Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott a pont.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nagyon instabil a szerver, 10 percenként ledob...és ma nem is remélhetünk javulást, mert valami ünnepnap van Kanadában...
kanyesz07
"Szevasz, remélem hamar visszatérsz." Így gondolom én is 😄

Ready To Rock!™

Szevasz, remélem hamar visszatérsz.<#integet2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
na fiúk lányok 😊 hosszú eltávra megyek , egyik barátom szedi a kavicsaimat innen is még 1x köszönet neki <#wave><#worship> , majd 1 x leszek megjelenek mint a Szûz Mária 😊)

Na sziasztok <#integet2> legyetek jók vagy rosszak <#hehe>

Üdv mindenkinek

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

*HUNTING

Jó is az, kell a pénz mystery packra <#hehe>
Na a hackerek megint toppon vannak, így sosem fogják kivenni a duplázót és a 0 boost-os TH fojtatást. <#hehe>
Mielõtt leállt még érkezett megadni a HUNTER rendszámot 😊
Hát az le...de a játék az mûködik..illetve belépni betudtam, versenyezni meg nem is próbáltam
kanyesz07
ez a honfoglaló krúz egy versenyes témájú lessz hogy nem lesznek megálló pontok?

Ready To Rock!&#8482;

De azért be tudtam lépni a launcher-be. Mindjárt kiderül, hogyan tovább.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A hivatalos oldal is leállt.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Igen, Cinque-val.
Avval mindenki tud jó idõket csinálni, PU nélkül is...

BONESAI

NFSW: BONESAI

BONESAI
Itt minden megy
Quqa, nekem vannak top50 idõim powerup nélkül
Loop, Speed Fair, Skirmish, Breaking Point <#hehe>

Nem, idõket azt egyértelmû hogy power uppal <#wave>
De ugye nem azt akarod ezzel a 0 PU-val, hogy az idõid is úgy futod, mert akkor nagyon csúnyát fogok írni utána. <#email>
Nekem nem mûködik sem a world,sem az oldal.Nektek megy?
Azért nem tök fölösleges, saját magam tesztelésére teljesen tökéletes....ha felhúz a multi akkor szoktam single-be idõzni, egyébként power up-ot nem is használok...de az elsõ az továbbra is a MP, lehet azért ott szépeket menni nitró nélkül, az mindig kárpótol a sok idiótával szemben
Nem tudom hogy lehetnek olyan gec*k hogy ne adjanak univerzális kódot, adnak egyedit csak hogy bonyolitsák a dolgunkat, egyébként nincs is értelme mindenkinek egyedi kódot küldeni.<#falbav>

Szuper, én se kaptam, kapják be...

És nem kaptam kódot, de jó! Se rendszám se matrica, semmi! <#falbav>

Megj.: (mindenkinek)!
Ha valaki csalni akar és tudja hogy kell, soha a büdös életben nem fogja senki észre venni, még ha mögötte megy akkor sem, csak nem éri utol sehogy sem. Ezért tanácsolom, hogy tök fölösleges idõket futni, mert az elsõket nem lehet megfogni! <#ejnye1>
Ryder159
én is kaptam LFA kódot ímélben..

RoboKutya78
nekem már 9 ren autóm van kezd egy kicsit zsufi lenni a hely
Annó egy rakás porshet kaptam most meg ezeket gyûjtögethetem😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Óriási ez a kód lehetett volna teljes értékû mashina is

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

...a falra felkenve.
Tudom, ezért nem is írtam kódot én se...csak ha valaki nem vette volna észre akkor szóltam <#wave>
OK!Kössz!

BONESAI
Attól még hogy beváltod, nem kell kivenned õt a garázsban. Csak ott lesz a rental 0 boostért, akkor veszed ki onnan amikor akarod. De a kódot jó beváltani minél elõbb

Kaptam én is LFA-hoz,jól értem hogy ma be kell váltani?

BONESAI
A Car pack már 2500sb

Akkor ok. Csak pottyan majd...
BONESAI
Tegnap kaptam
Zsombor én nem kaptam (még?)

Én is kaptam, de nem rakom ki, mivel nem univerzális kód.

Project D|Rare Car Collector|

Valaki kapott mostanában fekete ablakot? Régóta szeretnék de csak nem akar adni. Remélem nem szették ki a nyerhetõ AM közül. Bezzeg lilával meg kékkek az egész garázst körbeablakozhatnám...
Ha valakit érdekel akkor 1 Napos LFA kódot kaptam e-mailben, gondolom nem csak én...
BONESAI
Viktor meg... hagyjuk

BONESAI
Azok boostvásárlás mellé járnak.

Picsába már a viktor üggyel... Kezd felidegelni ez a téma... Tegnap mentem vele meg néhány hazai trollal.. Egymást rammoltuk... Szerintem tiszta volt de most már kuss..

Project D|Rare Car Collector|

lorci
Idáig ahányszor találkoztam viktorral multiba egyszer sem láttam, hogy csalt volna akárki akármit mond róla én nem tartom csalónak addig amig nem látom, hogy csal.Az más tészta, hogy nagyon jól megy...<#lookaround>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Hát nem tudom. Nekem is van King, JDM, stb tábla, de azokat top-up ajánlatként szereztem. Szerintem ez a négy fajta a linkelõs választék.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
volt , amikor csalt? Nekem sosem mondta. Mindig elhalkult a mikrofon vagy nem tudom, mi történt... Viktor tartozik nekem - egyértelmû mondatokkal. Bocsánatkéréssel.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hányszok kell még elmondani nektek hogy viktor már nem csal, saját tapasztalat

Simraceway: tigris013

Na ezt azért már fejezzük be

goregrind
Azért az se semmi, hogy te meg vikivel cimbizel! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

A franc hogy ez a játékos még mindig itt van bent (MS93HUN)
Youtube

Szerintem csak rengeteg próbálkozáson múlik,ha úgy van ahogy mondod!

Hogy a francba csinálják az emberek,hogy nem csak 4 féle A/M giftet kapnak? Néztem fórumon...King,JDM, meg rengeteg más féle rendszámtáblát kapnak a népek...valami ötlet?! o.O

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

köszi...