Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lehetne találni egy sablon szöveget, amit minden ember elküld a játéktanácsadóknak, ezzel leterhelve a rendszert, azaz rávilágítva arra, hogy némi apró kis probléma van a felhasználói élménnyel egy ideje...

légy türelmes

Sziasztok!

Ahogy most kidobott a játék, látom még mindig fos a szerver

Simraceway: tigris013

Szerintem inkább a lánnyal dugjál, ne a Worlddel szopjál...

légy türelmes

Akkor jó.

Project D|Rare Car Collector|

Az reklámblokkoló. Még a neve is az... Valószínû, ezért nem értettem a "vagy nem" részt. Azt hiszem, most már mindenki számára érthetõ minden. 😊

légy türelmes

Az még várat magára. Pont azért mert a mostani dolgot kell elintéznem, hogy az a 'projekt' is elindulhasson. Mert hát melyik lány szeretne egy pénztelen csavargót?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy fiú vagyok, a félreértések elkerülése végett.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

szevasztok cinbik out of memory hibát kaptok ti is mert tegnap ota szinte fojamatosan ezzel vág ki néha fatal error code 7 el <#falbav>
Üdv a csajnak :p (Vagy pasinak(A))

Najó, viccet félre...
Én is szüneten v... vagyok?
Ha annyira fontos, hogy arra a dologra akarsz koncentrálni, akkor annyira is le is fog kötni, hogy ne akarj NFS-re mászni. Legalábbis, nekem így megy. Illetve, másik oldal: Nekem minden játék véges. Elõbb vagy utóbb de vagy megunom, vagy a sok buggal annyira tele lesz a cenzúrázva, hogy simán kidobom a kukába.
ja, hogy nem ismered az AdBlock Plus-t.

De, csak nem értem, mit akartál kifejezni azzal, amit írtál, ezért kérdezem, hogy mit mondtál.

légy türelmes

Mondok valamit. Egy hete nem játszok vele. És az elvonási tünetek már meg is vannak.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nem a bannerrõl volt szó?

?

légy türelmes

Akkor sem tudnál játszani ha akarnál 4 percenként megáll!

Mész vele szépen 20 futamot totálkáros állapotig, majd megnézed, hogy áll az overall. Ennyi.

vagy nem. Nekem az AdBlock Plus folyamatosan fut

Reklámblokkolóval a legegyszerûbb.

légy türelmes

Egy hét és elvonási tünetek mutatkoznak...<#duma>
Ott az asztalon a parancsikonja a játéknak, de lehet, törölni fogom, hogy ne zavarjon. Azt legfeljebb újra letöltöm.
Másoknak, akik kényszerpihenõt tartottak a játékkal kapcsolatban, azokat kérdezem, hogy hogy bírták ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most egyesek felteszik a kérdést, akkor miért nem kezdek játszani a játékkal. Azért, mert most egyszerûen sokkal de sokkal fontosabb dolgom van, és csak az erre a dologra fordítható értékes idõt venné el a játék.

kanyesz07
A-ba nem lehet levinni.. ha csak Semmi motorféle rugó vagy mit én tudjam mi, nem volt benne.

Ready To Rock!&#8482;

R34

Melyik Nissan-t vegyem az R32-t vagy az R34-t?
lorci

Na úgy látom megint lesz egy kis problémám az adminnal.<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Jah! <#conf><#fejvakaras><#hehe>
Értem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

merthogy elkártyázza*
Van még meki is. Az angol amúgy is.

Szegény Porsche, lehet estére már az érte kapott pénz se lesz meg, és elkártyázza 😞
Meki? :-D

Ne lökd még jobban a szakadék felé - azúristenedet már. 😊
Porsche bogár?

Nem tud autót eladni, mert már a kedvencei következnének.
Mi a rák van??? nem lehet kövezni a .... életbe -.- @@@@
Mi történt??? Tutu és a tímesszész. Mik vannak.... Bár én a versenyek alatti civil morált sérelmezem. Mert azért egy autós üldözésbe belefér az õrült helyzetreagálás.
<#integet2>

Ryder159
Igen ott is olcsó a búszt mint lengyelben, és még brazíliában is...

Nem.

tutuhawer
én azt szoktam beírni , hogy press ready. Ki hogy reagál rá, eldöntöm, hogy amatõr vagy csíra... ez a kettõ variáció van. Amúgy tisztelem mindegyik ellenfelemet: az oroszokat, az amatõröket emg a csírákat is.

OFF: lassú internethez segítségül le lehet tiltani valahogy a sok értelmetlen idióta képet a bannerbõl?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Azt irta be egy ruszki a event cheat-be hogy 50000 boost 500 rubel. Én nem tudom ellenõrizni, de amugy ha igaz akkor kb 4000 ft se.
tutuhawer
megerõsítem. Team espace-t (ejtsd: eszpész) mentem, és zsaruk ide vagy oda, a civilek maguktól is keresték az ütközés lehetõségét... Elég hardcore. De azért OK, mert a legjobb autóval könnyen végigmegyek a pályán.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Kamikaze civic cars! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Az jó vétel. <#integet2> Imádni fogod. Fõleg ha egyszer végre száguldozhatsz is vele, mert mondjuk épp mûködik a szeró...
A patch meg... Eléggé eldurvultak a civilek. Eddig is megizzasztottak a kirohanásaik, de tegnap aztán már szinte felökleltek néhol. És direkt keresik az ütközési lehetõséget. Valami ijesztõen önpusztító magatartást kaptak.

goregrind
Biztonsági rés az Origin rendszerében - jaj de jó! <#eljen> <#taps>

DISCORD: grimanddark

Beengedett, de 10 percnél tovább nem bírja... max 2 futamot megyek aztán repülök... Az elmúlt lassan 3 év alatt nem repültem annyit mint most 1 óra alatt... Hihetetlen egy fos szar ez az egész...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

10 percenként kidobált, most meg már azt írja, hogy állnak a szerverek...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
Szevasz Razor, az nfs world fórumban kérded...? én nem tudom, de a fõ fórumban eggyel kijjebb kell lennie segítségnek

Az tényleg Agera volt nem sima CCX?
hogyan lehet innen sg-rol torolni a regizest?

Hû, az az ideál térkép nekem is bejönne. Végre lehetne rendesen tougézni meg Evo9-est lebegtetni a kanyarban. És mióta rinyálok már Bayview-ért...
Holnap leírom a Quattróm színsorát, mert Ken Block jellegû használatra tökéletessé vált teljesen véletlenül.
Ja és élmény: megyek Xker-felsõ felé, hallok egy erõs kipuffhangot. Hátranézek és a forgalomban feltûnik egy gyönyörû kék RX-7 (FC)! Kár, hogy rövid ideig láttam csak...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Mi lenne, hazaértek dél amcsiba a hackerek. <#gun>
SUNNY84HUN
va ae86 os ajánlat + ford crown police <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
másik profilomba 8000 mellé porsche gt3 , felette meg raptor jdm lambo matrica <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

mi a fakjét csinálna az ea nél jött pach azért hogy szarab legyen mint volt ennyi hiba ûzenetet még eddig nem tapasztaltam <#falbav>