Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Én is ebben a tudatban gyûjtögettem. Smucigok...

Jaja Chris! Közben így újítottam a gold neont én is. <#eplus2> Szóval könyvjelzõzve. (nekem Ctrl+D :-) )

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

trakk
Magam is kipróbáltam, tényleg így van. Ez azért fura, mert a GMG starter pakkokból annó ugyanabból a táblából több egy helyre került.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

De, csak a linket meg kell tartani(Ctrl+H 😛 ) és újra megcsinálni a reklám cuccot.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Rendben.
Ha lesz még ilyen szólok. próbáld meg megváltoztatni az Origines jelszavad

NFSW: BONESAI

Itt válaszolok mivel nincs takargatni valóm.
Nem nem én futottam õket.20-a óta csak gyémántozok.
Sajnos vagy nem sajnos sok játékos tudja a jelszavam,de van egy olyan akinek nem kellett volna ezek szerint.
Nem hülyeséget rok. Most próbáltam.
Tehát, nyertem Wanted táblát, X neont, több mint négyet. Felmegyek a worldbe. Egy autóra rádobáltam ezekbõl egyet-egyet. Install. Ki az utcára, vissza a costumization szekcióba. És bizony ezekbõl az afterekbõl egy darabom sincs. Gondolom nem négyet rakott alá egy autónak a neonokból. Szóval akárhányszor is nyerek ilyen cuccost, ha nem használom el, nem rak be többet egy darabnál a raktárban.

trakk
Mivel látom, kissé elveszett a kommentem, leírom megint: a gifts szekcióban ugyanabból a cuccból több egy helyre kerül, tapasztalatból tudom.

BONESAI
Leveszem õket.

lorci
A franc essen bele én hiába csinálom meg azt a memoria képfilet amikor rákell keresni arra az izére nem kap semmit amit megtudnék nyitni firefox-ba...<#duma>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Szeva.

Látom már mi a probléma,ha tudod akkor töröld a 03.23-ai idõimet,ha csak azokat nem lehet,akkor ezeken a pályákon elért eredményeimet: college asylum,dover street,bristol & bayshore,paradise hotel,old quarter,ocean view és union & hollis,ha nem megy akkor vegyél le légyszi a magyar listáról.

Köszi
Örülök, hogy sikerült!
De most elment a kedvem kissé. Egy óra alatt 5 neon, 6 rendszám. A giftek közül felpakolok egyet-egyet és ezzel vége is a készletnek. Pofára estem. Szóval csak egy mehet az inventoryba.... Én meg örültem, mint majom a f... Hogy, huhh mennyi összejött. Erre mindenbõl csak egy...

Azt megint Lost Conection from server, mi a rák van megint 😞😞

Simraceway: tigris013

BONESAI
Nem is az a lényeg, hanem a New Ride-os kék tábla.
Ui: hogy a rákba találtad meg azokat az üziket? Te tudsz valamit <#zavart2>

Vót má, több ezer hsz.-al korábban! #47142, #56930
Ezaz Lost Conectionnal kivág 😞

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
mondok jobbat nekem sokszor sikerült , írta is hogy ajándék neon , tábla megkapva .. de sehol sincs a játékban a giftekben és a storeban sem , szóval nyaljon sót hogy sehol sincs<#levele> , én nem küzdök vele pár szaros cucc nem ér ennyit

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nyugi értem, ott a 2.-ik Huntingom, most már csak a 500+HP tábla link kéne.

én feladom ezt az ajándék mizériát.... sehogy nem jön össze....

SUNNY84HUN
mit bántotok ? 😄 <#zavart1>

-------------------------------------------

és a worldot ez jellemzi mostanában :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk
A Gifts szekcióban egyféle cuccból többet egy helyre rak be, tapasztalatból tudom. Attól, hogy egyet mutat, több van ott.

Inkább a rendszámát a Hondájának <#idiota>

BONESAI
be is taggolom õt rajta FBn <#nevetes1>

így ám...Sunny Time <#idiota>

BONESAI

Majd meglátod te is hogy hogy értem.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nem úgy értem, hogyha próbálod többszö a free giftet és nem mész be a játékba és kapsz például 5 gold x neont, abból csak egyet ad, el kell használd azt és utána próbákozol hogy adjon még egyet, tehát én csak egyet kaptam nem többet, érted?

De te nyertél sok darabot mindegyikbõl, naná, hogy ott marad.

Milyen ADBLOCKR-ol beszelsz Tom??
Igen megadja, Chris, tedd a tutoriálhoz hogy:Egy meglévõ külsõ kiegészítõbõl csak akkor tudsz kapni még egyet hogyha azt már feltetted az egyik autódra.Vagy valami ilyesmi. 😄

Észrevétel: Ha gyûjtöttél sok pl. "WANT3D"-es rendszámtábát akkor neked csak egyet tesz be a store-ba.Most kiváncsi vagyok arra hogy, hogyha egy meglévõ rendszámtáblát vagy neont felteszel egyik autódra, és megint kapsz egy ugyanolyat ha rákattintasz a FREE GIFT-re akkor az beteszi vagy nem.

