Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne aggódj, nekem sem megy! <#falbav>
szép estét szevasztok arra kérnélek benneteket hogy a feleségem profilját is rakjátok fel a magyar listára szeretne ö is rajta lenni igaz nem veszi anyira komojan mint néhányunk a neve MORMOTAANI kösszi a segitséget <#nevetes1>
RoboKutya78
Itt az audiról a koppintás lehet egy kicsit elnagyolt lett a madárfej😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tunnelbear US-re állítva indítottam a launchert. Ahogy betöltött, log in az APEX-US-re. És akkor jobbra a News elsõ képe (az a sciroccós) helyett az volt ott kék betûkkel, hogy FREE GIFT. Arra klikk és a böngészõben berakott valami oldalra. Ott kontinyú, reklám nézeget 30 másodpercig, utána megint kontinyú, és köszönték, hogy rászántam az idõt, valamint gratulálnak a HUNTING rendszámhoz.
Ennyi. De csak kétszer sikerült. A második, az ugyanazon a launcheren belül, többszöri shard választás után esett be.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Hogyan sikerült?

Project D|Rare Car Collector|

Na Tunnelbear is kipróbálva. 2 darab Hunting tábpla pipálva. De nem akaródzik többet adnia.

BONESAI
5 perc múlva nézd meg, amikor frissül a lista....

NFSW: BONESAI

kanyesz07
Úgy látszik nem te vagy az 1 Asylumon 😄 de a 2. 😄

Ready To Rock!&#8482;

BONESAI

<#idiota> Nem semmi a tábla.

Eltartott egy kis ideig, amíg egy facepalm kíséretében le nem esett, mi van a rendszámra írva. A car pack pedig egy kedves gesztus.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Na de én XP-rõl próbálkoztam volna...

Lehet, de olyan K-szarul vagyok, hogy nem írtam ki tegnap, másik, mára más programom lett volna, de le kellet mondanom.

kanyesz07
úgy tudtam chris multhéten mondta hogy jövõhéten meeting... Akkor???

Ready To Rock!&#8482;

SUNNY84HUN
nekem win 8 x64 van fent és többször sikerült

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Köszi az infot. Akkor majd azt is megpróbálom. Eddig a proxy switcher is elegendõ volt a huncutsághoz.

Érdekesség a top up-ban (Ahogy Bonesai is írta)
50,000 Audi R8 LMS Ultra + Car pack + Platinum pack + csoki tábla
17500 Lambo LP640 Drag + Car pack + Platinum pack + csoki
8000 Nissan 370Z Roadster + Car pack + Platinum pack + csoki

RoboKutya78
ez csak bemelegítõ volt a Romulánok úgyis csak májusban debütálnak stoban addig boostot kell gyûjtenek a hajójukra😊
Ez csak bemelegítés volt most ezeket tervezgetem fejbe az audival jelentkezem legközelebb ebben a formájában😊

A többihez meg kell találnom a megfelelõ nélkülözhetõ autót😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem a launcher leáll, amikor be akarnék lépni..fuuu

Válts át tunnelbearral us-re és a gamelauncherbe pedig APEX-US-ra

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
jut eszembe... tudom überelni egy videóval, hanggal, zenével, de a kiabszott youtube-ra nem tudtam feltölteni rendesen. Délelõtt indítottam, délután megnáztem, kész , de a 4 percbõl 1 percet töltött fel a szemét... Valamelyik nap nekimegyek megint... 4 órás mutatvány kb a feltöltés, de mondom, nekimegyek, mert HD istenkirály tuttifrutti videó lettt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
tedd le kicsit a csillagrombolót a parkolóba, mert ennél te többet ,jobbat tudsz festeni. A nemzeti színekre adok egy piros pontot viszont <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Itt a bibi. Free Gift sincs nálam.... Így kattintani sem tudok :-(

Nektek nemjött be semmi se miután a free giftre kattintottatok?Én nem kaptam semmit pedig próbáltam többször. 😞

