Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1950 a zsákbamacska

mennyi egy car pack ?

rendben... :😊

Spec A Corvettet nyertem car pack-ból na azt nem ajánlom senkinek gyüjtõket leszámítva,semmire sem jó!

BONESAI
Nem ajánlom senkinek egyiket sem.

NFSW: BONESAI

Most érkezett: vásár a spec autókból. A kedvezményezettek:
- 370Z (😎
- 8C (A)
- Boss 302 (😎
- Corvette (A)
- Camaro SS (C)
- Viper (A, bár inkább egy vicc)
- Carrera GT Ultra

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

már semmi... most érdekes módon beadta 😄

Sziasztok.... A honfoglaló Krúzra ha ráklikkelek akk nem ad be semmi ... :/ ez normális egyenlõre vagy csak nekem nem adja be ??

Bezony ám. És ezért van sok fröcsögés egy-egy ilyen jól sikerült verseny végén. Az elköltött SB mennyiségét felülrendelik a józan észen és saját képességeiken...
Na jó éjt! Megyek megskillezem magam melóra. Azt hiszem állóképességre és szorítóerõre pakolok. A holnapi pályán jól fog jönni <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI
Az utolsó gondolat mennyire igaz... csak sokan nem tudják

Versenyképesek azok. Csak nem rekordképesek :-) 997-el adtam már 28 másodpercet F1 pilótának a Hastingson. Írtam is neki, hogy nem a mágnest, hanem inkább a nitrót kellett volna nyomogatni :-) Ciki lehetett neki, hogy stock verdával döngöltem el. Jó, lehet millióból ez az egy volt, de mégis csak motiváció. Egy két hónapja, kicsit többet játszottam és azzal vertem el az idõt, hogy gyári verdákkal mentem multira. Iszonyat jó meccsek voltak. És sokszor kiderült, hogy a boost senkit sem tanít meg vezetni.

BONESAI
Nekem szintúgy alig van skillem az autóimban.. talán az F1-en meg a drag cinquen kívül még semmi sem versenyképes a többiekkel... ja meg az MR2-m sem olyan rossz már

Nem rossz csak hiányos. Bár inkább a skilleken vérzek el. Utánanéztem közben a sat oldalon és igazad van. Lehet skillre is kellene költenem, mert elég gyéren eseget EA fortuna köténykéjébõl...

BONESAI
D-ben az Eclipse a legjobb. Rossz a tuningod valószínûleg

D-be kevés kicsit. Solstice-vel jobban/jobbat megyek. Az masszívabb. Nekem legalábbis.

BONESAI
nekem egy is sokat segítene D-ben

A 997 tervben van. Csak ott tartok, lehet érdemes lenne törölnöm ezt a profilom, mert annyira szar az autóim viselkedés fizikája. Még jó hogy megvettem az F1-et.... Megkönnyíti a döntést. <#guluszem1> De nagyon hajlok rá, miután kb hetente egyszer úgy lehet velük itt mennem, mint a másik profiljaimban. És az mindjárt látszik a statomon is. (Ma is észrevettem és gyors ki is használtam, és dög fáradtan, feldagadt izületekkel egész jól mentem) Aztán meg ver a víz, hogy a közelébe sem érek, azoknak az idõknek. Szóval van dilemma.

<#eplus2> Másik profilomban van négy. (elite, drag, meg két sima) akció volt, meg car prize packban vágták hozzám.

BONESAI
Na olyan Eclipse kéne nekem is... meg egy 997es és boldog lennék

Az köszi <#integet2> Amúgy helyesen látod. Mindkettõt.<#sniffles> az a baj, hogy az elsõ az gyorsan kopik.

SUNNY84HUN
a hiba az hogy túl sok a boostod 😄
amúgy az amit te jeleztél hibát régi már eléggé <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Meglepi nekem. Keresd a hibát :-)

Tök jó hogy rakhatok be még valami partot...

Nemrossz.<#eljen>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
kész a nismo -m <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Meg még sztem a "5UPRCR" is fasza.

