Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönjük a hasznos infót <#worship> Szeretem az ilyeneket. Sajna ez jelenleg nekem nem mûködik, pedig vagy 15 próbát megejtettem. Majd reggel meló elõtt is próbálok.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Még mindig nincs Tábla, hagyom egyenlõre.

Project D|Rare Car Collector|

Én már 1 rendszámtáblát és 2 gold X neon-t szedtem össez 1 profilba 😄

SUNNY84HUN
gondolom csak 1x lehet megcsinálni 1 profilban?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk
Ja, tényleg, oda kerül, nem az inventoryba, bocsesz.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Kihúztam a szervereit, most nem a World szervereit húztam ki véletlenül 😄

tutuhawer
az a kedvenc autója, na... 😄 na leléptem , megnézem, megy-e a SRW 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Seems Legit 😄

BONESAI
azta kurva <#gonosz3>

NFSW: BONESAI

Mindegy hogy US vagy EU?

Zsíír, lett egy Hunting rendszámtáblám😄
ja és nekem nem az inventoryban volt hanem a store-ba 0 boost-ért.

tutuhawer
Köszönjök, az ingyen cucc jó dolog, ez a srác tudna mesélni:
http://nfs-s.com/nfsw/7ZMYSYBD

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
nekem feladta a leckét :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk
Az úgy teljesen jó, engem is mindig úgy dobott vissza, mégis megkaptam a cuccokat. Neked is ott kell lennie az inventoryban, ha minden jól ment.

Én meg is találtam a linket,többet is...ám de mikor beillesztem böngészõbe,és rákattintok a dolgokra,visszadob a world oldalára,de hiába vagyok beloginolva,és megadva h maradjon bejelentkezve...akkor is úgy nyitja meg a world oldalát,hogy nem vagyok beloginolva...és így nem kapok semmit sem :S

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

SUNNY84HUN
erre sincs :S

Akkor várok, mert nekem semmi.

trakk
Próbálj új launcherbõl új memóriaképfájlt menteni párszor, ha akkor sincs semmi, akkor még várnod kell.

Na én nem találtam ilyet.

SUNNY84HUN
már az elsõ 40mp kemény 😮

trakk
Na, hogy ne csak a hivatalos fórumon okosítsak, bedobom ide is, hogy lehet jelenleg rendszámtáblákat és neont szerezni ingyen:

1. Elindítod a launchert, bejelentkezel, megvárod, míg mûködõvé válik a Play gomb
2. Indítasz egy feladatkezelõt, jobb klikk a GameLauncher.exe-re, katt a "Memóriaképfájl létrehozása" opcióra
3. Amikor végez, kiírja, hova mentette, azt megkeresed Total Commander-ben, nyomsz rá egy nézõkét (F3), rákeresel erre: CONSUMABLE
4. Ha találsz ilyet, azt a linket kimásolod, megnyitod böngészõben (kikapcsolt AdBlock-al), kattingatsz párat, és kaptál cuccot

Most nézem nem is azt akartam linkelni, mert átugrott, ezek a kemények HP+MW+UC egyben. <#wilting><#ijedt>
Kösz , lekötött.
(Az elején néhány olyan felvételnél ahol tiszta kék az ég, ott vissza kellett tekernem mert az eget figyeltem a meteort várva <#idiota>)
13:34 <#taps>
BONESAI
Sok sikert hozzá

SUNNY84HUN
némelyik részese lettem volna a sz@r is megállt volna bennem 😄

Újra: <#falbav>
Az oroszoknak minek NFSW, elég ha kimennek az utcárakimennek az utcára … a barmok.
A spájzban, kiderült, hogy 3db-ra volt limitálva 1500SB-ért+1.000.000$-nyi IGC-re/db. Hát megszereztem mind, kettõt bezúzattam, egyet meg elégettem. 😛

Más: Oroszok tudnak valamit..

Na mivan mivan, hol a homokfutónk Krisz + én is nagyon várjuk, mennyi az monnyad má, homokos part már van is hozzá! <#hehe>

Más: Az oroszoknak minek NFSW, elég ha kimennek az utcára … a barmok. <#wilting>
Ezen meg beszartam. <#idiota>
tutuhawer
ejha... most elég tuttifrutti módon pörög a meg ryan MP4 12C-m.... Meglepõen jól gyorsult... addig megyek vele, míg megint szar nem lesz 5 és 6 fokozatban ... 😄

SUNNY84HUN
muszáj bedobnom ide 😉

#62054 hát igen

#62053 már nekem se , anno mindegy volt win gomb vagy alt tab kombó ugyan az volt de hangsúlyozom már ennek 2 éve hogy jelentkezett