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Bocs, utolsóhoz nem UK vpn hanem US és ugy jó. az UK az earn boosthoz.
Nekem müködik mind a két megoldás igaz a banneres csak 1x jelent meg de én nem tunnelbearel csináltam hanem ezzel:VPN
FAQ-nál leirja hogy állísd be, Earn boostnál is ezt használom, nem kell nézni igy az adatmennyiséget.
RoboKutya78
Alkottam Tutu elbújhat mögötte 😊

egyébként amikor új memó képfájlt akarok csinálni akkor újra kell indítani elõtte a launcher-t ? Minden egyes képfájl készítése elõtt vagy csak elég 1x ? 😊

goregrind
kb 30-40 alkalommal próbáltam, semmi! <#nemtudom>

DISCORD: grimanddark

Tarpi
nekem sem hozott eredményt egyik módszer sem. 😞

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Egyébként pontosan úgy van leírva a nézõkében , hogy "CONSUMABLE" ? Semmi szóköz vagy pontok a betûk között ? Mind nagybetû ?

CONSUMABLE keresés és egyszer csak kidob egy ablakocskát hogy nincs ilyen.... Igen csak próbálkoznom kell a létrehozásokkal...

CTRL+F - nekem nem találta meg a szót egyébként.

Én se tudom hogy hogy találom meg a keresett szót hisz nem találok a menüpontban keresést.
Mivel nyissam meg a a fájt mert a commanderrel megnyitva nincs rákeresési lehetõség.
Valaki rakhatna fel videót hogy õ hogy csinálta.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ebbõl mire kikeresem a CONSUMABLE-t akkorra már fekhetek is lefele mert erõsen este lesz xD

BONESAI

Ez nem rossz

RoboKutya78
van ám hangja üresen a Mazda rx-8 bak😊 gurgulázik.

Bent is van.

Elõször mûködjön nekem is, aztán berakom. <#duhos2><#duhos2>

5 perc

Blackfox infóját az ingyen A/M ajándék szerzésérõl be lehetne tenni a Tippek, tutorialok cím alá.

ChatBot.
(Cleverbot 😛 )

tutuhawer
én mindenkinek azt írom, hogy good racing.

BONESAI
Nekem tegnap ugyanez volt, csak Aventadorral volt a faszi. Próbálta bemagyarázni, hogy az Aventador legyorsulja a Cinquet... nem voltak drag skilljei, én meg triplákat váltottam és mégis lehagyott Runwayen...

goregrind
De ezen mit akart letagadni? Hihetetlen arcok vannak és lesznek ebben a játékban, és sajnos nem lehetek ilyenkor mögöttük! Pedig annyira nyakon b@sznám - a gépét meg ki az ablakon! <#eplus2>

Egy kis finom csalás.

Utánna persze ment a tagadás 1000-el.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

trakk
A francért nem tudják külön is berakni õket, a Vesna kéne, de a Z4 már megvan, ráadásul pont ez.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ha tetszenek ezek az autók, megéri. A Bömbi különösen, mert az sosem lesz igc ezzel a kinézettel, bár nekem az NFS kiadású jobban, de sokkal jobban tetszik. De inkább hobby autók. A bömbivel pl privátban lehet jókat menni Aston Martin ellen.

BONESAI
Elég olcsó, ha tetszik a Z4 GT3 akkor megéri. De nem versenyképes egyik autó sem.
Viszont néhány országban a topup mellé ad ilyen Car Prize Packot és Platinum Packot is. Nem tudom, hogy lehetséges ez, de tegnap találtam ilyet proxyval lengyeleknél.

Megéri ez a Car pack?Jó gép az a Z4 GT3 és a TT?

goregrind
Vele összeakadtam az éjjel, legalább is ilyesmi névvel és F1-el. Full ultra cuccok, 4 csillagos skillek és TRAINER! Csak úgy szórta a mágneseket és puffogtatta a nitrót! <#taps>