Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, top100 5-6 ember kivételével el lett tûntetve <#idiota> De ahogy nézem kivették a pályák közül a Lunar-t, gondolom az kavarta meg..
Szard le, engem most inkább az érdekel, hogy Raikönnen tud mutatni valamit ma is.

Project D|Rare Car Collector|

Hmmm... A Stat oldal is érdekeset mutat. Kb mindenkit nulláztak

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Az igaz. Az is érdekes, hogy ha fut a háttérben a Fraps és nem nyomok semmi gombot, egeret, akkor 3 másodpercenként elmegy a kép. Vezetés közben meg nem. Ha meg veszek fel, akkor vagy frankón megy, vagy 10 mp lagg, aztán vagy kifagy vagy fel is vesz... Ez lehet csak nálam gond, de valóban rendesen vannak gondok a játékkal. A versenykeresõ pl 20ból 21szer tímeszpészre dobna be... Kár hogy versnyeznék.

Szabi
viszont a játék még mindig borzalmasan fos, stabil 60fps erre 15mpenként megakad -.-

"Nulla tenaci invia est via"

Nekem is csak ott talált, ahol látszott is a Frre Gift felirat.

Szabi
nem talál ilyen szöveget tc 😄

"Nulla tenaci invia est via"

tutuhawer
a festés OK, Nissan OK, jár a piros pont. <#eljen> De miután szétboostoltad az agyadat is, csak ez a szutyok bodykit került egy Silviára...? ajjaj, ezért fekete pont jár tõlem. <#levele> Az megbontja az egységet nagyon.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha már mindenki festeget, ezt már nagyon rég óta meg akartam csinálni, bár a kaszni elég bugos és nem is ez van rajta, de ez hasonlít a legjobban a filmbelire + a szárny, felni, üveg, neon (ami nem is kéne rá) csak rá van húzva az eredetiség kedvéért. <#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
trakk
AM store, gifts szekció, a WANTED tábla a 4-féle ajándék egyike.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

hát ez nekem sem jön össze :S Nem dobja ki "FREE GIFT"-et :S Pedig a hivatalos oldallal is felismertettem hogy usa na meg a launcher-t is átállítottam apex-us - ra de semmi :S Mondjuk én ezt használtam : OpenVPN GUI ... Nah mind1.... Jó 8 ALL.... 😊

RoboKutya78
hova dobja ezeket a cuccokat a megvásárolható cuccok közé? elképzelhetõ hogy én egy wanted plates kaptam volna?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

már semmi.. meg van 😄 xD

RoboKutya78
na most meg végigfutott az oldal megtalált mindent de hiányosan töltötte be az oldalakat beléptem és megint semmi amikor visszaszámol a continue felirat akkor mit kell tenni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Skacok... Azt hiszem hogy itt fórumon olvastam egy progiról ami halál egyszerû volt. Az is ilyen ip változtató progi volt vagy valami olyasmi.... Nem Tunnelbear vagy Proxy Switcher volt ... Csak egy egyszerû valami de nem találom a progit... Amikor megvolt akkor tudom hogy a world hivatalos oldal vissza jelezte hogy nem magyar vagyok hanem amire állítottam az meg usa volt. Meg tudnátok mondani annak a proginak a nevét ?

Újabb ésszerû és hasznos újítás amit pár napja vettem észre, beérek a célba single-ben, a vége képernyõt úgy hagytam (kb. 2 percig) mert dolgom volt, és miután beért mindenki még mindig nyomták a mágnest és fel alá furikáznak a bot-ok. <#wilting>

#62213 Hányadik próbálkozásból jött össze? <#fejvakaras>

#62216 Vagy esetleg azt is, hogy Quqa nem kapott! <#falbav>

RoboKutya78
soha többet pénzt nem adok ezeknek a kibebaszott embereknek......
<#fogmosas><#vigyor1><#falbav><#gonosz2>

RoboKutya78
de már megint engemis kihagytak hihetetlen vip vagyik ott az a kibaszott beta logo is és semmit nem küld ez a majomarcú most már mérges vagyok hogy nem tudok személyesen beszélgetni vele...

trakk
Chris, légyszíves szerkeszd már bele azt, hogy nem mindenki kapott.

a tunelbear modszert probáltam én is sikertelenûl
RoboKutya78
hát nem tudom én csinálok valamit szarul vagy mi de követtem a leírásod a fileban nem talált hivatkozást a leírt szóra a tunelblade mg nem használt😞