Azok is megvannak, V12 a Golf GTI-re, king meg Shift R8-ra, gúd?

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Annyira egyedi táblák, hogy mindenki azzal futkos.
A V12 vagy KING tábla, na az már valami

Ez csupán egy csendes gerilla háború az Egyesült Államok ellen. Mert persze megint õk kapnak valamit, mi meg elveszünk belõle amennyit csak bírunk. Mivel a magyar ember felettébb kreatív, ezért mi újrahasznosítjuk a link hulladékot és többször is felhasználjuk <#eplus2>

tutuhawer
nem baj, sõt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Elég jó ez a régi porsche amit most nem rég tettek be.

RoboKutya78
ez a vacak úgy is lóg valamilyen táblával de már fogalmam sincs mi volt az ....ja valami police felirat volt amit nem kaptam meg és sose fogom viszontlátni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ja ha szervererror miatt nem kapod meg akkor nem😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Egyedi táblák és egy vacak neon, baj ha kell?

RoboKutya78
TUTU fagyott csoki tojást akarnak kiforgatni a skacok😊

ja, úgy igen. Én PickPackPontnál veszem ki, suli mellet van egy OMV, szóval nekem még alig kellfizetni a szállítást.

tutuhawer
el leht adni pénzért ezeket az aftermarket cuccokat, vagy mi az oka, hogy ennyire rámozdul mindenki...?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
DHL vagy mivel gyün ki lehet drágább a kiszállítás meg kell érdeklõdni.

+990 GLS házhoz viszi!

A galaxis szállít Romániába, mert akkor talán érdekel.
2500Ft a Starter.

Biztos jó lesz még holnap is,de továbbra sem értem azokat köztük téged sem akik mindenféle trükköket vesznek igénybe hogy paysafe cardal pénzt toljanak fel a játékba,ahelyett hogy vennél pl.cd galaxisból starter pack-ot szállítással 3500 ft. 1-2 napon belül odaviszik abban 8000 SB van,hozzávágod meglévõ accounthoz!

Átlag 1 hét az érvényesség. DE! Volt hogy este betettek akciós verdákat és hajnalban már más volt a kínálat. Meg olyan is hogy két hétig kínálták ugyanazt. Szóval csak esélyes hogy holnap még lesz.

Nem tudom mi lehet próbáltam 5-6 proxy switchert is de egyik sem mûködött, holnap megpróbálom tesóm gépén. Ezek a leárazások érvényesek lesznek még holnap?
RoboKutya78
senkinek se ajánlom a munkanélküliséget ez már szánalmas Ma kaptam a visszaigazolást hogy elolvasta az önéletrajzom vagy csak kukázta a levelemet?
Ez Magyarország !!

Hát én múlt vasárnap délelõtt nekiestem és beszereztem mind a négy aftert. Csak elõször én ökör, mindig az újabb linket használtam, mire kiderült, hogy egyformák. :-S Mikor újból mentettem volna könyvjelzõnek, akkor esett le hogy ugyanaz. Azóta no problemo, csak néha makacskodik és végül nem adja meg, de nagyrészt frankón mûködik a gépezet.
Az újraindítás serkenti az esélyt. Érdekes, hogy nekem egy Ccleaner futtatás után is adott linket, anélkül, hogy kikapcsoltam volna a TunnelBeart.

Thefreeman! Más a gond. TunnelBear, Proxy Switcher, gond nélkül fut, üzemel win8 alatt. Más lesz ott a gond, de ötletem sincs hogy mi. Mindenesetre elég sok proxyt próbálok a switcherrel, mire faján be is tölti a world oldalát.

Hmmm..lenyúlom öcsém gépét.

Nem arról a géprõl próbáltam amin játszok,hanem másikról elsõ próbálkozás!

Melyik részében? Kéne a Wanted tábla, csak kérdem 😄

Király, CSILES-nek igaza van nekem is megvan a harmadik!

És mikor lesz?