Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Ahogy most kidobott a játék, látom még mindig fos a szerver
Simraceway: tigris013
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Najó, viccet félre...
Én is szüneten v... vagyok?
Ha annyira fontos, hogy arra a dologra akarsz koncentrálni, akkor annyira is le is fog kötni, hogy ne akarj NFS-re mászni. Legalábbis, nekem így megy. Illetve, másik oldal: Nekem minden játék véges. Elõbb vagy utóbb de vagy megunom, vagy a sok buggal annyira tele lesz a cenzúrázva, hogy simán kidobom a kukába.
légy türelmes
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes
légy türelmes
Ott az asztalon a parancsikonja a játéknak, de lehet, törölni fogom, hogy ne zavarjon. Azt legfeljebb újra letöltöm.
Másoknak, akik kényszerpihenõt tartottak a játékkal kapcsolatban, azokat kérdezem, hogy hogy bírták ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ready To Rock!™
Na úgy látom megint lesz egy kis problémám az adminnal.<#szomoru2>#szomoru2>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Értem.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
<#integet2>#integet2>
OFF: lassú internethez segítségül le lehet tiltani valahogy a sok értelmetlen idióta képet a bannerbõl?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A patch meg... Eléggé eldurvultak a civilek. Eddig is megizzasztottak a kirohanásaik, de tegnap aztán már szinte felökleltek néhol. És direkt keresik az ütközési lehetõséget. Valami ijesztõen önpusztító magatartást kaptak.
DISCORD: grimanddark
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Holnap leírom a Quattróm színsorát, mert Ken Block jellegû használatra tökéletessé vált teljesen véletlenül.
Ja és élmény: megyek Xker-felsõ felé, hallok egy erõs kipuffhangot. Hátranézek és a forgalomban feltûnik egy gyönyörû kék RX-7 (FC)! Kár, hogy rövid ideig láttam csak...
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -