Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
a két autó közül melyik éri meg jobban ?
- Ford GT40 mk1
- Mazda Rx7 RZ
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Ma már ne próbálkozz, a holnapi napot hagyd ki..
Holnapután, elsõ dolgod, hogy elindítod a tunnelbeart, US-re állítva. Utána elindítod a játékot, Apex-US re állítod, utána beírod az emailt és a jelszót. Login gombot nyomsz. Nagy az esély rá hogy elsõre giftet kapsz.
Ha nem kapsz, ne próbálkozz újra, hanem hagyd ki azt a napot is. Másnap ugyanezt eljátszod, de akkor már a Chicane-US ra állítsad, függetlenül attól, hogy ott játszol-e vagy sem.
S ami még lényeges, aznap elõtte ne legyél fent a játékban, tehát mindenesetben játék elõtt ezt ejtsd meg.
Nálam elsõre mûködik minden, egyszer próbálkoztam, hogy utána megismételtem többször, de magy ívben szart a fejemre. Így maradok a napi biztos 1nél. IP alapján szûr nagy valószínûséggel, s 1 IP 1 aftert kap meghatározott idõközönként, ez lehet 24 óra, de lehet 1 hét is. Ha naponta csinálod (a géped naponta ki van kapcsolva, tehát nem non-stop gép), 99,99% hogy más IP-t dob a tunnelbear, tehát 99,99% hogy mûködik, mintha egymásutánba próbálkoznál mindig beloggolni tunnelbearbe, ami nagy valószínûséggel a már elõtte mûködõ IP-re dob vissza...
Ha mindenáron a mondatom utolsó sorát akarod véghezvinni, akkor minden egyes próbálkozás elõtt indítsd újra a gépet, mert akkor a tunnelbear elfelejt mindent, s akkor biztos hogy új IP-t generál.
Akiknek non-stop megy a gépe, és egyszer már megcsinálta, akkor oda is restart kell...
Eddig ilyeneket kaptam:
- Gold X Neon
- Wanted rendszám
- 500 + HP rendszám
Az utóbbit most kaptam, naponta egyszer váltok amerikai IP-re, mert akkor biztos hogy ad giftet, meg az adatforgalmamat sem herdálom el, mert elég sokat eszik...
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Megj.: aki kitalálta ezt a színsor, skill mutatós lobby-t beásnám egy jó nagy sóhegy, alá köszönet képen. <#boxer>#boxer>
Szombat este 8 óra...
Minden magyar játékos...
A név elolvasása után azt hittem, van valami köze a hasonló nevû kvízjátékhoz.
Szombat este sosem vagyok fent a játékban, szóval én hiányozni fogok a nagy magyar összefogásról, vagy mirõl...
A csalók is? Elsõ gondolatom: ne már..., második: úgyse leszek fent a játékban akkor, mit foglalkozok vele.
Röviden tömören ennyi.
NFSW: BONESAI
Ha lenne 997-ed összehasonlíthatnánk a 996-al, mert utóbbi kanyargós pályán nagyon tud ám menni. <#hehe>#hehe>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
A 997 jobb, mint a 996, minden téren. Jobban is gyorsul.
És nem, nem járok más autókkal multi versenyekre. Egyáltalán nem is járok multikra de mindegy.. nincs kiépítve több autóm (az F1 sincs még).
NFSW: BONESAI
Koszi szepen <#integet2>#integet2>
Simraceway: tigris013
Chris, megprobáljuk újra amit tegnap akartál vagy hanyagoljuk?
Simraceway: tigris013
Nem ertem, mi tortent, en ezt is ugyanugy masoltam be <#fejvakaras>#fejvakaras>
A lenyeg az, h koszonom szepen a jo kivansagokat <#puszis>#puszis>
Mindenkinek nagyon szepen koszonom, aki gondolt ram <#vigyor2>#vigyor2> <#wave>#wave> <#puszis>#puszis>
#62734 Sõt az öt-ezressel is, csak azzal igyekezni kell rendesen. <#nyes>#nyes>
Kár, hogy nincs +1000HP tábla, bár ez meg ingyé' volt, szóval oda se neki. Legalább olcsóbb rajta a teljesítményadó.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.