94802
-
#92242 Szevasztok.
Már megint a sok gyökérrel kellett menni team escape-et? A fenébe
Már megint tele csalóval az összes pálya, beugranak a célba, legyorsulnak stb? A fenébe
Már megint folyamatosan üres lobbiba dobál be a játék? A fenébe
Elfogytak a barátok a játékból?
Nem tudod, hogy állj neki tuningolni, skillezni vagy festeni? Ajjaj
Nem tudod, hol olvashatnál naponta frissülő híreket, tippet-trükköt? Hűha
Minden egy helyen: http://www.nfswhun.com
A legnépszerűbb fórum alapra épül , köszönhető Rexinfernumnak.
a fórum fejlesztői oldala: LINK -
nfsmw4ever #92241 ezt az áruló bandát. Mennyi nevet látni Odaát. -
nfsmw4ever #92240 Nem tudom merjem-e használni. Lehet megbélyegzem magam akkor. Én félek a csettől, az újtól. Nem is tudom.
Nem a f@szt. Megyek is át. Köszönöm! -
chris1997 #92239 Hát ez pech -
#92238 Van egy rossz hírem - a fórum újra működik!
-
nfsmw4ever #92237 Offreakció...
Aki akar tud. Most is. Bármikor. Ja, hogy te az ÚJ NFSW Hungary Fórum chat-jére érted?! Az más. Akkor csak minősítettél egy felhasználót. Ha az előző hsz-ed fejlécén, baloldalra nézel, akkor az ő nevét látod.
Hőbörögsz az újítás miatt. Fikázol mindent amit te nem értesz, nem használsz. Provokálod (de akár bírálod is) a jobb érzésű, nyíltabb gondolkodású embereket. Biztos nem is csodálkozol, ha leugatnak. Egyébként egy (igen bölcs) volt tanítóm azt mondta egyszer.: Édes fiam. Ha lehülyéznek az nem jelent semmit. Lehet te vagy hülye, de lehet hogy ő. Viszont amikor úgy érzed, hogy mindenki hülyének tart, akkor gondolkodj el egy picit. Ha valamit sokan mondanak, abban már lehet némi igazság, és valóban benned lehet vagy van a hiba.
Nos úgy látom, a hiba nem az én készülékemben van. Provokálod a népet, vagy csak gyűjtöd a sok-sok hsz-t, hogy legyen mit hagynod az utókorra. Az ilyen benyögéseidnek k*rva sok hasznát látják a távoli jövőben. ...érik a pirospont.
Ja, a tisztánlátás végett, maga a téma:
"aki nem akar a rossz levegőjű szobában pushadni esetleg csetelni (ja azt most nem tud" -
Quqa #92236 Jó hozzáállás!
Más: aki nem akar a rossz levegőjű szobában pushadni esetleg csetelni (ja azt most nem tud), mától relatíve olcsón nézheti meg akár a premier előtti filmeket is. -
Cortinaar #92235 Igen, én is erről beszéltem, Veszettróka nem tudom, hogy miért húzza le? :)
Én meglepődtem, amikor a top A-s verdákat sikerült magam mögé utasítanom mind egyenesben, mind kanyarban és a legvégén is elég sokszor. Nekem is van 911-es és Miurával kb. ugyanolyan köröket megyek nitró nélkül. Persze egyik sincs maxon, tehát elképzelhető, hogy egy idő múlva kijön a különbség.
De legalább élvezet vele nyerni, nem csak a top autóval. Ez olyan, mint amikor Rx8-al, vagy Eclipse-el megverek egy top Mr2-őt. Jó érzés. :) -
gyeprefos007 #92234 Srácok. meguntam a játékot, de nagyon. Ezért eladnám a pérofilomat. Ha valaha vissza is térek, amire kicsi az esély. akkoris max igc-s játékosként. Egyéb adatokat esetlegesen privátban megadnék. ahoz képest hogy mennyi pénzt költöttem rá, ahoz képest igen olcsón adom. Részletekkel megegyezünk privátban. -
eLitMiLan #92233 Ford Mustang RTR-X -hez tud valaki valami jó színsort? -
eLitMiLan #92232 Nekem nincs Chargerem, szóval nem tudtam :D Akkor jó a Charger hangja is xD -
#92231 elméletileg újra be kéne másolni a kódot a fejlécbe, hogy legyen fejléckép :D -
HUNNFSKILLER #92230 Jó a hangja? Csak szólok, hogy a Charger hangját örökölte. A fordulatkülönbség miatt kicsit más, de ugyan az. -
Quqa #92229 Csak nem ma lettél nagykorú? Akkor innentől mehetnek az A betűsek: a sör, a bor, a pálinka, persze nem javaslom.
