Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz>
DISCORD: grimanddark
Veszettróka!!! az aftermarket shopban legutóbbi nagy változtatáskor kaptunk új bodykitet a challengerhez, nem??? Mert jobban tetszik nekem az, ami nem az autón van... Hogy tehettem fel azt, ami annyira nem is tetszik...? Ezért kérdem.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Remélem 5000 körül van.
Különben jó lenne, mert nem kéne kerülni a rajtnál simán átmenne felettük is. <#mf1>#mf1>
#62018 Mi-az felszántották az aszfaltot? <#hehe>#hehe>
X
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
csak annyit szeretnék kérdezni hogy a 2 kocsi közül melyik éri meg jobban:
- skyline gt-r R34 v-spec vagy a gt-r R32 ?
Nem. Mert már a Cinque meg a kb 895-ös gyorsulást 840-nek hazudó 997 GT2 az átlag.
#62004 Nincs lenézés, csak értetlenkedés, de ezt megkapta tõlem Tutu is annak idején! <#hehe>#hehe>
Szeretem a World-öt. A hibáin kívül mindenestõl <#love11>#love11>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Tomi, teljes mértékben igaz, hogy az F1 nem egyenlõ a gyõzelemmel. Számos képem van, amin az F1 alul marad. (elõbb posztoltam is 2-t, de eltûnt a HSZem -_-, most meg nem fogok bíbelõdni, ígyis lassú a gép.
Chris: A felsorolt autóid jobban gyorsulnak az átlagnál. Kiegyenlített harc ez, ha úgy vesszük...
QUQA: ma ránézek a rubeles boostvásárlásra
NFSW: BONESAI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#61986 Mi, a GT3 egy nagyon is faszányos járgány és ahhoz érteni is kell, (a többi nem neked szól) míg az F1-en elég a gázt nyomni és körülbelül tudni merre is van a pálya az meg fordul autó-matice!
Ezt #61899 valaki nem próbálta igaz e?
Az megvan, hogy a Hangyász kint lesz hétvégén a Tuning Show-n a Hungexpóban?
Figyu Bonesai!
Csak hogy tiszta legyen. Elismerem az eredményeid. Igen, a tiéd is. Meg másét is. Aztán mondjuk elismerem Robokutya vagy pl Tutu festéseit is. Meg másokét is.
Akkor most hol a hiba? Mitõl TÖBB egy idõmérõ, mitõl több az aki gyorsan tud menni egy-egy, vagy akár az összes pályán? A kinyilatkoztatásodban a hangsúly volt nekem a bántó. Mert ilyen alapon minden hülye bogárgyûjtõ elmehet a fenébe, mert hol vannak azok a gusztustalan ízeltlábúak, az én elsõrangú bélyeggyûjteményemhez.. Ez kicsit sántít, de azt hiszem kifejezõ. A másik pedig, hogy egy igc játékos nehogymár szarabb legyen (versenyzõként vagy emberileg), mint egy kõgazdag "top" pilóta...
Nos mi is van a wolrdben:
-autók
- matricák
- versenyek
-rendõrök
-sofõrök
- botok
-városrészek
- alkatrészek
-látványelemek
-kishatósugarú chat
Ezekbõl úgy gondolom, hogy ilyesmiket lehet:
-venni és venni autót, autóka, látványelemeket
- menni versenyt élõ pilóták ellen, mellett
-menni scriptek és algoritmusok ellenn, mellett,elõtt
- menni barátokkal vagy ellenségekkel, gyerekkel, feleséggel
-festeni szépen és rondán szép és ronda autót
- tuningolni
-gyûjtögetni (igc, part, after)
- rendõrt ölni
-dumálni
- bohóckodni
- gyorsulni, lassulni
- krúzolni
-mutogatni a festést
-jó emberekkel ismerkedni
- stb...
Szóval hogy kinek mi fontos, az igaz. De hogy bármelyiket is leszóljam a másik ellenében... Nem tudom. Az nem etikus. Szerintem.
Én elismerem a tudást, az emberséget. Mindegy hogy fest, versenyzik, küzd vagy csak szabadon száguldozik valaki. Túl sok minden van belezsúfolva ebbe a játékba ahhoz, hogy egyértelmûen rangsorolni lehessen ezeket a dolgokat. Az idõket, azt lehet rangsorolni. Ha neked csak ez a fontos, vagy ez a valami, akkor told a gázt. Én biztos nem foglak lenézni ezért. Az F1-et sem nooboztam le soha, nem is fogom. Megvettem, mert az volt az álomautó nekem. Erre kiderült, hogy csak a képességeim erõsíti fel. Vagyis sokkal bénább vagyok vele, mint egy olcsóbb autókával.
De hajrá és told neki. :-D Hamarosan én is felnézek. Két pályán kellene mennem, mert ott még nincs idõm. Festegetni hétvégén fogok.
<#integet2>#integet2> és remélem nincs harag.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"