Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik a legjobb gyorsulásra, amit boost nélkül meg lehet venni? A Murcielagoval szemezgetek. De ott van még a Nissan, meg az Aston Martin is, amik jónak tûnnek.
az 1000 boost pl annak jön jól akinek pont annyi hiányzik akármihez is 😊 De van benne valami amit mondasz .... 😄

goregrind
Már viccnek is rossz, ami az elmúlt 1 hónapban folyik a játék körül! Nincs olyan nap, hogy ne lenne szerver probléma - amit elvileg javítanak, valójában, semmi sem történik. Fosnak a játékosok véleményére, csak a szuper-duper autókat nyomatják, hogy minél többet költs... Ennyire nem szarhatnak bele a "fejlesztõk" az egészbe?!?!

<#banplz>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
ha leköphetnénk valamelyik fõ fejlesztõt, main developert, szerintem többet érne minden boostnál. Kurvaanyázás is beleférne szerintem simán. Vagy csak hangosan felolvastatnánk vele a hivatalos fórumból pár panaszt, bejegyzést. 1000 boostért karosszériát lehet venni meg egy szárnyat és vége.

Veszettróka!!! az aftermarket shopban legutóbbi nagy változtatáskor kaptunk új bodykitet a challengerhez, nem??? Mert jobban tetszik nekem az, ami nem az autón van... Hogy tehettem fel azt, ami annyira nem is tetszik...? Ezért kérdem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sziasztok.... Úgy látom a hsz.-ok alapján hogy nem nagyon lesz ma sem game :S Ez elszomorít.... most már igazán lehetne valami értelmes ajándék amit értelmesen fel is lehetne használni értelmes dolgokra 😊 Pl. gondolok itt egy kis boost-ra.. 😊 Nem nagy összeg... Szerintem megelégedne itt egy pár ember akár 1k boost-al is 😊 De nem vagyok telhetetlen , hirtelen az is elég lenne ajándék gyanánt ha nem lennének többet ilyen "szerver problémák" 😄 ÁMEN <#worship>

Sok almalét igényel.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
simracewayben fél óra játék alatt elérhetõ.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Viszont a drag 240SX el nagyon szemezek

Fene.. Pedig kéne az a buggy vagy mi.

tutuhawer
ma is 5 percenként ledobál 😊) Így korrekt

tutuhawer
nem tudod megvenni, mert megint 5 percenként ledobál az nfs.

lorci
Mennyenek a levesbe, hogy megint minden 5 perce ledobál...<#gunyos1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ezért kérdem 😄
Remélem 5000 körül van.

Ja ez engem is érdekel, azonnal megvenném! <#taps><#wave>
Különben jó lenne, mert nem kéne kerülni a rajtnál simán átmenne felettük is. <#mf1>
Mennyi boost?

Ja mint régen mindig jött a free-ben a reklám, ha ide reggelsz ez meg az, csak nem volt benne – acc. <#eplus2>

#62018 Mi-az felszántották az aszfaltot? <#hehe>
tutuhawer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csórikám szerintem acclopást gondolt ki magának.

Utánanéztem, az olcsó orosz boost vaklárma, 500 rubelért csak 8000 jár, az 50.000-es meg 2000 pénz, tehát ua.
Lustaság félegészség :-P

Kell neked ennyire sietni a versenyeken, most van vele egy csomó plusz melód <#taps><#kuss>

X

lorci
Probléma megoldva küldtem pár videót az adminnak. Most látom, hogy az elsõ 25-õs idõhöz videó kell mert automatikusan blokolja a stat oldal ha valaki top 25-be bemegy, bár nekem esetleg A classon van esélyem oda bekerülni...<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

És harmadjára is meghoszabbították a CD Galaxisban a starterpack akciót a hónap végéig.
A 34-es.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Hali!

csak annyit szeretnék kérdezni hogy a 2 kocsi közül melyik éri meg jobban:

- skyline gt-r R34 v-spec vagy a gt-r R32 ?
BONESAI
Jó, lehet van pár kivétel

NFSW: BONESAI

"Chris: A felsorolt autóid jobban gyorsulnak az átlagnál. Kiegyenlített harc ez, ha úgy vesszük..."