Úgyértem hogy azelõtt nem sikerült.

Jah, és azért nem sikerült mert nem kapcsoltam ki az AdBlock-ot, kapcsold ki te is.

TunnelBeares módszerrel ugye?

Kikapcsoltam és sikerüüüüült, kösz.Egy óra alatt sikerült gyûjtenem:
2x"500+HP" rendszamtablat
1x"HUNTING" rendszamtablat
Egy jo par "GOLD X NEON"-t(kb 5-öt)
És egy jó pár "WANT3D"-es rendszámtáblát(abból is kb 5-öt)
És ezt minössze egy óra alatt.
Remélem más rendszámtáblákat és neonokat is tesznek be.Kár hogy spoilereket meg felniket nem adnak <#zavart1>

Bárcsak fizetnének érte, akkor engem is érdekelne 😄

lorci
Bárcsak igy maradna minden...<#zavart1>(ez csak álom)

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

goregrind
A séróm már nekem is kiment ma... Az hagyján, hogy folyamatosan csitörökkel rak össze, de egy idióta (IRONDEMON) olyan szinten tolta, hogy az már viccnek is rossz! Az agyatlan barmoknak ennyit jelent ez az egész....

DISCORD: grimanddark

RoboKutya78
Nézz bele és gyógyultan távozol a játék fórumának oldaláról😊EZT A PESSZIMIZMUST😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Tele a hócipõm az olyan játékokkal amikben régiók alapján skatulyázzák az embereket befele meg ípécím tartomány alapján korlátozzák a hozzáférést bizonyos dolgokhoz
Ezekkel a mókolásokkal meg tele a hócipõm. Ilyet nem hiszem el hogy bármilyen más játék megengedne magának. Mi majmok meg eltûrjük hogy ennyi kpt kihúznak belõlünk más ország meg bagóért játszik a "játékkal" mert ez már nem játék.
Most már hónapok óta nem adtam nekik semmi kp-t azt hiszem átestem a kritikus szakaszon kezdek tisztulni, bár fáj a szívem az új cuccok iránt de neem....
Ha tudok más mmot amibe ilyen módszerekkel lehet és kell hozzájutni ajándékokhoz extra dolgokhoz írjátok meg😊
A pokolba a bétás matricás karakteremmel azt hittem hasznot húzok belõle.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

AD block ki van kapcsolva? Az gond lehet ha nem. A másik a net minõsége. Ha gyengül a jel, akkor van hogy nem tölt be teljesen az oldal.

Olvastam a lentieket es latom hogy nem mindenki kapta meg az ugynevezett FREE GIFT-et, es nalam egy olyan hiba jelent meg ami latom hogy ez meg senkinel sem jelent meg: rakattintok a free giftre, bejon egy world-os hatter rajta meg nem jelenk meg semmi es az ajandekokat se kaptam meg, mar vagy harmadjara kerdem:nem tudjatok mi lehet a bibi?

Ez az 59. helyezés számomra az Apexen, teljesen elfogadható <#banplz>

Lehet akartak, szerettek volna a stat oldalon is valami újat. Mert ilyen az ember. Csakhogy ezt egy statisztikai oldalon nehéz kieszközölni.

Eleve nem értem hogy miért rakták be..elõtte se volt egyik ilyen ideiglenes pálya rangsorolva, pont ezért <#fejvakaras>
Szerk: Utalva arra, hogy amikor bekerült a Lunar, akkor is volt gond a stattal.

Ez a Királynõ Bukása evolúciós jelenség gondolom. Ha egy zárt rendszerbe változás történik külsõ tényezõ miatt, akkor a rendszer azt megpróbálja egalizálni, és törekszik az egyensúlyra. Amikor ez a külsõ tényezõ megszûnik, akkor elvileg minden visszaáll a régi kerékvágásba. Elvileg. Merthogy a valóságban az egy újabb változás, tehát ismételten alkalmazkodni kell a rendszernek. És ha a két változás között nincs elég idõ az alkalmazkodásra, akkor mutáció hiányában a rendszer életképtelenné válik a kettõs változás hatására....
Na jól van, ez biztos nem az <#idiota>

Hát mondom, szerintem azzal kavartak valamit hogy kiszedték a stat oldalról a Lunar-t..legalábbis tegnap még ott volt és mûködött is normálisan, most már nincs, és nem is mûködik <#idiota>
Érdekes hogy a magyar ranglista teljesen épnek tûnik... Helyes <#eplus2>

Én se féltem, úgy is megcsinálják...így legalábbis biztos nem fog maradni
Nem tudom, már éccaka is owerload-ozott. A top100at meg nem féltem. Meg lesznek azok <#idiota>