Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha lehagyja gyorsulásban a Z Tune meg az 5.2 akkor jó?! 😄 Legyen.

Project D|Rare Car Collector|

Nekem full Transtek van az Agerámba <#vigyor>
mondom akkor jó az a tuning

Simraceway: tigris013

Stabil mint katiban a gyerek. De az R8 5.2 jobban gyorsul mint az Agera 😄

ha nem csúszkál vele kanyarban a gumi miatt akkor tökéletes

Kék-zöld-zöld-zöld-piros-piros van nekem. Szerinted?

Mivel az agerának ford gt hangja van igy izomatomnak minõsítem. az izomautónak a balanced tuningja pedig s-s-s-p-p-s
Az ageranak megmondjam mi kell bele?

Azt hiszem két hete teszteltem õket. Azonos alkatrészekkel, skill nélkül, pu mentesen a Hastingson. Agera 7-8 másodperccel futott jobb idõket a kezem alatt. Érdekes, hogy ugyanakkor lustábbnak érzõdik vezetés közben az Agera, mint a cinege.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ageraból is ki lehet tapintani, venni kell bele Street Tuned cuccokkat, amelyiket a legjobbnak érzed, megerõsíted.

jaj krisz 😄😄

hatalmas baj*
Az egy hatalmas ban hogy a zondának van szintuningja, de az agerának nincsen csak a ccx-nek. ezért vettem zondát és nem agerát.
Nincs hack? De miért? Minden nyáron hekkezek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Motorház nézetböl élvezet vezetni külsõbõl szar 😄
Gyere majd egy Challenger RT vs Challenger RT-t 😛

Én itt és mindenki elött kijelentem mindenki ellen kiállok a gyengébb az autóm de egy kategoriában van, de csak egy kikötéssel, nincs hack 😄

oké semmi baj

Zonda vs Agera? Énisénisénisénis
Agera párti vagyok.

BONESAI
A Zondára értettem ezt a tuningot. Többihez nem értek

NFSW: BONESAI

Pár új képet adtam a Bannerhez.

Akkor majd kihívlak majd egy Zonda Cinque vs. Agera versenyre

hát azért dragra nem mined autóra jó ez a tuning, nekem a reventónómba z,z,k,k,p,p van de a gumik akarom majd sárgára cserélni ha kapok úgy 5 év múlva

Mi a neve? leszedném.

nem nem egy androidos progi mindig frissítik <#papakacsint>
Tuning Calculator? Mert azt már jó ideje nem frissítik :/

Ezeket onnan tudom hogy egy program segítségével tuningolom az autóimat ahol leírják hogy milyen kocsiba milyen tuning kell <#vigyor>
BONESAI
Lehet sprintre ezek az összeállítások jók, de dragra nem mész velük sokra.
K-Z-Z-K-P-S - ez dragra. Valaki szerint jobb a motor színét felcserélni a turbóéval, esetleg zöld rugót tenni bele. Kinek hogy passzol.

Zonda cinque balanced tuning: zöld, kék, zöld, kék, kék, sárga 😊 nekem ez van és egy agera sem vert meg sem versenyen sem dragon 😊 nem m1 milyen tuning van a kocsiban.
De lehet hogy a tuningok miatt

Koenigsegg Agera: - kék,zöld,sárga,piros,piros,sárga
Pagani Zonda Cinque: - kék,kék,zöld,zöld,sárga,sárga

Már hamarabb is, szerintem...gyors pályákon elég jó az Agera <#eljen>
Én ugy irtam hogy 5000 boost-ig tesznek be autókat, a zonda 8000, gt3 5600 ezek 5000 re felül vannak . <#nevetes1>
Most tapasztaltam, hogy az Agera 6. sebességbe jobban gyorsul mint a Zonda Cinque

Megvan mi az egyik újítás: singli-ben a célban nem tûnnek el a csítelt gépi ellenfelek hanem továbbmennek, mint a NFS MW-ben (az eredetiben) csak itt nem lehet követni õket. <#wilting>

#61798 Azért azt ne gondold hogy GT3-kat, Zonda-kat, stb. fognak betenni IGC-be akkor mibõl lenne a bevétel. <#eplus2>
Én rendesen leszoktam a multiról. Mostanság erõltetem újból. Egyszerûen remeg a kezem, amikor belépek a multi lobbyba. Pedig hát azért ott kellene bizonyítanom, magamnak is. Meg jó sofõrökkel is összehoz néha. Csak eluralkodott valami idegesítõ, kapkodó, agyon lökdösõ, szétpuzó mentalitás. Épp tegnap este: Az F1-emben nincs perfect start. Egy cinegés ellenfél, full négy csillagos skillekkel. Start és lehúzódok bal szélre, had menjen nyugodtan, mert neki van perfectje és elfér a jobboldalon. Majd utolérem... Erre a tüdõfejû tolólappal ront nekem, felken a falra és fejre áll miután háromszor megpördült. Ez se volt kedvemre...

Nagyon sokat fejlõdött az EA. Kivesznek igc röl egy pár autót és 2honap múlva visszateszik <#ticking> a Porsche gt2 a sima, amióta játszok boost-os.. Jó autót sose tesznek be.. 5000 boost-ig tesznek be autókat, de ilyen fél évben egyszer fordul elö. Év elején benyomták a gts-t most várhatunk karácsonyig..
Csak igy tovább EA <#eljen><#gonosz3><#gonosz2>
BONESAI
Én hanyagolom a Multit ha nem drag

Hehe, hát ja. A csaló terem mint a gomba. A tegnapi csúcs, az négy darab egy versenyben. Haláli futam volt.

Na akkor valamit fejlõdik a játék 😄

BONESAI
Volt, de kivették, rohadjanak meg!
Engem elég kevés emberrel dob össze.. de a csalókkal általában egymásra találunk <#duhos2>

Tegnap nekem ez az elmélet is bedõlt. Lett volna sporttárs, de négy perces várakozásokkal még üres lobbyba dobott be, ami aztán az is maradt. Szóval eluntam és ment single. Kár hogy dragon ilyen lehetõség nincs.

Azért ekkora, mert benne vannak a drift pályák + 2 jégfolyó és persze a bõvített város is, új pályákkal! <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak szeretnéd/m!
Privátban fele annyi pénzt kapsz.... és az idöt sem jegyzi fel..
Én most nem az idõk miatt akarok multizni, hanem mert már unok privibe menni

BONESAI
Ne is álmodj olyat, hogy csak bemész egy dragpályára idõt javítani Runway-t kívül. Minden pályára kell egy ember, akivel tudod, hogy összedob (hasonló autó, statisztika). Nekem pld. ilyen VIDIA barátom

LOTYI vagyok nyugodtan bejelölhettek szerveren <#buck>
Nekem az összes kocsim szín szerint van tuningolva <#hawaii>
OK, majd este azért megírom, hogy milyen alkatrészek vannak a verdában. Amúgy kedvencem volt az M30 is, de valahogy most nincs benne elég kraft, simán elképzelhetõnek tartom, hogy az alkatrészek cseréje utána elrontottam. 😊

m3 gts tuning: kék, kék, zöld, piros,piros,sárga.<#nezze><#eljen>