Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bakkker. Ár lemaradt. Spring Car Pack - 4900 SB

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Sziasztok! Hazaérek melóból, látom nyomják megen a carpackot. No mondom veszünk egyet-kettõt.:
1. Nissan 370Z Roadster pkg (vagy mifene)
2. Mazda RX-7 Battle (kis unicum így koradélután)
Hát hmmm... Vegyes érzés. De nem olyan rossz, mint némely E-spec :-) Azokat legalább garantáltan kivették.
Afterpack-ok is le vannak akciózva.
A Webdeals-ben:
Spring Car Pack

The Spring Car Pack includes the BMW Z4 GT3 “Easter” Edition and Audi TT RS Coupé “Vesna” Edition; two cars created to celebrate Spring and its holidays. Both cars come with custom liveries that feature exclusive vinyls, body kits and neon’s that are sure to turn heads no matter where you go! Get this fresh new car pack today and cruise in style!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

OFF: Az RTL Klubbon vége az autómániának? Vagy mi volt ez?

Project D|Rare Car Collector|

RoboKutya78
vagy fohászkodjatok az ea magyar szerkesztõségének <#ravasz1>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Baromi egyszerû szerintem a dolog.
A wikit kérjétek megy hogy magyar hozzáférést is adjanak ehhez az oldalhoz.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BONESAI
High Stakes TE

NFSW: BONESAI

Hali!

melyik verseny ad jó cuccokat 29 szintnél?
És még megjelenik a NFSW home de csak a szilviás meg az audis háttérképpel.Vajon ott még meg kell jelenjen más is?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Én meg is csináltam ezt, rákattintottam a FREE GIFT-re de nem találtam semmit se a Store-ba.<#rinya>

tutuhawer
nonszensz.... Egy-másfél éve még igent mondtam volna, pár arcot meg is kértem volna, hogy legyen ilyen, a kézikönyvet is lefordítottam, frissítettem, , de most ki az, aki szívesen tesz bele energiát...? Szerintem nem éri meg a befektetett idõt. Ha valaki mégis belekezd, és lehet hozzászólni, akkor hozzászólok, én ennyit tudok tenni, ennyit meg tudok tenni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
A wikiknél van lehetõség más nyelvû testvéroldal létrehozására, szóval ha valakinek van türelme és kitartása ahhoz, az belekezdhet egybe.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nekem lenne egy olyan ötletem, hogy a wikihez hasonló magyar nyelvû oldalt lehetne csinálni a world-nek, ahol szerepelnének a kocsik leírásai, vélemények róla hogy milyen a kezelhetõsége, gyorsulása, hogyan megy a kategóriájához viszonyítva, melyik osztályba érdemes tuningolni, javasolt tuningok színei, skillek leírása (igen, tudom hogy ez a TCM-en már ott van) stb... Igaz idõigényes lenne, de ahogy elnézem, itt már van jó pár tapasztalt ember, aki tisztában van a vasak teljesítményeivel. Plusz sok-sok felesleges kérdést el lehetne ezzel kerülni Mit gondoltok?

Amúgy Ageráról leszedtem az ültetést és jobban érzem.
Szerintem péntekenként kéne majd írnom egy CGS élménybeszámolót 😄

Szerintem Drewbá' miattunk fog 800+ os autót hozni köv. CGS-en, lehet kövezni. 😄

trakk
Ha az elején nem találtál "CONSUMABLE" szót, akkor elvileg nem tudsz mit kezdeni ezekkel a linkekkel, de azért próbáld meg, hátha valamelyik ér valamit.

tutuhawer
<#wave> Szasz, mára sikerült bejeznem, ez így kész. Örülök, hogy egy kritikusnak is tetszik. /napfénytetõs, ugye látszik?/ <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na olyat már talált. És akkor hogyan tovább?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Na Drewbá' beszót' 😄

trakk
Igen, van benne összefüggõ szöveg, próbálj rákeresni a "vex.wildtangent.com"-ra.

