Helo Mindenki!
Olvasom hogy panasz van némely verdára. Most lehet hogy egy kegyetlen nagy baromságot mondok, de! Számomra úgy tûnik, hogy belebabrálgatnak a játékba, valami egészen apró dolgokat. Az autók viselkedését érintõ belenyúlkálások viszont nem biztos, hogy adott típusra érvényesülnek kimondottan. Szerintem a belepakolható cuccok paramétereit csiszolgatják és ezzel aztán úszik kb minden autó. Van amelyiknek jobb lesz az újrahangolt part, és van amelyik lerohad tõle. Elég régóta rinyálok az õsprofilomban tapasztalható irányítási problémák miatt, és nálam aztán azonnal meglátszik, ha romlik valamely verda. Én a part buherálásra szavazok, hogy az miatt gyengül némelyik autó.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
436,2 MB-os patch, mivan 😮
No de 1 hete jól kanyarodott, most meg kisodródom, s igencsak vissza kell vennem a sebességbõl, hogy jó íven tudjam bevenni a kanyart. Utána már persze kezesbárány lesz, de elõtte meg 50km/h-val többel simán ment.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ilyet kaptam emílben. Gondolom 50 %-os kedvezmény valami origines dologra, nem?
Én nem értek ehhez, meg költeni se akarok semmilyen játékra.
Ha megoldható, akkor valakinek odaadhatom. De nem tudom, lehet-e ilyet, szóval passz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Oszt sehun semmi.
Tényleg lehetne fogadásokat kötni be e dobják a 3. szülinapra az új városrész lehetõségét. Pedig ami most kész van az sem lenne rossz, pláne az a 2 ugratós híd! <#vigyor>#vigyor>
Akkor beteszem így! Ha most sem engedi akkor ennyi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
Az a tC pedig igazán durva. Úgy látom, a Hashiriya 14 mintájára építették fel.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
"- Javították a hibát, ami azt okozta hogy az eventek "countdown timere" (hátralevõ idõ) nem volt szinkronban a játékosoknál" 😊" - ez most komolyan ki vette észre? És azt rajtam kívül senki nem látja hogy a HUMMER-nek nincs felnije? Az senkit nem zavar? És a Chat? Azt mondták Fõ prioritás. Akkor milyen az ami nem fõ priorotás?Errõl ennyit.
- Scion tC "THIS SIDE UP"
- Renault Mégane R.S. "A-Spec"
- Mazda RX-7 RZ "Cherry Blossom"
- Lexus LFA "Spring Hare"
- Ford Focus "Pro FWD" drag
- Jeep Cherokee SRT
- Porsche 911 Turbo Convertible
- 100,000 pénzjutalom
- Spring Pack - BMW Z4 GT3 "Easter" és Audi TT RS "Vesna"