#92227 Háááát a színeket átvariáltam már az első napon és nagyon frankon megy és stabilan fordul, persze a fő acc-ban kicsit mintha gyengébb lenne. -
veszettróka #92228 desktopnexus-on találtam, ..ööö... aranyos:
-
veszettróka #92227 Country Road volt azon a héten mikor bedobták a Miura kódot. Azóta nem nagyon látom őket, de ott viccesek voltak az Audi R8-ból (Corvettet már nem is írok...) nézve: rajtnál -huss- kilőttek mind, aztán bal kanyar után - 1 miura, 2 miura, haggyálmárelmenni temiura ... kis gépészkedés a körforgalomban... jövök GT2, jövök! -
chris1997 #92226 Köszi -
Quqa #92225 Egy mellék acc.-ban van egy 742 ov.-u (de utcaival is vadult ment csak a vége volt kisebb) és sokan meglepődnek hogy megy így a vas. A GT2 (997) is csak akkor megy el, ha ügyes a sofőr és tolja neki a NOS-t rendesen, mert az nem fordul ez meg mint a villamos. A Zonda F persze elmegy, ha szétnitrozza a futamot. Tegnap is kilépett egy 996-al, igaz össze vissza nyomott mindent és pattogott a falakon, pedig az általam legjobban utált Waterfront-on mentem. Downtown Challenge-en egy ugyanolyan ov.-u Nismo is beírta a verseny végén, hogy nice car miután kapott vagy 20s-et 3 kör alatt egy N2O mentes futamon.
#92224 Ja, csak szeretnéd! -
veszettróka #92224 "Mi lesz, ha pro vagy ultra alkatrészekkel tömöm majd tele?"
- gyenge marad mint a lepkefing. (Tier 3-as kategória társaihoz képest)
BUÉK TCMChris! -
Cortinaar #92223 Hella!
Kipróbáltam a Miura Conceptet úgy, hogy a motoron kívül (ami két csillagos) alap alkatrészek vannak benne és piszok erős ez az autó. 911-eseket, lambokat, BMW-ket szoktam vele lehagyni, el sem hiszem.
Élvezet vele versenyezni, mert még az irányítása is kellemes. Mi lesz, ha pro vagy ultra alkatrészekkel tömöm majd tele???
Ajánlom mindenkinek. -
TOMDRIVER333 #92222 Remélem hogy lesz, mert ha nem akkor szar lesz, és nem tartom meg a hellóvíínt. -
KorzeTheNinja #92221 az oktoberfest-ből és a szülinapból kiindulva nem reménykedek, hogy lesz "tökös" MP4. de ha lesz akkor begurul a garázsba :D -
KorzeTheNinja #92220 Megtartottam a TH festés nagyrészét, csak a szineket változtattam meg
-
TOMDRIVER333 #92219 Én inkább a Halloweenes McLarent várom. -
KorzeTheNinja #92218 Nekem is nagyon tetszik a B2. kár, hogy a nitroja sz@rt sem ér...
viszont jó vezetni, slingshottal megindul mint a veszedelem és még szép is (szerintem). -
nfsmw4ever #92217 Az a B2 nagyon faja kis gép. Az sajna csak egy profilban van és igen korán gerince tört a karrierjének. De az hosszú sztori. Nekem bejövős autó, és ha nem hiperszériában akarsz vele bajnokolni, akkor elég szép futamok sikerednek vele. -
KorzeTheNinja #92216 a másik fórum látom még mindig nyáladzik...ennyire hazavágták?
-
TOMDRIVER333 #92215 muhahaha -
eLitMiLan #92214 3 :D Nyert még 1 magyar velem együtt ezzel :D
igen láttam, és sejtettem is utána hogy irtad hogy 2 accal nyertél :D -
TOMDRIVER333 #92213 tehát akkor 3 magyar nyert, vagyis kettő. -
TOMDRIVER333 #92212 Jah, én is nyertem, két accountomon, ha nem vagy hülye, akkor észreveszed azt hogy két név eléggé hasonlit, na azok az én Twitter profiljaim. :D
Más: That car :O (nem birtam ki, és vettem rá kasznit, de megérte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dat Ass!!! :D
-
eLitMiLan #92211 Eheti tweetcucc :D
Bry: jajám, faszántos a hangja :D -
chris1997 #92210 Köszi :D
-
BRIANOVERCLOCK #92209 graaaaaaat zsír verdaa -
TOMDRIVER333 #92208 Hunnan van? Én kettőt nyertem a múltheti Tweetup thursday-en :D -
eLitMiLan #92206 HáGé Úr Boldog és almalében gazdag szülinapot :DDD
Ohh kis gyönyörűség :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Quqa #92203 Nem tudom off e, de aki nincs meg cset nélkül (az egész napos hülyetelefonos után, elsősorban sulisok) annak újra itt van: NFSW Magyar chat
Be sem kell jelentkezni, moderátor sincs, mert engem nem érdekel, lehet off-olni ezerrel! -
KorzeTheNinja #92202 Ohh a kis szépség :D
egyszer az enyém lesz , csak rakják végre be On Sale-be :D
Legújabb szerzeményem egy B2-es. Ha hazaérek melóból, csinálok róla képet :) -
chris1997 #92201 Köszkösz, fogyott is belőle :D
#92191 Köszi
#92195 Köszi, előbb legyen meg rá az IGC, aztán festem az ExpressTofut :D
#92196 Köszi Hondánélő pajtásom :D -
TOMDRIVER333 #92200 Tudja valaki mikor lesz vége magyar idő szerint a forum friday-hez való benevezésnek?