Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
<#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Már elmondható ez (ismét) a Porsche-rõl is, hihetetlen mennyiségû 911-el akadok össza napok óta...

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
ön elismerés 😊 , vannak mûvészi lelkek is akik alkotnak csendben a háttérben és 1x robbantanak <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem lenne rossz egy akciós árú starter pack. Ha lehet fizetni Paypal-al akkor fasza lesz<#vigyor>
Manapság ilyet írni: kérkedés. 😊

légy türelmes

SUNNY84HUN
<#eljen>

BONESAI
És látja vagy 3-4 ember akivel privátozik. Megéri akkor festeni egy autót 3 órán keresztül? Szerintem nem

NFSW: BONESAI

Megy single-ben, vagy ahogy Chris mondta, privátban, vagy TE-re, mert a multiba sok F1, Pagani Zonda noob van.És még közösségi oldalakon is megtudja mutatni, meg fórumokon.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Használja privátban.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Kérdéssel válaszolok: Aki kifesti az autóját de nem megy vele multiba, azzal mi van?

Nem hiszem, hogy sokat mutat, mert aki tud vezetni csak nem megy multiba, azzal mi van?

BONESAI
*halmozása

BONESAI
Persze. A gyõzelmek halmozási ugyanazt adja vissza, mint a statoldal.

És én azt kérdem tõled:Hogyha nem létezne statoldal, akkor te még multiznál?

BONESAI
Lehet igazatok van. De akkor sem a festegetés a leglényegesebb. Ez egy autós játék. Ha csakis egyszínû autókkal lehetne versenyezni, nem is nyomatnátok?
Tudom, hogy kihívás festeni egy jót, bár én még mindig azt mondom, hogy az idõmérõknek több értelme van. Mégiscsak mutat valamit a játékosról.

szerk: #61959 evel értek teljesen egyet 😄

#61951 egyetértek
#61957 egyetértek
#61958 nem értek egyet
#61958 teljesen egyet értek
😄

az sem semmi mikor valaki baromi szépeket alkot az autoibol vagy jobbnál jobb idõket fut de mivan ha csak a versenyzésröl szol az egész mindegy mijen lehetöségeim vannak de legyözni másokat bármi áron <#eplus2>
SUNNY84HUN
sg vel volt valami valóban , mert nekem is bajos volt palemoon x64 el - mozilla x64 és ie64 el is <#rolleyes>
de most már ok <#pias>

Akkor nem én vagyok a ludas. IE Fail 😛

Hát most már az összes SG oldal lassan jön be, eddig csak ez volt marha lassú, úgy hogy le is fagyott.

A GAMERSGATE webshopban 75% leértékelés lesz a hétvégén. Hátha akar valaki, valamit szerezni onnét.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Akkor a topik így kérdem? 😛

Festeni????? Játszani egy játékkal, lehet rosszul gondolkozom nem az lenne a lényeg, különben nem zavar csak elismerés nem jár érte. A Mecsekben feltolni egy hegyi futamot az elismerhetõ, de egy arcade játékban idõket figyelni. Esetleg egy komoly szimben az is kihívás, de itt, na hagyjuk is.

#61960 Nem az SG-vel van gond, mert más oldal simán bejön csak ez tölt napokig.
Ha az SG, akkor megvan a hiba. Legalábbis sejtem.

Ezzel így nem értek egyet. Mert nem kisebb kihívás valami komolyat alkotni fix formákból, kötött darabszámmal, mint akármilyen autóval, baromi jó idõket menni. Az eleje igaz, hogy kinek mi. De nem szólnék le véletlenül se senkit, aki dédelgeti, festegeti a kedvenc, vagy épp vágyott verdáját, és az eszményi festésével a hátsó két helyen végez, esetleg DNF. Egy-egy komoly festésben nincs kevesebb idõ az ember életébõl, mint a hardcore multiban. Én nem vagyok se jó pilóta, se tehetséges festõ. Én csak szimplán imádom birtokolni az autóimat és megszerezni6venni azokat. Festek ahogy tudok, megyek ahogy tudok, de nem érzem kevesebbnek magam versenyzõként ez miatt.
Lehet ez csak egy autós játék, lehet ez csak a versenyrõl szól, DE mégis rengetegen naponta játszanak és nincsenek benne a top százba, de még az ötezerben sem. Lehet ez csak egy arcade szimulátor, mégis több ezren tolnak privát versenyt, poweuppok nélkül, jegyzett idõk nélkül. Lehet ez csak a gyorsaságról és a reflexekrõl, meg a beleölt pénzrõl szól, de több százan festenek gyönyörû freskókat az autóikra és teszik közszemlére egy-egy parkolóban, keresztezõdésben, közösségi oldalakon...
Úgyhogy szerintem ez a játék sokkal többrõl, pontosabban több mindenrõl szól, mint idõeredmények. Szerintem! Nyilvános megkövezés mellett is így gondolom. És elnézést a hittérítõ kirohanásért!