Te F3 nézõkével összefüggõ szöveget ki tudsz venni a fájlból??

Vagy nálad is így néz ki, mint nálam??

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MDMP“§±a ÑÒLQ&  t Ä  L 8  Ä< „ PX ø½  à»    8 ¤  è Ü     C  ±  HK  Dw ;ýþ è ÷
!ÒLQ
 € € €   0 r  ÄÿÿÿK ö z é p - e u r ó p a i t é l i i d Q
  K ö z é p - e u r ó p a i n y á r i i d Q    Äÿÿÿ  °ý~ 3 ð Ð Ð}  €ý~ à€ Ð  ‚ P  Pý~ àõ Ð p‡ ø Ðú~ ð  Ð @¦ Ø  ú~ àù Ð ‘ x °ù~ àê Ð à• 4 ðø~ à– Ð °¹ ˆ Àø~ àu Ð €¼ „ ø~ ж
0 Ð P¤ Ü 0ø~ à Ð © ´ ø~ àˆ Ð ð­   ñ~ ঠРÀ²   pñ~ À” @ Ð · à
@ñ~ à] Ð `¥ ¤ €ð~ àG Ð 0Á 
Àï~ À† @ Ð Æ ô ï~ À™ @ Ð ÐÊ ¦  0ï~ àF Ð  Ï °
ï~ à, Ð pÔ    í~ àâ Ð @Ù 8 pí~ àÎ Ð Þ ¥ ÿÿÿÿ @í~ `S
  Ð àâ ¤
í~ à3 Ð °ç ä ñ~ à9' Ð €ì 0
Pð~ àÓ" Ð Pñ 8 ð~ à‚" Ð ö | àì~ à¦' Ð ðú p pú~ à, Ð Àÿ È @ú~ à Ð  @    EòBG'Î Ý<Z ²8 ¾mu    ·þBG'Î _vmp  P  pdÿBG'Î #$ •&up  ø  CG'Î %.Aw  Ø  CG'Î E>Aw  x   OCG'Î aa û2rq  4  0åDG'Î aa jx3t  ˆ  ðq“DG'Î g¶;i  „  à»DG'Î åæ :ûi  Ü   ÇöDG'Î aa v©€ E>Aw  ´  àc÷DG'Î aa :ûi    »4EG'Î ÿÖap     ­™GG'Î #$ #$ •&up  à
 ðUÍIG'Î TÔbp  ¤  PöJG'Î :v  
 °ùhJG'Î aa aa E>Aw  ô  À7zJG'Î aa aa E>Aw  ¦  ôJG'Î îbp  °
 P”7KG'Î aa •&up    PƒLG'Î Á'Ât  8  °/LG'Î NS! :ûi  ¥  à·“LG'Î aa å¿u  ¤
 ”LG'Î #$ å¿u  ä  pHnTG'Î /$8l  0
 €onTG'Î /$8l  8  €onTG'Î /$8l  |  €onTG'Î /$8l  p  dxG'Î E>Aw  È   «¢G'Î E>Aw   û @ ôu cÉ5QjK ½ïþ    v(   v( ?   ¬ `  w  îÇ ®ªÄNL ½ïþ    =E±  =E±?    " ï  Ût ð úº «H¸PHL ½ïþ    _F±  _F±?    " 
 Õt À §… H¸PˆL ½ïþ    _F±  _F±?    % 3
 Ôt € ð' ®H¸PÎL ½ïþ    _F±  _F±

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Gyönyörû,egyszerûen tökéletes! ^^

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

trakk
Azt szerintem felejtsd el minél elõbb, mert reggelig se végzel vele. Ha a keresés funkció nem találta meg a kulcsszót, akkor vagy próbálj új képfájlokat menteni, vagy még várj vele (mást úgyse nagyon tudsz).