#62052 komolyan 😊 haljon meg a lovam 😄

Ismerõs érzés. Nekem is esett be egyértelmûen magyar kolléga. Köszönés, szép az autód, persze semmi reaga, csak szolidan és szerényen elnyomott a nyakamba 17 mágnest szûk két perc alatt...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Mit kínlódsz alt+tab-al elég a win gomb mellette, így nekem sosem volt matrica/szín stb. gondom!
tutuhawer
zsiroskenyer nevû játékos visszaírt oroszul? 😊)) C'mooon maaaan 😄

SUNNY84HUN
ma marha sokat toltam így du ahogy hazajöttem a rockridge union kedvenc pályámat , még most is imádom csak ritkán van :S , a1 oda nagyon jó -c - ben máshol nem állja meg a helyét abban az osztályban , de ott igen komolyan 😊 , a sok futam alatt sok emberkével taliztam arra fele , volt akinek vitezistu vagy zsiroskenyer meg stb magyarra utaló volt a driver neve ráírtam illedelmesen köszöntem és ruszki kriksz krakszokat írtak vissza , szóval van ez így , de többek között futottam ott Zsombor <#worship> kollégával is

Wut?!

tutuhawer
Besenyõ NMIVD István , aki vagyok, azaz Besenyõ "nekem mindig igazam van dragben" István azt mondom: te nem vagy normális.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy: igazából kösz a tippet, még ízlelgetem a témát, a fene tudja...

BONESAI
De nemigaz mert 6 váltós kell dragra. 7ben nem tudsz olyan gyakran váltani fokozatonként. Meg eleve, nagy gyorsulású autó kell dragra.

(tapasztalat - Aventador)

tutuhawer
eladni? Az megy... A McLarent tegnap már nagyon nézegettem, de olyan faszán néz ki a sok sárga cucc benne. Tök vicces, hogy majdnem kész (Az evo x-ben és egy eladott micsu eclipse GSX-ben van a két ultra tuned, ami kéne éppen). Szóval... átépítem talán gyorsulásra, elvégre 7 fokozatú váltó van, lehet ide-oda tenni-venni, nem...? De. Há' nem? De. Igazam van, nem? Há' de. Haha, há' nem? De....

Vagy eladod az egészet a fr.... érted, jól eladod és nincs gond 😄
tutuhawer
jaja, így korrekt. Jól sejtettem, hogy ezt akarom feltenni... Kár , hogy hiányzik 10 bószt, és nem tudom feltenni. 😊 Majd remélem, szólnak a hírolvasók, ha DODGE aftermarket akció van. Már 5 %-os leárazás is nyerõ lenne nekem

Kösz az infót Fox, jár a piros pont <#eljen>

SUNNY84HUN
hát nem csak lobbyban , mert anno free ben is megváltozott a festés vagy éppen a körülöttem állóknak is az lett a festése ami éppen nekem volt

Ez új body - amelyik az RS4 verõn (khmm... az lesz tuning után 😄) is van :
..
A legfelsõ a listában, az aftercucc-szétválasztós patch-csel jött be (vissza?). V4 es - vagy hogy nevezitek errefelé. A többi autosculptos szerintem megvolt korábban is, vasalódeszka spoilerrel társítva.
és kaptál is ?? vagy ki próbáltad ? 😄

BONESAI
Csak a lobbyban mutatja festés nélkül a kocsit ha úgy lehúzod az ablakot.

SUNNY84HUN
anno akkor volt ilyen hiba ha éppen lehúztad alt + tab - al a játékot és utána visszaléptél ,
de mostanában nem tapasztaltam pedig lehúzom párszor tálcára

goregrind
Más is panaszkodott már erre-arra! Igaz az, azok a személyek használtak mást is a játékhoz - nekem nincs ilyen gondom! <#eplus2>

DISCORD: grimanddark

Csak nekem bugos a játék megint? össze vissza változik az autoim festése ha garázsba megyek vagy versenybe, vagy lobby-ba... egyszer ilyen egyszer olyan, mitöl van ez?? Tegnap is ilyen volt frissitettem a video kártya szoftverét és most megint ilyen.. a játék a hibás??
Milyen nitróval akarod, erõs legyen mert akkor a Murcielago LP650-4 Roadstert vedd, de ha imkább gyenge nitróju auot kell akkor Aston Martin

Simraceway: tigris013

Sziasztok!

Mi a helyzet world terén? Jó már, vagy még mindig kidobál?

Simraceway: tigris013

ingyen speedboost NFSW oldalon getnél, earn 36 db...😄