Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, van, de most nincs. Kivették a BodyKit,Spoiler,Hood patchel.

Project D|Rare Car Collector|

Tudomásom szerint van, de csak egy.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Vegyél GT40-et. És hagyd B-ben.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nincs rá Kit.

Kérlek válaszoljatok 😊 #62704

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Hali!

a két autó közül melyik éri meg jobban ?

- Ford GT40 mk1

- Mazda Rx7 RZ
Valakinek ötlete, hogy tudnék venni lengyel boostot ha sehogy sem tudom megváltoztatni a proxym, és ezek a leárazások meddig lesznek érvényesek.
Még az is jó, tehát meg van a megoldás. Két sikeres giftezés között volt egy IP váltásod... Ha Fix IP-d van, nem lényeges, a tunnelbear más IP-t ad, gép bekapcs, restart, hibernálás, kékhalál, kijelentkezés után ...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hibernálva volt 0:30tól reggel6-7 óráig. Tengerimalac felébresztett, vinnyogós dög 😄

És a géped mikor volt kikapcsolva?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nekem az 500HP tábla így tegnap este 11 körül esett és ma reggel köbö 6-7 körül meg egy Hunting tábla. És még ma hajnalban próbálkoztam.

Hálózati driver nincs rendesen feltelepítve. (csak tippelek, fogalmam sincs, mi a win8 belülrõl..)

Próbáld így:

Ma már ne próbálkozz, a holnapi napot hagyd ki..

Holnapután, elsõ dolgod, hogy elindítod a tunnelbeart, US-re állítva. Utána elindítod a játékot, Apex-US re állítod, utána beírod az emailt és a jelszót. Login gombot nyomsz. Nagy az esély rá hogy elsõre giftet kapsz.
Ha nem kapsz, ne próbálkozz újra, hanem hagyd ki azt a napot is. Másnap ugyanezt eljátszod, de akkor már a Chicane-US ra állítsad, függetlenül attól, hogy ott játszol-e vagy sem.

S ami még lényeges, aznap elõtte ne legyél fent a játékban, tehát mindenesetben játék elõtt ezt ejtsd meg.

Nálam elsõre mûködik minden, egyszer próbálkoztam, hogy utána megismételtem többször, de magy ívben szart a fejemre. Így maradok a napi biztos 1nél. IP alapján szûr nagy valószínûséggel, s 1 IP 1 aftert kap meghatározott idõközönként, ez lehet 24 óra, de lehet 1 hét is. Ha naponta csinálod (a géped naponta ki van kapcsolva, tehát nem non-stop gép), 99,99% hogy más IP-t dob a tunnelbear, tehát 99,99% hogy mûködik, mintha egymásutánba próbálkoznál mindig beloggolni tunnelbearbe, ami nagy valószínûséggel a már elõtte mûködõ IP-re dob vissza...

Ha mindenáron a mondatom utolsó sorát akarod véghezvinni, akkor minden egyes próbálkozás elõtt indítsd újra a gépet, mert akkor a tunnelbear elfelejt mindent, s akkor biztos hogy új IP-t generál.

Akiknek non-stop megy a gépe, és egyszer már megcsinálta, akkor oda is restart kell...

Nekem is windows 8 pro 64 van de egyetlen proxy változtató sem megy még a Tunelbear sem.
Én nem tudom hogy nektek hogyan ad ilyen "sok" gift-et.Nekem 1 et dobott 4 nappal ezelõtt,azóta mindegy hogy mit csinálok akkor sem ad semmit.Ma is megpróbáltam rengetegszer,de semmi.
Naponta váltani? Logikus, ma fogyasztottam el a PrivateTunnel 100MB-om 😄

4 fajta van. neked már csak a Hunting tábla hiányzik. nekem meg a Wanted és a Gold X Neon.

Vajon hányféle aftert ad ilyen formában? Én eddig 3 fajtát kaptam, mind3nak elmentettem a linkjét, s mûködnek, valamelyiket már többször kiváltottam, de vajon hány félét dobálhat? Mert speciel, jó lenne egy pár piros neon, kérdés olyat ad-e...

Eddig ilyeneket kaptam:

- Gold X Neon
- Wanted rendszám
- 500 + HP rendszám

Az utóbbit most kaptam, naponta egyszer váltok amerikai IP-re, mert akkor biztos hogy ad giftet, meg az adatforgalmamat sem herdálom el, mert elég sokat eszik...

Más lehet a hiba. Én win8 pro 64bit alatt gengszterkedem a switcherrel és mûködik. Igaz sokat kell próbálkozni mire akad egy használható proxy.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Meglehet.