BONESAI
Kinek mi a lényeges. Még mindig jobb idõket futni mint festegetni a virtuális autókat. Már bocs

Nem, mert ha a GT2 ütközik akkor lassul, a Zonda meg nem, a másik bénák gépe hasonlóan, vagy hogy úgy fordul mint a villanyvasút az meg mi. Az F1, Zonda = gyárilag hack-elt szgk. A legnagyobb gondom ezekkel, hogyha megelõzöm valami mással egybõl ramol, leszorít stb., mert a szarjával nyerni kell neki mindenképp/bármi áron! Nekem vagy 1 éve megvan, de két kezemen meg tudom számolni hányszor mentem vele MP versenyt (bár dragon kipróbáltam párszor). Azzal nem kihívás versenyezni … szerintem! <#levele>
Megj.: mi van oldallal olyan lassan frissül, hogy néha fehér képernyõ marad csak, nem sok az a villódzó marhaság vagy más a gond? <#wilting>

#61955 Ha valaki csak azért megy fel hogy mindig az idõket hajszolja az nálam elásta magát, a játék lényege a szórakozás, de lehet hogy tévedek. <#fejvakaras>
Sziasztok! 2.0

Srácok, nekem ez magas... Twitteres nyereményt privátban küldik el és mail-re kapja a nyertes?
BONESAI
Nem is vita tárgya, így futom az A-s idõim. Sajna nem futja egy versenyképes A class kocsira, ezért kell a McLarent használnom

Hát én is. Jó lett volna. Erre most fellépek és te még bent vagy. Rádírok, ami kb 2 perc után jelent meg a chat ablakban. A single sem töltött be. Belépek garázsba..... aztán eluntam a színes kígyókat és altF4. Ettõl ma már nem sokat várok. A kavicsok meg szerteszét még csikanon.

Mert A Classban a 997 GT2 nem az? 😄 Csak kérdem.

Felléptem gyémántozni, és egy általam eddig soha nem látott, ERRORCODE_7 és Out of memory kombóval kivágott a játék. Az konkrét g**i <#wilting>

Vita eldöntve.
Megj.: minek kéne totálkárosra törni a garázsban szépen kihúzgálom a cuccokat belõle és meg is van mennyi üresen. <#hehe>
Azért csak halkan jegyzem meg aki csak F1-el, Zondával tud MP versenyre menni az egy noob looser, sajnos tegnap akartam menni pár kört és szinte mindenhol ezekkel találkoztam. <#falbav>
SUNNY84HUN
pedig örültem végre mehetünk multiba egyet <#pias>

SUNNY84HUN
ja engem is levágott :S

Na veled is csak az elõszobáig jutottam.... Bakker.

Már majdnem megvoltam a festéssel. Pontosabban már a save gombot nyomtam, mikor... Elhajtott a szeró engem a búsba <#rinya>

BONESAI
Totálkárosan 731 az Overallja, ami A classb, bõven.

SUNNY84HUN
nekem megy bár 1x ledobott azóta 1órája semmi , éppen a az italy pályán nyomulok

Nem megy,ismét a játékosok türelmét kérik!

Eeezzzzaaaaazzzzzzzz! Ddde kirrály! Ismét egy eredmény!
<#beka2><#beka3><#beka2><#puszis>

valakinek megy a world?
Nincs mit 😄 Te is bekerültél az "értelmetlen idióta" képek közé 😄

Most veszem észre és köszönöm Mester! <#worship> Végre én is bekerültem a bannerbe. Jobban esik, mint ha a topszázba esnék. <#idiota> Tök jó.

Na, így huszadik körben...
Szóval, kereken huszadszor próbálok ma belépni, hogy felkapjam a cuccot... Nem lehetséges. Ilyenkor jut eszembe az a videó, ami YouTube-on szálldogál és Lilu van rajta és éppen ajánlatot tesz. -.-
A Firefoxos ABP-hez van egy Element Hiding Helper nevû cucc is, amivel sokféle dolgot el lehet rejteni. Én arra használom, hogy a feleslegesnek ítélt elemek ne foglalják a helyet. Csak ajánlani tudom.

légy türelmes

Kiszedtem azt a szart a bannerbõl 😛 Nekem se tetszett

tutuhawer
sikerült blokkolni a bannert, köszi. A céges gépen fontosabb, de itt is jobban esik a fórumozás, nem villog a pofámba a piros szöveg a chat ablakkal...<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
az megér vaqy 700 000-t... mindennel együtt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.