Nem. Mert már a Cinque meg a kb 895-ös gyorsulást 840-nek hazudó 997 GT2 az átlag.
Én a múltkorában elõkapartam a Raptort a gift-ek közül, kapott 1 azaz egy db IGC-s perfect-et (1s) és marhára meglepõdtem a fix B-s pályán lerajtolta az MR-t (4s). A szlalomban is utána kullogott, mondjuk utána rányomta a nitrót és el is ment, de marha élvezetes azzal a döggel menni (0 PU-val), súrolja a földet a tükre kanyarban! <#eplus2> <#eljen>

#62004 Nincs lenézés, csak értetlenkedés, de ezt megkapta tõlem Tutu is annak idején! <#hehe>
Szerintem nincsenek lenézve az idõmérõzõk. A játék alkalmas (nagyonis) erre, tehát teljes létjogosultságuk van. Nekik az A játék. Nincs ezzel gond. Én személy szerint örülök neki, hogy magyar pilóták is vannak a top élmezõnyében. Szép eredmény és grat nekik/nektek! Ezért írtam hogy több dolog van ebben a játékban, mint ami elsõre látszik. És ha nincs ez a k... áramkimaradás, már a Dover Street-en dühöngök. De így marad a pihi. Holnap is van nap.
Szeretem a World-öt. A hibáin kívül mindenestõl <#love11>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Hát ja. Akkor.. SpecV

BONESAI
Én csak azt mondom, hogy nem kell lenézni azt, aki idõmérõzik. Ezt fõleg QUQAnak mondom.
Tomi, teljes mértékben igaz, hogy az F1 nem egyenlõ a gyõzelemmel. Számos képem van, amin az F1 alul marad. (elõbb posztoltam is 2-t, de eltûnt a HSZem -_-, most meg nem fogok bíbelõdni, ígyis lassú a gép.
Chris: A felsorolt autóid jobban gyorsulnak az átlagnál. Kiegyenlített harc ez, ha úgy vesszük...
QUQA: ma ránézek a rubeles boostvásárlásra

Fuuu arról lemaradok :-/ tavalyin kinn voltam k...a jó volt.

SUNNY84HUN
tessék pl itt egy jó kis autó nem über brutál de azért komolyan megy ... és jobb dögöket reggelizik , régi már majd nem feledésbe merûlt profilom elõkapartam picit pár versenyre 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Bizony. Meg vele együtt sok más is (motorszalon, autószalon, fedett pályás Gymkhana...)

Nem azt mondjuk csináld ha ez a célod csak erre kockulni, pont elveszted a lényeget a szórakozás a kikapcsolódás örömét. Lehet kár volt bedobnom ide azt a magyar ranglistát, azóta megy ez az õrület egyeseknél.

#61986 Mi, a GT3 egy nagyon is faszányos járgány és ahhoz érteni is kell, (a többi nem neked szól) míg az F1-en elég a gázt nyomni és körülbelül tudni merre is van a pálya az meg fordul autó-matice!

Ezt #61899 valaki nem próbálta igaz e?
Mi? E hétvégén?

Ó, igen. Vagy legalább a bodykitjét. Tiszta Wangan Midnight...

Az megvan, hogy a Hangyász kint lesz hétvégén a Tuning Show-n a Hungexpóban?

Ugye-ugye <#nevetes1>

De elõbb rakják be a Hangyászát.

Köszi a támogatást! Jó tudni hogy nem vagyok egyedül. <#worship>

Ehhez annyira, de annyira illene a totalcaros Bazsó Gábor "Karotta" hangja...

Én meg ezért kerülöm mostanság az osztályfüggetlen futamokat. B szinttõl lefelé van esélyem, azokra van kimaxolt overallú autóm (E: S14, D: Clio, 240Z, C: Impreza, Z4M, B: Boss'69, RZ). Onnan felfelé csak joyride. Különben folyton csak bánkódnék.