Ja az op rendszerem windows 8 lehet hogy ezért nem tudok proxy-t változtatni? Lengyelre kellene.
Valaki aki megtudja változtatni a proxyját nem venne nekem 3500 sb-t PSC-vel? Én már az 5. programmal próbálom esetleg ha valaki tudna egy mûködöt mondani próbáltam a ProxySwitchert és az openvpn-t is.
Megint szarakodik a játék... 4 Most Wantedes versenybõl verseny közbe ki vág

MEGERÕSÍTVE: 3-ból 2-szer aftermarketet kaptam, mikor 5 másodpercen belül ért be mindenki 3 egymást követõ team escape-en. 66% az jó ennél a játéknál, szóval nagyobb az esélye, hogy aftert kap az ember.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Engem nem zavar. Így is lehet meglepetéseket okozni.

Pff.. a büdösbogár RSérõl van shotom :/

BONESAI
<#ravasz1>

NFSW: BONESAI

Tényleg, nekem van fotóm a színsorodról, poszt? 😄

Detto, utálom hogy mindenki bámulhatja hogy mi van benne...<#duhos2> Bezzeg a mottót azt volt agyuk kivenni, csak tudnám hogy minek...
Háhá 😄

Küldöm a számlaszámom pü-ben és egy megfelelõen szerénytelen összeg utalása után dobom is a színeket. <#hehe>
Megj.: aki kitalálta ezt a színsor, skill mutatós lobby-t beásnám egy jó nagy sóhegy, alá köszönet képen. <#boxer>
NFS World Honfoglaló Krúz...
Szombat este 8 óra...
Minden magyar játékos...
A név elolvasása után azt hittem, van valami köze a hasonló nevû kvízjátékhoz.
Szombat este sosem vagyok fent a játékban, szóval én hiányozni fogok a nagy magyar összefogásról, vagy mirõl...
A csalók is? Elsõ gondolatom: ne már..., második: úgyse leszek fent a játékban akkor, mit foglalkozok vele.

Röviden tömören ennyi.

BONESAI
Akkor mondd meg milyen színsorod van, aztán mehetünk úgy hogy én 996, te 997 <#rolleyes>

Ja csak szeretnéd! <#mf1>
Ha lenne 997-ed összehasonlíthatnánk a 996-al, mert utóbbi kanyargós pályán nagyon tud ám menni. <#hehe>
lorci
Azzal az overallal nagy idõ tesó <#taps>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
Éjszaka is lehet menni jó idõket.

BONESAI
Szerintem meg csak írigy vagy, mert neked nincs F1ed <#beka2>
A 997 jobb, mint a 996, minden téren. Jobban is gyorsul.
És nem, nem járok más autókkal multi versenyekre. Egyáltalán nem is járok multikra de mindegy.. nincs kiépítve több autóm (az F1 sincs még).

Nahat, honnan tudtad, h kedvencem volt az Elso Emelet <#vigyor2>
Koszi szepen <#integet2>

akkor egy 5-10 perc míg a haverom profiljában szedem a gemeket

Simraceway: tigris013

Próbáljuk. Ha most sem megy, akkor tényleg kivágom a Routerem meg a Modemem.

Sziasztok, jó reggelt! Akkor indulhat a játék.
Chris, megprobáljuk újra amit tegnap akartál vagy hanyagoljuk?

Simraceway: tigris013

Hozzám is igazán véghatna már egyet lassan <#fejvakaras>
Nem ertem, mi tortent, en ezt is ugyanugy masoltam be <#fejvakaras>
A lenyeg az, h koszonom szepen a jo kivansagokat <#puszis>

Mindenkinek nagyon szepen koszonom, aki gondolt ram <#vigyor2> <#wave> <#puszis>

Tegyél fel 2-õt és akkor már 1000+HP+HP! <#hehe>

#62734 Sõt az öt-ezressel is, csak azzal igyekezni kell rendesen. <#nyes>
Bár amúgy igazad van nemzettõl független a csalás mert magyarok közül is nagyon sokan csalnak fõleg egy srác a neve ms93hun -.- speed hacker dragokon lehet találkozni vele.
Szerintem kéne Leszarom Tabletta és meg kéne festenem a Nismot 😛 Vagy az alap Zed-Tune matricát.
Kár, hogy nincs +1000HP tábla, bár ez meg ingyé' volt, szóval oda se neki. Legalább olcsóbb rajta a teljesítményadó.

tutuhawer
miért bántod az orosz csalót? Õ nem tagadja, csak megteszi. Csaló. Egy csaló. De ha megkérdezem a barátomat a mikrofon másik végén, hogy miért, és õ azt mondja, nem is igaz... Akkor ki a rosszabb, az orosz vagy a magyar? Ezért nem emelem ki a csalók közül egyik nép embereit se. Alapból utálom a lengyel-brazil versenyzõket és gondolkozom mellé még valamelyik seggfej népséget a dobogóra. A csalók meg csak csalók, nemzettõl függetlenül - szerintem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.