Igen.

tutuhawer
aki tuningolja, annak mondom, hogy ilyen motor és turbó van benne:
link

tutuhawer
Ezt küldöm a BMW-fanoknak, külön Szegedre Nomishnak, aki majd töröljön ki a barátlistáról, aztán felvesszük egymást újra

trakk
Mit értesz manuális keresés alatt? Végiggörgetni az egészet?

Mi az a Tunnelbear?
És ha a kulcsszót manuálisan akarom megkeresni, azt látnom kéne? Mert nálam csak bughalmaz van nézõkével...

trakk
Nézõkével kell megnyitni, ha nem találod a kulcsszót, akkor próbálj új launcherbõl új képfájlt menteni, ha azokban se találsz, akkor te még nem kaptál ajándékot.
A méret pedig teljesen normális.

Ezt a fájlt mivel nyitod meg? "GameLauncher.DMP"

Én nekem regisztrált Final 7.0 Total Commanderem van, s F3 nézõkével mindenféle értelmetlen karaktersokaságot nyit meg. Rákeresek a kulcsszóra, amit "természetesen" nem talál meg. F4 el megnyitva a jegyzettömb túl nagynak nézi a fálj, ezért meg se nyitja...

Am nekem ez a "GameLauncher.DMP" fájl cirka 642,7 MB-ot tesz ki. Normális méret ez? Ha nem jegyzettömbbel nyitod meg, akkor mivel nyitod meg? Nálam a Microsoft Word sem nyitja meg...

Cuki 😄

Na én meguntam a gyütögetést xD itt a mai végeredményem:
1 db Wanted rendszámtábla
2 db 500+hp rendszámtábla
3 db Hunting rendszámtábla
5 db Gold X neon

BONESAI
SACHSENPOWER picit begurult <#nevetes1>

REWOPNESHCAS / SACHSENPOWER

NFSW: BONESAI

Csabesz rámírt, jó kis este lesz 😄

<#rinya> Mekkora mázli, hogy tesóm gépén meg Win7 van...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk
Azt hiszem, Vista óta van ez.

Nekem, mikor jobbklikkelek a GameLauncher.exe-re, nincs egyáltalán ilyen lehetõség a Feladatkezelõben. Lehet, hogy csak Win7 alatt mûködik?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk
*HUNTING

trakk
Látom, még hiányzik a HUNGING tábla. <#ravasz1>

Nem tudom nálad mi lehet a gond,nekem elsõre siekrült. Íme a bizonyíték.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Próbálkozzatok,biztosan ott lesz az AM/Store/Gift menüpont alatt. Invertory nem fogja jelezni.

Asszem jól indul a CGS, Drewbá' Raptorral nyomul, azt hittem Nismoval jön :/ Akkor Hummer.

Az volt az elsõ próbálkozás nálam, így sincs semmi <#fejvakaras>
CGS után kipróbálom

Srácok,új módszer az ajándékokhoz. Eddig 2 Gold X Neon,3 Wanted rendszámtábla, 1 Hunter rendszámtábla és 2 500+HP rendszámtábla. Amit tenni kell,Tunnelbearrel US-ra állítjátok a tartózkodási helyet. Elindítjátok a Launchert,és beállítjátok APEX US-t Beloginoltok a launcherbe,és amint bejön a play gomb,abban a másodpercben felette ott lesz egy FREE GIFT banner,arra katt,és dobja is a giftet,akárhányszor meg lehet csinálni. Sok sikert^^

Az elsõ infót meg köszönjük BLACKFOX-nak! ^^

Nekem megint nem adtak semmit...nemtom mi ez a random osztogatás, de már engem idegesit.

Majd Kati megvéd 😄

trakk
Ugyan, tettem én már ma ott eleget egy banhoz, nem kell még több. <#idiota>

Rakd ki EA fórumra.

trakk
Közben összetettem a még ki se adott új LFA replikáját, már amennyire a rétegek engedték:

trakk
Nope, akárhányszor találsz linket.