No látom érdekes dolgok alakulnak itt.
Figyu Bonesai!
Csak hogy tiszta legyen. Elismerem az eredményeid. Igen, a tiéd is. Meg másét is. Aztán mondjuk elismerem Robokutya vagy pl Tutu festéseit is. Meg másokét is.
Akkor most hol a hiba? Mitõl TÖBB egy idõmérõ, mitõl több az aki gyorsan tud menni egy-egy, vagy akár az összes pályán? A kinyilatkoztatásodban a hangsúly volt nekem a bántó. Mert ilyen alapon minden hülye bogárgyûjtõ elmehet a fenébe, mert hol vannak azok a gusztustalan ízeltlábúak, az én elsõrangú bélyeggyûjteményemhez.. Ez kicsit sántít, de azt hiszem kifejezõ. A másik pedig, hogy egy igc játékos nehogymár szarabb legyen (versenyzõként vagy emberileg), mint egy kõgazdag "top" pilóta...
Nos mi is van a wolrdben:
-autók
- matricák
- versenyek
-rendõrök
-sofõrök
- botok
-városrészek
- alkatrészek
-látványelemek
-kishatósugarú chat
Ezekbõl úgy gondolom, hogy ilyesmiket lehet:
-venni és venni autót, autóka, látványelemeket
- menni versenyt élõ pilóták ellen, mellett
-menni scriptek és algoritmusok ellenn, mellett,elõtt
- menni barátokkal vagy ellenségekkel, gyerekkel, feleséggel
-festeni szépen és rondán szép és ronda autót
- tuningolni
-gyûjtögetni (igc, part, after)
- rendõrt ölni
-dumálni
- bohóckodni
- gyorsulni, lassulni
- krúzolni
-mutogatni a festést
-jó emberekkel ismerkedni
- stb...
Szóval hogy kinek mi fontos, az igaz. De hogy bármelyiket is leszóljam a másik ellenében... Nem tudom. Az nem etikus. Szerintem.
Én elismerem a tudást, az emberséget. Mindegy hogy fest, versenyzik, küzd vagy csak szabadon száguldozik valaki. Túl sok minden van belezsúfolva ebbe a játékba ahhoz, hogy egyértelmûen rangsorolni lehessen ezeket a dolgokat. Az idõket, azt lehet rangsorolni. Ha neked csak ez a fontos, vagy ez a valami, akkor told a gázt. Én biztos nem foglak lenézni ezért. Az F1-et sem nooboztam le soha, nem is fogom. Megvettem, mert az volt az álomautó nekem. Erre kiderült, hogy csak a képességeim erõsíti fel. Vagyis sokkal bénább vagyok vele, mint egy olcsóbb autókával.
De hajrá és told neki. :-D Hamarosan én is felnézek. Két pályán kellene mennem, mert ott még nincs idõm. Festegetni hétvégén fogok.
<#integet2> és remélem nincs harag.

Akár, de CLE Corvette, Zed-Tune, vagy bármi mással.

R8-ra gondolsz? 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Non-Cosmic nitrójú autóval tessék jó idõt menni.

Én azért nevezném noobnak mert könnyen irányitható, jó a végsebessége, nitrója, és igy érthetõdõ hogy jó idõket tudsz csinálni, elvégre bárki jó idõket tudsz csinálni ezekkel, de GT3 az más, vagy az M1 aval hogy menj egy jó idõt, meg kell szenvedni, saját tapasztalatból mondom, és nagyon hiányoznak azok a régi idõk amikor a top legjobb gépek az M1, RTR-X, GT3 Rs, M3 Gts stb. voltak, és én nem feltétlenül rád értettem hogy noob, mert neked lehet hogy van egy F1-ed, vagy egy Cinque-d de te tudod kezelni, irányitani és igy érsz el idõket, de vannak sokan akik megveszik, nem tudnak vezetni és mindenkit megvernek kihasználva csak a jármû elõnyeit de nem kihasználva saját vezetési képességeit, nitróznak mint az õrültek, rammolnak is ráadásul, és ez ami zavar engem...És ezért néhányszor kerülöm a multikat.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És, ha kirakod EA fórumra, ide, PH!-ra vagy TCM-re? Akkor már nem.

Én nekem rossz szokásom a GT3 nevezetû bogarakat lenézni 😄

BONESAI
Ez meg a másik. Miért noob az, akinek F1-e vagy Cinqueje van? Ilyen elven ugyanúgy lehetsz noob te is mert GT3ad van és nem IGC autókkal versenyzel