Na csak sikerült egy tábla 😊

Hogyan szerezz ingyen Neont, rendszámtáblát? Két fajta módszer van rá.
Elsõ:
1. Elindítod a launchert, bejelentkezel, megvárod, míg mûködõvé válik a Play gomb
2. Indítasz egy feladatkezelõt, jobb klikk a GameLauncher.exe-re, katt a "Memóriaképfájl létrehozása" opcióra
3. Amikor végez, kiírja, hova mentette, azt megkeresed Total Commander-ben, nyomsz rá egy nézõkét (F3), rákeresel erre: CONSUMABLE
4. Ha találsz ilyet, azt a linket kimásolod, megnyitod böngészõben (kikapcsolt AdBlock-al), kattingatsz párat, és kaptál cuccot
(by: BlackFoxHun)
Második:
1. Elindítod a Tunnelbeart amit Itt tudsz letölteni
2. Regisztrálsz rá, kiválasztod az ingyeneset és bekapcsolod, utána a kapcsolót US-ra rakod
3. Elindítod a launchert, belépsz, de elõtte a Shardot váltsd át Apex-US-ra(vagy Chicane-US-ra, ki, hol van)
4. Sok Szerencsét hozzá.

Ui: Nem mindenki kapott ilyen ajándékot.

BONESAI
Sziasztok skacok, további jó versenyzést

NFSW: BONESAI

Szevasztok ujbol szolni szeretnek akit erdekli hogy SZERETETEL varunk minden kedves NFS WORLD b aratot es egyeb jatekosokat a NON STOP mukodo TS-unkre jo fej amdinok es jo tarsasag

93.115.172.68 TS-ip

tovabbi szep estet akinek nem mukodik azt meg kerem jellezen
Akkor mi a túró, ki kapja és ki (én miért) nem! <#wilting>

#62208 Hát én nem bújom a NFS fórumokat, max. azt a pár magyart olvasom. <#beka3>
Hehe :-P

trakk
Drew már megerõsítette, hogy ezúttal ez nem csak teszt volt.

Azért ne reklamálj mint a SUV-oknál, mert ha nem õk küldik hanem ez is egy hiba, akkor cseszhetjük ezt is! <#ejnye1>
Fura módon se a VIP Zondat se ezt se a topupot nem kommentálják.

bementem booststoreba és átálítottam amerikaira a lokációmat....hátha...
trakk
Mivel semmi hivatalos nem lett közzétéve ezügyben, én eddig azt szûrtem le, hogy még nem mindenki kapta meg.

Nekem is sikerült a dolog 1 rendszám és neon.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mit értesz kiküldés alatt? Néhányan kapnak csak ajándékokat?
Én úgy gondoltam, hogy random a dolog. Nem tudom mennyire kiküldés... Nem értek hozzá. Csak leírtam ami nálam összejött. Meg gépet is indítottam újra az elsõ két ajándék közt. Gondoltam attól jobb lesz, de nem lett sûrûbb az osztás :-)

trakk
Ehhez azért hozzátenném, hogy nem mindenkinek lettek ezek kiküldve, szóval ha sehogy se sikerül, akkor az ezért van.

Win8 Professional x64

És az arány kb az amit írtál. A 3ból kettõ, négy loggolás különbözettel jött, a 3 sokat késett :-)

Chris: Helyes :-) Tök mindegy hogy az ágyban vagy szarul, vagy a gép elõtt <#beka3>

Akkor megpróbálom összekaparni magam az ágyból és próbálok.

Tehát száz logból 98-on a scirocco jött be? és az OPrendszered milyen?
Kicsit lentebb írtam már. Nyûgös vagyok az újrafogalmazáshoz. Ha megy a tunnelbear és úgy jelentkezel be a launcherban, akkor jól csináltál mindent. Ha szerencséd van, akkor az 1es képen látható módon, ott lesz a jobb felsõ sarokban a Free Gift hivatkozás. Arra katt és az átirányít egy weboldalra, ahol kb 30 másodpercig nézel egy kis reklámot, aztán mehet a Continue.
Hangsúlyozom, hogy NEM minden bejelentkezéskor ad ilyen Free Gift-et. Ezért kell a szerencse is hozzá. (Én kb 100 loggoláson estem át az elmúlt 24 órában... Az eredmény két Hunting, és egy 500+ rendszám két acc-ban)

Detto. De én már lemondtam róla. Szerintem drewbá utált.meg a tegnapi miatt :-D

Légyszives írd le részletesen a módszert. Sehogy nem akar sikerülni, be van kapcsolva a tunnelbear meg minden....
BONESAI
DZSIMMI: ha olvasod ezt, légyszi jelentkezz nálam

NFSW: BONESAI

Na így sikerült, vagyis így néz ki a dolog:
1

2

Szerintem az SG-vel kínlódnak valamit, azért tûnik el néha. <#falbav>
Másnak is töltött valamit a launcher? <#fejvakaras>

#62185 Most veszed észre már jó pár napja ott van! <#hehe>
Nem piszkáltam bele.

illesgergely
Áhhh 2 percenként kivág, nem fog ma elkészülni az idei Zengõ verda <#falbav>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

hova tûnt a fejlécem <#conf>
Szerintem a Tunnelbeares megoldás sokkal egyszerûbb,és megvan rá az esély,hogy mindig mást adjon...😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

És kirakja aláírásba a linket..😄